FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa vi nastavite najavljivati neka kucanja i slicne gluposti a mi bodove gubimo, pa se onda ovdje zalite kad vas prcaju, nek i imaju pravo, previse su se pojedinci opustili kao i igraci na terenu, cast pojedincima kao sto je Puzigaca, ubise oni iz Travnika nikakovg autoriteta na terenu da se pogura da zaprijeti ko sto je Torlak bio i Vule zato nas i tuku kuci !!!
sramota, velika !!!opet ponavljam sreca dolazi pauza da se malo uhavizaju i da se ovaj SŠ malo sabere jer su se i oni digli kako izjavama tako i postavkom igre !!!
sramota, velika !!!opet ponavljam sreca dolazi pauza da se malo uhavizaju i da se ovaj SŠ malo sabere jer su se i oni digli kako izjavama tako i postavkom igre !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Neki dan dupovac bolji od bicvakica sad van iz kluba. Titule se slave u 15 kolu pobjeduje se u hendikepu , hej boze.
Aco prvi pout da te neššto zamolim pusti neka nam se što sabinho reče sad svi seru u usta zbog pojedinaca i na forumu a posebno zbog trenera i igrača pojedinih. Teško mi pada ovo gledati ali te molim pusti nismo bolje ni zaslužilialeksandar_veliki je napisao/la:Radi par provokatora temu više neću zaključavati. Izvolite!!!
Sarajevo ljubavi moja!
sramota !!
Igraci dobili lekciju od sjevera od 10 minuta , pa onda i istoka
Igraci dobili lekciju od sjevera od 10 minuta , pa onda i istoka
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odbrana nije bila dobra, kako bi i bila nakon 7 komada 3 dana ranije, ili nakon samo 18 min. igre kad primi 2 gola.sekac je napisao/la:Sve lažeš **** te Dženo Dejo nas je spasio izgubili bi dva tri razlike da nije bilo Deje bar imaj dostojanstva a ne laži jedino si rekao dobro da su se valjali ali Travnik je bio bolji i opasniji protivnik aza sve to kriv je Dženo i njegovi puleni Berberović i Dupovac najviše.
Vido si rekcije kod 2. gola, nema mu se sta mnogo sad prigovoriti za primljen gol (ostao 1na 1) ali sto ne izleti i ne pokusa izbit loptu.
Kasnije u II pol. izlijece bespotrebno tako da je maximalno ugrozio gol, znaci lik puca po golu a njega nema ma ni u petercu
Ma dajjjjjj.
Varajte sami sebe koliko hocete
Duo Bandovic-Bilbija u ovakvom konstalaciji odnosa nicim ne doprinose a daje im se maximalan prostor.
To je do trenera. I doci ce mu glave, i neka ce.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
bordobijeli
- Kontakt:
to je tvoje misljenje i postujem , dzeni svaka cast za sve al on nije trenera za FKS to je moje misljenje mislim da nema autoritet kod igraca a ni reputaciju a dosta mi se cini i izgubljen jednostavno preveliko breme za njeg ,ovo sam pisao i poslije osvajanja kupa da uprava dobro treba da razmisli da li je dzeno sposoban da odgovori svim zadacima fks .DzoleZeljo je napisao/la:E cuj Dzeno odlazi...
Pa covjek Vam donese kup, izvuce od ove ekipe gornji maksimum i dovede Vas do Play-off-a i sada ODLAZI.
**** majku, kakvi sve smradova ima da je za nepovjevati.
Covjek je izvukao od ekipe koliko je mogao, tj maksimum, za vise na euro sceni treba uloziti, kao sto uloze Maribor, Rijeka, Partizan i Dinamo pa su sada tako gdje trebaju biti, a drugi dok misle sa minimalnim ulogom samo zaradu izvuci, uvijek ce se dogadati ove stvari.
Ostalom, poslije razocarenja na euro sceni, ovo je normalan pad. Sada je najbitnije vratiti vase igrace u realnost BH nogometa, nakon sto su zivjeli evropki san.
Nadajmo se da ce im Djeno ocitat lekciju opet ponavaljm nadajmo se, jer ovo stvarno veceras sto nasi pokazali ne zasluzuje da se prica o nekoj tituli, pogotovo o duploj kruni ljudi spustimo se na zemlju, nije nekad ni cudo sto nas kone prcaju jer toliko najavljujemo i onda lagano padamo, bolje je ici na pobjedu svaku utakmicu ako je moguce, a ne govorit sad cemo ove 5-0, one 3-0 dajte ba vidjet ce te patnje u zenici kad dodje u to sam ubijedjen
Jer su oni pobjedili nalozice se protiv nas ko svih 90 min, bice gori od travnika, neka nasi dobro razmisle da mi gubimo strpljenje i sve
Jer su oni pobjedili nalozice se protiv nas ko svih 90 min, bice gori od travnika, neka nasi dobro razmisle da mi gubimo strpljenje i sve
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 31 avg 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
-
pobjedesve
- Kontakt:
ma vi hocete nazor da osvojite titulu, nakon svakog kiksa mjenjate igrace i trenere
a... pehari su tu
Samo da pozdravim ove iz nasih redova sto su najavljivali nekakve petarde.
Nikad pameti doci.
Nikad pameti doci.
1946
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
Ne pravite dramu bezveze titula je vaša jer niko se specijalno ne češlja za nju. Mi ne možemo, Zrinjski je namiren prošle godine ni kriv ni dužan, eventualno Široki, ali izgleda već godinama nemaju ambiciju.
Ovakvih rezultata će biti na Koševu to sam rekao ima pola godine. Jasno je zašto. Kome nije jasno onda nije u toku ko je Tan. Pomogli ste Jugoistočnu Aziju, lijep gest.
Ne dramite, sve je pod kontrolom.
Ne pravite dramu bezveze titula je vaša jer niko se specijalno ne češlja za nju. Mi ne možemo, Zrinjski je namiren prošle godine ni kriv ni dužan, eventualno Široki, ali izgleda već godinama nemaju ambiciju.
Ovakvih rezultata će biti na Koševu to sam rekao ima pola godine. Jasno je zašto. Kome nije jasno onda nije u toku ko je Tan. Pomogli ste Jugoistočnu Aziju, lijep gest.
Mi nismo gledali istu utakmicu cini mi se, Dejo je imao jednu intervenciju i tad mu je ispala lopta, sreca sto je napadac Travnika brz ko puz pa nije dosao nje prije njega.Travnik nije bio bolji protivnik, a kapitensku traku dati Tatomirovicusekac je napisao/la:Sve lažeš **** te Dženo Dejo nas je spasio izgubili bi dva tri razlike da nije bilo Deje bar imaj dostojanstva a ne laži jedino si rekao dobro da su se valjali ali Travnik je bio bolji i opasniji protivnik aza sve to kriv je Dženo i njegovi puleni Berberović i Dupovac najviše.Arhitekt je napisao/la:Veceras je sudija dosta sjebo utakmicu, bilo je puno greski, igraci Travniku su u prvom poluvremenu najmanje 10 minuta proveli valjajuci se, Dejo kao i obicno kiksa konstantno a mi nemamo ideje za probiti bunker.Bojim se bi ovo moglo kostati Dzenu posla mada i dalje ima moju podrsku.Ako ih onaj "razgovor" sa navijacima poslije utakmice ne probudi onda nista nece.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo mala utjeha za navijace sarajeva. velkolski je strijelac 1000 gola sarajeva u premijer ligi 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
pobjedesve
- Kontakt:
kad prije nije se ni zavrsio izvjestaj, svaka castvedator je napisao/la:
a... pehari su tu
Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !rodom s Mejtaša je napisao/la:Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
U novi boj ...
Dokle te vise Dzenane???

Kakva propast je ovaj Bandovic, znaci Boze. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
]''Bolja je vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac!''
1946
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Pa zbog Evrope se i dovode ovoliki igrači. Za ligu ne treba ni pola od ovoga, imate dvije ekipe. Doduše, dovode se i radi ugradnje, ali nećemo o tome.hz033 je napisao/la:Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !rodom s Mejtaša je napisao/la:Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
I Red Bull Salzburg hoce nazor CL, ali ne ide, pa ne idehz033 je napisao/la: Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !
Ali docekace oni, znaju i vjeruju
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, ErosViverosViv i 53 gosta.