Čudi me da nisi spomenuo Duška Korača za atletiku.jestamaji je napisao/la: ↑04 apr 2025, 09:05hrvtski komentatori su od vijeka vjekova bili za klasu bolji od svih ostalih, tu i tamo bi se negdje drugo neko pojavio u nekom sportu gdje je bio prva klasa (nikita boks, đurković vaterpolo ili u zadnje vrijeme erceg motosport) ali generalno hrvatska komentatorska škola je daleko najbolja. naravno imali su i oni loše komentatore ali generalno je tako
Sport i TV
Re: Sport i TV
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Po meni za Formulu i MotoGP utrka nema nitko bolji od Srdan Ercega, Pavle Zivkovica i Alekdandra Dankica.jestamaji je napisao/la: ↑04 apr 2025, 09:05hrvtski komentatori su od vijeka vjekova bili za klasu bolji od svih ostalih, tu i tamo bi se negdje drugo neko pojavio u nekom sportu gdje je bio prva klasa (nikita boks, đurković vaterpolo ili u zadnje vrijeme erceg motosport) ali generalno hrvatska komentatorska škola je daleko najbolja. naravno imali su i oni loše komentatore ali generalno je tako
Bilo bi lijepo da i nasi mladji momci dobiju sansu za komentarisanjem ima sigurno tu kvalitetnih.Ovi sto prenose kosarrku na my tv nisu losi, cak je bilo par momaka sa prenosima bih lige za domace timove na yt koji su bili posebno momak iz Bratunca dok su igrali kosarkasku ligu.
Vjerujem da bi se pojavilo i kod nas dobrih samo kad bi dobili sansu.
Vrijeme je da telekom pogura na arenama da imamo domace komentatore
Vjerujem da bi se pojavilo i kod nas dobrih samo kad bi dobili sansu.
Vrijeme je da telekom pogura na arenama da imamo domace komentatore
Lazar Jovanović i Igor Gaćeša su prešli na Arenu i debituju na njemačkoj/francuskoj ligi za vikend. Prvi je ok za Nijemce ali zna biti naporan, a drugi je bio predosadan za NFL.
- akisarajevo92
- Kontakt:
taj Igor je ubjedjivo najmonotoniji komentator ikada na ovim prostorima, mozda mu jos Aca Stojanovic konkurira za no.1
stwta sto uzimaju sve i svasta sa SK umjesto da traze neke nove, mladje ljude kao sto je Filip Markovic
Don't believe the hype.
Ima i onaj ćelavi Živković sa SK, ako dosad nije izvršio suicid.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:35taj Igor je ubjedjivo najmonotoniji komentator ikada na ovim prostorima, mozda mu jos Aca Stojanovic konkurira za no.1
stwta sto uzimaju sve i svasta sa SK umjesto da traze neke nove, mladje ljude kao sto je Filip Markovic
Možda će i Lončarević preći

Kad se kod nas na arenama ocekuju formula,motogp,njemacka liga,euroliga itd?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ima onaj jedan dobar što radi Turke nekad. Nije Čiča nego onaj drugi? Da nije možda to Živković ili neko drugi? Ti bi to bolje trebao znatiFKSzuti je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:37Ima i onaj ćelavi Živković sa SK, ako dosad nije izvršio suicid.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:35taj Igor je ubjedjivo najmonotoniji komentator ikada na ovim prostorima, mozda mu jos Aca Stojanovic konkurira za no.1
Možda će i Lončarević preći![]()
Nisam na telemahu,znam da su neki pisali da ce od ovog mjeseca sve biti i kod nas,kad na kraju ku.rcina.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 14:51pa sve to i dalje imas na sportklubu u bosni i hercegovini ako si na telemachu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gdje je onaj Pilja, Pinja kako vec? Cini mi se da se Milan zove. Nema ga u zadnje vrijeme na Areni nikako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa radi li na areni jos?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sto se tice arene, sreten raskovic mislim da se tako zove sjecam se da je imao sjajne prenose argentinske lige..
ljudi previse kukaju na hrvatske komentatore, po meni 80% ih je slusljivo 20% pa i ne ali opet to ce svakako trajat privremeno, najbolje bi bilo kao sto vec rekoste da dobijemo nase komentatore ali neke nove nade da se pojave a ne ovi dinosaurusi da se guraju dje god mogu.. vjerujem da ce se baho uhljebiti na areni kod nas a lik je odavno za penzije
ljudi previse kukaju na hrvatske komentatore, po meni 80% ih je slusljivo 20% pa i ne ali opet to ce svakako trajat privremeno, najbolje bi bilo kao sto vec rekoste da dobijemo nase komentatore ali neke nove nade da se pojave a ne ovi dinosaurusi da se guraju dje god mogu.. vjerujem da ce se baho uhljebiti na areni kod nas a lik je odavno za penzije
On i Marjan npr ne mogu ni prići Areninoj kabini.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:57vjerujem da ce se baho uhljebiti na areni kod nas a lik je odavno za penzije
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hvala Allahu, jedan od rijetkih Vucicevih dobrih potezaFKSzuti je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:01On i Marjan npr ne mogu ni prići Areninoj kabini.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:57vjerujem da ce se baho uhljebiti na areni kod nas a lik je odavno za penzije

-
- Kontakt:
Arena i euroliga na Vi, po meni ovo je sve amaterski.
Slika ocajna, ton bruka, emisija ocaj.
Slika ocajna, ton bruka, emisija ocaj.
FKSzuti je napisao/la: ↑04 apr 2025, 20:01On i Marjan npr ne mogu ni prići Areninoj kabini.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:57vjerujem da ce se baho uhljebiti na areni kod nas a lik je odavno za penzije

Ma novi komentatori su generalno tanki, to ljudi rade vjerovatno zato što moraju i prilično sam siguran da to nikom nije primarni posao. Svi su oni sportski novinari, pa tek onda komentatori. Ako se sjećaš Eura 2021 na Novoj BH, kad je između ostalih i Kemica prenosio tekme. Sretnem ga u kafiću, pozdravim se, znam onako čovjeka godinama tu iz čaršije, pitam ga je li mu drago što komentariše opet neki veliki događaj, kaže on da u principu radi zato što mora i da bi više volio gledati tekmu kao ja ili ti npr u kafani, kući sa kauča..QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:57sto se tice arene, sreten raskovic mislim da se tako zove sjecam se da je imao sjajne prenose argentinske lige..

Ja sam do prije 2-3 godine na SK po pravilu uvijek slušao srpske komentatore, ali kad su izgubili Premiership i La Ligu moj utisak je da se i njima više nije radilo. Lončarević mi je bio sasvim okej, ali njemu je u zadnje 2-3 godine svaki prenos kao u kafani. Viško više i ne radi nogomet osim ponekad BL, a Gojko je i u najboljim danima bio smor mada se meni sviđala njegova boja glasa. Nešto slično kao onaj Sušec na Areni, vrhunski glas isti kao kod oca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.