FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 avg 2014, 23:13

sekac je napisao/la:Sve lažeš **** te Dženo Dejo nas je spasio izgubili bi dva tri razlike da nije bilo Deje bar imaj dostojanstva a ne laži jedino si rekao dobro da su se valjali ali Travnik je bio bolji i opasniji protivnik aza sve to kriv je Dženo i njegovi puleni Berberović i Dupovac najviše.
Odbrana nije bila dobra, kako bi i bila nakon 7 komada 3 dana ranije, ili nakon samo 18 min. igre kad primi 2 gola. :o :o

Vido si rekcije kod 2. gola, nema mu se sta mnogo sad prigovoriti za primljen gol (ostao 1na 1) ali sto ne izleti i ne pokusa izbit loptu.
Kasnije u II pol. izlijece bespotrebno tako da je maximalno ugrozio gol, znaci lik puca po golu a njega nema ma ni u petercu :o
Ma dajjjjjj.
Varajte sami sebe koliko hocete :mrgreen: ali sto prije priznate lakse ce vam biti.
Duo Bandovic-Bilbija u ovakvom konstalaciji odnosa nicim ne doprinose a daje im se maximalan prostor.
To je do trenera. I doci ce mu glave, i neka ce. :wave:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2014, 23:14

DzoleZeljo je napisao/la:E cuj Dzeno odlazi...

Pa covjek Vam donese kup, izvuce od ove ekipe gornji maksimum i dovede Vas do Play-off-a i sada ODLAZI.

**** majku, kakvi sve smradova ima da je za nepovjevati.

Covjek je izvukao od ekipe koliko je mogao, tj maksimum, za vise na euro sceni treba uloziti, kao sto uloze Maribor, Rijeka, Partizan i Dinamo pa su sada tako gdje trebaju biti, a drugi dok misle sa minimalnim ulogom samo zaradu izvuci, uvijek ce se dogadati ove stvari.

Ostalom, poslije razocarenja na euro sceni, ovo je normalan pad. Sada je najbitnije vratiti vase igrace u realnost BH nogometa, nakon sto su zivjeli evropki san.
to je tvoje misljenje i postujem , dzeni svaka cast za sve al on nije trenera za FKS to je moje misljenje mislim da nema autoritet kod igraca a ni reputaciju a dosta mi se cini i izgubljen jednostavno preveliko breme za njeg ,ovo sam pisao i poslije osvajanja kupa da uprava dobro treba da razmisli da li je dzeno sposoban da odgovori svim zadacima fks .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2014, 23:19

Nadajmo se da ce im Djeno ocitat lekciju opet ponavaljm nadajmo se, jer ovo stvarno veceras sto nasi pokazali ne zasluzuje da se prica o nekoj tituli, pogotovo o duploj kruni ljudi spustimo se na zemlju, nije nekad ni cudo sto nas kone prcaju jer toliko najavljujemo i onda lagano padamo, bolje je ici na pobjedu svaku utakmicu ako je moguce, a ne govorit sad cemo ove 5-0, one 3-0 dajte ba vidjet ce te patnje u zenici kad dodje u to sam ubijedjen ;)

Jer su oni pobjedili nalozice se protiv nas ko svih 90 min, bice gori od travnika, neka nasi dobro razmisle da mi gubimo strpljenje i sve
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 31 avg 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 31 avg 2014, 23:20

ma vi hocete nazor da osvojite titulu, nakon svakog kiksa mjenjate igrace i trenere
a... pehari su tu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2014, 23:20

Samo da pozdravim ove iz nasih redova sto su najavljivali nekakve petarde.

Nikad pameti doci.
1946

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 avg 2014, 23:21

Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
Ne pravite dramu bezveze titula je vaša jer niko se specijalno ne češlja za nju. Mi ne možemo, Zrinjski je namiren prošle godine ni kriv ni dužan, eventualno Široki, ali izgleda već godinama nemaju ambiciju.
Ovakvih rezultata će biti na Koševu to sam rekao ima pola godine. Jasno je zašto. Kome nije jasno onda nije u toku ko je Tan. Pomogli ste Jugoistočnu Aziju, lijep gest.
Ne dramite, sve je pod kontrolom.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 31 avg 2014, 23:22

sekac je napisao/la:
Arhitekt je napisao/la:Veceras je sudija dosta sjebo utakmicu, bilo je puno greski, igraci Travniku su u prvom poluvremenu najmanje 10 minuta proveli valjajuci se, Dejo kao i obicno kiksa konstantno a mi nemamo ideje za probiti bunker.Bojim se bi ovo moglo kostati Dzenu posla mada i dalje ima moju podrsku.Ako ih onaj "razgovor" sa navijacima poslije utakmice ne probudi onda nista nece.
Sve lažeš **** te Dženo Dejo nas je spasio izgubili bi dva tri razlike da nije bilo Deje bar imaj dostojanstva a ne laži jedino si rekao dobro da su se valjali ali Travnik je bio bolji i opasniji protivnik aza sve to kriv je Dženo i njegovi puleni Berberović i Dupovac najviše.
Mi nismo gledali istu utakmicu cini mi se, Dejo je imao jednu intervenciju i tad mu je ispala lopta, sreca sto je napadac Travnika brz ko puz pa nije dosao nje prije njega.Travnik nije bio bolji protivnik, a kapitensku traku dati Tatomirovicu

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 31 avg 2014, 23:22

evo mala utjeha za navijace sarajeva. velkolski je strijelac 1000 gola sarajeva u premijer ligi ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 31 avg 2014, 23:22

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 31 avg 2014, 23:23

vedator je napisao/la:
kad prije nije se ni zavrsio izvjestaj, svaka cast :clap: :clap:
a... pehari su tu

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 avg 2014, 23:24

rodom s Mejtaša je napisao/la:Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
Ne pravite dramu bezveze titula je vaša jer niko se specijalno ne češlja za nju. Mi ne možemo, Zrinjski je namiren prošle godine ni kriv ni dužan, eventualno Široki, ali izgleda već godinama nemaju ambiciju.
Ovakvih rezultata će biti na Koševu to sam rekao ima pola godine. Jasno je zašto. Kome nije jasno onda nije u toku ko je Tan. Pomogli ste Jugoistočnu Aziju, lijep gest.
Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !
U novi boj ...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 avg 2014, 23:25

Dokle te vise Dzenane??? :twisted: :twisted: :twisted:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 31 avg 2014, 23:28

Kakva propast je ovaj Bandovic, znaci Boze. :facepalm:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2014, 23:28

]''Bolja je vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac!''
1946

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 avg 2014, 23:28

hz033 je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Maloprije vidjeh da je neriješeno završilo. Svašta.
Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !
Pa zbog Evrope se i dovode ovoliki igrači. Za ligu ne treba ni pola od ovoga, imate dvije ekipe. Doduše, dovode se i radi ugradnje, ali nećemo o tome.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 avg 2014, 23:29

hz033 je napisao/la: Poštujem tvoj post, ali hebo titulu nazor! Titulu treba zaslužiti, pa kad izađeš u Evropu da nešto i napraviš a ne samo da izletuješ !
I Red Bull Salzburg hoce nazor CL, ali ne ide, pa ne ide :lol:
Ali docekace oni, znaju i vjeruju ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 avg 2014, 23:29

Suvisno je pricati, ovako prosipati bodove moze nam doci glave i u ovakvim utakmicama se gube titule .

Odbrana veceras razocarala, Bilbija necu vise da te vidim ni na klupi.
Ti si opet šampion !

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 31 avg 2014, 23:31

Ispravite me ako griješim ko je pravio selekciju igrača ibraković ili dženo,bandović je izgleda krivac za sve ja ne vidim boljeg golmana trenutno u sarajevu

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2014, 23:31

Hvala bogu da ih ima jos normalnih, obejktivnih komsija svaka cast za normalne postove iskreno ;)

@ rodom sa mejtasa :thumbup:

Bice to dobro na kraju abd ljudi ja se nadam iskreno i ocekujem dobre partije momaka poslije vecerasnje katastrofe ;)

I da Bekic treba da pocne svaku sljedecu, nemanja na klupu pasa veceras si bio :thumbdown:
04.10.2009 !!

High

Post Postao/la High » 31 avg 2014, 23:32

Ko je zabio peti gol za nas?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Noke995, Proximic, skoJaa, Vanja8 i 41 gost.