RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
zbog ovoga sam ponosan što sam veležovac, srce puno, ali ima ona naša poznata:
BITI DIO KLUBA SA TRADICIJOM - NEPROCJENJIVO!!!
nego šta bi s okićem, da li je potpisao za ruskog drugoligaša?
BITI DIO KLUBA SA TRADICIJOM - NEPROCJENJIVO!!!
nego šta bi s okićem, da li je potpisao za ruskog drugoligaša?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pabizo ili nisi nikad gledo Ganceva ili si dobro nadrogiran ili se salis.pabizo je napisao/la:Veliki je klub za malog gančeva bio VELEŽ,,,,s obzirom na njegov kvalitet koji je mali bas maleni taj gančev treba biti presretan što je NEKO uspio prevariti hrvate ,,,,No i Amara su prevarili ,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .
Ja licno neznam zasto Gancev nikad nije igrao kod Amara - mozda postoje neki razlozi koje ja ne razumijem. Ali Ganceva kvaliteta je definitivno veca od vecine Zeljinih prvih 11.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nije igrao bolan jer nema kvalitet,,,,,,,MostaracVelezovac je napisao/la:Pabizo ili nisi nikad gledo Ganceva ili si dobro nadrogiran ili se salis.pabizo je napisao/la:Veliki je klub za malog gančeva bio VELEŽ,,,,s obzirom na njegov kvalitet koji je mali bas maleni taj gančev treba biti presretan što je NEKO uspio prevariti hrvate ,,,,No i Amara su prevarili ,,,,,,,,,Adnel je napisao/la:Procitao sam i ja to o Gancevu i Hadziji svaka im cast vidi se kako im je Velez usao u Krv ,a ti sreto kad si toliki mudonja otidji tanovicu i u facu kazi sve a nemoj kakit po netu .
Ja licno neznam zasto Gancev nikad nije igrao kod Amara - mozda postoje neki razlozi koje ja ne razumijem. Ali Ganceva kvaliteta je definitivno veca od vecine Zeljinih prvih 11.
ISTINA JE mali gancev je ANONIMAC,,,,,,,prevarili g,AMARA OSIMA i uspeli mangupi da prevare i celnike Veleža i takvih nogometaša ima na KILOGRAM kupit jako jeftino u BOSNI I HERCEGOVINI-----------Istina zna zaboletiAdnel je napisao/la:Jos jedan Placenik u obliku Pabizia
Majstore odavno sam na ovom forumu i upratio sam tebe na temi Olimpica ti si jedan od placenika kojim Nijaz placa da dolaze na tribine i da sere po drugim temama da bi samo narusavao atmosferu mene boli sto placenik ko ti sere puno .pabizo je napisao/la:ISTINA JE mali gancev je ANONIMAC,,,,,,,prevarili g,AMARA OSIMA i uspeli mangupi da prevare i celnike Veleža i takvih nogometaša ima na KILOGRAM kupit jako jeftino u BOSNI I HERCEGOVINI-----------Istina zna zaboletiAdnel je napisao/la:Jos jedan Placenik u obliku Pabizia
Samo jedan klub Velež Mostar
jel završeno s dinastijom ćemalovića u i oko veleža, nakon odlaska mirze?
Ima pabizo i koju pametnu i tacnu samo sto ponekad vecini istina smeta.
Istina da u Zelji nije mogao biti u prvi 11 a u nas jeste, ali dobro to je i logicno oni se borili za prvaka a mi za opstanak sto ima i neke razlike.
Neka samo nastave ovako polako ali sigurno da rade u klubu i da nedovode neke levate sa strane koji ce nas kostati ko 3 neka mladja domaca igraca.
Bice nesto od nas mozda ne ove sezone ali u buducnosti ce se pokazati pravi rad.
Istina da u Zelji nije mogao biti u prvi 11 a u nas jeste, ali dobro to je i logicno oni se borili za prvaka a mi za opstanak sto ima i neke razlike.
Neka samo nastave ovako polako ali sigurno da rade u klubu i da nedovode neke levate sa strane koji ce nas kostati ko 3 neka mladja domaca igraca.
Bice nesto od nas mozda ne ove sezone ali u buducnosti ce se pokazati pravi rad.
@pabizo
Prije svega Gancev je ljudina , a drugo kod amara nije igrao jer je imao amar neku svoju viziju u koju se nije uklapao i to je to decko je htio biti standardan, prvotimac i otisao u velez sad je u interu i neka mu je sa srecom i nemoj da pametujes i valjas gluposti sa svojim nekim teorijama
Prije svega Gancev je ljudina , a drugo kod amara nije igrao jer je imao amar neku svoju viziju u koju se nije uklapao i to je to decko je htio biti standardan, prvotimac i otisao u velez sad je u interu i neka mu je sa srecom i nemoj da pametujes i valjas gluposti sa svojim nekim teorijama
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ima li išta od Cerića, je li se priključio ekipi, bilo je najave da će se danas priključiti..
ja se nadam, gledo sam na yt neke klipove njegove, stvarno je dobar igrac i bilo bi super da dodjeAlemC85 je napisao/la:Ima li išta od Cerića, je li se priključio ekipi, bilo je najave da će se danas priključiti..
evo sad pročitah na jednom portalu intervju mladog armina jazvina, kojeg niko nije zvao na početak priprema, jer je navodno odović rekao da ne računa na njega, e u p.m., taman kada se mislilo, da će naša djeca biti u krupnom planu, ovo se desi, pa nije valjda da se ostavlja mjesto nekom anonimusu umjesto jazvina, koji je naš veliki potencijal, e hebem ti ovakve postupke uprave....
jao nmg da vjerujem da nije niko jazvina zvao :O ! Nas veliki potencijal i jos igra za mladu repku omGAlemC85 je napisao/la:evo sad pročitah na jednom portalu intervju mladog armina jazvina, kojeg niko nije zvao na početak priprema, jer je navodno odović rekao da ne računa na njega, e u p.m., taman kada se mislilo, da će naša djeca biti u krupnom planu, ovo se desi, pa nije valjda da se ostavlja mjesto nekom anonimusu umjesto jazvina, koji je naš veliki potencijal, e hebem ti ovakve postupke uprave....
ovo je jednostavno uništavanje karijere mladića, a što je još intresantnije, da je on nedavno postao mladi reprezentativac BiH i to sasvim zasluženo, pa jadan ne bio tanoviću, zar ne vidiš šta radite momku, hablečine jedne, nije odović mogao sam donijeti ovu odluku, neko ga je nasavjetovao, a ko, valjda će se uskoro saznati...
- neutralan__
- Kontakt:
Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?
Jel se ide slijedeće sezone na vrh tabele ili opet grčevita borba za opstanak ?
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
brate gadzo je bio na posudbi, a sto se tice sljedece sezone, govore da je borba za vrh, ali ja sam zadovoljan sredinom tabeleneutralan__ je napisao/la:Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?
Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sta se on ima svadjat sa trenerom nema ni 20 godina. Tek izasao iz pelena on se svadja s trenerom. ccccc.NeToBoLa je napisao/la:Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- neutralan__
- Kontakt:
Aha,a niste ga mogli nikako zadržati ? Hajde vrijeme je bilo da se stabilizujete i vratite u vrh tabele.vm22 je napisao/la:brate gadzo je bio na posudbi, a sto se tice sljedece sezone, govore da je borba za vrh, ali ja sam zadovoljan sredinom tabeleneutralan__ je napisao/la:Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.A vama sve najbolje zelim i da se sto prije vratite tamo gdje vam je mjesto
A mi nećemo još dugo vidjeti PL,kakva je sada situacija ne bi me čudilo da ispadnemo i u Drugu ligu,jer nam slijedi grčevita borba za opstanak u Prvoj ligi.
U svakom slučaju hvala na podršci,znači nam to u ovakvim trenutcima.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
To je 100 % tačna informacija. Kao razlog je naveden, izbjegava da ga stavlja u igru.MostaracVelezovac je napisao/la:Sta se on ima svadjat sa trenerom nema ni 20 godina. Tek izasao iz pelena on se svadja s trenerom. ccccc.NeToBoLa je napisao/la:Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.