Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

Rios

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Rios » 26 jan 2015, 16:36

Hajd bar smo primili manje od 40 golova :mrgreen:
Slazem se ja da nema potrebe za pljuvanjem,ali ovo je brate bilo bas lose :| Ako su Austrija,Makedonija,Tunis i druga postava Hrvatske jaci i bolji od nas,ovo je valjda trebao biti protivnik po mjeri..Motiv? Pa igras za drzavu na SP-u,gdje ces veci motiv..Kakav je to imala Bjelorusija!? Opet kazem ne treba sad sipati drvlje i kamenje,,ali treba reci brate da je ovo bilo skoro amatersko izdanje i suociti se s tim.. :kafa:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 jan 2015, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jan 2015, 16:37

bordobijeli je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica
jaoooo jaoooo znao sam tacno da ce ovako biti :rol: :rol: :rol: momak ima 30 i nesto godina i na prvenstvu je zato sto je bio dobar na islandu to mu je nagrada , zasto nam je takav mentalitet da nakon par poraza odma pljujemo :oops: :oops: :oops:
druze dejanovic je platio 5 milja prije islanda i posrecilo mu se ali ste vidjeli da covjek jednostavno amater
Samo Sarajevo

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 jan 2015, 16:38

fedeltafrotta je napisao/la:za sta sluzi vrazalic u ovoj ekipi ?
Da ih bude 6 izgleda
#musvdg

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 26 jan 2015, 16:38

Hajmo je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica
U našoj ligi samo je Efendić bolji, a Dejanović je na Islandu odbranio ključni penal tako da je na SP potpuno zasluženo.
Ti stvarno misliš da se neko od ovih pacijenata sjeća tog odbranjenog penala? Ili Vražalićevog nemogućeg gola iz odbojke koji nam je donio plasman? Pusti to kraju, sad nastupa njihovih 5 minuta, kad se pljuju momci koji su do jučer bili najveći heroji ove države.

Tačno smo najljigaviji narod na svijetu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 16:39

Željooooo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:idemo sad sve smijeniti :rol: :rol: ,ljudi igrali smo SP nismo se obrukali momci hvala za sve idemo dalje
Kako se nismo obrukali ? Gubili smo od Irana na poluvremenu, da je neka bolja ekipa na njihovom mjestu bila deklasirala bi nas, doživjeli smo poraze od Austrije, Makedonije,Tunisa, Hrvatske(druga postava Hrvatske nas uništila), i Bjelorusije, ako to nije brukanje onda ja ne znam šta je. Jedino što nam ide u prilog je da smo prvi put na SP, pa neke poraze možemo prepisati nedostatku iskustva..
nismo se obrukali ,ravnopravni smo bili s Tunisom,Makedonijom ,Austrijom ove zadnje dvije utakmice smo pukli psihicki , ovi momci zasluzuju svaku pohvalu treba zapeti dobiti Bjeloruse kod kuce i otici na EP to je samo po sebi veliki uspjeh kao i ovo SP .NISMO SE OBRUKALI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jan 2015, 16:40

morali su bolje pristupiti ovoj utakmici jer ako ikome treba i koristi ovaj bezvezni prezident kup onda smo to mi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 jan 2015, 16:41

i dzeko donese tituli cityu pa ne vidim da bas nesto igra ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jan 2015, 16:42

Clutch je napisao/la:
Hajmo je napisao/la:
U našoj ligi samo je Efendić bolji, a Dejanović je na Islandu odbranio ključni penal tako da je na SP potpuno zasluženo.
Ti stvarno misliš da se neko od ovih pacijenata sjeća tog odbranjenog penala? Ili Vražalićevog nemogućeg gola iz odbojke koji nam je donio plasman? Pusti to kraju, sad nastupa njihovih 5 minuta, kad se pljuju momci koji su do jučer bili najveći heroji ove države.

Tačno smo najljigaviji narod na svijetu.
pacijent si ti ja nisam zaboravio penal ni nista ali kazem ne treba vise dozvoliti da se poziv placa kad smo ko fol ozbiljna repka poceli smo igrati velika takmicenja jer ste vidjeli kakav je golman dejanovic
Samo Sarajevo

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 jan 2015, 16:43

Loši smo jednostavno. Što prije skontamo da ovi momci nemaju kvalitet za nešto veće bit će nam lakše. Hvala vam što ste mi dopustili da navijam za svoju domovinu na prvenstvu, ali smo realno, ako ne najlošija, onda jedna od najlošijih. Bara bara s iranom.
naprijed rejal

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 16:44

kanarinac je napisao/la:
jaoooo jaoooo znao sam tacno da ce ovako biti :rol: :rol: :rol: momak ima 30 i nesto godina i na prvenstvu je zato sto je bio dobar na islandu to mu je nagrada , zasto nam je takav mentalitet da nakon par poraza odma pljujemo :oops: :oops: :oops:
druze dejanovic je platio 5 milja prije islanda i posrecilo mu se ali ste vidjeli da covjek jednostavno amater
a zasto bi dejanovic dao 5 hiljada :?: covjek 3 golman tek ovu utakmicu nesto branio a ima 30 i neku godinu nece se prodati radi reprezentacije ,smijesna prica

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 26 jan 2015, 16:46

Vazda isti mit, nismo mogli od sudija, bili smo ravnopravni,nije bio nas dan,bit ce bolje iduci put, utakmica bez ikakvog znacaja, psihicki smo podbacili zbog prijasnih utakmica koje smo nesretno izgubili, itd,itd...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jan 2015, 16:46

kad je dao 5 milja branio je za slogu iz doboja odbranio penal u islandu i kontru i prodao se u spaniju i unovcio 5 milja...tu informaciju je donio njegov suigrac iz spanije bosanac ;)
Samo Sarajevo

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 jan 2015, 16:50

Garant na Bingu dobio, pa platio.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 16:50

prije 2 godine nas je estonija ,grcka ,latvija slicne reprezentacije ubijale sad smo na SP sad odjednom placali selektoru da pozove neke igrace ,da se ne bore da su klocevi :oops: :oops: :oops: .halooo ba malo se osvjestite :roll: .momci vi ste ponos nacije ,CELICA BURIC,MALINOVIC,VRAZALIC,VRANJES,OVCINA,DEJANOVIC,GRAHOVAC,SAVIC,TERZIC, TOROMANOVIC MAJSTORI :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: . ETO TREBA SMIJENITI MARKOVICA UZEO LOVU DA POZOVE DEJANOVICA :rol: :rol: :rol:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 jan 2015, 16:52

Evo sada dođoh sa posla i šta ugledah --visok poraz.Ja ipak nebih toliko po momcima.Činjenica je da smo do Hrvatske bili u egalu sa svima,poslije Tunisa smo jednostavno pukli po šavovima.Manite se više te motivacije na ime patriotizma,tipa nastupaš za svoju zemlju,igraš na SP,toga nema ili možeš ili ne.Po meni veći dio odgovornosti za loše rezultate snosi Marković,ne stručno vidi se da zna raditi posao nego nekim svojim odlukama.Prce mu ima 20-30 kg viška ,prespor i za amatere,nespreman igrač a dao mu je i previše vremena,Terzić ni sjena,momak koji je trebao nositi odbranu,prespor,preloš,godine uhvatile,Vražalić ..gdje ga iskopa,kao da nikad nije vidio kako se igra krilo,procenat pogodaka 12%,sve što je moga pokvariti uspio je u potpunosti.S druge strane ovo je i naša realnost,ja ne znam i imamo li bolja krila,ko bi mogao uz Vranješa odigrati dobru odbranu,imamo li uopšte dobog pucača sa 9-10 metara...tako da momcima kapa do poda,mi tek gradimo svoje rukometno ime. :bih: :bih:
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 26 jan 2015, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 16:52

kanarinac je napisao/la:kad je dao 5 milja branio je za slogu iz doboja odbranio penal u islandu i kontru i prodao se u spaniju i unovcio 5 milja...tu informaciju je donio njegov suigrac iz spanije bosanac ;)
to je sigurno adam Savic rekao on je u spaniji a nije dobio poiziv pa rekao da je dejanovic uzeo lovu :roll:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 26 jan 2015, 16:52

ok nebitna utakmica, al brate ja ne bih dao zbog sebe da se ovako neko iživljava :roll: ...nadam se da je to samo skrivanje karata,jer nam je Bjelorusija najveci konkurent za drugo mjesto i plasman na EP. trebamo moliti Boga da im se Rutenka opet povrijedi, jer je covjek pola ekipe

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 26 jan 2015, 16:53

Sveti je napisao/la:Loši smo jednostavno. Što prije skontamo da ovi momci nemaju kvalitet za nešto veće bit će nam lakše. Hvala vam što ste mi dopustili da navijam za svoju domovinu na prvenstvu, ali smo realno, ako ne najlošija, onda jedna od najlošijih. Bara bara s iranom.
Teško je to nama za skontat. Meni samo nije jasno kako neko može sad biti ponosan na ovo, a isti taj je popljuvao bezbroj igrača fudbalske reprezentacije i Safeta Sušića zasebno, nakon poraza od Argentine.

PS Tunis recimo da je u Evropi, sam Bog zna jel bi vidio ijedno veliko takmičenje.

PPS Nije mi žao Markovića, već momaka koje je on procijenio nekvalitetnim!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jan 2015, 16:54

BelminM23 je napisao/la:Garant na Bingu dobio, pa platio.
da treniras rukomet i otvori ti se prilika da platis dali bi platio iskreno,i nisam rekao da treba otpustiti markovica i momcima svaka cast ali kazem da kad smo postali ozbiljna repka treba prestati uzimati pare od igraca koji nemaju kapacitet za repku jer ste i sami danas vidjeli da covjek nema taj kapacitet
Samo Sarajevo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jan 2015, 16:57

kanarinac je napisao/la:kad je dao 5 milja branio je za slogu iz doboja odbranio penal u islandu i kontru i prodao se u spaniju i unovcio 5 milja...tu informaciju je donio njegov suigrac iz spanije bosanac ;)
to je sigurno adam Savic rekao on je u spaniji a nije dobio poiziv pa rekao da je dejanovic uzeo lovu :roll:
nije adam savic nego njegov saigrac iz ekipe a ako cemo iskreno adam savic je jedan od najboljih golmana prve lige spanske a dejanovic u 6 plasiranoj ekipi druge lige je u zadnje vrijeme poceo grijat klupu
Samo Sarajevo

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.