10:5Forster je napisao/la:Kad nece bevanda![]()
Ali Carter - Allan McManus
(-2.5) 1 @ 2.20
(-3.5) 1 @ 2.70
Ali Carter, veliki borac, čovjek koji je pobijedio rak, igra u čuvenom Crucible Teatru, gdje je 2 puta igrao finale Svjetskog prvenstva. Oba put prejak je bio Ronnie. Nakon velike borbe sa bolesti, u ovoj sezoni se pokušava vratiti na snooker scenu. Iako nema boljih rezultata, pobjeđivao je neke odlične igrače u mečevima na manje frameova. Sa druge strane McManus igra solidnu sezonu za svoje godine, trenutno je 24. igrač svijeta u svojoj 44 godini života. Prošle sezone je čak igrao i četvrt-finale.
Ipak, igram hendikep na Cartera, za kojeg vjerujem da je izuzetno motivisan, imat' ce veliku podrsku navijaca u Sheffieldu, u svojim izjavama pokazuje nadu da će preokret u ovoj godini biti upravo Svjetsko Prvenstvo.
Iako je McManus veoma dobar igrač, večeras na njegovom kontu, u duelu sa takvim borcem i igračem kao što je Ali Carter očekujem manje od 7 frameova.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Bayern-Porto vise od 4 ofsajda,kvota 1.85,kao i da ce Porto imati vise ofsajda kvota 2.
2 na porto
2 na psg
ibra daje go
bayern porto zbroj kornera preko
na marku ako budu naopaki rezultati
2 na psg
ibra daje go
bayern porto zbroj kornera preko
na marku ako budu naopaki rezultati
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Hajmo jos ove dvijeInterista je napisao/la:Olympiacos-Barcelona 1
Spanoulis over 14.5
Barcelona-Psg over 3.5 zutih
Na drugom
Efes-Real 1
Bayern-Porto h1

Efes prodje ali kartoni ne
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 21 apr 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sutra ziceri (free money)
zelj-sloboda 1 1,35
š brijeg-MVO 1 1,20
k. 1,62
zelj-sloboda 1 1,35
š brijeg-MVO 1 1,20
k. 1,62
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
PLAYOFF NBA 22.04.2014
CLEVELAND - BOSTON - H1(11.5) @1.85 PREMIER
Mislim da većeras uzima LBJ i ekipa ovo u hendikepu, naprosto - iako će se Boston dobro boriti kao što je radio u prvoj utakmici, Cleveland mora ovo riješiti u svoju korist. Prve su utakmice i ne vidim razlog zašto u ovu utakmicu ne bi ušli maximalno i tako da prednost dajem njima. Zadnju utakmicu Irving odlično povukao uz standardno dobrog kralja.
K.LOVE(CLEVELAND) - OVER 16.5 @1.85 PREMIER
Zadnju utakmicu sam ga odigrao i nakon nekoliko minuta njegove igre sam čisto sumnjao da će preći granicu koja je tada bila 15.5 , ali ipak mu isto i većeras dajem neku prednost u odnosu na Jamesa, Love iako tada uz neku slabiju svoju šutersku utakmicu je prešao ali tada je pokazao svoj neki minimum što se mene tiče. On je igrač koji svojim šutevima može preokrenuti sasvim utakmicu, ima samopouzdanja a bogami i znanja i sposobnosti.
U slučaju nekog eventualnog blowouta mislim da će opet igrati preko 30minuta i vidim ga na nekih 21,22+ poena.
B.BEAL(WASHINGTON) - OVER 15.5 @1.85 PREMIER
U prvoj utakmici čovjek je imao šut 6/23, od toga 1 od 7 za 3poena, ali je ipak prešao ovu sada granicu sa 16 poena. Nemam ništa više da kažem, ne vjerujem da će iskusni Pierce ponoviti onu većer i dajem prednost Beal-u.
To su neki moji prijedlozi što imam ovako da napišem, ali evo par dodataka na brzinu.
Valanciunas ako ga nađete negdje na 10.5,11.5 granici igrati manje, ispod koša mange od Gortata i Nene-a pored kojih ne vjerujem da bi mogao, i kada je imao nešto veću minutažu bio je ispod ove granice, u 4 zadnje ima 9,6,6,6 poena protiv ove dvojice.
Harden granica mu 6.5 na asistencije? Hmm, preko ga treba igrati, zadnji put 11 iako je gura sebe poenima većeras očekujem da ga malo više blokiraju i da bude prinudan da dijeli asistencije.
I još James ukupno (skokovi, poeni, asistencije) 39.5 manje, to onako na inuticiju neku, hah.
CLEVELAND - BOSTON - H1(11.5) @1.85 PREMIER
Mislim da većeras uzima LBJ i ekipa ovo u hendikepu, naprosto - iako će se Boston dobro boriti kao što je radio u prvoj utakmici, Cleveland mora ovo riješiti u svoju korist. Prve su utakmice i ne vidim razlog zašto u ovu utakmicu ne bi ušli maximalno i tako da prednost dajem njima. Zadnju utakmicu Irving odlično povukao uz standardno dobrog kralja.
K.LOVE(CLEVELAND) - OVER 16.5 @1.85 PREMIER
Zadnju utakmicu sam ga odigrao i nakon nekoliko minuta njegove igre sam čisto sumnjao da će preći granicu koja je tada bila 15.5 , ali ipak mu isto i većeras dajem neku prednost u odnosu na Jamesa, Love iako tada uz neku slabiju svoju šutersku utakmicu je prešao ali tada je pokazao svoj neki minimum što se mene tiče. On je igrač koji svojim šutevima može preokrenuti sasvim utakmicu, ima samopouzdanja a bogami i znanja i sposobnosti.
U slučaju nekog eventualnog blowouta mislim da će opet igrati preko 30minuta i vidim ga na nekih 21,22+ poena.
B.BEAL(WASHINGTON) - OVER 15.5 @1.85 PREMIER
U prvoj utakmici čovjek je imao šut 6/23, od toga 1 od 7 za 3poena, ali je ipak prešao ovu sada granicu sa 16 poena. Nemam ništa više da kažem, ne vjerujem da će iskusni Pierce ponoviti onu većer i dajem prednost Beal-u.
To su neki moji prijedlozi što imam ovako da napišem, ali evo par dodataka na brzinu.
Valanciunas ako ga nađete negdje na 10.5,11.5 granici igrati manje, ispod koša mange od Gortata i Nene-a pored kojih ne vjerujem da bi mogao, i kada je imao nešto veću minutažu bio je ispod ove granice, u 4 zadnje ima 9,6,6,6 poena protiv ove dvojice.
Harden granica mu 6.5 na asistencije? Hmm, preko ga treba igrati, zadnji put 11 iako je gura sebe poenima većeras očekujem da ga malo više blokiraju i da bude prinudan da dijeli asistencije.
I još James ukupno (skokovi, poeni, asistencije) 39.5 manje, to onako na inuticiju neku, hah.
T.Chandler 11,5 skokova više
D.DeRozan 4,5 skokova više
B.Beal 3,5 asistencija više
kfc 6,33 premier
J.Valanciunas 10,5 manje
J.Wall 17,5 više
kfc 3,42 maxbet
D.DeRozan 4,5 skokova više
B.Beal 3,5 asistencija više
kfc 6,33 premier
J.Valanciunas 10,5 manje
J.Wall 17,5 više
kfc 3,42 maxbet
Sinoc nije lose 2/3 , veceras da bude isto ja zadovoljan 
Pa da krenemo opet sa malo duzim postom.
Tiket 1 :
Cleveland - Boston - 1
J. Valanciunas (10,5) - manje
KV: 2,09 - max ulog
Za Cleveland se nema sta puno reci, uz lebrona i irvinga mislim da ce pregaziti Boston veceras, nisam htio igrati hendikep jer ce mi ovo biti glavni tiket veceras, a u prosloj utakmici stekao sam dojam da je cleveland igrao sa pola gasa sto bi se moglo desiti i veceras, ma da vjerujem da ce dobiti u hendikepu a upravo cu ga odigrati na drugom tiketu.
Valanciunas ne dobija vise minutazu kao prije, igra nekih 20-25 minuta nekada cak i manje, nene i gortat mu ocito ne leze, odnosno poznato je da washington predobro brani ovu poziciju tako da ni bolji centri od njega nemaju tu sta traziti. U prilog tome dolaze i underi u zadnje 4 utakmice. Uzme on tu svojih 5-10 suteva ali vecinom pogodi 2-3.
Tiket 2 :
Cleveland - Boston - h1 (8,5 grana)
B. Beal (16,5) - vise
D. Howard (16,5) - vise
KV : 5,41 - srednji ulog
Evo kao sto sam rekao odigrao sam cleveland u hendikepu na ovom tiketu. Beal ce mislim lagano preci ovo veceras, proslu tekmu stao na 16 (ista bila granica kao danas) uz uzasan procenat suta 6/23, te 1/7 za tri poena. Mislim da ovo danas prelazi bez problema.
Howard voli igrati protiv Dallasa, spreman je napokon za svoje najvece domete, strasan je to igrac i ocekujem da veceras igra 30+ minuta. Zadnju utakmicu syebale ga licne i stao je na 11 poena.
Tiket 3 :
K. Lowry (15,5) - manje
M. Ellis (18,5) - vise
T. Mozgov (8,5) - manje
KV : 5,50 - najmanji ulog
Za ovaj tiket necu pisati neku analizu. Lowry u losoj formi, prvu utakmicu bio ocajan. Ellis proveo najvise minuta u svojoj ekipu proslu utakmicu, imao los sut 5/14 i stao na 16 poena. Ocekujem nesto bolji procenat suta veceras. Mozgov dobija relativno malo minuta, svega 22 minute proslu utakmicu i jedini nacin da predje ovu granicu jest da ubaci 9 slobodnih bacanja jer mu je sut katastrofa. Ipak na ovaj tiket idem sa najmanjim ulogom.
Sretno

Pa da krenemo opet sa malo duzim postom.
Tiket 1 :
Cleveland - Boston - 1
J. Valanciunas (10,5) - manje
KV: 2,09 - max ulog
Za Cleveland se nema sta puno reci, uz lebrona i irvinga mislim da ce pregaziti Boston veceras, nisam htio igrati hendikep jer ce mi ovo biti glavni tiket veceras, a u prosloj utakmici stekao sam dojam da je cleveland igrao sa pola gasa sto bi se moglo desiti i veceras, ma da vjerujem da ce dobiti u hendikepu a upravo cu ga odigrati na drugom tiketu.
Valanciunas ne dobija vise minutazu kao prije, igra nekih 20-25 minuta nekada cak i manje, nene i gortat mu ocito ne leze, odnosno poznato je da washington predobro brani ovu poziciju tako da ni bolji centri od njega nemaju tu sta traziti. U prilog tome dolaze i underi u zadnje 4 utakmice. Uzme on tu svojih 5-10 suteva ali vecinom pogodi 2-3.
Tiket 2 :
Cleveland - Boston - h1 (8,5 grana)
B. Beal (16,5) - vise
D. Howard (16,5) - vise
KV : 5,41 - srednji ulog
Evo kao sto sam rekao odigrao sam cleveland u hendikepu na ovom tiketu. Beal ce mislim lagano preci ovo veceras, proslu tekmu stao na 16 (ista bila granica kao danas) uz uzasan procenat suta 6/23, te 1/7 za tri poena. Mislim da ovo danas prelazi bez problema.
Howard voli igrati protiv Dallasa, spreman je napokon za svoje najvece domete, strasan je to igrac i ocekujem da veceras igra 30+ minuta. Zadnju utakmicu syebale ga licne i stao je na 11 poena.
Tiket 3 :
K. Lowry (15,5) - manje
M. Ellis (18,5) - vise
T. Mozgov (8,5) - manje
KV : 5,50 - najmanji ulog
Za ovaj tiket necu pisati neku analizu. Lowry u losoj formi, prvu utakmicu bio ocajan. Ellis proveo najvise minuta u svojoj ekipu proslu utakmicu, imao los sut 5/14 i stao na 16 poena. Ocekujem nesto bolji procenat suta veceras. Mozgov dobija relativno malo minuta, svega 22 minute proslu utakmicu i jedini nacin da predje ovu granicu jest da ubaci 9 slobodnih bacanja jer mu je sut katastrofa. Ipak na ovaj tiket idem sa najmanjim ulogom.
Sretno

J. Valanciunas covjek koji ce da obori ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Evolution87
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Howard vise skokova
Ellis vise poena
Beal vise poena
Premier
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Navijac sam Zelje,ali iskreno mislim da su danas kladionice potcjenile FK SARAJEVO,ovo kod Premijer kladionice je poklon kvota na Sarajevo,mislim da ce danas dobiti lahko i da se ova kvota mora staviti na tiket,svi mi znamo kako Olimpik igra protiv velikih klubova,tako da cu ja staviti Sarajevo 2,ako izgube ili ponovo kiksaju bice mi drago
,mada mislim da ce ovo biti glat!!!

- diplomatija
- Kontakt:
Hajte pitari iz vogosce recite nam sta vam je anes rekao da igrate na Slavija-Velež, znam da vam ima tu, padate podijelite to s nama pa ne mora biti ni tačno
Pokusati mozda na prolaz Rijeke kvota 3.20 ili 2/1

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

evo da probamo nesto ovako

Real prolaz i Juve prolaz kvota @2 

Pročita na jednom forumu da je igračima Borca pukla guma i da su morali gurat bus.

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 22 apr 2015, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
@zgmiky
Hoce li biti kakvog stimanja izmedju splitskih rivala? Split je njih pobijedio u ligi, jel red da im vrate u kupu?
Hoce li biti kakvog stimanja izmedju splitskih rivala? Split je njih pobijedio u ligi, jel red da im vrate u kupu?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.