RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Alo raja kad je izvlacenje parova za novu sezonu ? 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
I on i ovaj Pepe, sakriju se iza nekih nikova i onda su Rambo.Adnel je napisao/la:Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
6.7ANTIFA ! je napisao/la:Alo raja kad je izvlacenje parova za novu sezonu ?
kako nije adnan :Odemamo je napisao/la:Uz ove igrače na prvoj prozivci su bila prisutna trojica novajlija Dejan Mašić, Aldin Kovačević i Emir Hajdarović.
Ovi su izvjestili da je u pitanju neki Dejan, a ne Adnan Mašić
I mene je ovo zanimalo, thx na odgovoru!magic je napisao/la:6.7ANTIFA ! je napisao/la:Alo raja kad je izvlacenje parova za novu sezonu ?
Srce mi je trenutno k'o Hum. Napokon momci koji razumiju kakva je situacija sve ovo vrijeme bila i da im je Velež, koliko toliko, pomogao u karijeri i kako treba, zahvalni su. Ne samo to, izgleda da su i zavoljeli klub kao svoj. Hvala im na tome, iako to nekome ništa ne predstavlja, lično meni veoma znači.VELEZDOGROBA je napisao/la:KAD OVO PROCITATE SHVATICETE STA JE VELEZ
Danas, u nepunih sat vremena, na klupski telefon, stigla su dva zanimljiva poziva. Prvo je klupsku administraciju iznenadio mostarski Makedonac Goran Gančev, koji se javio sa željom da još jednom pozdravi sve u klubu i navijače:
- Prije dva dana potpisao sam za Inter Zaprešića. Međutim, osjetio sam još jednom potrebu da se zahvalim svima u klubu, od uprave, trenera, mojih saigrača pa do radnika na stadionu na prijemu tokom mog boravka u Veležu. Pozdravio bih i navijače, koji su i meni lično dali veliki stimulans, posebno u onoj prvoj utakmici protiv Zrinjskog. Tada, kao što sam i mnogo puta istakao, nisam ni bio svjestan važnosti derbija, ali navijači su mi pokazali koliko im znači ta utakmica. Još jednom hvala svima i naravno, nemojte misliti da ste ostali bez vatrenog navijača. Kada jednom u Makedoniji obučete dres Pelistera, onda nikada više ne možete navijati za Vardar. Tako je i u BiH. Velež je jedini klub koji mi je ostao u srcu i ko zna, možda nam se opet spoje putevi, pa obučem crveni dres, istakao je Goran Gančev.
I dok se još nisu ni slegle pozitivne emocije, ponovno nas je iznenadio telefon. Ovaj put sa druge strane slušalice bio je glas čovjeka, koji je u formacijskom sastavu bio iza leđa upravo stoperu Gančevu.
- Eto jučer sam dogovorio svoju saradnju sa Sarajevom, iako sam mislio malo smanjiti sa intenzitetom i već dogovarao saradnju sa Bratstvom iz Gračanice, koje se takmiči u Prvoj ligi FBiH, a i tu je u mom komšiluku. Ipak, poziv sa Koševa i njihov stav da im mogu pomoći u evropskim takmičenjima ipak su izazov za svakog igrača. Ipak, želim da se zahvalim svim divnim ljudima u Mostaru, za četiri godine koje sam proveo sa određenim pauzama. Nisam rođen u Mostaru, ali ću se uvijek u Mostaru osjećati kao domaćim. Velež je moj klub bio i prije, a tako je i danas i biće ubuduće. Normalno profesionalac sam pa ću onih 90 minuta na golu Sarajeva ili bilo kojeg drugog kluba odraditi profesionalno svoj posao, ali minut prije toga i minut poslije toga, uvijek će mi Velež, zbog odnosa prema meni ljudi u Veležu i navijača, biti na posebnom mjestu, rekao je Emir Hadžidžulbić i dodao:
- Nemojte sumnjati ima Velež i u ovoj sezoni odlične golmane u „Oštrom“ i „Bobetu“, a to kažem jer sam i sa jednim i sa drugim u određenom periodu dijelio svlačionicu i znam kako momci razmišljaju i rade na treningu, rekao je popularni Hadžija.
Sretno vam gdje god bili, ROĐENI !
Who dares, wins !
Veliki je klub za malog gančeva bio VELEŽ,,,,s obzirom na njegov kvalitet koji je mali bas maleni taj gančev treba biti presretan što je NEKO uspio prevariti hrvate ,,,,No i Amara su prevarili ,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .
zbog ovoga sam ponosan što sam veležovac, srce puno, ali ima ona naša poznata:
BITI DIO KLUBA SA TRADICIJOM - NEPROCJENJIVO!!!
nego šta bi s okićem, da li je potpisao za ruskog drugoligaša?
BITI DIO KLUBA SA TRADICIJOM - NEPROCJENJIVO!!!
nego šta bi s okićem, da li je potpisao za ruskog drugoligaša?
-
- Kontakt:
Pabizo ili nisi nikad gledo Ganceva ili si dobro nadrogiran ili se salis.pabizo je napisao/la:Veliki je klub za malog gančeva bio VELEŽ,,,,s obzirom na njegov kvalitet koji je mali bas maleni taj gančev treba biti presretan što je NEKO uspio prevariti hrvate ,,,,No i Amara su prevarili ,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .
Ja licno neznam zasto Gancev nikad nije igrao kod Amara - mozda postoje neki razlozi koje ja ne razumijem. Ali Ganceva kvaliteta je definitivno veca od vecine Zeljinih prvih 11.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nije igrao bolan jer nema kvalitet,,,,,,,MostaracVelezovac je napisao/la:Pabizo ili nisi nikad gledo Ganceva ili si dobro nadrogiran ili se salis.pabizo je napisao/la:Veliki je klub za malog gančeva bio VELEŽ,,,,s obzirom na njegov kvalitet koji je mali bas maleni taj gančev treba biti presretan što je NEKO uspio prevariti hrvate ,,,,No i Amara su prevarili ,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .
Ja licno neznam zasto Gancev nikad nije igrao kod Amara - mozda postoje neki razlozi koje ja ne razumijem. Ali Ganceva kvaliteta je definitivno veca od vecine Zeljinih prvih 11.
ISTINA JE mali gancev je ANONIMAC,,,,,,,prevarili g,AMARA OSIMA i uspeli mangupi da prevare i celnike Veleža i takvih nogometaša ima na KILOGRAM kupit jako jeftino u BOSNI I HERCEGOVINI-----------Istina zna zaboletiAdnel je napisao/la:Jos jedan Placenik u obliku Pabizia
Majstore odavno sam na ovom forumu i upratio sam tebe na temi Olimpica ti si jedan od placenika kojim Nijaz placa da dolaze na tribine i da sere po drugim temama da bi samo narusavao atmosferu mene boli sto placenik ko ti sere puno .pabizo je napisao/la:ISTINA JE mali gancev je ANONIMAC,,,,,,,prevarili g,AMARA OSIMA i uspeli mangupi da prevare i celnike Veleža i takvih nogometaša ima na KILOGRAM kupit jako jeftino u BOSNI I HERCEGOVINI-----------Istina zna zaboletiAdnel je napisao/la:Jos jedan Placenik u obliku Pabizia

Samo jedan klub Velež Mostar
jel završeno s dinastijom ćemalovića u i oko veleža, nakon odlaska mirze?
Ima pabizo i koju pametnu i tacnu samo sto ponekad vecini istina smeta.
Istina da u Zelji nije mogao biti u prvi 11 a u nas jeste, ali dobro to je i logicno oni se borili za prvaka a mi za opstanak sto ima i neke razlike.
Neka samo nastave ovako polako ali sigurno da rade u klubu i da nedovode neke levate sa strane koji ce nas kostati ko 3 neka mladja domaca igraca.
Bice nesto od nas mozda ne ove sezone ali u buducnosti ce se pokazati pravi rad.
Istina da u Zelji nije mogao biti u prvi 11 a u nas jeste, ali dobro to je i logicno oni se borili za prvaka a mi za opstanak sto ima i neke razlike.
Neka samo nastave ovako polako ali sigurno da rade u klubu i da nedovode neke levate sa strane koji ce nas kostati ko 3 neka mladja domaca igraca.
Bice nesto od nas mozda ne ove sezone ali u buducnosti ce se pokazati pravi rad.
@pabizo
Prije svega Gancev je ljudina , a drugo kod amara nije igrao jer je imao amar neku svoju viziju u koju se nije uklapao i to je to decko je htio biti standardan, prvotimac i otisao u velez sad je u interu i neka mu je sa srecom i nemoj da pametujes i valjas gluposti sa svojim nekim teorijama
Prije svega Gancev je ljudina , a drugo kod amara nije igrao jer je imao amar neku svoju viziju u koju se nije uklapao i to je to decko je htio biti standardan, prvotimac i otisao u velez sad je u interu i neka mu je sa srecom i nemoj da pametujes i valjas gluposti sa svojim nekim teorijama
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ima li išta od Cerića, je li se priključio ekipi, bilo je najave da će se danas priključiti..
ja se nadam, gledo sam na yt neke klipove njegove, stvarno je dobar igrac i bilo bi super da dodjeAlemC85 je napisao/la:Ima li išta od Cerića, je li se priključio ekipi, bilo je najave da će se danas priključiti..
evo sad pročitah na jednom portalu intervju mladog armina jazvina, kojeg niko nije zvao na početak priprema, jer je navodno odović rekao da ne računa na njega, e u p.m., taman kada se mislilo, da će naša djeca biti u krupnom planu, ovo se desi, pa nije valjda da se ostavlja mjesto nekom anonimusu umjesto jazvina, koji je naš veliki potencijal, e hebem ti ovakve postupke uprave....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.