San Antonio Spurs

Kawhi
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Kawhi » 02 jan 2017, 02:31

Evo zamal ne dobi tekmu. :mrgreen:
Smiješno i njemu i Popu. To je najvažnije.

Atlanta je baš zapela večeras. Zaslužili su pobjedu, al bumo vidjeli u produžetku. Kako mene iznervira kad nam probleme stvaraju Hardawayi i slični.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jan 2017, 02:56

Kakva bizarna utakmica i kakav ku.rcev posao ovog sudijskog trojca.Opet ce biti smijurije kad su sudije u pitanju u POu!2.put ove sezone,nakon one tekme protiv HOU kuci(kad je i liga priznala gresku) Kawhi ne dobija respekt kad napad obruc u zadnjim sekundama. :twisted: :twisted:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jan 2017, 02:58

Jaka tekma.

Pop išao na tricu zadnji napad, nije mu se više dalo ostajati u Atlanti. :mrgreen:
NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva bizarna utakmica i kakav ku.rcev posao ovog sudijskog trojca.Opet ce biti smijurije kad su sudije u pitanju u POu!2.put over sezone,nakon one tekme protiv HOU kuci(kad je i liga priznala gresku) Kawhi ne dobija respekt kad napad obruc u zadnjim sekundama. :twisted: :twisted:
Priznaće liga i sutra grešku. Jedino to znaju i raditi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jan 2017, 12:21

Sinoc nasa najkompletnija utakmica u dosadasnjem dijelu sezone.Odigrali smo odlicno od prve minute!Konacno!
Vrhunska odbrana,te vrlo raznovrstan napad.Kawhi i LMA na vrhunskom nivou i kad je tako,malo ko nam moze parirati.Posebno mi je drago sto je LMA uhvatio ritam i sto je stvarno agresivan.Procenti suta su mu nevjerovatni na ovih nekoliko utakmica i to je ono sto ocekujemo i trebamo od njega ako zelimo napad na titulu.
Ono sto nam daje pomenutu raznovrsnost je igra TPa.Konacno lici na onog Tonya iz predsezone i prije povrede u tekmi sa GS.Vratilo mu se samopouzdanje,ppg i procenti suta su "skocili",prepoznatljivi floater je opet tu(dokaz da mu noge "rade") i zaista izgleda odlicno,ne ureklo se.Apsolutno nista vise ne treba od njega,samo da odigra svoju rolu i povuce malo kad ovu dvojicu stane.To je sve.Sad imamo priliku zs jednu lijepu seriju do tekme sa CLE 21.ovog mjeseca. ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2017, 01:49

Dodao bih da osim te serije i nije neki pretezak raspored. Nekako mi realno izgleda 65pobjeda.
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2017, 13:01

Mig_Mig je napisao/la:Dodao bih da osim te serije i nije neki pretezak raspored. Nekako mi realno izgleda 65pobjeda.
Trenutno i jesmo na pace-u za 66 pobjeda. ;)
Usput,gdje nam je drug @Yassal?Dugo nista nije prokomentarisao... :?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2017, 14:00

NEZALAGANJE je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Dodao bih da osim te serije i nije neki pretezak raspored. Nekako mi realno izgleda 65pobjeda.
Trenutno i jesmo na pace-u za 66 pobjeda. ;)
Usput,gdje nam je drug @Yassal?Dugo nista nije prokomentarisao... :?
A evo i ja sve citam i nikako da sta napisem, malo me Nfl muci haha, ali sad sam tu :) a da nije na nekom ludom putovanju :D ko li ga zna :P
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2017, 15:00

Saznao sam da je ziv. :D Koja ti je NFL ekipa pa se sekiras? :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2017, 23:17

Dobro je, ziv je :D Haha, ma Coltsi, tako da gotov sam sa sekiranjem ! Prelazim na bolju stranu americkog sporta haha :) Cudi me da ti pomno ne pratis, da alemsa pacijenta ubijas i na Nfl.u haha
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jan 2017, 00:40

Pa nije da bas ne pratim nikako,imam ekipu koju vec godinama gotivim,ali ne pratim ni blizu kao SA. ;)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 06 jan 2017, 08:11

Kako je... :mrgreen:

Kao sto vec rekoh NEZALAGANJE-u, tu sam ja, pratim sve, samo ne pisem i klonim se rasprava s "likovima", pogubne su za zivce i pritisak...

Ali mogu barem ovdje biti aktivniji, priznajem... ;)

Inace, iako mi se odbrana generalno jos uvijek ne svidja, cini mi se da napokon pocinjemo popravljati stvari. Ja cu izgleda vjecno ostati "rob" odbrane i to mi je vazda prioritet... :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jan 2017, 13:43

Garant su kauboji za @nezalaganje.

Kako je Parker sinoc izgledao , odbrana Denvera nije dobra i sve stoji al kako ga je lijepo bilo vidjeti.
Pop onda drzao Murraya par minuta sa Kiwiom i kompanijom da se pocne navikavat.

Ma sve funkcionisalo od prve do zadnje sekunde.Sad bez kiksa kuci.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jan 2017, 16:31

@Yassal Odbrana i jeste uvijek prioritet i bice dok je Pop tu.Ima tu jos uvijek nedostataka,desi se pokoja miskomunikacija,lose postavljanje ili rotacija,ali ovo sto igramo zadnjih desetak tekmi je svemirski brod u odnosu na prvih 10-15.Pau se mnogo bolje uklopio i sve bolje ga pokrivamo defanzivno i usmjeravamo ulaze na njega,kao sto smo to cinili sa Timmyem,dok se on bolje postavlja i razumije koje suteve zelimo "dopustiti",a sta branimo. ;)
Prva smo odbrana lige nakon skoro pola sezone,a sumnjam da je to iko od nas, sto pratimo ekipu, ali i bilo ko drugi ocekivao ove godine.Najoptimisticnije prognoze su bile top 5.Najbolja stvar od svega je sto jos uvijek imamo prostora za napredak.Na obje strane parketa.
Ipak,najveci razlog sto u zadnje vrijeme igramo dobro,je sto se LMA vratio na svoj top nivo.Igra monstruozno sa sutem preko 60% u zadnjih 5-6 tekmi. :o Samo da nastavi.Kod njega je kljuc biti agresivan,pa makar i kad ne pogadja.Druga stvar je Tony.Ne bih previse da ga hvalim(da ne ureknem :D ) ali izgleda fantasticno.Ne zato sto pogadja suteve,vec kako djeluju njegove noge pri istom kao i floateru.Svi znamo da mu je na pocetku sezone svaki floater bio u prvi obruc,s neku brzinu na prodoru da i ne pominjem."Masina" se budi. :njanjanja:

@Raul Ma kakvi kauboji,pa znas da ne volim te prehypeane ekipe. :D Doduse i ove sto gotivim su na samom vrhu kad je historija NFLa u pitanju. :D Probajte pogoditi,prije nego napisem. :cool:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jan 2017, 17:11

Packersi?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jan 2017, 23:16

Kawhi je napisao/la:Packersi?
Ne.:D Mada mi ih nije mrsko gledati zbog Rodgersa i njegovih trikova.:)
Usput,Red Mamba se oprostio i pridruzio nasem broadcasting timu kao analiticar. ;)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 06 jan 2017, 23:42

Cowboysi ? :think:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jan 2017, 23:49

Belmin6 je napisao/la:Cowboysi ? :think:
Bili oni pomenuti vec.Njih ne volim nikako.
Evo da ne gnjavim vise,gotivim Steelerse. :cool:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 07 jan 2017, 11:07

Obojica, i LMA (prvo poluvrijeme) i Tony (drugo poluvrijeme) su se nekako probudili od one Bozicne tekme s Bullsima. Od tada "ne vade"... ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 jan 2017, 23:43

Novosti iz Austina. :D
Murray sinoc za 31min na parketu 25p(11-14 ,78% FG :o ) 8 reb 4 ass i 3stl.Jos jedan fantastican nastup tamo.Negativno je cak 8 izgubljenih lopti,ali najvise mu se to desava sto je prelezeran s driblingom.To ce trebati dotegnuti,ali ovakvi nastupi sa 20 god,pa makar to bila i D liga su impresivni.
Sto se tice Forbesa,garantovacemo mu ugovor do kraja sezone,a Pop je trazio da dole vise radi na tome da bude PG.Izgleda da je to priprema "terena" u slucaju da ne mozemo platiti Millsa na kraju sezone.Zaista su slican profil igraca njih dvojica.Fantasticni suteri u tijelu PGa.Naravno,Patty sa mnogo vise iskustva.

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 jan 2017, 12:09

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.