bravo ljudine, nisu iznevjerilizgmiky je napisao/la:Gornik Leczna-Podbeskidzie X 3.10, X/X 4.70
dugo nisu igrali bez golova ili bar remi pa da vidimo mogu li danas

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bravo ljudine, nisu iznevjerilizgmiky je napisao/la:Gornik Leczna-Podbeskidzie X 3.10, X/X 4.70
dugo nisu igrali bez golova ili bar remi pa da vidimo mogu li danas
Evolution87 je napisao/la:Chardy/Cilic - Arneodo/Balleret 2 4.00
Chardy i Cilic nikada nisu igrali zajedno, a i opcenito rijetko igraju parove. Danasnji protivnici su im domaci teniseri koji zajedno igraju 4 godine, ove sezone na sljaci imaju skor 21-3. Mislim da na ovu kvotu vrijedi probati sa nekim manjim ulogom. Sretno ako ko prati.
Evolution87 je napisao/la:Uzima RajvoSa u hendikepu 2.9 kvota
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hahha dobro je nisam jedini na tom paoAdmir_Sa je napisao/la:kada ovako krasno idu rezultati meni se nađe brann 3+ i naravno 2-0![]()
![]()
![]()
![]()
ipswich-cardiff 2/1katakomba je napisao/la:Imate li kakav prijedlog za sutra ?
'si siguran ? 23 kvota..zgmiky je napisao/la:ipswich-cardiff 2/1katakomba je napisao/la:Imate li kakav prijedlog za sutra ?
Ma siguran je 100%, to je zicer.katakomba je napisao/la:'si siguran ? 23 kvota..zgmiky je napisao/la:ipswich-cardiff 2/1katakomba je napisao/la:Imate li kakav prijedlog za sutra ?
Robin je napisao/la:Vasselin tr2
Valencia
Kopenhagen
Liverpool
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo majstore.zgmiky je napisao/la:bravo ljudine, nisu iznevjerilizgmiky je napisao/la:Gornik Leczna-Podbeskidzie X 3.10, X/X 4.70
dugo nisu igrali bez golova ili bar remi pa da vidimo mogu li danas![]()
Bravo majstore, prepisao sam taj prvi, al pad je bioEvolution87 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Chardy/Cilic - Arneodo/Balleret 2 4.00
Chardy i Cilic nikada nisu igrali zajedno, a i opcenito rijetko igraju parove. Danasnji protivnici su im domaci teniseri koji zajedno igraju 4 godine, ove sezone na sljaci imaju skor 21-3. Mislim da na ovu kvotu vrijedi probati sa nekim manjim ulogom. Sretno ako ko prati.![]()
Evolution87 je napisao/la:Uzima RajvoSa u hendikepu 2.9 kvota
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Nešto kasnije ide NBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.