FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2016, 23:54

joksimeeeee, javi seeeeee!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 avg 2016, 23:55

Nemojte puno kritikovati Todorovića, momak je apsolutno neiskusan i na osnovu toga je dobro i odigrao. Skoro svi napadi Čelika su išli preko njegove strane s razlogom. Imao je i glupih poteza ali to je neiskustvo. Efe nam najbolje pokazuje koliko se može napredovati.

Po meni ne tako loša igra naših jer se Čelik baš došao braniti, i čim su primili gol odmah se vidjelo da je to rasulo ekipa.

Neke sramote ne treba ni komentarisati :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2016, 00:15

Negdje vidjeh sliku kako je Robija zapalila nekoliko baklji? Znaci eto opet kazne za propust u organizaciji, ni krivi ni duzni!?

PS. Eto lige i dlaka, ja jos ne mogu da nadjem oba gola Slobode. Covjece ko ne znam u kojoj zemlji da se igra fudbal, a ne u Evropi, pa koliko god mi bili siromasna zemlja.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 21 avg 2016, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 avg 2016, 00:16

Ja cu reci samo jednu stvar - dabogda mi stalno igrali ko k a pobjedjivali. Bez obzira ko nam bio protivnik. Iskreno, ni protiv Zelje nije bila neka sad ekstra igra, ali se pobjedilo. To je to, tri boda su tri boda, tamam ih dobio iz penala u 90' koji nije postojao :)

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 21 avg 2016, 02:37

I ja razmisljam da napustim sjever dok se situacija ne promjeni, nekim stvarima se mora stati u kraj. Nikad nisam volio šabanizam...

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 21 avg 2016, 08:15

Beduin je napisao/la:Negdje vidjeh sliku kako je Robija zapalila nekoliko baklji? Znaci eto opet kazne za propust u organizaciji, ni krivi ni duzni!?

PS. Eto lige i dlaka, ja jos ne mogu da nadjem oba gola Slobode. Covjece ko ne znam u kojoj zemlji da se igra fudbal, a ne u Evropi, pa koliko god mi bili siromasna zemlja.

Jedan grad, jedna ljubav!

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 21 avg 2016, 10:20

Samo da objasnim debilima da se zvizdalo Karicu. Covjek nije uputio tacan pas nazad a naprjed nije ni pokusao.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 avg 2016, 12:13

Ordagić već ima 4 asistencije. Kako je odigrao ovih 6 kola vidi se da je znatno bolji nego prošle sezone. A još igra svaku moguću poziciju u veznom redu. Stvarno bi bila šteta ako ne produži ugovor i ode džaba na kraju sezone :(
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2016, 12:19

Ljudi zvizde, a ekipa prva na tabeli. Razmazeni do maksimuma ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2016, 12:23

tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi zvizde, a ekipa prva na tabeli. Razmazeni do maksimuma ..
a dobro, gledaj, bilo je trenutaka kada su vadili zivce i nema to veze s razmazenoscu
pa i ja sam psovao, prvenstveno Todorovicu

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 21 avg 2016, 12:24

pinoglavi je napisao/la:Ordagić već ima 4 asistencije. Kako je odigrao ovih 6 kola vidi se da je znatno bolji nego prošle sezone. A još igra svaku moguću poziciju u veznom redu. Stvarno bi bila šteta ako ne produži ugovor i ode džaba na kraju sezone :(
Produzit ga i to na 2 godine da budemo u sto boljoj poziciji prilikom transfera koji je neminovnost. Pare se moraju uzeti, a naravno i momka ispostovati podebljanom platom.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 avg 2016, 12:26

tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ni vidio sa zapada kakva je posjeta, ali na zapadu je bilo okej standardno.

Prvo poluvrijeme veoma lose jer je Celik igrao bunker i to se treba nekim individualnim potezom probiti. Kasnije je to Subic probio i odmah se lakse disalo.
U biti trebalo je Celik pustiti 5-10 minuta da igra, a ne stisnuti i natjerati ih na bunker jer nam je tada teze.

Neki su zvizdali sa sjevera i Husref je se okreno nesto svadjao i smijao. Kao sto odmah zvizdite i psujete, nakon utakmice isto on je provocirao ali i neki sa stadiona. Ne znam sta im je i on je previse nadrkan. Hoces covjeku aplaudirati, a on se svadja sa nekima pa i ne mozes.
Sve je upravu i ne treba psovati i zvizdati ali neka se ne svadja neka obrati paznju na nas koji mu aplaudiramo, a ne samo na klosare.

Sta reci za Govedaricu? Jel mu treba dati jos jednu sansu pa da ganjamo rezultat u drugom jer sa njim ne mozemo meda u prvom :D
Todorovic i Mehidic isto prelosi. Grahovac uradi Govedaricu protiv Zrinjskog, nece da doda Zecu za gol. Kakva sebicnost..

Navijanje se nema sta pricati. Neka promijene vrh grupe i vodje. Neka pocnu raditi transparentno. I onda ce i doci neko. Ovako je vec smijesno 2 godine, garant kupe neke pare i boli ih qrac za napredak.
Dok vodje znaju 3-4 krace pjesme koje vrte uz ebavanje Sarajeva i Zelje. Pa normalno da nece 70% momaka doci da mu takvi naredjuju i dizu atmosferu.

Vrhunac je bio danas kada oni 10 puta govore, SlobodaCelik, Robijasi Zenica, druga liga, ebu Zelju i Sarajevo i onda kao slag na tortu ebu nekom igracu Celika Fukare oca Sekija hahahah. Komedija od vodje.

I sto je vrh iskulirase ih Robijasi za ja ebem samo Zelju i Sarajvo kao i za sve i odradise svoje uz jace navijanje.

Isto tako igraci valjda nemaju hemiju kao prosle godine. Jedan zabije drugi se ne raduju. Nidje veze, kao da ih bol8 briga za drugarstvo.

Uglavnom bodove pisi igru brisi. Idemo dalje ..
Jel ozbiljno ovako bilo ??? :shock: :shock:

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 21 avg 2016, 12:29

tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi zvizde, a ekipa prva na tabeli. Razmazeni do maksimuma ..
Ma treba nama vratit Saliha Sabovica i Soka, pa da djaba ulazimo na stadion i uzivamo u ljepoti fudbala velikog fudbalskog strucnjaka iz Lipnice, yebo ba Azmira i Husrefa neznalicu....e jesmo stoka yebo nas svako.....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2016, 12:37

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ni vidio sa zapada kakva je posjeta, ali na zapadu je bilo okej standardno.

Prvo poluvrijeme veoma lose jer je Celik igrao bunker i to se treba nekim individualnim potezom probiti. Kasnije je to Subic probio i odmah se lakse disalo.
U biti trebalo je Celik pustiti 5-10 minuta da igra, a ne stisnuti i natjerati ih na bunker jer nam je tada teze.

Neki su zvizdali sa sjevera i Husref je se okreno nesto svadjao i smijao. Kao sto odmah zvizdite i psujete, nakon utakmice isto on je provocirao ali i neki sa stadiona. Ne znam sta im je i on je previse nadrkan. Hoces covjeku aplaudirati, a on se svadja sa nekima pa i ne mozes.
Sve je upravu i ne treba psovati i zvizdati ali neka se ne svadja neka obrati paznju na nas koji mu aplaudiramo, a ne samo na klosare.

Sta reci za Govedaricu? Jel mu treba dati jos jednu sansu pa da ganjamo rezultat u drugom jer sa njim ne mozemo meda u prvom :D
Todorovic i Mehidic isto prelosi. Grahovac uradi Govedaricu protiv Zrinjskog, nece da doda Zecu za gol. Kakva sebicnost..

Navijanje se nema sta pricati. Neka promijene vrh grupe i vodje. Neka pocnu raditi transparentno. I onda ce i doci neko. Ovako je vec smijesno 2 godine, garant kupe neke pare i boli ih qrac za napredak.
Dok vodje znaju 3-4 krace pjesme koje vrte uz ebavanje Sarajeva i Zelje. Pa normalno da nece 70% momaka doci da mu takvi naredjuju i dizu atmosferu.

Vrhunac je bio danas kada oni 10 puta govore, SlobodaCelik, Robijasi Zenica, druga liga, ebu Zelju i Sarajevo i onda kao slag na tortu ebu nekom igracu Celika Fukare oca Sekija hahahah. Komedija od vodje.

I sto je vrh iskulirase ih Robijasi za ja ebem samo Zelju i Sarajvo kao i za sve i odradise svoje uz jace navijanje.

Isto tako igraci valjda nemaju hemiju kao prosle godine. Jedan zabije drugi se ne raduju. Nidje veze, kao da ih bol8 briga za drugarstvo.

Uglavnom bodove pisi igru brisi. Idemo dalje ..
Jel ozbiljno ovako bilo ??? :shock: :shock:
Jest samo sto sam gore pogrijesio da se Husrefu zvizdalo i ekipi sa sjevera, zvizdalo je se sa zapada. I to ga je uvrijedilo na poluvremenu. Ko gestikulirao je smirite se tek je poluvrijeme.

Ali ima vise pozitivnih koji su aplaudirali Govedarici iako je slabo odigrao kada je izasao.

A ovo je bilo na sjeveru, ima snimak utakmice. Nasi npr psuju dvije minute Adilovicu oca umjesto da navijaju za svoj tim.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2016, 12:40

zvizdalo se i sa sjevera, koji ce po ciganluku vjerovatno i nadmasit' zapad

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2016, 12:43

A imamo 13 bodova ko Zrinjski. Treba biti 2000 ljudi vise na stadionu i onda ce i ekipa bolje da odigra ovakve meceve i da se dodatno zazeli pobjede.

Treba i strpiti se kada ne ide. Ako izgube 3 u nizu kao Zeljo onda i okej. Ali i to ako nas bude kao navijaca Zelje 5 hiljada, a ne 2 hiljade jer ih ni mi ne pratimo i u porazima i u pobjedama vec samo u derbijima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2016, 12:45

zvizdalo im se zato sto su slabo igrali, a slabo su igrali zato sto su patili od kurcobolje
da su htjeli, zabili bi im pet komada, nemojte mi vrijedjati inteligenciju sa smijesnom pricom o bunkeru

neko da cenera i gleda ONO, zasluzili su svaki zvizduk :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2016, 12:48

Mi da napunimo stadion oni bi se nabrijali vise. Ali to se desava samo u derbijima.

A meni je izgledalo kao da su trazili pogodak ali da nije bilo ideja i zavrsnog pasa vec se samo kruzilo i lopta je prakticno najvise bila kod stopera Djidica i bekova. Znaci nije bilo ideje jer se Celik zatvorio. Kada bi Celik dobio loptu transformisao se u kontre, kada nije imao lopte bili su svi iza lopte. Sreca pa je Subic to probio, da nije otislo bi u 0:0 .

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 avg 2016, 12:55

U sljedeća četiri kola nešto lakši raspored, zato treba ganjat' maksimalan učinak pred gostovanje u Sarajevu. Loša stvar je što Zrinjskog očekuje još lakši posao, što je razlog više da im ne dopustimo da se odlijepe i stvorimo solidnu zalihu u borbi za evropska takmičenja.

Nema razloga za nezadovoljstvo i tenzije, startovali smo odlično i u najavi imamo još jednu uspješnu sezonu. :beba:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2016, 12:56

svi mi znamo da ne mogu pobjedit' svaku tekmu, da ne mogu odlicno igrat' svaku tekmu, da ne mogu svaku tekmu imat' pristup kao u derbijima, ali isto tako znamo da je ono jucer bilo ispod uobicajenog nivoa zalaganja, iskljucivo jer su mnogo potcijenili Celik i igrali su koliko su smatrali da je dovoljno za njih, ali ne i za navijace, za to su dobili zvizduke i to nema veze sa razmazenoscu! Sloboda je i u ovako slaboj igri mogla zabit' cetiri-pet komada

Krpic 2x ili 3x, Karic, Zeba, sve su to bile dobre sanse, toliko o dobrom bunkeru Celika
zamislite jos da su se vise potrudili

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 9 gostiju.