samo malo... ibrahimovic odabrao svedsku - izdaja! onaj mali halilovic hrvatsku - izdaja... kada ante odabere hrvatsku onda je i to izdaja? nigdje ja sebi ne kontriram. ja sam rekao bujrum igracima poput pjanica koji fino kaze, ovo je moja drzava, ovo je moj narod i nema tih para da igra za nekog lijevog, a skupljati raznorazne otpade cisto da imaju nastupa u reprezentaciji da mogu obezbjediti vise para za svoje guzove poput bezbroj nekakvih anonimusa u periodu blaza sliskovica poput hrgovica, blatnjaka i kompanije je za mene izdaja nacionalnog dresa i kaljanje imena drzave.STEVIE je napisao/la:sam sebi skaces u stomak s takvom izjavom. govoris kako hoces da svaki bh. hrvat i srbin igraju za nasu repku, pa onda govoris odjednom kako im zelis da igraju za komsije..zlatniljiljan89 je napisao/la: za takve, bujrum u sveti dres, a forsirati hrvata i srbina da igra za bosnu ne bih nikada niti to zelim. zelim svakom hrvatu i srbinu koji zivi u bosni da igra za svoju drzavu kao sto bih volio i za tankovica (lupam, jer stvarno nisam pratio igraca) da igra za bosnu jer je ovo njegova drzava. samo par ne bosnjaka su igrali za ovu drzavu srcem i oni spadaju u statisticku gresku. iz tog razloga im zelim da sto prije odu za hrvatski i srbijanski dres radije nego za ovaj moj sveti.nemoj se ljutiti, al' cini se da ti pomalo gledas nacionalisticki nastrojeno na neke stvari. svi znamo da je tesko pridobiti kvalitetne srbe i hrvate da igraju za nasu repku, al' isto tako vidis sam da u zadnje vrijeme cak i "nasi" Bosnjaci nam zabijaju noz u ledja. tankovic i ljajic su samo primjeri toga. Nije sve crno-bijelo, treba promuckati malo glavom pa onda pisati svasta..
ponavljam tebi ovo pitanje jer je korjen problema, a ispod njega ce biti moj odgovor:
ne, ante bi izdao hrvatsku po meni da je izabrao bosnu. i ja ovdje nigdje ne vidim kontradikciju nego sasvim normalnu stvar da igrac igra za svoju nacijuibrahimovic odabrao svedsku - izdaja! onaj mali halilovic hrvatsku - izdaja... kada ante iz dervente odabere hrvatsku onda je i to izdaja?