Premijer liga BiH - aktuelno

MostarskiSin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarskiSin » 05 okt 2023, 13:59

Virtu4l je napisao/la:
05 okt 2023, 13:22
KONTRASVIH je napisao/la:
05 okt 2023, 13:20
Popisat ce se Gigovic po kukanju korektnim sudjenjem sto je i Vicin cilj da pokaze u sred Sarajeva na najvecoj BiH utakmici da nisu sudije toliko lose, sto bi naravno bila maska. Zanimljiva taktika.
Da im je to bio cilj delegirali bi Peljtu. Ove sezone neće apsolutno ništa prepustiti slučaju, svaka utakmica Borca će biti važna i nijednoj se neće olako pristupiti.
Tako nam i treba kad smo mazlumi svi do jednog.

Dok nam unistavaju ovo malo drzave sto imamo, mi se medjusobno koljemo i yebemo majke jedno drugima a oni nam se smiju. Umjesto da navijaci dogovore izmedju sebe da se bilo sta pokrene, oni ce radije gonjati jedni druge palicama i gadjati kamenjima.

Picoke sve redom, od igraca poput Dzeke i slicih do navijaca.
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 05 okt 2023, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 okt 2023, 13:59

Sanjam o jednoj SF situaciji. Svira Gigović nepostojeći penal (s ciljem podizanja tenzija među sarajevskim klubovima) uzima Avram loptu i nabije je sa penala na vrh tribine i podigne majicu sa natpisom "STOP SUDIJSKOJ MAFIJI"!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 14:01

TeaM87 je napisao/la:
05 okt 2023, 13:56
IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 13:52
Gigaroni će sjeckat igru i sudit milijardu prekršaja na sredini terena. Dovoljno za 0-0. Zadovoljni u Borcu, u Zrinjskom i u Želja.

Samo bi Sarajevo moglo nastradati jer su objektivno bolja ekipa.
I Siroki je bio bolja ekipa (mozda cak bolji i od sarajeva) pa zijanise. Ovdje se od sarajeva pravi bauk kao da su ne znam ti sta, a u stvarnosti ispali od amatera prije 2 mjeseca, a sad nam bjeze 4 boda.

Ne kontam fakat odakle toliki kompleks i mrznja prema Želji pa svi predstavljaju sarajevo kao nekog velikog favorita - bez ikakvih argumenata, okej je reci bolji su i bolje stoje trenutno na tabeli, ali da su bolji koliko se ovdje predstavlja su notorne lazi i gluposti.

Moja pretpostavka je da je kompleks nabijen u doba Amara, posebno ovim Mostarcima, Tuzlacima, Zeničanima, yebiga i meni bi bilo tesko oprostiti nekome da izbaci Želju u drugu ligu :D
Zato smo vam stavili spolovilo kad vam je najviše trebala pobjeda i ugasili vam nade barem za kup. :bih:

Jbg, po do sada viđenom, Sarajevo bolje igra, u boljoj su formi i realno imaju bolji roster od Želja. Pusti se sad Evrope, vi ste tamo dobro igrali, a sad ste neprepoznatljivi. Kod njih je kontra sve. Imaju i oni nekih slabih predstava, ali bi po svemu sudeći trebali pobjediti. Opet neki njihov loš dan, vaša frljoka, lagano sudijsko navlačenje ili nešto deseto može okrenuti stvari na vaš mlin pa da izvučete pozitivan rezultat. Široki ste dobili a da ne znate ni vi kako, a oni ne znaju kako su izgubili od njih, ubili su ih na terenu.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 okt 2023, 14:02

MostarskiSin je napisao/la:
05 okt 2023, 13:59

Hajd sve i nekako, al sto Dzeko bgt :rol:

Jel to treba Dzeko iz Turske da rijesava nase problema i nasa sranja, a mi da naprđujemo povazdan na forumu :rol:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 okt 2023, 14:03

Javlja se frajer koji je morao pobjeći iz države, veličajući najveće zlo od svih ljudi u crnom. Svaka ti čast jarane, mislio sam da imaš malo dostojanstva i da je sve ovo do sad bila zaje.bancija jer za to služi forum. Zapravo si najveći šljam koji postoji ovdje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 05 okt 2023, 14:03

Zeko87 je napisao/la:
Sanjam o jednoj SF situaciji. Svira Gigović nepostojeći penal (s ciljem podizanja tenzija među sarajevskim klubovima) uzima Avram loptu i nabije je sa penala na vrh tribine i podigne majicu sa natpisom "STOP SUDIJSKOJ MAFIJI"!
Gigs će biti na visini zadatka, a pobjediće Željezničar ! citiraj me slobodno kada završi derbi... :salut:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 05 okt 2023, 14:07

letsgofighter je napisao/la:
05 okt 2023, 14:03
Zeko87 je napisao/la:
Gigs će biti na visini zadatka, a pobjediće Željezničar ! citiraj me slobodno kada završi derbi... :salut:
I ja msm da će dobro odsuditi
Čisto jer sve oči bit uprte na tekmu pa da se pokaže
Odin, I await thee
Your true son am I

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 okt 2023, 14:07

IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 14:01
TeaM87 je napisao/la:
IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 13:52
Gigaroni će sjeckat igru i sudit milijardu prekršaja na sredini terena. Dovoljno za 0-0. Zadovoljni u Borcu, u Zrinjskom i u Želja.

Samo bi Sarajevo moglo nastradati jer su objektivno bolja ekipa.
I Siroki je bio bolja ekipa (mozda cak bolji i od sarajeva) pa zijanise. Ovdje se od sarajeva pravi bauk kao da su ne znam ti sta, a u stvarnosti ispali od amatera prije 2 mjeseca, a sad nam bjeze 4 boda.

Ne kontam fakat odakle toliki kompleks i mrznja prema Želji pa svi predstavljaju sarajevo kao nekog velikog favorita - bez ikakvih argumenata, okej je reci bolji su i bolje stoje trenutno na tabeli, ali da su bolji koliko se ovdje predstavlja su notorne lazi i gluposti.

Moja pretpostavka je da je kompleks nabijen u doba Amara, posebno ovim Mostarcima, Tuzlacima, Zeničanima, yebiga i meni bi bilo tesko oprostiti nekome da izbaci Želju u drugu ligu :D
Zato smo vam stavili spolovilo kad vam je najviše trebala pobjeda i ugasili vam nade barem za kup. :bih:

Jbg, po do sada viđenom, Sarajevo bolje igra, u boljoj su formi i realno imaju bolji roster od Želja. Pusti se sad Evrope, vi ste tamo dobro igrali, a sad ste neprepoznatljivi. Kod njih je kontra sve. Imaju i oni nekih slabih predstava, ali bi po svemu sudeći trebali pobjediti. Opet neki njihov loš dan, vaša frljoka, lagano sudijsko navlačenje ili nešto deseto može okrenuti stvari na vaš mlin pa da izvučete pozitivan rezultat. Široki ste dobili a da ne znate ni vi kako, a oni ne znaju kako su izgubili od njih, ubili su ih na terenu.
E bas se moze porediti ovo izbacivanje iz kupa i to sto smo vas vise puta izbacili iz lige :D

Mislim da nisi upravu, ispade mi mozemo pobijediti samo ako se nesto "nenormalno" desi, te stvari koje si nabrojao...opet kazem jesu trenutno bolji, ali ne kako predstavljas, ako cemo sitnicariti, i oni su bili kriza protiv GOSK-a, protiv Zvijezde do prvog gola isto bezveze pa onda Velez i Tuzla, obje utakmice su se dobro napatili da dobiju, napatili se i igrom i rezultatski. Jednostavno ne vidim da oni nesto "melju" i da ce nas tek tako uzeti. A da ne pricam da u derbiju forma apsolutno nista ne znaci.

I ne bih se slozio da ne znamo kako smo dobili Siroki, jer smo imali dvije precke i jos par finih situacija, jesi li gledao utakmicu uopste?
FKŽ !

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 05 okt 2023, 14:13

let3 je napisao/la:
05 okt 2023, 13:49
TurkishAirlines je napisao/la:
05 okt 2023, 13:42
Ovo delegiranje Gigovica je samo pisanje po najvecoj utakmici u drzavi i nacin kako da se ovaj derbi unisti sto je vise moguce.

Sad, mislim da ce sudjenje biti lose, al svjesno lose.
Vrlo moguce da bi mogao gigovic ostetiti zelju, jer ide novi derbi izmedju Bojca i Sarajeva, gdje ti slijedi masakr, gori od prosle godine.
Tako da, isto kao i u situsciji prosle godine, kad je Gigovic sudio protiv SB na Kosevu i realno unistio SB sudjenjem... Moguce da ide slican scenario.

Ali eto, mislim da se me smije dozvoliti da sudi derbi neki chetnik i potrcko. Mora biti sarajlija, a pritom imamo najboljeg sudiju koji je iz sarajeva.

Ovo klicanje od navijaca plavih mi je smijesno, jer sutra ako ih osteti Gigovic bit ce da su pitari krivi 😂
Eno sad najveca :crazy: jesi li ono ti neki dan pisao ovdje kako su najvece utakmice u drzavi pitarluk- zrinjski i protiv veleza :rol:
E aj nadji :kafa:

Ja sam prije par dana rekao i ponudio ako neko zeli u avatar da ce Sarajevo dobiti crveni karton. Sad su se sanse povecale, ali niko se nije javio :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 okt 2023, 14:15

05 okt 2023, 14:13
let3 je napisao/la:
05 okt 2023, 13:42
Ovo delegiranje Gigovica je samo pisanje po najvecoj utakmici u drzavi i nacin kako da se ovaj derbi unisti sto je vise moguce.

Sad, mislim da ce sudjenje biti lose, al svjesno lose.
Vrlo moguce da bi mogao gigovic ostetiti zelju, jer ide novi derbi izmedju Bojca i Sarajeva, gdje ti slijedi masakr, gori od prosle godine.
Tako da, isto kao i u situsciji prosle godine, kad je Gigovic sudio protiv SB na Kosevu i realno unistio SB sudjenjem... Moguce da ide slican scenario.

Ali eto, mislim da se me smije dozvoliti da sudi derbi neki chetnik i potrcko. Mora biti sarajlija, a pritom imamo najboljeg sudiju koji je iz sarajeva.

Ovo klicanje od navijaca plavih mi je smijesno, jer sutra ako ih osteti Gigovic bit ce da su pitari krivi 😂
Eno sad najveca :crazy: jesi li ono ti neki dan pisao ovdje kako su najvece utakmice u drzavi pitarluk- zrinjski i protiv veleza :rol:
Jasta cu, sve trcim :mrgreen:
Ne znam, zato i pitam.

Znam da su neki vasi zaostali mongolodi to neki dan pisali, necu da ih ofiram :nedam:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 05 okt 2023, 14:20

Od svih teorija koje su se do sad pojavile, daleko najnerealnija je ova da ce Gigara dobro i posteno suditi.

Inace on i druge Vicine sudije mare za suptilnost :urnebes: Upravo je suprotno, sto je otimacina morbidnija to bolje. Ono, nece suditi normalno pa izmisliti penal ili ne svirati ofsajd kad je na zadatku, nego ce podijeliti 15 kartona i svaki aut svirati u korist ekipe za koju silji. Cisto radi demonstracije sile. Oni kad bi htjeli ovo raditi suptilnije, onda bi radili. Da je to cilj u derbiju, ne bi ni bio Gigovic delegiran, nego neko drugi.
1921

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 14:20

TeaM87 je napisao/la:
05 okt 2023, 14:07
IceTea je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:

E bas se moze porediti ovo izbacivanje iz kupa i to sto smo vas vise puta izbacili iz lige :D

Mislim da nisi upravu, ispade mi mozemo pobijediti samo ako se nesto "nenormalno" desi, te stvari koje si nabrojao...opet kazem jesu trenutno bolji, ali ne kako predstavljas, ako cemo sitnicariti, i oni su bili kriza protiv GOSK-a, protiv Zvijezde do prvog gola isto bezveze pa onda Velez i Tuzla, obje utakmice su se dobro napatili da dobiju, napatili se i igrom i rezultatski. Jednostavno ne vidim da oni nesto "melju" i da ce nas tek tako uzeti. A da ne pricam da u derbiju forma apsolutno nista ne znaci.

I ne bih se slozio da ne znamo kako smo dobili Siroki, jer smo imali dvije precke i jos par finih situacija, jesi li gledao utakmicu uopste?
Prvi put nas niste izbacili već ste se prodali, afera zastavica. Drugi put tj. prošle godine nas niste vi izbacili već mi sami sebe. Raja ne može shvatit da nas ni pobjeda protiv vas ne bi ostavila u ligi. Pretanak roster, domaće u Banovićima, trener itd. To nas je istjeralo u Cvajtu. Ali eto barem je osveta bila slatka jer ste očekivali pobjedu u kupu. :bih:

Što se tiče vaše utakmice sa Lišticom, gledao sam. Po meni je trebalo biti neriješeno, ali eto vi ste mi draži od njih kako god pa mi je svejedno. Realno kad zabiješ u zadnjim sekundama, to je sreća.

Forma ništa ne znači u derbiju to si upravu. Njima na vodenicu idu neke stvari tipa domaći teren, stanje na tabeli i forma, trenutni roster. Vi se vadite na to da forma ništa ne znači i da ste vi ipak gradski rivali. Po onome što sam ja upratio, loši su bili samo protiv Doboja kući. Poslije su se itekako konsolidovali i uvezali par pobjeda protiv dobrih ekipa. Protiv Širokog baš baš nezasluženo izgubili. I rekao si da vam bježe četiri boda, ali si zaboravio da imaju utakmicu manje. Ako vas sad dobiju i tu zaostalu npr., to je već baš velikih 10 bodova zaostatka pred vama. Ne zvuči dobro.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 okt 2023, 14:24

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
05 okt 2023, 14:20
Od svih teorija koje su se do sad pojavile, daleko najnerealnija je ova da ce Gigara dobro i posteno suditi.

Inace on i druge Vicine sudije mare za suptilnost :urnebes: Upravo je suprotno, sto je otimacina morbidnija to bolje. Ono, nece suditi normalno pa izmisliti penal ili ne svirati ofsajd kad je na zadatku, nego ce podijeliti 15 kartona i svaki aut svirati u korist ekipe za koju silji. Cisto radi demonstracije sile. Oni kad bi htjeli ovo raditi suptilnije, onda bi radili. Da je to cilj u derbiju, ne bi ni bio Gigovic delegiran, nego neko drugi.
Pa i nije bas nerealna. Prije 2 godine kad smo igrali na Kosevu utakmicu s Borcem za titulu, direktan okrsaj, Mujic sudio perfektno. A i tad se digla frka, nasi saopstenja neka pisali. Dobro neko rece, mudro Vico radi, nije glup.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 okt 2023, 14:25

let3 je napisao/la:
05 okt 2023, 14:02
MostarskiSin je napisao/la:

Hajd sve i nekako, al sto Dzeko bgt :rol:

Jel to treba Dzeko iz Turske da rijesava nase problema i nasa sranja, a mi da naprđujemo povazdan na forumu :rol:
Mozda jer se radi o nekome ko je najveci ambasador bh. fudbala, i jer je neko ko sigurno zna sta se ovdje desava? Zasto Nemanja Vidic hoce da preuzme odgovornost i zasto osjeca da je on taj koji treba da promijeni srpski fudbal, iako njegova Zvezda uzima trofeje godinama, a eto Dzeko bi i tu trebao imati motiv vise zbog Zeljeznicara?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 okt 2023, 14:36

Ice tea da nisi ti Srbijanac
Oni govore “Želja”
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 okt 2023, 14:37

let3 je napisao/la:
05 okt 2023, 14:15
05 okt 2023, 14:13
let3 je napisao/la:

Jasta cu, sve trcim :mrgreen:
Ne znam, zato i pitam.

Znam da su neki vasi zaostali mongolodi to neki dan pisali, necu da ih ofiram :nedam:
Ja sam pisao i još uvijek stojim iza toga. Takođe sam i napisao da je najveća utakmica u zadnjih 10 godina ali to si “zaboravio” spomenuti. :bih:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 okt 2023, 14:37

Ma Irfana puno i ne tangira što neće suditi derbi.Momak svakako sudi veće utakmice u Europi i vani , ali vjerovatno hoce da mu "pokazu" da nije najbolji sto je apsurdno.
Gigović je sudija po zadatku , a zna se šta je sad plan i program , objektivno govoreći.
Što se tice derbija ,neka bolji pobjedi , i neka ne pada ništa poslije 85 minute :mrgreen:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 okt 2023, 14:37

IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 14:20
TeaM87 je napisao/la:
05 okt 2023, 14:07
IceTea je napisao/la:

Prvi put nas niste izbacili već ste se prodali, afera zastavica. Drugi put tj. prošle godine nas niste vi izbacili već mi sami sebe. Raja ne može shvatit da nas ni pobjeda protiv vas ne bi ostavila u ligi. Pretanak roster, domaće u Banovićima, trener itd. To nas je istjeralo u Cvajtu. Ali eto barem je osveta bila slatka jer ste očekivali pobjedu u kupu. :bih:

Što se tiče vaše utakmice sa Lišticom, gledao sam. Po meni je trebalo biti neriješeno, ali eto vi ste mi draži od njih kako god pa mi je svejedno. Realno kad zabiješ u zadnjim sekundama, to je sreća.

Forma ništa ne znači u derbiju to si upravu. Njima na vodenicu idu neke stvari tipa domaći teren, stanje na tabeli i forma, trenutni roster. Vi se vadite na to da forma ništa ne znači i da ste vi ipak gradski rivali. Po onome što sam ja upratio, loši su bili samo protiv Doboja kući. Poslije su se itekako konsolidovali i uvezali par pobjeda protiv dobrih ekipa. Protiv Širokog baš baš nezasluženo izgubili. I rekao si da vam bježe četiri boda, ali si zaboravio da imaju utakmicu manje. Ako vas sad dobiju i tu zaostalu npr., to je već baš velikih 10 bodova zaostatka pred vama. Ne zvuči dobro.
Ma zajebavam se za izbacivanje, svaki put ste sami sebi bili krivi (logicno), nije vam Željo kriv sto ste prvi put 30 utakmica bili losi i na kraju niste od Slavije mogli minimalan poraz izvuc :mrgreen: vas je problem sto ne vidite tu krivca u sebi.

Sto se tice drugog dijela posta...losi su bili i protiv GOSK-a, i protiv Veleza (gdje Velez u prvom dvije precke pogadja i jednom pitar sa linije izbacuje), s tim da kad kazem "losi" ne mislim stvarno losi nego nisu bili dominantni i bolja ekipa kako ti pokusavas predstaviti, cak bih se usudio reci da smo mi bolje odigrali protiv Veleza u gostima nego oni na Kosevu, barem je Velez imao manje sansi i na kraju ga zabiju u zadnjoj minuti.

A sta ako oni izgube ovu zaostalu, a mi ih dobijemo na derbiju? Onda jedan bod razlike, glupe su mi te sta bi bilo kad bi bilo :D

Da se ne upale ovi pitarcici, ne pokusavam reci da smo mi nesto bolji od vas ili da ste vi kriza, ali brate pretjerujete i vi i ovi vasi sateliti sa najavama o razvaljivanju, cinjenice nisu na vasoj strani :thumbup: Nasa mana jeste gostujuci teren, ali Kosevo je nas drugi stadion tako da nece biti tih problema
FKŽ !

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 okt 2023, 14:38

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
05 okt 2023, 13:35
Meni su ocekivanja sto se tice ovog foruma ispod dna, ali strasno koliko pojedini plitko razmisljaju. Ne svodite svaku pojavu na gradski fudbalski rivalitet i tabelu PLBiH. Pokusajte drugacije posmatrati stvari, stavite ih u siri drustveni i politicki kontekst.

Delegirati sudiju za kojeg cijela drzava zna da je placenik medju 15 hiljada nenormalno naelektrisanih navijaca dva najveca sportska rivala je u najmanju ruku izivljavanje nad ligom i pisanje po svima nama, a vrlo moguce i pokusaj da se iscenira neko ozbiljno sranje.

Kako god, najveca utakmica u drzavi je sad pala u drugi plan. Prvi cilj je ostvaren, sta ce se dalje desavati Bog zna. Ne pitamo se mi, vec Vico i Gigovic, sto je samo po sebi dovoljna poruka. Bar onome ko je u stanju da je shvati.
Drustveno politicki kontekst :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Koje dramljenje i paranoja. Pustite ljude da igraju lopte i da Giga,nas najbolji sudija poslije Peljte sudi.
PTSP ,posebno zakasnjeli je tesko psihicko oboljenje a sto je najgore ,razvija se,moze dovesti do shizofrenije i drugih teskih psihickih poremecaja.
Vrattimo se na fudbal oliti nogomet.
Utakmica kluba sredine tabele sa klubom koji se bori za opstanak. Kod zeljeznicara imamo jednog igraca a i njega samo 60-ak minuta :urnebes:
Sarajevo ima 2-3 igraca ali oni su pogubljeni u vreci hovana od igraca. Vreca hovana puna starkelja,dizelasa,alibi i menadzerskih 'igraca'. Sarajevo neuigrano,nekompatiblno igracki,fizicki zapusteno. Renan ,fantastican napadac ,odsjecen bez lopti . Na jednom krilu uzasni Keremeh,na drugom pepadzija Ziljkic na sredini u vezi goli qurcevi ,itd, A sto je najgore nemamo golmana uopste. Starinski fudbal kao i moderni,tesko se igra bez golmana. A mi imamo Rogica- Nije se snasao Dalmoša i Sahinovica -Nije upisao fakultet na vrijeme :mrgreen: Dok zeleznicar ima svog Patuljka. Mali ima refleks,izlazak ,srce jedino sto je patuljast :mrgreen: U svakom slucaju puno boljI od rupa na golu Sarajeva.
U ovoj tekmi je svaki rezultat moguc. Sto bi stari prognozeri rekli -troznak 1X2 :mrgreen:

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 05 okt 2023, 14:39

De pitari da znam za kladare. Koliko vasih igraca ima 2 zuta?
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Zigazaga i 24 gosta.