Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Rastjera ih Nesretja.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
otkad ovo nsiam cuosamo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
raja hitno mi treba pomoc. sad mi stize poruka od fakulteta da moram danas u pola 5 prisustvovati promociji knjige. ali nikako danas ne mogu doci. da li dobijem neki minus ili bilo sta.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

to su neke ucjene ba

Obavještavamo sve studente trogodišnjeg studija smjer menadžment u sportu, sve studente II ciklusa svih godina da će u sklopu promocije knjige „Globalni memadžment-kroskulturalni pristup“ biti održano predavanje na koje vas pozivamo.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
prvi put cujem za tako nesto
![]()
![]()
minusi se dobiju za neprisustvovanje predavanju, ne uradjenoj zadaci i sl.
to su neke ucjene ba
Promocija je u četvrtak 26.09.2013. godine sa početkom u 17 sati, Olimpijski muzej.
Dolazak je obavezan. Molimo da poštujete dres kod.
jos mi je i poruka dosla. evo zovem ih ali se niko ne javlja. valjda ga necu popusit zbog ovoga.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma cisto sumnjam, hoce da vam utrpaju neku literaturu. To ko na nekim fakultetima, ako ne uzmes literaturu od profe ne mozes proci 

sad zovem studentsku kad neka zena se podje zafrkavat sa mnom. govorim joj ja da sam kod nene da ne mogu doci .... rekoh hocu li dobiti minus ili nesto slicno. objasnjavam joj da mi nena zivi daleko od civilizacije, kad se ona smije i govori da cu dobiti plus jer zna odakle mi je nena itd. bas sam zabrinut 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ne mozes nas sistem shvatati ozbiljno. O bilo cemu da se radi
Ma no sikiriki, samo uzivaj Boga mi 
ja mislim i dalje da je to samo pokusaj uvale literature

a strah me ocm da cu zabrljati a nije fax ni poceo. valjda me nece zahebati radi promocije knjige. samo mi je ova sto radi u studentskoj pravo neozbilja i govori dobicu plusBosniacum Lilium je napisao/la:ma ne mozes nas sistem shvatati ozbiljno. O bilo cemu da se radiMa no sikiriki, samo uzivaj Boga mi

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetove 

u poruci mi pise da je danas pocetak nastaveBosniacum Lilium je napisao/la:pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetove

valjda je pocetak nastave 7. oktobra

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nedime kako si prosao na ispitu? 
Kazu dolazi nam zima stoljeca. Kupit jos drva
Zamisltie budu temperature kao i ljeti ali samo u minusu 

Kazu dolazi nam zima stoljeca. Kupit jos drva

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako su vam rekli da pocinje 7. onda mora tada poceti. Nemoguce da jave 2 sata prije predavanja. Pa nismo Zambijajasmin10 je napisao/la:u poruci mi pise da je danas pocetak nastaveBosniacum Lilium je napisao/la:pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetoveovo mi nista nije jasno. nije valjda da ce sad oni nas brojati ili prozivati pa da vide ko je dos`o a ko nije. nije mi jasno sto su stavili da je dolazak obavezan i to mi javili 2 sata prije nego sto bih trebao krenuti. iznerviran sam i pravo zabrinut.

pa po zakonu je prvi ponedjeljak u oktorbru.Bosniacum Lilium je napisao/la:ako su vam rekli da pocinje 7. onda mora tada poceti. Nemoguce da jave 2 sata prije predavanja. Pa nismo Zambijajasmin10 je napisao/la:u poruci mi pise da je danas pocetak nastaveBosniacum Lilium je napisao/la:pa vidis da nije ozbiljno i da ni ona nema pojma o cemu se tu radi. Mutni poslovi ba, hoce obicnoj raji da izbijaju KMetoveovo mi nista nije jasno. nije valjda da ce sad oni nas brojati ili prozivati pa da vide ko je dos`o a ko nije. nije mi jasno sto su stavili da je dolazak obavezan i to mi javili 2 sata prije nego sto bih trebao krenuti. iznerviran sam i pravo zabrinut.
http://www.fastosa.com/documents_to_dow ... 013_14.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
07.10. POČETAK NASTAVE–ZIMSKOG SEMESTRA STUDIJSKE 2013/14 PRVA RADNA NEDJELJA ZA I I II CIKLUS STUDIJA I SVE PREDMETE
samo me nasekirase bezveze. valjda me ne mogu sad nesto syebati

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eto onda je 7.
ne beri brigu i uzivaj. Vjeruj mi 

hvala kraljuBosniacum Lilium je napisao/la:eto onda je 7.ne beri brigu i uzivaj. Vjeruj mi

smijurija brate , nije zena normalna pa hajUnofficialpage je napisao/la:Nedime kako si prosao na ispitu?
Kazu dolazi nam zima stoljeca. Kupit jos drvaZamisltie budu temperature kao i ljeti ali samo u minusu

Vođa zna.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
nedim1993 je napisao/la:smijurija brate , nije zena normalna pa hajUnofficialpage je napisao/la:Nedime kako si prosao na ispitu?
Kazu dolazi nam zima stoljeca. Kupit jos drvaZamisltie budu temperature kao i ljeti ali samo u minusu
. imam jedan dio očišćen još 5
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
više imam pauza nego časova
1. nemam,2. imam,3.nemam,4.imam,5. nemam,6.nemam,7.imam čas

1. nemam,2. imam,3.nemam,4.imam,5. nemam,6.nemam,7.imam čas

to se kući ide posle prvog , eventualno posle trećegbazeni je napisao/la:više imam pauza nego časova![]()
1. nemam,2. imam,3.nemam,4.imam,5. nemam,6.nemam,7.imam čas![]()
Vođa zna.