znas li zasto nema ovih parova u premieru?adis30 je napisao/la:C.Paul 18,5 više
Vučevic 19,5 više
Lillard 22,5 više
CP ove sezone protiv Memphisa 19,30 i 22p,u posljednja 23 meca ima 18 overa na ovu granicu
Vucevic ove sezone protiv Knicksa 20,34 i 28p Noel je upitan sto Vuku olaksava ionako lagan matchup
Za Portland ne igraju Aldridge i Afflalo pa mora Lillard povuci ekipu sa svojih 25+ suteva
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Neam pojma ev vidim samo 13 igraca u ponudi dok maxbet ima 36 al ev da probamo od ovih sto imaNG1 je napisao/la: znas li zasto nema ovih parova u premieru?
M.Gasol 16,5 više
P.Gasol 17,5 manje
D.Wade 22,5 više
M.Gasol ima povoljan matchup sa Jordanom koji nezna sta je odbrana
Bullsi kompletni protiv Phile izvjestan BO,Paul ne bi trebao igrati više od 25 min
Miamiju treba pobijeda a za istu potreban je raspolozeni Wade
možda zato što su ovi iz Čitluka ****adis30 je napisao/la:Neam pojma ev vidim samo 13 igraca u ponudi dok maxbet ima 36 al ev da probamo od ovih sto imaNG1 je napisao/la: znas li zasto nema ovih parova u premieru?
M.Gasol 16,5 više
P.Gasol 17,5 manje
D.Wade 22,5 više
M.Gasol ima povoljan matchup sa Jordanom koji nezna sta je odbrana
Bullsi kompletni protiv Phile izvjestan BO,Paul ne bi trebao igrati više od 25 min
Miamiju treba pobijeda a za istu potreban je raspolozeni Wade
Jordan u konkurenciji za najboljeg odbranbenog igrača lige. 

Gosti poslali 7 igraca na teren i kod 2-0 igrac im se uz dodir povrijedi i prekid utakmiceInterista je napisao/la:Bolivar - U. Sucre
do prije 5 minuta kvote na 4+ bile 2,3 sad je vec 2 i padace 5+ bilo 4 sad 2,8 ukratko gosti dolaze sa 7 juniora u prvih 11 a domacin se bori za titulu

pa hoce li nastavljati utakmicu cekam za isplate zX2 kud nije bio prekid pri 3:0 u pmInterista je napisao/la:Gosti poslali 7 igraca na teren i kod 2-0 igrac im se uz dodir povrijedi i prekid utakmiceInterista je napisao/la:Bolivar - U. Sucre
do prije 5 minuta kvote na 4+ bile 2,3 sad je vec 2 i padace 5+ bilo 4 sad 2,8 ukratko gosti dolaze sa 7 juniora u prvih 11 a domacin se bori za titulu![]()
![]()
nego ev jedna sigurica

nije 0-2 ali je američki finale ipak tuzgmiky je napisao/la:Bravo Jack majstorezgmiky je napisao/la:K.Anderson-J.Sock 2 1.95, 0-2 3.20
value bet po meni, u finalu bi mogli biti dva amerikanca, inače upao sam u lošu seriju pa ne bih preporučio nikako veći ulog
a da bi ovo što sam napisao gore za američki finale bilo potpuno
F.Verdasco-S.Querrey 2 2.20, 0-2 3.50
isto kao gore mislim da je value bet pa ide na srednji ulog
sve najbolje svima koji slave danas!
Jedan za danas..

Fino ga stavislavenp je napisao/la:Jedan za danas..

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- brunoconti
- Kontakt:
St.Etienne - Nantes 1 1.60
Domacinu je ovo jako vazna utakmica, i sigurno su pod imperativom pobjede. U posljednih 5 meceva zabiljezili su 3 pobjede i 2 remija, te ispadanje iz Kupa od strane PSGa. Vjerujem da ce se sada potpuno fokusirati na prvenstvo i na izlazak u Evropu iduce sezone. Trenutno se nalaze na petoj pozici koja vodi u kvalifikacije za Europa Leauge. Jos jedan vazan segment zasto tipujem na pobjedu domacina, jeste da direktni rivali za Evropu Bordeaux i Marseille igraju danas, jedan protiv drugih. Nantes se nalazi na sredini tabele, i daleko su od ispadanje iz lige. Njihova rasterecenost i igranje bez pritiska, moze biti odredjeni problem domacinu, ali ipak mislim da domacin je jako iskusna ekipa, i da nece sebi dozvoliti luksuz prosipanja bodova.
Nordsjealland - Odense 1 1.90
Po meni tip dana, pobjeda domacina koji se nalazi u jako dobroj formi, i nalaze se u borbi za izlazak u Evropu(slicno nesto kao prvi tip), i sve osim pobjede bi bilo veliko razocarenje za domace navijace. Gosti sa druge strane se nalaze u krizi, zabiljezili su tri uzastopna poraza, i trenutno ekipi za ispadanje bjeze 6 bodova. Odense ce sigurno svoje bodove spasa traziti kod kuce. U zadnjem njihovom duelu upravo je ekipa Odensea kod kuce slavila sa minimalnim rezultatom. Danas ocekujem nista osim pobjede domacina, koja im prijeko potrebna.
Domacinu je ovo jako vazna utakmica, i sigurno su pod imperativom pobjede. U posljednih 5 meceva zabiljezili su 3 pobjede i 2 remija, te ispadanje iz Kupa od strane PSGa. Vjerujem da ce se sada potpuno fokusirati na prvenstvo i na izlazak u Evropu iduce sezone. Trenutno se nalaze na petoj pozici koja vodi u kvalifikacije za Europa Leauge. Jos jedan vazan segment zasto tipujem na pobjedu domacina, jeste da direktni rivali za Evropu Bordeaux i Marseille igraju danas, jedan protiv drugih. Nantes se nalazi na sredini tabele, i daleko su od ispadanje iz lige. Njihova rasterecenost i igranje bez pritiska, moze biti odredjeni problem domacinu, ali ipak mislim da domacin je jako iskusna ekipa, i da nece sebi dozvoliti luksuz prosipanja bodova.
Nordsjealland - Odense 1 1.90
Po meni tip dana, pobjeda domacina koji se nalazi u jako dobroj formi, i nalaze se u borbi za izlazak u Evropu(slicno nesto kao prvi tip), i sve osim pobjede bi bilo veliko razocarenje za domace navijace. Gosti sa druge strane se nalaze u krizi, zabiljezili su tri uzastopna poraza, i trenutno ekipi za ispadanje bjeze 6 bodova. Odense ce sigurno svoje bodove spasa traziti kod kuce. U zadnjem njihovom duelu upravo je ekipa Odensea kod kuce slavila sa minimalnim rezultatom. Danas ocekujem nista osim pobjede domacina, koja im prijeko potrebna.
noviclan je napisao/la:pa hoce li nastavljati utakmicu cekam za isplate zX2 kud nije bio prekid pri 3:0 u pmInterista je napisao/la:Gosti poslali 7 igraca na teren i kod 2-0 igrac im se uz dodir povrijedi i prekid utakmiceInterista je napisao/la:Bolivar - U. Sucre
do prije 5 minuta kvote na 4+ bile 2,3 sad je vec 2 i padace 5+ bilo 4 sad 2,8 ukratko gosti dolaze sa 7 juniora u prvih 11 a domacin se bori za titulu![]()
![]()
nego ev jedna sigurica

thank you very much and goodbye

@zgmiky slazes li se da ce gimeno-traver pomesti slovaka
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Idemo jedan za danas ovako:
UTD - City 1
Lazio - Empoli 1
Rapid - Salzburg odg3+
Koln - Hoffenheim odg3+
Kvota: 18
Na cenkija pa vidjet cemo kud je!
Pozdrav
UTD - City 1
Lazio - Empoli 1
Rapid - Salzburg odg3+
Koln - Hoffenheim odg3+
Kvota: 18
Na cenkija pa vidjet cemo kud je!
Pozdrav
ne znam baš da će ga počistiti ali pobjediti bi trebao, odigrati ću 2-1 u setovima za Danielanoviclan je napisao/la:
@zgmiky slazes li se da ce gimeno-traver pomesti slovaka
Imal ko sta predloziti za veci ulog ??
An.Kuznetsov-P.H.Mathieu 2 1.95, 0-2 3.20
Monte Carlo, PH tu zna odigrati dobro i nakon pobjede nad Jarkom Nieminenom u tri seta danas bi mogao lakše do pobjede u dva seta, srednji ulog pa ćemo vidjeti može li francuz preko rusa do glavnog ždrijeba
Monte Carlo, PH tu zna odigrati dobro i nakon pobjede nad Jarkom Nieminenom u tri seta danas bi mogao lakše do pobjede u dva seta, srednji ulog pa ćemo vidjeti može li francuz preko rusa do glavnog ždrijeba
Utd - City 3+BlueMax je napisao/la:Imal ko sta predloziti za veci ulog ??
QPR - Chelsea 3+
Lazio - Empoli 1
Kolh - Hoffenheim odg
sretno ako ispratiš
15.10.2013.
Lazio 1BlueMax je napisao/la:Imal ko sta predloziti za veci ulog ??
Plzen 1
Sonderyjske 1
Da bacim koju danas
Keys favorit protiv Kerberove!?
Pa ne bih rekao. Mišljenja sam da iako je dobije neće 5 gejmova razlike, a za neki sistem 1:2 ili 2.
Giorgi-ca
jedan fin kec. Kad dođeš do finala preko Radvanjske, a sa druge strane ova Šmidlova puno lakši posao. Mada opasna udaračica, ali Ferer-zid je sa druge strane.
Hingis/ Mirza kec ko Avaz t.t.
EEkaterinbug- dokazale ove godine broj jedan u žemskoj košarci . kp
Sonderjyske- kp 1. Danas završava seriju
Dinamo M, fuca, kec. Kud će im većo motiv od toga da im škripi pod nogama u nekoliko zadnjih utakmica do ove zadnje, a Kazan im za petama, dere redom. Gosti tanki, malo zabijaju, a puno primaju. Mislim da ide lagan kec, ps2 ili h1.
Sad malo lutrije, navijački.
Lazio 1
Utd 1x
Braga x/1

Keys favorit protiv Kerberove!?
Pa ne bih rekao. Mišljenja sam da iako je dobije neće 5 gejmova razlike, a za neki sistem 1:2 ili 2.
Giorgi-ca

Hingis/ Mirza kec ko Avaz t.t.

EEkaterinbug- dokazale ove godine broj jedan u žemskoj košarci . kp

Sonderjyske- kp 1. Danas završava seriju
Dinamo M, fuca, kec. Kud će im većo motiv od toga da im škripi pod nogama u nekoliko zadnjih utakmica do ove zadnje, a Kazan im za petama, dere redom. Gosti tanki, malo zabijaju, a puno primaju. Mislim da ide lagan kec, ps2 ili h1.
Sad malo lutrije, navijački.
Lazio 1
Utd 1x
Braga x/1
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Jesi siguran za ovo ? Posto su gosti blagi favoriti sto se tice kvota..bojler je napisao/la:Lazio 1BlueMax je napisao/la:Imal ko sta predloziti za veci ulog ??
Plzen 1
Sonderyjske 1
Željezničar živimo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.