NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zadnji put jesam bio protiv Benje kad je otisao ali mi je krivo kad se dovode stranci kojima se plati stan, da fina para a nasim momcima nista. Samo me zanima koliko su zadnjih sezona ostali duzni nasim domacim momcima. Ne treba odmah pljuvati po Benji, njega kad nije bilo mi nismo ni imali vezni red nikako. Pitajte Jasara, Anija i ne znam vise ni ja koga od nasih momaka sto su igrali koliko su im ostali duzni. Kad ljudi tuze klub, traze svoje zaradjeno, blokada racuna i tako to... onda niko gori od njih.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa jesam i za to da nasi igraci imaju dobru platu domaci ali treba biti i primjer. Pa Benjo sbaki put ode na pola.priprema. dogovori se 25 igraca ali samo on ne moze.tropic je napisao/la: ↑18 jul 2020, 01:50Zadnji put jesam bio protiv Benje kad je otisao ali mi je krivo kad se dovode stranci kojima se plati stan, da fina para a nasim momcima nista. Samo me zanima koliko su zadnjih sezona ostali duzni nasim domacim momcima. Ne treba odmah pljuvati po Benji, njega kad nije bilo mi nismo ni imali vezni red nikako. Pitajte Jasara, Anija i ne znam vise ni ja koga od nasih momaka sto su igrali koliko su im ostali duzni. Kad ljudi tuze klub, traze svoje zaradjeno, blokada racuna i tako to... onda niko gori od njih.
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Svaka cast.nebeskasila je napisao/la: ↑18 jul 2020, 01:11Meni je veliki plus sto je benjo otisao. Zadnji put je on vodio strane igrace po diskotekama ksli se opijati ja ih gledao tako da nek mu je ss srecom gdje god ode. Da je malo.profesionalniji uradio bi nesto al.kad ga svi **** vratice se nazad i govoriti kako voli Jedinstvo. Prosli put je cak i njegov otsc pisao po fb gluposti kad je Ismet bio sko ste citali te komentare po fb. I najgori su mi ovi sto psuju klub jer ema domacih igraca a domaci gori od stranih
Benjo je odavno izgubio motivaciju za nogometom i uvijek ganja neke dr stvari. Ko ga je gledao na treningu vidio je da je momak nabacio dosta kila i to ce mu tesko biti skinuti.
Svaka cast na svemu do sad i iskustvu al to ne j*be vise,dosta je mladi igraca koji su zeljni dokazivanja. Po meni dobra odluka i nepotrebno bacanje para.
Kad smo mogli anija izgubiti koji je uvijek tu bio u jedinstvu kad je bilo najteze( imao je transfer samo u zelju,igrao evropu i otisao onda u velez na ppsudbu,sto malo ko moze)
,onda ne treba razbijati glavu ni oko benje (koji je uvijrk napustao jedinstvo za koju stotinu vise hrv,gorazde,kakanj,island,prijedor itd.
Hvala,dovidjenja i prijatno
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
otisao Benjo i to je to sto sad pljujete covjeka kad budemo ponovo zagovnali dizat ce te ga u nebesa jel je dosao iz govana vadit, polako samo tako je bilo i kad je nanin dosao ljudi glavu kidali niko nista nije smjeo nista reci protiv njega pa kako se zavrsi.
imamo mi vecih problema od Benje iz kluba nikakve informacije ne dolaze, jedinstven primjer u Europi gdje se citava struktura promjeni i ne dode niko da kaze nesto ill da se izjasni, trenera smo culi jednom, rekli su jos 2-3 igraca nismo doveli nikog ima 15 dana sezone eto za 20ak dana, ne kazem ja nista lose nek se pocelo raditi ali ovi nedostatci koce klub i ne ulijevaju povjerenje navijaca
imamo mi vecih problema od Benje iz kluba nikakve informacije ne dolaze, jedinstven primjer u Europi gdje se citava struktura promjeni i ne dode niko da kaze nesto ill da se izjasni, trenera smo culi jednom, rekli su jos 2-3 igraca nismo doveli nikog ima 15 dana sezone eto za 20ak dana, ne kazem ja nista lose nek se pocelo raditi ali ovi nedostatci koce klub i ne ulijevaju povjerenje navijaca
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Bihacit1937
- Kontakt:
De mi sad samo reci?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 09:40otisao Benjo i to je to sto sad pljujete covjeka kad budemo ponovo zagovnali dizat ce te ga u nebesa jel je dosao iz govana vadit, polako samo tako je bilo i kad je nanin dosao ljudi glavu kidali niko nista nije smjeo nista reci protiv njega pa kako se zavrsi.
Kad je benjo nas cuoao iz govana?
Kad je dao gol?
Kad je asistirao?
Zadnji gol dao protiv troglava u livnu 2013??
De malo odvadi
Ps za onu sezonu kad se vratio i kad smo "ostali" prvo se zahvali Borcu sto nije vratio dug a onda se zahvali radosavljevicu sto je igrao za manje pare od benje i donio ti najvise bodova on sam. Golcina örotiv zvijezde sa 30 m za 1 :0,protiv slavena u 90 plus iz slobodnjaka,protiv iskre u glavnoj tekmi 3 asistencije.
Budi samo realan brate ne brani nikog
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- ASD
- Kontakt:
I ove sezone se ostalo jer 2 kluba nisu imali uslove.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma nemojte ga braniti samo jer je nas. Pisem.vam da sam ga ja vidjao kad ne.vodao ostale igrace po diskotekama. Zasto to ne bi i sad radio. Lik dodje da uzme pare i napisao sam vec meni je veliki plus sto je on otisao uopste ga ne gotivim. I kad razmislite svi realno vidjecete da nam.nije potreban.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jooj insajderu jesi se napalio covjece, pa on ti je centralni vezni po vokaciji moze odigrati i defanzivnog njegovo i nije da daje golove slicno kao Busquets iz Barce tu sezonu su ti igrali momci bez marke djeca grada i opstali u ligi trebali smo mi ispasti i ovu sa igracima koji su bili placeni u tome ti je razlikaBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 10:05De mi sad samo reci?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 09:40otisao Benjo i to je to sto sad pljujete covjeka kad budemo ponovo zagovnali dizat ce te ga u nebesa jel je dosao iz govana vadit, polako samo tako je bilo i kad je nanin dosao ljudi glavu kidali niko nista nije smjeo nista reci protiv njega pa kako se zavrsi.
Kad je dao gol?
Kad je asistirao?
De malo odvadi
Ps za onu sezonu kad se vratio i kad smo "ostali" prvo se zahvali Borcu sto nije vratio dug a onda se zahvali radosavljevicu sto je igrao za manje pare od benje i donio ti najvise bodova on sam. Golcina örotiv zvijezde sa 30 m za 1 :0,protiv slavena u 90 plus iz slobodnjaka,protiv iskre u glavnoj tekmi 3 asistencije.
Budi samo realan brate ne brani nikog
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
decki ja kazem da treba samo nasu djecu probati sacuvati i tjt mozda i ja nisam realan kad je to u pitanju ali ja znam sigurno da su oni bili spremni igrati bez marke sjecam se u 8-ci kad im je podjeljeno po 50km i nisu htjeli sve nasa djeca nemojte mi se vrijedati al tako je
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Bihacit1937
- Kontakt:
A dje si strucnjak i vokacijo?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:42jooj insajderu jesi se napalio covjece, pa on ti je centralni vezni po vokaciji moze odigrati i defanzivnog njegovo i nije da daje golove slicno kao Busquets iz Barce tu sezonu su ti igrali momci bez marke djeca grada i opstali u ligi trebali smo mi ispasti i ovu sa igracima koji su bili placeni u tome ti je razlikaBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 10:05De mi sad samo reci?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 09:40otisao Benjo i to je to sto sad pljujete covjeka kad budemo ponovo zagovnali dizat ce te ga u nebesa jel je dosao iz govana vadit, polako samo tako je bilo i kad je nanin dosao ljudi glavu kidali niko nista nije smjeo nista reci protiv njega pa kako se zavrsi.
Kad je dao gol?
Kad je asistirao?
De malo odvadi
Budi samo realan brate ne brani nikogja sam samo rekao da ne treba drvlje i kamenje po momku i to je to on je cjenjen igrac eto pitaj ovog momka iz Gorazda sta misle o Benji Dizdaricu . . .
Sta ja imam pitati koga iz gorazda sta misli za benju!Bmk!
Imam oci i razum da sam mogu neke stvari zakljuciti.
Sve je receno u prethodni par komentara!
Ne sikiraj se ti za benju on ce se vec snaci kad ga toliko cijene u gorazdu ! Cudno kako nije i premijer ligu igrao do sad.
A na kraju ima momak i kafic samo pojacati posjete i piti jaca pica da se napravi promet i ne sikiraj se
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Koja domaca djeca?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:42jooj insajderu jesi se napalio covjece, pa on ti je centralni vezni po vokaciji moze odigrati i defanzivnog njegovo i nije da daje golove slicno kao Busquets iz Barce tu sezonu su ti igrali momci bez marke djeca grada i opstali u ligi trebali smo mi ispasti i ovu sa igracima koji su bili placeni u tome ti je razlikaBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 10:05De mi sad samo reci?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 09:40otisao Benjo i to je to sto sad pljujete covjeka kad budemo ponovo zagovnali dizat ce te ga u nebesa jel je dosao iz govana vadit, polako samo tako je bilo i kad je nanin dosao ljudi glavu kidali niko nista nije smjeo nista reci protiv njega pa kako se zavrsi.
Kad je dao gol?
Kad je asistirao?
De malo odvadi
Budi samo realan brate ne brani nikogja sam samo rekao da ne treba drvlje i kamenje po momku i to je to on je cjenjen igrac eto pitaj ovog momka iz Gorazda sta misle o Benji Dizdaricu . . .
Mislis sezonu kad su borca izbacili pa mi ostali?
Inace jazvin,petrovic,vucic,radosavljevic rodjeni u harmanima! Bili nosioci igre!
I opet smo REGULARNO ISPALI!
A tu istu sezonu na jesen igrali su nasa sva djeca bez benje. 7 bodova sakupili primili haman 50 golova. Svak nas ziv trpao u bihacu ,tosk nam peticu uvalio. Nema ko nije!
Cak i fk vitez u kupu nam uvalio 4 pod boricima i sprdali se nije salke 04 jeste jedinstvoo..tako da smiri dozivljaj i budi realan u bihacu trenutno nema kapaciteta i igraca. I ovo sto imas budi sretan i nabij se u guzicu..s obzirom kakva je situacija ubklubu
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
neda mi se iskreno raspravljati o toj temi ispade Benjo igrac za Konjodora vrijeme ce sve pokazati ja ti garantujem da ce se opet zaliti za njim a klub koji nema domaci igraca je plastika primjer Olimpika sta zna Ojeda sta je dres Jedinstva... ziv ti meni bio dogodine o PL da diskutujemoBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:53A dje si strucnjak i vokacijo?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:42jooj insajderu jesi se napalio covjece, pa on ti je centralni vezni po vokaciji moze odigrati i defanzivnog njegovo i nije da daje golove slicno kao Busquets iz Barce tu sezonu su ti igrali momci bez marke djeca grada i opstali u ligi trebali smo mi ispasti i ovu sa igracima koji su bili placeni u tome ti je razlikaBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 10:05
De mi sad samo reci?
Kad je dao gol?
Kad je asistirao?
De malo odvadi
Sta ja imam pitati koga iz gorazda sta misli za benju!Bmk!
Imam oci i razum da sam mogu neke stvari zakljuciti.
Sve je receno u prethodni par komentara!
Ne sikiraj se ti za benju on ce se vec snaci kad ga toliko cijene u gorazdu ! Cudno kako nije i premijer ligu igrao do sad.
A na kraju ima momak i kafic samo pojacati posjete i piti jaca pica da se napravi promet i ne sikiraj se
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
brate Pidan,Rema,Mimi,Ani,Benjo,Mujo,Sinan,Jasar,Ekro Hodzic eto a bilo ih je jos uz par stranaca bili fina klapa ja bih zavrsio temu ovdje misljenja nam se razilaze i tjBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:02Koja domaca djeca?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:42jooj insajderu jesi se napalio covjece, pa on ti je centralni vezni po vokaciji moze odigrati i defanzivnog njegovo i nije da daje golove slicno kao Busquets iz Barce tu sezonu su ti igrali momci bez marke djeca grada i opstali u ligi trebali smo mi ispasti i ovu sa igracima koji su bili placeni u tome ti je razlikaBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 10:05
De mi sad samo reci?
Kad je dao gol?
Kad je asistirao?
De malo odvadi
Inace jazvin,petrovic,vucic,radosavljevic rodjeni u harmanima! Bili nosioci igre!
A tu istu sezonu na jesen igrali su nasa sva djeca bez benje. 7 bodova sakupili primili haman 50 golova. Svak nas ziv trpao u bihacu ,tosk nam peticu uvalio. Nema ko nije!
Cak i fk vitez u kupu nam uvalio 4 pod boricima i sprdali se nije salke 04 jeste jedinstvoo..tako da smiri dozivljaj i budi realan u bihacu trenutno nema kapaciteta i igraca. I ovo sto imas budi sretan i nabij se u guzicu..s obzirom kakva je situacija ubklubu
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Daleko od tog da je benjo igrac za konjodoraInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:10brate Pidan,Rema,Mimi,Ani,Benjo,Mujo,Sinan,Jasar,Ekro Hodzic eto a bilo ih je jos uz par stranaca bili fina klapa ja bih zavrsio temu ovdje misljenja nam se razilaze i tjBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:02Koja domaca djeca?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:42
jooj insajderu jesi se napalio covjece, pa on ti je centralni vezni po vokaciji moze odigrati i defanzivnog njegovo i nije da daje golove slicno kao Busquets iz Barce tu sezonu su ti igrali momci bez marke djeca grada i opstali u ligi trebali smo mi ispasti i ovu sa igracima koji su bili placeni u tome ti je razlikaja sam samo rekao da ne treba drvlje i kamenje po momku i to je to on je cjenjen igrac eto pitaj ovog momka iz Gorazda sta misle o Benji Dizdaricu . . .
I naravno da svak ima svoje misljenje i to mi je drago.
Al iskreno pitanje za tebe
Da li bi ti uzeo 2 sedmice prije prvenstva i placao igraca 800 do 1000 km koji ti je dosao skroz van forme, sa 10 kila viska a ovamo imas 30 igraca na treningu zeljnih dokazivanja??
Sto se tice pl ove godibe nisam optimistican i mislim da nema sanse treba se tu dosta stvari poklopiti tako da pisi propalo.
Ali kroz 2 3 godibe ako se neke stvari rijese u klubu moze se nadati necem
Jer nam je i vrijeme ,kad se leeds nakon 16 god vratio mozemo i mi.
Svakako da smo i sad najveci klub u ovoj ligi al to ne je*be trenutno.
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
eto drago mi je sto jos ima normalnih ljudiBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:20Daleko od tog da je benjo igrac za konjodoraInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:10brate Pidan,Rema,Mimi,Ani,Benjo,Mujo,Sinan,Jasar,Ekro Hodzic eto a bilo ih je jos uz par stranaca bili fina klapa ja bih zavrsio temu ovdje misljenja nam se razilaze i tjBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:02
Koja domaca djeca?
Da li bi ti uzeo 2 sedmice prije prvenstva i placao igraca 800 do 1000 km koji ti je dosao skroz van forme, sa 10 kila viska a ovamo imas 30 igraca na treningu zeljnih dokazivanja??
Sto se tice pl ove godibe nisam optimistican i mislim da nema sanse treba se tu dosta stvari poklopiti tako da pisi propalo.
nisu tu pare bile problem vec to sto je Berborovic njega vidio na klupi a on je htjeo igrati tako mu je obecano na polusezoni i to je doslo do svade i on digao sidro, ja se nadam da bi mogli iznenadit jos uz par pojacanja liga nije dugo i nece dugo biti slabija a mi smo realno u top 5 najvecih klubova i u PL kad udemo aBd. . . ziv ti meni bio pisi ako budes znao sta
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Doce sigurno jos najmanje 2 kvalitetna igraca to sam siguran i dosta.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:25eto drago mi je sto jos ima normalnih ljudiBihacit1937 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:20Daleko od tog da je benjo igrac za konjodoraInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:10
brate Pidan,Rema,Mimi,Ani,Benjo,Mujo,Sinan,Jasar,Ekro Hodzic eto a bilo ih je jos uz par stranaca bili fina klapa ja bih zavrsio temu ovdje misljenja nam se razilaze i tj
nisu tu pare bile problem vec to sto je Berborovic njega vidio na klupi a on je htjeo igrati tako mu je obecano na polusezoni i to je doslo do svade i on digao sidro, ja se nadam da bi mogli iznenadit jos uz par pojacanja liga nije dugo i nece dugo biti slabija a mi smo realno u top 5 najvecih klubova i u PL kad udemo aBd. . . ziv ti meni bio pisi ako budes znao sta![]()
Licno ne bih volio da fajic dodje jer je oreskup i sa njegovim stilom zivota nista necemo dobiti. Nek ide bilo gdje!
Nezz trenutno imena da znam napisao bih ali poslije danasnje tekme ide cistka pa cemo vidjeti koga xe dicesti jos..pozzz
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Opet se prica o Jedinstvu u gradu, opet se malo osvjezila ta prica.Pocetak priprema na vrijeme je aman za nas, da je ekipa kandidat za prvo mjesto suvisno je komentarisati , ali da smo među top 5 jesmo , barem zbog ozbiljnijeg pristupa ove sezone , te malo boljeg igrackog kadra u odnosu na prethodni period.U prva dva kola ako uzmemo 6 bodova , bit ce to vjetar u ledja sigurno, te velika motivacija za igrace u nastavku sezone , a to nam moze dodati sigurno 3-4 mjesto na tabeli, nakon čega možemo kalkulisati za sve ostalo.Prvu utakmicu obavezno treba premije(kakve-takve) za igrace u slucaju pobjede, to je odmah naredno kolo 200-300 gledaoca više ... U slucaju kiksa prvo kolo takvog smo mentaliteta da je kraj svijeta...

-
Bihacit1937
- Kontakt:
Mislim da ce biti bez publike jbgaMramic24 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:38Opet se prica o Jedinstvu u gradu, opet se malo osvjezila ta prica.Pocetak priprema na vrijeme je aman za nas, da je ekipa kandidat za prvo mjesto suvisno je komentarisati , ali da smo među top 5 jesmo , barem zbog ozbiljnijeg pristupa ove sezone , te malo boljeg igrackog kadra u odnosu na prethodni period.U prva dva kola ako uzmemo 6 bodova , bit ce to vjetar u ledja sigurno, te velika motivacija za igrace u nastavku sezone , a to nam moze dodati sigurno 3-4 mjesto na tabeli, nakon čega možemo kalkulisati za sve ostalo.Prvu utakmicu obavezno treba premije(kakve-takve) za igrace u slucaju pobjede, to je odmah naredno kolo 200-300 gledaoca više ... U slucaju kiksa prvo kolo takvog smo mentaliteta da je kraj svijeta...![]()
![]()
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Dobro je tu i ispao
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍