Igraju real i atletiko klizavo je , ko pobjedi taj je bolji

Rokoko87 je napisao/la:Monolože popuši mi qrc za ban!
Skini taj avatar, sto te nema na temi druze Rigoleto.Nerast je napisao/la:Opet ga banajte zbog ovih prozivanja
jos punih 7 minutaMocMahale444 je napisao/la:Skini taj avatar, sto te nema na temi druze Rigoleto.Nerast je napisao/la:Opet ga banajte zbog ovih prozivanja
Druze nisam tamo zelio da pisem ali nisi valjda stvarno gej da hoces prosineckogVucevich je napisao/la:Joj sto su glupa ova gradska prepucavanja, klupska prepucavanja, ako nisi za Amara onda mrzis svoju drzavu i svoj narod, mora da si kompleksas iz Zenice, Tuzle... dakle nikakve veze ove price sa fudbalom nemaju. Ja nisam iz Tuzle, Mostara, Zenice ili Sarajeva, hocu Prosineckog cisto zbog fudbalskih razloga.
Vucevich je napisao/la:Najtrofeniji trener BOSANSKE lige, pazi ovo
hvala kolega, ja ću preuzeti odavdeNerast je napisao/la:jos punih 7 minutaMocMahale444 je napisao/la:Skini taj avatar, sto te nema na temi druze Rigoleto.Nerast je napisao/la:Opet ga banajte zbog ovih prozivanja
možeRigoletto je napisao/la:hvala kolega, ja ću preuzeti odavdeNerast je napisao/la:jos punih 7 minutaMocMahale444 je napisao/la:
Skini taj avatar, sto te nema na temi druze Rigoleto.
administracija je postavila čišćenje ove teme kao new year's resolution ove godine čini mi seMocMahale444 je napisao/la:Mangupski nema sta![]()
imamo sariela ne mogu nam ništa, polomit će zube na ovomeMocMahale444 je napisao/la:Vidis to je tacno, svakim danom u svakom pogledu sve vise i vise nazadujemo. Gubimo forumase svakodnevno, dozivotne kazne daju i tako gase temu.Rigoletto je napisao/la:administracija je postavila čišćenje ove teme kao new year's resolution ove godine čini mi seMocMahale444 je napisao/la:Mangupski nema sta![]()
Kome smeta sveta tema????
Prepo se moda s cakijom hoda. Kakav on faca tamo vamo a manji od makovog zrna.Rigoletto je napisao/la:imamo sariela ne mogu nam ništa, polomit će zube na ovome
ja bi prvo tuzlake slao u takve poduhvate, ne gubimo previšeMocMahale444 je napisao/la:Prepo se moda s cakijom hoda. Kakav on faca tamo vamo a manji od makovog zrna.Rigoletto je napisao/la:imamo sariela ne mogu nam ništa, polomit će zube na ovome
Nisu ni goatfuckers vise in. Izgleda vrijeme je za kamikaza stil.
Njih vise nema oni (vecina) bodre bordo kone. Jedino Solinas ko Solinas.Rigoletto je napisao/la:ja bi prvo tuzlake slao u takve poduhvate, ne gubimo previšeMocMahale444 je napisao/la:Prepo se moda s cakijom hoda. Kakav on faca tamo vamo a manji od makovog zrna.Rigoletto je napisao/la:imamo sariela ne mogu nam ništa, polomit će zube na ovome
Nisu ni goatfuckers vise in. Izgleda vrijeme je za kamikaza stil.
Dovoljno je bilo pisanje na svetoj temi i banovici. Ja ti kažem muha da ce se vratiti prije ili kasnije svi.MocMahale444 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Monolože popuši mi qrc za ban!![]()
Znaci 6-7 nas je banovao.
Jos nam se ruga levat.
Hoćete li sa vazeljin ili bez vazeljin. Pripremite guzove za deranje.MocMahale444 je napisao/la:Njih vise nema oni (vecina) bodre bordo kone. Jedino Solinas ko Solinas.Rigoletto je napisao/la: ja bi prvo tuzlake slao u takve poduhvate, ne gubimo previše
Cekaj malo pa ti si tuzlak, a nick ti parola sirotih kinezasviunapad1010 je napisao/la:Hoćete li sa vazeljin ili bez vazeljin. Pripremite guzove za deranje.MocMahale444 je napisao/la:Njih vise nema oni (vecina) bodre bordo kone. Jedino Solinas ko Solinas.Rigoletto je napisao/la: ja bi prvo tuzlake slao u takve poduhvate, ne gubimo previše
Jos da citiras te postove gdje branimsamoCitam je napisao/la: Cekaj malo pa ti si tuzlak, a nick ti parola sirotih kinezanevjerovatno nisam ni skonto do sad, mozda zato sto ti u svakom postu branis njanje, jedina razlika je sto ne pises na njihovom pdfu.
Ti si klasican dokaz da su tuzlaci lazni pitari (bar vecina njih sto pisu ovdje)
Auuu kad te Wobly vidi gotov sisviunapad1010 je napisao/la:Jos da citiras te postove gdje branimsamoCitam je napisao/la: Cekaj malo pa ti si tuzlak, a nick ti parola sirotih kinezanevjerovatno nisam ni skonto do sad, mozda zato sto ti u svakom postu branis njanje, jedina razlika je sto ne pises na njihovom pdfu.
Ti si klasican dokaz da su tuzlaci lazni pitari (bar vecina njih sto pisu ovdje)![]()
Nisam ja wobly pobrko si ti to nesto.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, bhfanatic14, svrakino1921 i 27 gostiju.