pm- private message na engleskom...redbull je napisao/la:picku materinu ??? mislis pp ccctm8782 je napisao/la:@ nime imas pm

@tm8782 hvala rijesio si me velikih muka...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pm- private message na engleskom...redbull je napisao/la:picku materinu ??? mislis pp ccctm8782 je napisao/la:@ nime imas pm
Ma jarane u upravi ti niko pojma nema da smo mi 46. to i osvojili. Papadija je to sve manje-više.tm84 je napisao/la:imal ko u nasem klubu da posalje zahtjev fsbih da prizna drzavnu titulu iz 1946? nasa uprava mi nekad djeluje neozbiljno... kad je hns hajduku priznao tu titulu u hrvatskoj mozemo i mi...
nime_tm87 je napisao/la:pm- private message na engleskom...redbull je napisao/la:picku materinu ??? mislis pp ccctm8782 je napisao/la:@ nime imas pm
@tm8782 hvala rijesio si me velikih muka...![]()
![]()
U Drveniku je bio internet centar iznad onog kafica gdje pristaje jadrolinija, sad da li jos ima ne znam ..vendeta1921 je napisao/la:ehh ovako posto cu za vrijeme tekme boraviti u malom Drveniku treba mi provjerena informacija ima li kakav internet klub u malom,velikom Drveniku ili mozda u Zaostrogu
PS. ozbiljan sam![]()
![]()
![]()
Ponesi laptop,jer na plazi imas WI-FIvendeta1921 je napisao/la:ehh ovako posto cu za vrijeme tekme boraviti u malom Drveniku treba mi provjerena informacija ima li kakav internet klub u malom,velikom Drveniku ili mozda u Zaostrogu
PS. ozbiljan sam![]()
![]()
![]()
Trpkovic je napisao/la:U Drveniku je bio internet centar iznad onog kafica gdje pristaje jadrolinija, sad da li jos ima ne znam ..vendeta1921 je napisao/la:ehh ovako posto cu za vrijeme tekme boraviti u malom Drveniku treba mi provjerena informacija ima li kakav internet klub u malom,velikom Drveniku ili mozda u Zaostrogu
PS. ozbiljan sam![]()
![]()
![]()
haha na nekoliko portala se novinari pitaju dali će FACE prenositi ili ne ... , umjesto da su ljude kontaktirali i svima nam olakšali životZlatnaDolina je napisao/la: ja mogu da razumijem obicnu raju da ostane u čudu jer ta raja nemaju mogucnosti da provjere dostojnost same informacije ali nikako ne mogu razumjeti novinare raznih portala koji kopiraju vijest sa oficijelne stranice Maribora umjesto da nazovu nekoga iz Face TV i provjere sve ...
U slucaju da ne bude ovog prenosa neko bi se trebao pozvat na odgovornost,tj ako su ovi sa FACE TV-a bacili patku rak bi trebao imat posla ili sta znam ko se tim bavi, a ako janezi njih izrade onda oni trebaju malo sudski sve to pogurat. U svakom slucaju tu neko nekog levati.no rules je napisao/la:haha na nekoliko portala se novinari pitaju dali će FACE prenositi ili ne ... , umjesto da su ljude kontaktirali i svima nam olakšali životZlatnaDolina je napisao/la: ja mogu da razumijem obicnu raju da ostane u čudu jer ta raja nemaju mogucnosti da provjere dostojnost same informacije ali nikako ne mogu razumjeti novinare raznih portala koji kopiraju vijest sa oficijelne stranice Maribora umjesto da nazovu nekoga iz Face TV i provjere sve ..., čudi me da na stranici FACE TV ništa ne piše o istoj ...
mustuluk je napisao/la:Evo FACE TV Live Streaming za sve one koji mozda nemaju taj kanal na tv-u.
Mogu isti da prate putem interneta na (zeljeznicarfk.**** - autor bloga sam ja) odnosno ovom linku http://adf.ly/AcPsU
Da podsjetim utakmica se igra 18.07.2012 u 20. sati
Pa sad ostaje da vidimo dali ce biti prenosa
Mogao je biti, prolaz protiv Videotona, i pobjeda protiv Reala poslije jos drazabagrcavi je napisao/la:Nijedna pobjeda ne može biti draža od one na derbiju
bagrcavi je napisao/la:Nijedna pobjeda ne može biti draža od one na derbiju
Sto bi ja volio da se vrate ta vremena kada su Zeljo i Sarajevo dominirali, pa da se opet igra za titulu na krcatom Kosevu.UnKnownBA je napisao/la: Najveci derbi u istoriji oba kluba! Direktno igraju, ko dobije osvaja titulu (i to na Koševu)!
Onaj gol u sudiskoj, NEPROCJENJIVO!
Ovo je rak rana pitarimaUnKnownBA je napisao/la:Mogao je biti, prolaz protiv Videotona, i pobjeda protiv Reala poslije jos drazabagrcavi je napisao/la:Nijedna pobjeda ne može biti draža od one na derbiju!
Ali Zubandan nece niko dozivjeti (niti jedna generacija) kao mi sto smo!
Najveci derbi u istoriji oba kluba! Direktno igraju, ko dobije osvaja titulu (i to na Koševu)!
Licno sam bio tad na toj tekmi, Zubane hvala ti!
[youtube][/youtube]
Evo,pogledah,po 459542gi putBLU SKY je napisao/la:Ovo je rak rana pitarimaUnKnownBA je napisao/la:Mogao je biti, prolaz protiv Videotona, i pobjeda protiv Reala poslije jos drazabagrcavi je napisao/la:Nijedna pobjeda ne može biti draža od one na derbiju!
Ali Zubandan nece niko dozivjeti (niti jedna generacija) kao mi sto smo!
Najveci derbi u istoriji oba kluba! Direktno igraju, ko dobije osvaja titulu (i to na Koševu)!
Licno sam bio tad na toj tekmi, Zubane hvala ti!
[youtube][/youtube]