NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovaj poraz je sastavni dio priprema,Kuntic uopste nije uigravao ekipu niti mu je to bio cilj za ovaj turnir.Sve ce to nadoci na svoje.Nisam bio juce na utakmici pa moze li mi reci neko ko je bio je li igrao Kojic i kakav je bio,mada je dosao tek prije 2 dana
Mislim da nam treba jedan provjeren igrac na Hamzinoj poziciji i da ce tu uprva probati nesto naci.
Mislim da nam treba jedan provjeren igrac na Hamzinoj poziciji i da ce tu uprva probati nesto naci.
-
- Kontakt:
ZMAJEVI GLAVU GORE I PUNO SRECE DANAS!
VOLIM ZVIJEZDU, VOLIM GRADACAC!
VOLIM ZVIJEZDU, VOLIM GRADACAC!
prdator nemoras odma prijetit,ja nisam bio na utakmici i to sam napisao jucer .utakmicu sam pratio sa par telefonskih poziva i pisao na forumu.eto ako si bio jel ulazio kojic.mislim da ce sve to biti puno bolje ako sava ostane i kad se ustali u prvu ekipu i takoder pandza ce u prvu kao i kojic .postoji mogucnost dolaska jos jednog iskusnog igraca sto bi sasvim bilo dovoljni za prvenstvo...prva je utakmica i bolje je nek smo izgubili nadam se da ce se realizacija popravit do pocetka prvenstva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danass ce momci za malu kaznu igrati po najvecem suncu hehehe.valjda dans zabijemo bar jedan gol 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto sve ja nevaljam a jucer lijepo bilo kada sam pisao o utakmici.danas nemamo nikakvih informacija o kretanju rezultata.a trebalo bi da pocne drugo poluvrijeme.nadam se da ce benjo imati nekog gore pa da nam bar kaze rezultat nase utakmice
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nije ova danas interesantna utakmica, sigurno i nema nikog iz Gradačca da je gleda.
Dragon Town
izgleda da nema,cekat cemo konacan rezultatzmaj_Bosne je napisao/la:Nije ova danas interesantna utakmica, sigurno i nema nikog iz Gradačca da je gleda.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo ipak malo informacija
u utakmici za trece mjesto zvijezda- doboj istok trenutni rezultat je 3-1 za zvijezdu ..igra s drugo poluvrijme.u ovoj utakmici kuntic je priliku dao drugoj ekipi ,koja je ukazano povjerenje na najbolji nacin opravdala, iako ja protivnik nizeligas svaka pobjeda nas moze obradovati
strijelci za nas su bili pandza dva puta te milanovic jednom

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa nije valjda mu Pandža u drugoj ekipi. Za očekivat je u pripremnim šaren sastav i ne čudimo se niti za rezultat jer se i ne igra za njega. Bitno je da se uigraju što više kombinacija igrača tako kada netko se ozlijedi da gadrugi može dostojno zamijenit.astra1922 je napisao/la:evo ipak malo informacijau utakmici za trece mjesto zvijezda- doboj istok trenutni rezultat je 3-1 za zvijezdu ..utakmica je u samom finisu.u ovoj utakmici kuntic je priliku dao drugoj ekipi ,koja je ukazano povjerenje na najbolji nacin opravdala, iako ja protivnik nizeligas svaka pobjeda nas moze obradovati
Dragon Town
ko brani za drugu ekipuastra1922 je napisao/la:evo ipak malo informacijau utakmici za trece mjesto zvijezda- doboj istok trenutni rezultat je 3-1 za zvijezdu ..igra s drugo poluvrijme.u ovoj utakmici kuntic je priliku dao drugoj ekipi ,koja je ukazano povjerenje na najbolji nacin opravdala, iako ja protivnik nizeligas svaka pobjeda nas moze obradovati
vjeruj da neznam ni sastav.pandza je do prije dva dana odvojeno trenirao ii uopste nije radio sa loptom.eto tek je poceo trenirati i ova dva gola su dobar nagovjestaj da ce opet tresti protivnicke mreze kao prosle sezone.u srijedu je vjerovatno utakmica u modrici vjerujem da ce to sve skupa bolje izgledati nego jucer
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zalosno je da ovaj portal ne prati ovaj turnir tekstualnim prijenosom al evo i ovakvo ponasanje pokazuje da je za sarajlije BiH samo od Bascarsije do Cengic Vile.
- bistrikboy
- Kontakt:
Koliko TK portala prati ovaj turnir tekstualnim prenosima?Bosanski zmaj je napisao/la:Zalosno je da ovaj portal ne prati ovaj turnir tekstualnim prijenosom al evo i ovakvo ponasanje pokazuje da je za sarajlije BiH samo od Bascarsije do Cengic Vile.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
upravu si,kad te tk ne prati sta ce nas iz sarajeva pratitibistrikboy je napisao/la:Koliko TK portala prati ovaj turnir tekstualnim prenosima?Bosanski zmaj je napisao/la:Zalosno je da ovaj portal ne prati ovaj turnir tekstualnim prijenosom al evo i ovakvo ponasanje pokazuje da je za sarajlije BiH samo od Bascarsije do Cengic Vile.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije u tome fazon vec ne kontam zasto ovako covjek misli,prate se klubovi koji igraju u Europi,jer je aktuelno,evo sad i Celik s priprema a i ceste su vijesti vezane za Zvijezdu i Gradinu ( u odnosu na neke druge sredine) i onda ovako nesto.Citanost je uvijek vodilja koja odlucuje u novinarstvu sta se objavljuje i prati.Turnir na kome igraju Bratstvo i Doboj Istok je zanimljiv samo bliznjim familijama igraca tih klubova.Ispade da se mahom prate svi turniri gdje nastupaju sarajevski klubovi a ostale ko yebe.astra1922 je napisao/la:upravu si,kad te tk ne prati sta ce nas iz sarajeva pratitibistrikboy je napisao/la:Koliko TK portala prati ovaj turnir tekstualnim prenosima?Bosanski zmaj je napisao/la:Zalosno je da ovaj portal ne prati ovaj turnir tekstualnim prijenosom al evo i ovakvo ponasanje pokazuje da je za sarajlije BiH samo od Bascarsije do Cengic Vile.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ako ovaj portal pretenduje da bude portal kojeg ce pratiti iz citave drzave onda bi trebao pratiti i ekipe izvan Sarajeva, al nazalost oni izgleda samo medijski pokrivaju ligase iz Sarajeva.Par reportaza sto bude o Zvijezdi to je najvise zahvaljujuce momku koji radi za ovaj portal a inace je iz Gradacca.Ovdje se prikazuju raznorazne ne bitne stvari o sarajevskim klubovima, a nisu u stanju obezbjediti tekstualni prijenos sa ovog turnira.
A to sto se tice medija sa podrucja TK oni nikad i nisu radili tekstualne prijenose tako da od njih i neocekujem da to rade.
Zvijezdina tema je jako posjecena na ovom forumu medju 6-7, i to moze biti znak urednistvu da ima dosta fanova Zvijezde i sire okoline koji prate ovaj klub.
A to sto se tice medija sa podrucja TK oni nikad i nisu radili tekstualne prijenose tako da od njih i neocekujem da to rade.
Zvijezdina tema je jako posjecena na ovom forumu medju 6-7, i to moze biti znak urednistvu da ima dosta fanova Zvijezde i sire okoline koji prate ovaj klub.
@bistrikboy
mislim da si upravu, uredu da se prate svi ti manji turniri pa uredu al ovako kao sto rece kada ni jedan tk portal ne izvjestava zasto bi neko iz sarajeva dolazio na jedan turnir koji organizuje jedan cetveroligas.a jucer je sportsport objavio izvjestaj a meca gradina zvijezda sto je ipak dovoljan pokazatelj da se prate premijerligaske ekipe
mislim da si upravu, uredu da se prate svi ti manji turniri pa uredu al ovako kao sto rece kada ni jedan tk portal ne izvjestava zasto bi neko iz sarajeva dolazio na jedan turnir koji organizuje jedan cetveroligas.a jucer je sportsport objavio izvjestaj a meca gradina zvijezda sto je ipak dovoljan pokazatelj da se prate premijerligaske ekipe
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma mislim da je ovaj turnir sigurno medju poznatijim u BiH,ima tradiciju vec 15-ak godina,a turnire ovakvog ili slicnog kvaliteta znali su tekstualno pratiti.Mogli su barem tekstualno pokriti dvoboj premijerligasa Zvijezde i Gradine,ako im nije interesantan ostali par.
Al eto necu vise o tome.
Nego kako zavrsi utakmica????
Al eto necu vise o tome.
Nego kako zavrsi utakmica????
zavrsena utakmica 3-3 i doboj istok nas pobijedio na penale

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.