Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Al' gledaj bosanske silne i presilne Premier lige. 6 utakmica, 1 pogodak.
- exorciiist
- Kontakt:
Cestitamzgmiky je napisao/la:tottenham-aston villa penal DA 3.60

- SteveHeighway
- Kontakt:
Na cemu?exorciiist je napisao/la:Cestitamzgmiky je napisao/la:tottenham-aston villa penal DA 3.60
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Consigliere
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Potpuno posten pokusaj da od dvije pive napravim 10!![]()
Schalke- Freiburg (SP) 1x 1.20
Gladbach- BVB gdg 1.25
Paderborn- Augsburg ddg 1.37
Sunderland- C Palace ddg 1.37
WBA- Leicester ddg 1.25
M'boro- Roterham 1 1.40

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- exorciiist
- Kontakt:
Mislio sam da je napisao crveni karton, lapsus..SteveHeighway je napisao/la:Na cemu?exorciiist je napisao/la:Cestitamzgmiky je napisao/la:tottenham-aston villa penal DA 3.60
- SteveHeighway
- Kontakt:
Hsv-Wolfsburg 1
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- exorciiist
- Kontakt:
Godoy - Velez X/X
trebalo bi da je sigurno, odigrat cu samo X na jednom listicu a na drugom prijelaz..
trebalo bi da je sigurno, odigrat cu samo X na jednom listicu a na drugom prijelaz..

-
- Kontakt:
Za večeras;Convicts1988 je napisao/la:Slavija - Zvijezda ; Zvijezda daje gol 1.85
Sevilla - Barcelona; OVER 5,5 žutih 1.85 ( Sevilla u borbi za 4. mjesto i ligu prvaka, Barcelona u borbi za titulu, Andaluzija, nabrijani domaćini, bit će pokolj .
Almeria - Granada; Crveni karton DA 2.10 ( Ovdje sudi Santigao Jaime, lud sudija voli da je u centru pažnje dijeli dosta kartona, i ovdje očekujem bitku i "šutanje" po terenu, direktni rivali u borbi za opstanak .
Novi al je bilo gutavo
Izvukao si se, čestitke za hrabrost.

Izvukao si se, čestitke za hrabrost.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
K.Anderson-J.Sock 2 1.95, 0-2 3.20
value bet po meni, u finalu bi mogli biti dva amerikanca, inače upao sam u lošu seriju pa ne bih preporučio nikako veći ulog
value bet po meni, u finalu bi mogli biti dva amerikanca, inače upao sam u lošu seriju pa ne bih preporučio nikako veći ulog
- DrustveniParazit
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 11 apr 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
slažem se a dodao bih i penal, penal i crveni pa nek se potuku muškiConvicts1988 je napisao/la:Convicts1988 je napisao/la:Slavija - Zvijezda ; Zvijezda daje gol 1.85bravo ovo su najslađi pogoci, jedan par i to da autsajder daje gol
![]()
Convicts1988 je napisao/la:Za večeras;
Almeria - Granada; Crveni karton DA 2.10 ( Ovdje sudi Santigao Jaime, lud sudija voli da je u centru pažnje dijeli dosta kartona, i ovdje očekujem bitku i "šutanje" po terenu, direktni rivali u borbi za opstanak .

Neću duljiti s analizom. Kvalifikacije su za SP koje počinje za točno tjedan dana. 3 od 4 para su "autsajderi" po kvotama, ali s velikim šansama za pobjedu. Barem po meni. Već sam ih par skinuo zadnjih dana. (najsvježiji je Thirapongboon na @5.50, čovjek je dobio 10-3) Dogodi se da bookmakeri naveliko promaše omjer tečajeva i volio bih da i sutra bude tako. Jedini koji glasi za favorita je Stevens kojeg uzimam navijački, ali i zbog odlične kvote. Peter Lines je solidan, no nije ni blizu razine Matthewa Stevensa kad ga krene ruka.
Kao najljepši par za singliranje izdvojio bih: Walker - Doherty. Dani Kena Doherty-a daleko su iza nas, a ovdje se igra ko prije 10 frejmova. Dakle, maraton je u pitanju.. Ima li snage i volje to uopće izdržati kao jedan veteran u padu? Iskustva mu ne nedostaje. No ovoliki tečaj na Walkera mora se pokušati.
Sretno tko uzme.

U desetom selu živi Antuntun!
A je*** ti juventus i Tottenham
Ima li neki predlog za nba večeras
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li neki predlog za nba večeras

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: slavenp, dana/u 11 apr 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Jack majstorezgmiky je napisao/la:K.Anderson-J.Sock 2 1.95, 0-2 3.20
a da bi ovo što sam napisao gore za američki finale bilo potpuno
F.Verdasco-S.Querrey 2 2.20, 0-2 3.50
isto kao gore mislim da je value bet pa ide na srednji ulog
@exorcist bravo za gauče 2-2 završilo, ispratio sam, hvala

Sta cemo sa Atletikom dobra kvota bi cistu 2 zaokruzi i samo oni ne da se usranom do potoka.
- exorciiist
- Kontakt:
Juhuuuuuuexorciiist je napisao/la:Godoy - Velez X/X

C.Paul 18,5 više
Vučevic 19,5 više
Lillard 22,5 više
CP ove sezone protiv Memphisa 19,30 i 22p,u posljednja 23 meca ima 18 overa na ovu granicu
Vucevic ove sezone protiv Knicksa 20,34 i 28p Bargnani je upitan sto Vuku olaksava ionako lagan matchup
Za Portland ne igraju Aldridge i Afflalo pa mora Lillard povuci ekipu sa svojih 25+ suteva
Vučevic 19,5 više
Lillard 22,5 više
CP ove sezone protiv Memphisa 19,30 i 22p,u posljednja 23 meca ima 18 overa na ovu granicu
Vucevic ove sezone protiv Knicksa 20,34 i 28p Bargnani je upitan sto Vuku olaksava ionako lagan matchup
Za Portland ne igraju Aldridge i Afflalo pa mora Lillard povuci ekipu sa svojih 25+ suteva
Zadnja izmjena: adis30, dana/u 11 apr 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nikolin matchup je Bargani ali ni on nece igrati, bez obzira mislim da nece biti blowouta tako da ide on na 19+.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.