Zeznut si.
Štijate li šta radnička klaso?MocMahale444 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:21![]()
![]()
Zeznut si.
Odg koliko robije imas? Vidim da bi povalio 2-3 lagano hladnokrvno u sred bijela dana.10.Skoro je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:23Štijate li šta radnička klaso?
Imajte to na umu dok cekamo derby.Through my businesses and every interaction I have with other human beings my mission is to lead, grow and create success by the way of empathy, kindness, and support.
Uzoran akademski građanin. Otac. Ali da me narkomanija ovako napadne pucao bih dok ne bi metaka nestalo. SamodbranaMocMahale444 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:26Odg koliko robije imas? Vidim da bi povalio 2-3 lagano hladnokrvno u sred bijela dana.
Lijepo me strah replicirati osobi kao ti.
Baš neće u želja ?
Trenirao je s nasom ekipom i cekao nesto vani. Nama realno ne treba desni bek pored Galica, Ovcine, Cosica i Musica. Tako da, ne bi me cudilo da ode u TC, ako je vec ta opcija za inostranstvo propala.
To je to, ovako pedofil prica dok siluje maloljetnice.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, club21, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, relativizam, riki46, supervizor, Tatamata1946, ultrazonfa, WeekendOffender, xinxee i 153 gosta.