Safet Sušić - Pape

samosarajvo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la samosarajvo » 07 sep 2011, 01:22

mma_hz je napisao/la:
shkembe990 je napisao/la:Nemogu se s tobom raspravljat vi pitari ste cudna vrsta!Nedo bog da je Alen Skoro usao pet minuta da igra i samo pipnuo loptu to bi bila prica skoro razvaljuje nema dalje!Realno Safet je bio igracina ali ko trener je Ku..ina!
REZULTATI SVE GOVORE..ti ili si corav kume ili si drama glup pa to ne kontas...
bravo, rezultati sve govore i to je to!!!

Ciro je sa istom ekipom dosao do istog uspjeha a raja ga je okivala u zvijezde jer je to napravio PRVI PUT i jer je bio euforican drama sto nije dobro. Plus da ne spominjem da je dosta para od reklama i slicno islo njemu u dzep...
Sad Pape uradi isto samo na drugaciji nacin ali odma ne valja jer je pitar, odma ne valja jer nema euforija itd...

@safira
oba crvena 1000% zasluzena
penal tamo zasluzen, da nije igrao rukom dzeko bi prosao i belaj

a i nismo mi krivi sto francuzi ne igraju najbolje i sto sad nemaju 20 bodova, njihov problem!
i jos nesto, da sastavis dream team casillas,alves,puyol,pike,marcelo,xabi,xavi,iniesta,messi,ronaldo,roney i da ih posaljes protiv neke prosjecne ekipe bez trenera,bez nekoga ko ce ih voditi to bi bio haos na terenu
Cuj nije safet zasluzan vec igraci, jesu ali da nema safeta nebi oni sami mogli nista.Kad malo skontas bolje,Barci i ne treba trener, sto ce im to ba...to je za malu djecu.

kad nas odvede na euro popricat cemo!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2011, 01:23

slika

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 07 sep 2011, 01:24

mma_hz je napisao/la:
safira je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Hajmo od sad ovako pisati: '' Ja sam manijak i zato ne volim Safeta'' ''Ja sam Hordas i zato volim Safeta'' :lol: :lol: :lol: Ovo postaje smijesno, ja sam Robijas, ne volim Safeta, ali covjek je sasvim dobor uradio posao, pa mi se mozemo boriti za prvo mjesto, jel vi to razumijete??? Reprezentacija vec drugu utakmicu nije gola primila, dala 3 reprezentaciji koja u 7 primi samo 2(mozda sam pogrijesio, ali malo prima skroz) a vi se nasli pametovati kako nije strucanjak, al najbolje ono kako mu je Baljis nesto napravio, pa ni taj Baljic nema iskustva :lol: :lol: :lol:

Ti imas obraza da pricas da se mozemo boriti za prvo mjesto s FRANCUSKOM poslije vecerasnje utakmice. Ovo nije bio fubal neke ozbiljne reprezentacije koja treba da ide na neko prvenstvo. Pa da Bjelorusi kojim slucajem nisu dobili i 2CRVENI KARTON gol ne bi dali za jos 90 min. Poklopite se i budite zadovoljni sto smo imali SRECE i dobili dole penal i ovdje CRVENA KARTONA. Francuska ce nas nabiti dole s 3 komada ...
bjelorusija je dobila francuze kod njih ..al jok to nije ozb repka...svasta hahahahaha kod nas izgleda navikli da kantamo svaku ahahhaha
jeste francuzi su nas unistili,al vidjecemo sta ce se desiti u Parizu ..nije ni ciro dobio nijednu jacu reprezentaciju osim belgije...(ako se moze reci da je jaca),a i mi smo dobili rumune ...pa ipak se niko nije ljutio na ciru zbog toga...
Sta nas interesuje kako je igrala Bjelorusija s Francuskom. Nas interesuje Bosna i Hercegovina i ako budemo ovako igrali u Francuskoj primit cemo 5 komada, jer nece biti penala i crveni kartona puta 2.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 sep 2011, 01:24

samosarajvo je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma OK da ga nije stavio da igra, sto ga je ubacio sa klupe itd itd, ja ni u jednom momentu nisam rekao da Miske mora igrati od prve minute, to je odluka selektora. MADA ako cemo gledati i sa te strane ni Ibricic ne igra nista vise, a Stilic je smijesan igrac to smo vcrs svi vidjeli. Svejedno, ako se Miske buni zato sto nije poceo, bez obzira sto je upravu onda sam na strani Safeta, al ako je upotrijebio i u jednom momentu ovu recenicu sto Miske kaze onda nemam rijeci vise...

odlican nacin da motivise kako god okrenes jednom od najboljih igraca.
stilic je medju boljim u svom klubu, redovno zabija i asistira a i igra skoro cjele tekme uvjek osim ako nije povrjedjen
i ja sam u svom klubu, al me je.e sto nisam kalibar za ovog nivoa.
Decko je dobio sansu protiv Grcke i nista, hajd kontas prva nakon toliko vremena dok se navikne, dobio je sansu i vcrs , bolje da nije. Na svaku jednu dobru stvar(ako je ima) koju je uradio veceras koju navedes, ja ti navedem 3 pogresne.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 01:25

Koji si ti bolesnik @Cafira,pa tebi je krivlje sto smo ovu dobili od Rumuna.Jesi Lakatus :lol:
Sto manje Ibricica,Stilica,Zeceva itd u repci to bolje.Sa ovakvim kalibrima nigdje prispjeli nismo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 sep 2011, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 sep 2011, 01:27

Pa je*emu ako zasluzimo bice crveni i u Parizu. AKo bude neki krvnicki start zasto nebi bio i crveni?
Ako je igrac udari rukom u 16 zasto nebi bio penal? SVE PO ZASLUGAMA!
Imam osjecaj da hoces reci da je to sve nezasluzeno i da su nas sudije pripazile....??

@ultrastayle
nije lech tako los klub kao ni stilic igrac...
Nebi on nikad dobio priliku da nije Sejo izasao i da nije Pjanic kartoniran.
Da je Pjanic igrao veceras a Sejo morao izaci zbog povrede onda bi ti igrao Pjanic na krilu umjesto Seje a Miske bi odma usao u sredinu i gotovo...vako vidis da nemamo igraca i da je Stilic morao igrati, kontas ?

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 07 sep 2011, 01:27

harishp je napisao/la:Koji si ti bolesnik @Cafira,pa tebi je krivlje sto smo ovu dobili od Rumuna.Jesi Lakatus :lol:
Naprotiv, meni je vise nego tebi drago. Samo ne mogu da citam komentare tipa, da je Susic nesto uradio. Veceras konkertno je uradio da nam igra bude -1p bodova, a sudija je bio taj koji nas je spasio. Tako da ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 sep 2011, 01:28

Da mi je znati kako izgledaju ljudi koji se raduju porazima svojih, pa kako vi imate obraza nesto napisati??? Safetu kapu skinuti, covjek je najbolji igrac ove nas drzave, jedan od najboljih jedne nogometne velesile, medju 50 igraca po Uefi, i jos sad nas vodi aBd do Evropskog prvenstva, sve nas, nas promovira, nas vodi, ali vama ne valja jer je igrao za Sarajevo... Hej budale bosanske hocete li ikad nauciti..
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 01:28

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:Koji si ti bolesnik @Cafira,pa tebi je krivlje sto smo ovu dobili od Rumuna.Jesi Lakatus :lol:

skroz je pomahnito. juce se jos mogao trpiti ali izgleda da ga je danasnja pobjeda dotukla do kraja :lol:
Mogu mu misliti face kad je Miskeloni zabio. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 sep 2011, 01:29

pa sta ako primimo 5 u Parizu kad smo vec osigurali baraz..vec smo jednom primili isto tako 5 u Zenici kad smo osigurali baraz pa se niko nije plaho ljutio i nervirao zasto bi sada... :? :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 sep 2011, 01:30

Ili dobri rezultati ili extra dobra igra,zalaganje(nemas srece jbg.). Trenutno Pape ima rezultate iza sebe tako da....
Susic nije neki selektor ali nije toliko ni los sad kad se i on "uhodo" u ekipu. Igramo solidno imamo dobre rezultate,realne.

Kako vas nije sramota pa i selektor je dio reprezentacije kao igraci. Ako su igraci zasluzni za pobjede onda su igraci i krivi za poraze.Ako je selektor kriv za poraze onda je i zasluzan i za pobjede. LOGIKA

Kritika OK cak i pozeljna,pljuvanje NE!!!! to ostavite za kuce ne odgojena bica
RIP SALE VILENJAK

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 sep 2011, 01:31

bravo pape majstore.pa crna gora otkine kapelu bod na vembliju a mi nezadovoljni kad pape dobije 1-0 u zenici.Ako budemo kompletni u parizu idemo direktno na euro,samo u inat ovim domačim dušmanima što ne vole papeta.Čiro se plasirao u baraž sa skoro istom ekipom legenda,pape uradi isto kreten,nevjerovatno.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 07 sep 2011, 01:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
safira je napisao/la:
Naprotiv, meni je vise nego tebi drago. Samo ne mogu da citam komentare tipa, da je Susic nesto uradio. Veceras konkertno je uradio da nam igra bude -1p bodova, a sudija je bio taj koji nas je spasio. Tako da ...
Silje nam sudije jer imamo lobi bolji nego Izraelci u Americi.
Sto prije godinu nisi mogao zamisliti da ti neko svira penal u ovakvim utakmicama. Ipak zna se koje IVICA OSIM. Coca-Cola je u Izrealu :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 sep 2011, 01:33

aleksandar_veliki je napisao/la:
safira je napisao/la:
Silje nam sudije jer imamo lobi bolji nego Izraelci u Americi.
To je to..hahahha

Opet safira, jesu li ono bili crveni kartoni, zasluzeni? JESU? Sta je tu sudia nas pogurao? Ova igra ima pravila da se postuju, ako ih ne postujes dobijes,crveni,penal ili sta vec....Cist penal u Minsku, rukom zaustavio loptu i 11m, ne vidim problem.

@nidi - to je to
isti uspjeh, ista ekipa, slican belaj sa misketom i kod jednog i kod drugog ali je Ciro LEGENDE dok je PAPE kreten zato jer je nas,jer je pitar,jer je toliko dao za bh fudbal...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 01:33

Nego @Cafira i ostali vjecni kriticari.Da li znate da nam se nikad nije desilo jos od postanka da zaredamo cetiri utakmice sa pobjedama plus jos ni gola nismo primili.Nista drugo nego cestitamo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2011, 01:33

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:

skroz je pomahnito. juce se jos mogao trpiti ali izgleda da ga je danasnja pobjeda dotukla do kraja :lol:
Mogu mu misliti face kad je Miskeloni zabio. :mrgreen:
slika :mrgreen: :mrgreen:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 07 sep 2011, 01:35

Ciro je sa istom ekipom dosao do istog uspjeha a raja ga je okivala u zvijezde jer je to napravio PRVI PUT i jer je bio euforican drama sto nije dobro. Plus da ne spominjem da je dosta para od reklama i slicno islo njemu u dzep...
Sad Pape uradi isto samo na drugaciji nacin ali odma ne valja jer je pitar, odma ne valja jer nema euforija itd...
Spaniju ne treba ni pominjati.

slika
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 07 sep 2011, 01:40

ek0 je napisao/la:

Spaniju ne treba ni pominjati.

slika
Nema potrebe za ovo. Gdje ces poredit Ciru i Papeta sto tice trenerskog posla. Pa ovo sve neznalica do neznalice.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2011, 01:41

safira je napisao/la:Poklopite se i budite zadovoljni sto smo imali SRECE i dobili dole penal i ovdje CRVENA KARTONA
I sreca se mora izboriti. ;) Tako velike reprezentacije pobjedjuju ove utakmice. Velike reprezentacije natjeraju srecu. Ali kome pricam, ponekima je napadanje na izabrane igrace ili selektora postala opsesija. U barazu smo, a imamo i mogucnost za vise. To sve pod Safetom. Oni kojima se to ne svidja nek sad pate. ;)

Odigrali smo ponovo crvsto i samo naivan covjek moze ocekivati lijepu igru protiv ovih rusa. Za razliku od drugih imamo puni plijen i ipak neki padobranci traze manu. Rusi su se zatvorili i igrali grubo, rezultat apsolutno opravdan. Poslali smo ih kuci.

Safetu danas dajem sve poene za samu utakmicu, za postavu, formaciju i posebno rokade poslije Salihoviceve povrede i Pandzinog zutog kartona. Veoma dobre izmjene. Iako sam bio misljenja, da Misimovic mora igrati od pocetka, sad mislim da je ovako bilo pravilno. Rezultat mu daje pravo. I to sve bez Spahica, Pjanica...

Time kratko sto se tice Misimovica. Prvo da se izvinem onom momku koji je ovo predvidio. Ovo danas je za mene jednostavno surealno i moram prespavati noc. Komicno mi je kad vidim kako se ljudi ponovo dijele na tabore, ili Susic ili Misimovic. Miske mi je pored Vede jedan od najdrazih igraca, stalno sam bio za to da Miske mora igrati. Oni njegovi pasovi cijepaju.

No na Safetu je da odluci ko igra, a ko ne i to se mora postovati. Ali nije samo u tome stvar. Kao sto dajem Safetu pune poene za ove dvije utakmice, tako i debeli minus za izjave, socijalnu kompetenciju i retoriku. Ne moze se rekordnom igracu reprezentacije tako nesto govoriti i ponizavati ga. Isto tako Zvjezdane, koliko god mi ti drag bio, ovo ti nije trebalo. Nazalost je Zvjezdan miran tip, trpa emocije u sebe dok mu ne pukne. Nakupilo se tu frustracija, i danas ih je ispustio. Vidjelo se i pred kraj, ona tuca koja je zamalo nastala. Inace mirni Zvjezdan odmah spreman da ubija. Hvala Zvjezdane za golcinu, trebao si je sa nama proslaviti, a ne ovako. On i Safet po sadasnjoj situaciji snose krivicu za ovo. I moraju to zajedno rijesiti za dobro reprezentacije. Ne trebaju nam sad podijele ili bilo sta, kratko pred ovakvom sansom. I jedan i drugi su dobro zas+rali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 07 sep 2011, 01:45

Odigrali smo ponovo crvsto i samo naivan covjek moze ocekivati lijepu igru protiv ovih rusa. Za razliku od drugih imamo puni plijen i ipak neki padobranci traze manu.

Imas puni plijen. Na koji nacin si dobio taj puni plijen? Zamisli slucajno da su ostalo s jednim iskljucenim igracem ? Znas kad bi dali gol ? Valjda si gledao utakmicu, pa znas kada bi ga dali ? I tako to ....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []