Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bagrcavi je napisao/la:e nek ti je Bog na pomoći
Takodjer.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
ne znam ko je neda ali znam da ima super pjesma nazvana "Neda":Otelo je napisao/la: jedna za Nedu
Kod: Označi sve
Neki dan u "Pasazu" na popodnevoj kavi
naletjeh na Nedu, ljubav skolskih dana
zarila i palila ona je tada
dosta se promijenila nakon tolikih godina
Prica mi da rinta u nekoj lijevoj firmi
da pomalo posustaje, na smrt se dosadjuje
ja jos uvijek sam, a iako nemam nista protiv
da svratimo na pice do njenog stana
Ref.
Neda, nije vise tako ohola
Neda, mnogo lakse sada kaze "Da"
Gledam je dok se svlaci, kako to sada strucno radi
i pitam je dal' se sjeca onih dana
kako nas je redom odbijala tada
ona se smije i kaze
"Ma hajde mali pusti, bila sam mlada"
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nedo (op.a dativ Nedu ) je Nedim1933 od milja 

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 24 sep 2013, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelu ne nabacuj mi se preko foruma jadan ne bio
jedna za raju
[youtube][/youtube]

jedna za raju

[youtube][/youtube]
Vođa zna.
NedA. Ni padeze ne znate. 

LANET OLSUN!
kontam dativ pisem genitivuschtipak je napisao/la:NedA. Ni padeze ne znate.

@nedim uhvatio si me

zna i ona sama koliko je retardirana ta promjena u našem jeziku i da je niko živ ne koristi pa ni profesori , čak se i posvađala sa drugom likušom zbog toga pusti je ba
.
sumLJiv si mi bio momak

sumLJiv si mi bio momak

Vođa zna.
Pravo sam dobro raspolozen nocas.Tajni razlozi pa se zezam :ugeek:
Nisam se ja posvadjala sa njom, ona je sa mnom. 

LANET OLSUN!
- Evolution87
- Kontakt:
Selam 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Selam i tebiEvolution87 je napisao/la:Selam

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mali aj na spavanje,prva si smjena.Unofficialpage je napisao/la:Selam i tebiEvolution87 je napisao/la:Selam
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma icu, svak jutro kazem da cu veceras leci u 10 a svaku noc ostanem 11 - 11:30 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja svaku noc kazem da cu ustat rano a ustanem oko 9-10Unofficialpage je napisao/la:Ma icu, svak jutro kazem da cu veceras leci u 10 a svaku noc ostanem 11 - 11:30
Igra'l ko pes 14?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kud ces ranije? Jedino kad imas ucit tad ustanesOtelo je napisao/la:Ja svaku noc kazem da cu ustat rano a ustanem oko 9-10Unofficialpage je napisao/la:Ma icu, svak jutro kazem da cu veceras leci u 10 a svaku noc ostanem 11 - 11:30

Danas sam prekuco energetiku, 10/10 odgovorio.

@Narin
Igram ja.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I kakav je? Ja tek sad skontao da je izašao..Nisam nešto pretjerano bio na kompjuteru zadnjih dana,pa eto,tek sad skidam,inače sam igrao svaki pes,i obožavam ga igrati,al me zanima mišljenje dok mi se skida,kakav je ovaj novi engine,jel bolji il lošiji u odnosu na 13ku?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar za ubit dosadu dok Fifa ne izadjeNarin je napisao/la:I kakav je? Ja tek sad skontao da je izašao..Nisam nešto pretjerano bio na kompjuteru zadnjih dana,pa eto,tek sad skidam,inače sam igrao svaki pes,i obožavam ga igrati,al me zanima mišljenje dok mi se skida,kakav je ovaj novi engine,jel bolji il lošiji u odnosu na 13ku?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.