Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

uschtipak
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la uschtipak » 26 sep 2013, 03:03

Rastjera ih Nesretja.slika
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 10:02

samo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
otkad ovo nsiam cuo :mrgreen: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 12:03

raja hitno mi treba pomoc. sad mi stize poruka od fakulteta da moram danas u pola 5 prisustvovati promociji knjige. ali nikako danas ne mogu doci. da li dobijem neki minus ili bilo sta.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 12:07

:? :? prvi put cujem za tako nesto :? :? :? minusi se dobiju za neprisustvovanje predavanju, ne uradjenoj zadaci i sl.

to su neke ucjene ba :mrgreen:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 12:10

Bosniacum Lilium je napisao/la::? :? prvi put cujem za tako nesto :? :? :? minusi se dobiju za neprisustvovanje predavanju, ne uradjenoj zadaci i sl.

to su neke ucjene ba :mrgreen:
Obavještavamo sve studente trogodišnjeg studija smjer menadžment u sportu, sve studente II ciklusa svih godina da će u sklopu promocije knjige „Globalni memadžment-kroskulturalni pristup“ biti održano predavanje na koje vas pozivamo.

Promocija je u četvrtak 26.09.2013. godine sa početkom u 17 sati, Olimpijski muzej.

Dolazak je obavezan. Molimo da poštujete dres kod.
jos mi je i poruka dosla. evo zovem ih ali se niko ne javlja. valjda ga necu popusit zbog ovoga.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 12:17

ma cisto sumnjam, hoce da vam utrpaju neku literaturu. To ko na nekim fakultetima, ako ne uzmes literaturu od profe ne mozes proci :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 12:18

sad zovem studentsku kad neka zena se podje zafrkavat sa mnom. govorim joj ja da sam kod nene da ne mogu doci .... rekoh hocu li dobiti minus ili nesto slicno. objasnjavam joj da mi nena zivi daleko od civilizacije, kad se ona smije i govori da cu dobiti plus jer zna odakle mi je nena itd. bas sam zabrinut :|

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 12:19

ma ne mozes nas sistem shvatati ozbiljno. O bilo cemu da se radi :D Ma no sikiriki, samo uzivaj Boga mi :D

ja mislim i dalje da je to samo pokusaj uvale literature :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 12:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ne mozes nas sistem shvatati ozbiljno. O bilo cemu da se radi :D Ma no sikiriki, samo uzivaj Boga mi :D

ja mislim i dalje da je to samo pokusaj uvale literature :mrgreen:
a strah me ocm da cu zabrljati a nije fax ni poceo. valjda me nece zahebati radi promocije knjige. samo mi je ova sto radi u studentskoj pravo neozbilja i govori dobicu plus :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 12:27

pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetove :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 12:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetove :D
u poruci mi pise da je danas pocetak nastave :roll: ovo mi nista nije jasno. nije valjda da ce sad oni nas brojati ili prozivati pa da vide ko je dos`o a ko nije. nije mi jasno sto su stavili da je dolazak obavezan i to mi javili 2 sata prije nego sto bih trebao krenuti. iznerviran sam i pravo zabrinut.
valjda je pocetak nastave 7. oktobra :roll:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 sep 2013, 13:18

Nedime kako si prosao na ispitu? :D

Kazu dolazi nam zima stoljeca. Kupit jos drva :D Zamisltie budu temperature kao i ljeti ali samo u minusu :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 13:22

jasmin10 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetove :D
u poruci mi pise da je danas pocetak nastave :roll: ovo mi nista nije jasno. nije valjda da ce sad oni nas brojati ili prozivati pa da vide ko je dos`o a ko nije. nije mi jasno sto su stavili da je dolazak obavezan i to mi javili 2 sata prije nego sto bih trebao krenuti. iznerviran sam i pravo zabrinut.
ako su vam rekli da pocinje 7. onda mora tada poceti. Nemoguce da jave 2 sata prije predavanja. Pa nismo Zambija :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 13:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
ako su vam rekli da pocinje 7. onda mora tada poceti. Nemoguce da jave 2 sata prije predavanja. Pa nismo Zambija :D
pa po zakonu je prvi ponedjeljak u oktorbru.
http://www.fastosa.com/documents_to_dow ... 013_14.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
07.10. POČETAK NASTAVE–ZIMSKOG SEMESTRA STUDIJSKE 2013/14 PRVA RADNA NEDJELJA ZA I I II CIKLUS STUDIJA I SVE PREDMETE
samo me nasekirase bezveze. valjda me ne mogu sad nesto syebati :roll: bas bi mi zao bilo da userem, a nisam ni kren`o.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 13:42

eto onda je 7. :D ne beri brigu i uzivaj. Vjeruj mi :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2013, 13:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:eto onda je 7. :D ne beri brigu i uzivaj. Vjeruj mi :D
hvala kralju :D bas sam se zabrin`o, ali evo sad sam malo opusteniji :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2013, 14:12

Unofficialpage je napisao/la:Nedime kako si prosao na ispitu? :D

Kazu dolazi nam zima stoljeca. Kupit jos drva :D Zamisltie budu temperature kao i ljeti ali samo u minusu :mrgreen:
smijurija brate , nije zena normalna pa haj :lol: . imam jedan dio očišćen još 5 8-) :lol:
Vođa zna.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 sep 2013, 14:56

nedim1993 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Nedime kako si prosao na ispitu? :D

smijurija brate , nije zena normalna pa haj :lol: . imam jedan dio očišćen još 5 8-) :lol:
:lol: :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 sep 2013, 14:57

više imam pauza nego časova :lol:
1. nemam,2. imam,3.nemam,4.imam,5. nemam,6.nemam,7.imam čas :lol: :lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2013, 14:59

bazeni je napisao/la:više imam pauza nego časova :lol:
1. nemam,2. imam,3.nemam,4.imam,5. nemam,6.nemam,7.imam čas :lol: :lol:
to se kući ide posle prvog , eventualno posle trećeg
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 5 gostiju.