Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BoydCrowder
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Firminho kakvo bacanje para....
Za Ibea se pricalo da je veci talenat od Sterlinga a momak jos gola nema u premiershipu,ne zna proci igraca,napraviti visak,nista on bolji nece biti od Downinga,pravi primjer prosjecnog engleskog krila...
Benteke po prikazanom u sezoni vrijedi 7-8 miliona....
Coutinho nastavlja biti igrac momenta,nikad konstantnog igraca od njega...
Odbrana kao i golman ocajni
Za Ibea se pricalo da je veci talenat od Sterlinga a momak jos gola nema u premiershipu,ne zna proci igraca,napraviti visak,nista on bolji nece biti od Downinga,pravi primjer prosjecnog engleskog krila...
Benteke po prikazanom u sezoni vrijedi 7-8 miliona....
Coutinho nastavlja biti igrac momenta,nikad konstantnog igraca od njega...
Odbrana kao i golman ocajni
You think you're better than me because you play by the rules ? Whose rules ?
Godine prolaze moje,ja čekam titule tvoje...
Hahahahhaah... i opet su ostavili Clyne da skace sam sa njima...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sad je imao tri igraca da im je mogao dodati otvorena a on sut s 18 m,nabijem te na qurac kutinjo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- kumkalesic
- Kontakt:
Smiješno kako igraju obojica naših štopera...kikseri ostaju kikseri i to ništa izgleda ne može promijeniti...Sage je napisao/la:Hahahahhaah... i opet su ostavili Clyne da skace sam sa njima...
Joint_fc
Sat vremena gadjaju kloca sa brojem 9 i ljudi ciste glavama al dzaba.
Memento Mori...
Memento Mori...
Klopp odlazi... amateru...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Jos kad pogledas klupu, kontas cemu se nadamo i predvidjamo i ocekujemo do kraja sezone? Nas moze samo izvadit neka luda serija sa zdravim Sturridgom i Hendersonom.
Memento Mori...
Memento Mori...
Ovo je posljednja utakmica ove sezone koju sam gledao. Neki je sa srećom Kloppu da ovo malo poslozi do naredne sezone.
You are someone else I am still right here
@fera, to i jest najpametnije. I malo se povuci sa ovog foruma.
Memento Mori...
Memento Mori...
- BoydCrowder
- Kontakt:
Ibea poslati u rezerve ili negdje na posudbu,kakav antitalenat grob te yebo..
You think you're better than me because you play by the rules ? Whose rules ?
- kumkalesic
- Kontakt:
Baš te pogodio gol Big Andyafera je napisao/la:Ovo je posljednja utakmica ove sezone koju sam gledao. Neki je sa srećom Kloppu da ovo malo poslozi do naredne sezone.

Ovo je izgubljeno i treba što prije zaboraviti i posvetiti se prvom polufinalnom duelu sa Stokeom...to nam je najbolja šansa da nešto konačno i osvojimo

Joint_fc
Uništi nas Big Andy.
Ja se najiskrenije ne mogu sjetiti da je Benteke dobio ijedan duel danas.
Ja se najiskrenije ne mogu sjetiti da je Benteke dobio ijedan duel danas.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jel me to I ti tjeraš ?Sage je napisao/la:@fera, to i jest najpametnije. I malo se povuci sa ovog foruma.
You are someone else I am still right here
Mislio je "povući", nemoj da si paranoicanfera je napisao/la:Jel me to I ti tjeraš ?Sage je napisao/la:@fera, to i jest najpametnije. I malo se povuci sa ovog foruma.

Uostalom, slazem se sa @Sage.
Ovdje već neko vrijeme ne vrijedi pisati neki opširniji komentar te svoje viđenje tekme.
Radujem se postovima @kene i @paradajza
Inače, i danas ista priča kao i cijelu sezonu..
18 šuteva a 1 u okvir

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- kumkalesic
- Kontakt:
"Djeca nam se smiju moj Reufe"
Koliko je tacno bilo ovih sjebanih vikenda radi Liverpoola,trebamo odstete da trazimo.
"You'll Never Walk Alone"
-
- Kontakt:
Kad se sve sagleda u ovom timu Liverpoola fali Sturridge i donekle Henderson i Ings koji nebi nešto puno ni promijenili. Najveći problem je nedostatak kvalitetnih igrača. Valjda će Klopp shvatiti koji mu igrači trebaju i za nadat se da će uprava moći da mu ispuni te želje i dovede igrače koje on bude želio i sad u januaru i naročito na ljeto pa da uz prave pripreme gledamo sljedeće sezone Liverpool na vrhu.
- kumkalesic
- Kontakt:
Pretežak je ovo raspored bio i treba, možda, i razumjeti ovu današnju slabiju predstavu. Dosta se i putovalo zadnjih dana, a i putovat će se, jer nas čekaju još dva gostovanja u ova dva engleska kupa.
Previše je ovo mečeva za otprilike istu prvu postavu koja mora igrati sve mečeve zbog svih ovih povreda. Danas je Klopp pokušao sa Ibeom umjesto Lallane, ali očigledno da mali nije za toga i da je njegova jedina uloga u momčadi biti klasični džoker i čekati ulazak u zadnjoj trećini utakmice...
Previše je ovo mečeva za otprilike istu prvu postavu koja mora igrati sve mečeve zbog svih ovih povreda. Danas je Klopp pokušao sa Ibeom umjesto Lallane, ali očigledno da mali nije za toga i da je njegova jedina uloga u momčadi biti klasični džoker i čekati ulazak u zadnjoj trećini utakmice...
Joint_fc
Prativ Englesku ligu dugo godina I nemogu da vjerujem da Liverpool nije uzeo titulu 25 godina.Klub sa bogatom tradicijom ,fantasticnim navijacima I jakim financijama nije toliko dugo bio prvak .West Ham je danas imo vise srece .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.