FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Titula se ovdje izgubila.
- Ljiljani87
- Kontakt:
- Ultras1921
- Kontakt:
Daleko od toga da ste ista izgubili, al zakuhalo se opasno
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Zamolio bih @amypitar da nastavi prognozirati, još od se od januara ove nam godine vidjelo da momak posjeduje znanje oko prognoziranja rezultata
Ja te volim, volim Željo..
Pa ovo jeste blam samo zbog onih koji govore da će biti razbijanja i šetanja ligom. Da ste na Zemlji ovaj rezultat i ne bi bio tako loš. **** ga dešavaju se kiksevi. Zbog tog najavljivanja ovo i jeste loše, a da izvineš i smješno brate. Ovo nije bilo upućeno tebi.Sabinho je napisao/la:Damei gospodo, izvolite poserite se na nas sve.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
moje misljenje je isto kao i poslije borca i atromitosa i sad poslije borusije i travnika .imamo najbolju ekipu samo treba to da se spusti na zemlju i da mirno bez euforije pocne igrati .dzeno mi je drag i ovo sam govorio i nakon osvojenog kupa i stalno to pisem dzeno treba biti pomocni trener a neko s jacim autoritetom i reputacijom prvi trener ,znam da je glupo stalno mjenjati al mislim da je igracki kadar jako kvalitetan i da tu ne treba nista mjenjati samo cvrsci trener i bice ovo ok .
Samo da poručim onom majmunu Uščupliću da ide dok još nije kasno. Spasi Sarajevo i odlazi!!!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
@ moj sabinho cast izuzecima,ali u zivotu svom nisam vidio nerealnijih navijaca od vasih.
Ja razumijem zelju da se osvaja I dominira,da ne upotrebim zesce rijeci koje uzrokuje ta zelja,ali vi ste kraljevi nebeskog uzdizanja.
Kao nasi rivali svaki vas los rezultwt mi mora mi biti drag,ali kad citam danas one price ,od 2-3 lika,pa to je smihesno.
Oni znaju,oni prognoziraju,koja arogancija jebote.
Svi mi znamo da imate dobru ekipu,ali koje je to izdizanje,iznad objektivih kvaliteta,pa to je strasno.
Lajte brate kad odradite posao,ali kod vas sve naopako.
Sampioni svijeta na papiru,formacijama I prici.
Kvalitetom ste.najveci favoriti,ali **** vas arogancija vasa I umisljnost da ste strah I trepet.
Izvinjavam se ako bude dupli post.telefon mi poludio.
Ja razumijem zelju da se osvaja I dominira,da ne upotrebim zesce rijeci koje uzrokuje ta zelja,ali vi ste kraljevi nebeskog uzdizanja.
Kao nasi rivali svaki vas los rezultwt mi mora mi biti drag,ali kad citam danas one price ,od 2-3 lika,pa to je smihesno.
Oni znaju,oni prognoziraju,koja arogancija jebote.
Svi mi znamo da imate dobru ekipu,ali koje je to izdizanje,iznad objektivih kvaliteta,pa to je strasno.
Lajte brate kad odradite posao,ali kod vas sve naopako.
Sampioni svijeta na papiru,formacijama I prici.
Kvalitetom ste.najveci favoriti,ali **** vas arogancija vasa I umisljnost da ste strah I trepet.
Izvinjavam se ako bude dupli post.telefon mi poludio.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Upravo pregledah postove od jutros, i prognoze tipa 7:0, 5:0, 4:0, cak su se i strijelci previdjali... samo zbog takvih postova mi je drago zbog kiksa da konacno shvatite kako stvari stoje. Vas rezultat iz moje perspektive nema puno veze sa Zeljom jer svoj klub ne vidim u borbi za titulu tako da, nije frka i da ste dobili...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ala su se strumpfovi razletjeli po temi. Haj' sad bar imaju argument vise, pored onog o posjeti, ali ne jos zadugo. 

Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 31 avg 2014, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bolan,salu na stranu i ovo maltretiranje od strane travnika al ja ne ne mogu da vjerujem da imate sada toliko pametnih glava u upravi i da niko ne skonta da vam treba trener...kakav bolan Uscuplic,gluho bilo
...pa frajer pricat ne zna...gledam ga prosli sportski pregled i ne znam dali bi se smijo il bi plako...covjek se uhvatio siski i ceskanja uha

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- titulesutu
- Kontakt:
Igrali ste protiv Travnika, što nama majku psuješ dječače?suarez000000 je napisao/la:**** vam majku strumfovi
Čestitam na osvojenom bodu, komšijski od srca. Sreća za vas sto je pauza...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cudno i neobjasnjivo, ma moze se nesto pokusat s pricom ali nema fajde nikakve.
Fizicki smo potroseni, europa i tvrdoglavost trenera uzela danak, sad smo jos i psihicki skroz pali sa ovim kiksem.
Nesto definitivno ne valja u ovom momentu.
Travnik borbeno i zasluzeno otkino dva boda, jest pomalo nesportski ono valjanje i otezanje ali nije da nismo ocekivali.
Cestitke njima a nama ne znam, prvo opalit igrace po djepu pa onda ozbiljnije i jace u nastavak prvenstva.
Fizicki smo potroseni, europa i tvrdoglavost trenera uzela danak, sad smo jos i psihicki skroz pali sa ovim kiksem.
Nesto definitivno ne valja u ovom momentu.
Travnik borbeno i zasluzeno otkino dva boda, jest pomalo nesportski ono valjanje i otezanje ali nije da nismo ocekivali.
Cestitke njima a nama ne znam, prvo opalit igrace po djepu pa onda ozbiljnije i jace u nastavak prvenstva.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sreca nasa pa ce pauza odbrana nam je ko svicarski sir,katastrofa
-
- Kontakt:
polako ljudi polako , slazem se dzeno nije kalibar za FKS moze biti pomocni i to mu je plafon .pauza ce dobro doci imamo jako dobru ekipu ne treba sad sve tjerati i pljuvati doci ce ovo sve na svoje ,jednostavno imamo kvalitet a to cemo pokazati ,znam svi su sad nezadovoljni ,ljuti vrela glava al sabura 2-3 pobjede uvezes i opet je to dobro .ovdje i jest problem sto ljudi misle da cemo se prošetati ligom ko tako razmislja sad mu je ovo kraj svijeta ,ja mislim ako dobijemo celika i drinu da smo opet u sasvim dobroj situaciji .
Kone se nakotile? Nisu same vec su im odredjeni forumasi formirali hranjivu podlogu. Najavljivanje kojekakvog setanja ligom i nabijanja svakog sa pet razlike samo pokazuje koliko se ne poznaje fudbalska materija. Daj Boze da mi u punom sprintu dodjemo prvi do cilja a kamoli setnjom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Veceras je sudija dosta sjebo utakmicu, bilo je puno greski, igraci Travniku su u prvom poluvremenu najmanje 10 minuta proveli valjajuci se, Dejo kao i obicno kiksa konstantno a mi nemamo ideje za probiti bunker.Bojim se bi ovo moglo kostati Dzenu posla mada i dalje ima moju podrsku.Ako ih onaj "razgovor" sa navijacima poslije utakmice ne probudi onda nista nece.
-
- Kontakt:
ljudi samo sabura ,ovi šamari mislim da ce nam dobro doci ,imamo najkvalitetniju ekipu doci ce ovo sve na svoje samo bez velikih trzavica ,naci dobrog trenera dzeno pomocni i bice ovo ok .ne odgovarajte na provokacije 

- RezervniGolman
- Kontakt:
Nije smak svijeta odigrat kuci nerjeseno. Travnik je kod nas pokazao da zna igrat. E sad sto pojedinci prije upisuju neke golijade razumljive su provokacije upucene na njihov racun. Bit ce jos iznenadjenja u prvenstvu gomila ako se bude posteno sudilo
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Bravo aco na ovome bgm
Kratki rezime: Jedna pozitivna nula na ovo izdanje bordo momaka, jer se ovako gine za svoj klub????
A ono sa pocetka busenje svakog i setnja ligom to okaci o klin !
Dobro je dosla pauza neka dobro razmisle sta rade i sta moraju donijeti na kraju
Toliko su nas iznervirali pasovi netacni, neko peglanje nista konkretno fujjjjj

Kratki rezime: Jedna pozitivna nula na ovo izdanje bordo momaka, jer se ovako gine za svoj klub????
A ono sa pocetka busenje svakog i setnja ligom to okaci o klin !
Dobro je dosla pauza neka dobro razmisle sta rade i sta moraju donijeti na kraju

Toliko su nas iznervirali pasovi netacni, neko peglanje nista konkretno fujjjjj

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.