ahahah, koji gaf
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

more i ta, al ova odvedi me srećo tamo daleko gdje more ljubi obale svojeeeeeeeee, vodi me tamo gdje živeee srećniiii jooooooooooooooooooj jbiiiiiiiiiiiiiiiiiBosniacum Lilium je napisao/la:trosi me ove noci, trosi me ja cu moci, ima me dovoljno, trosi me slobodno?
Pa eto ispoštuj je i ti. Stavljaš to "et" a ne quotaš. Interesantno boga mi.uschtipak je napisao/la: @Ivar
Ubuduce kad hoces da se nekom obratis, ispostuj opciju quote, ni'e ona tu bzvz postavljena.
ma ta je obiljezila moju mladost. Znam onu i ne moras me cuvati u zlatnom kavezu, da bi samo tebe imala, tako nes.PIKE je napisao/la:more i ta, al ova odvedi me srećo tamo daleko gdje more ljubi obale svojeeeeeeeee, vodi me tamo gdje živeee srećniiii jooooooooooooooooooj jbiiiiiiiiiiiiiiiiiBosniacum Lilium je napisao/la:trosi me ove noci, trosi me ja cu moci, ima me dovoljno, trosi me slobodno?
a Riče lave neces sve po ruralnim sredinam popisivati pa da je 2.5 KMRickBlaine je napisao/la:80 kuca. 3 osobe po kuci, 240 osoba + 80 kuca, 320 formulara. 320 x 2,5 = 800 km.![]()
Mi ovdje uzivamo :kava:
mjesecnedim1993 je napisao/la:ne možeš. svaki put ću te uvrijedit kad zaslužiš jer si debilčina. najretardiranija cura sa kojom sam kumincirao na bilo koji način. eto toliko. nije ti na um palo da neki studenti nisu u zemlji preko ljeta da nisu u stanju da nauče. i u ostalom svi rokovi su izmišljeni da se polažu ispiti, nije bitno kad su i nemoj molim te ubuduće iznosit svoje retardirano debilno mišljenje.
e čuj studenti krivi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve ruralno lavemiki_92 je napisao/la:a Riče lave neces sve po ruralnim sredinam popisivati pa da je 2.5 KM
btw. je li isplata fkt u martu 2014-te, tako sam negdje procitao
oplaka na ovaj citatRickBlaine je napisao/la:Sve ruralno lavemiki_92 je napisao/la:a Riče lave neces sve po ruralnim sredinam popisivati pa da je 2.5 KM
btw. je li isplata fkt u martu 2014-te, tako sam negdje procitaoJos cu im i gorivo manipulisat. Izvadit racun od sto, natocit pedeset.
Nisam pitao za isplatu, al' pare sam vec potrosio na gitaru i odjecu. **** im majku budel' tako.
I najjace na ovim predavanjima. Da dobijes pare sto si bio prisutan tu trebas otvorit racun u banci. Kad ulazi covjek i ka'e: "Uplatio 50 da zaradim 25"
Jos se prica o tome, al' posto su nam sad placali, ima naznaka da bi mogli nastavitmiki_92 je napisao/la: oplaka na ovaj citat![]()
cekaj ba, zar sami popisivaci ne snose troskove puta i hrane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.