Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Veceras gledamo Mireta i nadamo se slobodnjaku. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo jarane, uzivaj!Tulln1 je napisao/la:Moze neko link postaviti
http://www.****us.co/football/213099/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Pjana!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ajde Pjana, pokaži šta znaš 
- velez_mostar
- Kontakt:
Pjanic u igri..zar nije povrijedjen?
Hmm....cudno, cudno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hmm....cudno, cudno..
- Goalgetter
- Kontakt:
Roma je poslala pismo Susicu da ga postede, jer je u prosloj utakmici isto ulazio u drugom poluvremenu. Ima hematom u koljenu, koji ga sprijecava da odigra 90 minuta. U njegovom slucaju, sve je cisto.velez_mostar je napisao/la:Pjanic u igri..zar nije povrijedjen?
Hmm....cudno, cudno..
Ili ga cuva dok 60. minute da udje i napravi prevagu...Rios je napisao/la:Mire je standardni clan prvih 11 u Romi..Kad ne igra to je zato sto ima pb sa povredom ili kartonima a ne nesto drugo..I Garsija je to puno puta naglasio..
Pjanić dominira, čovjek je ubjedljivo najbolji igrač Rome, a i utakmice u ovih prvih 25 minuta.
Ja UŽIVAM gledajući Pjanketa 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pjanic daleko najbolji igrac sto imamo.
Ostali mu ne mogu politi vode.
I van terena lik je skroz cool, opusten, ne kurci se, ko sam ko ja..ukratko,fino odgojeno dijete, ma dusa od momak.
Ostali mu ne mogu politi vode.
I van terena lik je skroz cool, opusten, ne kurci se, ko sam ko ja..ukratko,fino odgojeno dijete, ma dusa od momak.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Oj lopte 
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Gervinho

Pa kad on ima kloca Zervinja u napadu koji ne zna iskoristiti ove lopte sa ocima Miralema.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
A joj asistencije ... u punom trku u raskoraku bez razmisljanja 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Matteo Bonetti @TheCalcioGuy 2 Min.
That ball from Miralem Pjanic to find Gervinho had a TomTom navigation inside of it. What a ball

That ball from Miralem Pjanic to find Gervinho had a TomTom navigation inside of it. What a ball
Koji pas sada, ali Gervinho usra sve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Onaj Gerinho isti ko u Arsenalu. Znao je rijesiti utakmicu, a znao je nekad biti tezi promasaj. Odlican pas Pjanketa. Neka pobijede sa 1-0 i neka ga dadne Pjana iz slobodnjaka.
EDIT: Znam da je nerealno, ali da mi je vidjeti Ozila, Pjanica, Ramseya i Dzeku u Arsenalu.
EDIT: Znam da je nerealno, ali da mi je vidjeti Ozila, Pjanica, Ramseya i Dzeku u Arsenalu.
Zadnja izmjena: Murga, dana/u 09 mar 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
E je*o ga otac nesposobni, mogao je birati u koju ce stranu pucati.
Pjanic bi trebao imati bar duplo vise asistencija nego sto ih trenutno ima. Sve uhljup do uhljupa, Romi podhitno treba napadac.
Pjanic bi trebao imati bar duplo vise asistencija nego sto ih trenutno ima. Sve uhljup do uhljupa, Romi podhitno treba napadac.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pjana jako dobar kao i cijela ekipa Rome, pogotovo vezni red koji je fantastican. Bas je vidljiva ta dominacija Rome na sredini terena a jos im nema De Rossija i povrijedjenog Strootmana.
Steta za onaj pas Pjanica prema Gervinhu, koji je promasio veliku sansu.
Ja se jos uvijek nadam nekom slobodnjaku.
Steta za onaj pas Pjanica prema Gervinhu, koji je promasio veliku sansu.
Ja se jos uvijek nadam nekom slobodnjaku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pjana dominira terenom, ala Xavi. Najbolji igrac Rome. Samo da ima sebi ravne igrace, vec bi Roma vodila. Kakva je ono bila asistencija za Gervinha jebote. 
pi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Bing [Bot], CAGarfia, Cwirek, galia95, invincible1921, izdzezveubrazil, Konzerva, legendarnadruga, Maverick, Micron, napapijri1987, PeppermintSA, Proximic, Venom, zgembo89, zikerrz21 i 165 gostiju.