PA ovaj Kostić je toliko loš da ga ni na termin nebih zvao ! Ako je i Mitrevski ovakav, jasno mi je onda što nemaju 60 minuta zajedno !extra je napisao/la:aleksandar veliki,po kojoj logici onda dženo dovodi mitrevskog ,kostića koji mu u 7 utakmica odigraju zajedno 60 minuta.Ja mislim da se dženo u sarajevu oko dovođenja igrača pita koliko i ja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Bolje je Kostic od Radovca odigrao veceras,ni od Cimirota nista losiji nije bio... ali premalo minuta za bilo kakav sud o njemu kao igracu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Joj sta biste da nemate para k'o sto mi nemamo
Nakon kiksa, treba nam golman, 2 odbrambena, 2 beka, 2 vezna i 2 napadaca

Nakon kiksa, treba nam golman, 2 odbrambena, 2 beka, 2 vezna i 2 napadaca

a... pehari su tu
-
- Kontakt:
ja odakle god da pocnem da trazim neki razlog vracam se na trenera i igrace imali su sve uslove u pripremama i sad imaju ,plate dobre i redovne ,ima velik broj igraca i dosta kvaliteta ,ima li su podrsku navijaca i pored poraza kuci znci sve .posto se ne moze otjerati 25 igraca mislim da je jedini pravi put dzenu vratit u akademiju a nekog s reputacijom i autoritetom staviti na klupu .
- molotovljev
Vjerujte da mene ovaj remi uopste nije iznenadio. Ne mogu reci da sam ocekivao ovakav rasplet, ali mi je
misao, da bi mogli veceras podbaciti i prosuti bodove, prolazila kroz glavu. Evidentno je da smo usli u krizu
rezultata, pogotovo nakon debakla u Njemackoj, koji nas je (mislim na igrace ) psihicki slomio.
U pravom trenutku dolazi pauza, vremena tek toliko da se dozovemo, konsolidujemo i svakako da detaljnom
analizom prethodnih utakmicima, donesemo zakljucke sta i kako dalje u nastavku prevenstva.
Nije iskljuceno da bude nekih promjena, ali ne radikalnih i nepromisljenih, nego cisto uz par korekcija
da sto spremniji docekamo nastavak prvenstva.
misao, da bi mogli veceras podbaciti i prosuti bodove, prolazila kroz glavu. Evidentno je da smo usli u krizu
rezultata, pogotovo nakon debakla u Njemackoj, koji nas je (mislim na igrace ) psihicki slomio.
U pravom trenutku dolazi pauza, vremena tek toliko da se dozovemo, konsolidujemo i svakako da detaljnom
analizom prethodnih utakmicima, donesemo zakljucke sta i kako dalje u nastavku prevenstva.
Nije iskljuceno da bude nekih promjena, ali ne radikalnih i nepromisljenih, nego cisto uz par korekcija
da sto spremniji docekamo nastavak prvenstva.
F.K.SARAJEVO
Normalno da ima ,ali ima druga strana medalje možda je novac koji je potrošio a nije mali bar za naše uslove mogao bolje iskoristiti.Jednostavno ako imaš milion na raspolaganju a sportski direktor borca 100 000 suludo bih bilo očekivatida je borac igrački jači.aleksandar_veliki je napisao/la:Da skratimo, aminuje svaki dolazak. No, da ne duzimo, da li po tebi FK Sarajevo ima najbolji igracki kadar u Premijer ligi, samo iskreno molim...extra je napisao/la:aleksandar veliki,po kojoj logici onda dženo dovodi mitrevskog ,kostića koji mu u 7 utakmica odigraju zajedno 60 minuta.Ja mislim da se dženo u sarajevu oko dovođenja igrača pita koliko i ja.
Ako je Kostic veceras los bio onda sam ja Katarina Kosaca. Odlicno odigrao, imao jedan slalom gdje je sudija trebao penal da svira.
1946
reci slobodno da na ramu mislisbarbarez je napisao/la:Jedan forumas napisa prije nekih satak vremena da ce oni sto su danas najavljivali petarde,6-7 razlike,jer kako ono neke rece mi smo sarajevo sta je problem,da ce poslije tekme prvi trazit smjene,ostavke I tjerat iz kluba.
Svaka ti cast majstore,maksuz sam cekao jednog od njih.imas li bolan obraza ista napisat.
Onaj aldin sto ga ismijavaste danas ,ima vise I obraza I znanja od ovakvih.
ramo sta ti kazes na ovo ?
habib
Dzenan UScuplic je neiskusan trener sa ovakvom ekipom skoro ravnopravna dva tima se moze napraviti u njega krepaju igrači na terenu naprimjer Cimirot protiv BMG nije se vidio u drugom pol..
Meni je odma bilo jasno nakon meca sa Haugesundom kod kuce da je tanak ljudi su imali visoke stopere i Sarajevo je 90 minuta ubacivalo lopte sa strane u 16m ljudi su sve čistili..
Meni je odma bilo jasno nakon meca sa Haugesundom kod kuce da je tanak ljudi su imali visoke stopere i Sarajevo je 90 minuta ubacivalo lopte sa strane u 16m ljudi su sve čistili..
napisao sam vec, ima temu svog kluba i nek se raduje velikoj pobjedi nad drinomhabib je napisao/la:reci slobodno da na ramu mislisbarbarez je napisao/la:Jedan forumas napisa prije nekih satak vremena da ce oni sto su danas najavljivali petarde,6-7 razlike,jer kako ono neke rece mi smo sarajevo sta je problem,da ce poslije tekme prvi trazit smjene,ostavke I tjerat iz kluba.
Svaka ti cast majstore,maksuz sam cekao jednog od njih.imas li bolan obraza ista napisat.
Onaj aldin sto ga ismijavaste danas ,ima vise I obraza I znanja od ovakvih.
ramo sta ti kazes na ovo ?
ramo voli svoj klub vise nego mater svoju i moja je svakog vikenda pravac stadion, a klub NECE PRESTATI RASTI BEZ OBZIRA NA IGRU TRENUTNU!
joj aco vidis da lik sporo konta, pasa hoce aco da ti kaze da je problem u dzeni a ne ibrakovicu
kad ja moram objasnjavat
kad ja moram objasnjavat
habib
Potvrdio sam da sarajevo ima najači tim na kraju krajeva nije dženo sam došao već ga je Ibraković postavio za šefa
Imaš pare, imaš igrače i dovoedeš laika na klupu... Ne zaslužujemo bolje od ovoga. Dženo ako imaš mozga preuzet ćeš djecu i učiti zanat i dalje. Ovo ti je bilo fino iskustvo, ali idi dok te svi ne zamrze.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
@amyptar i @fcsforever
Javite se!!!!!
Dajte nam onu jednu vašu: "Sad ide šetnja ligom"!!!!!
Kao što sam sinoć u postu rekao od igrača za večerašnju utakmicu ne zahtjevam ništa i ne očekujem ništa!!! Odigrali su koliko su mogli... Nije se lako vratiti sa 0-2, tako da bi ovim trebali biti i zadovljni jer smo izvukli bod.
Jako loše smo stajali na terenu od golmana, odbrane, sredine do napada. Po meni jedini koji su nešto i pokušavali ozbiljnije su Duljević i Puzigaća, ali ne mogu ni oni sami. Nedostaje nam svježine, umor je učino svoje. Nismo imali ideje prema naprijed.
Gosti došli nabrijani i sasvim zasluženo su osvoji bod a i da su pobjedili ne bi bilo nezasluženo.
Sreća naša pa ide pauza da malo dođemo sebi. Igračima treba dati dva-tri dana odmora a onda na neke mini pripreme da se ugiravaju akcije probijanja bukera dobrim pasovima kroz sredinu.
Ne znam za vas, ali ja sebi ne mogu dopustiti da nekom našem igraču ili trenerima opsujem nešto, iznerviraju me naravno neke stvari ali onda zamislim neku dobru stvar koju je taj igrač napravio i "smirim se".
Dženan ima moju podršku i jedno od njega što zahtjevam je da ovu pauzu iskoristi da nam vrati ono Sarajevo koje igralo protiv Haugesunda, Atromitosa, u Banjoj Luci, protiv Mostaraca. Ja hoću to Sarajevo da gledam jer ove zadnje tri utakmice ne liče na ono Sarajevo s početka.
Javite se!!!!!
Kao što sam sinoć u postu rekao od igrača za večerašnju utakmicu ne zahtjevam ništa i ne očekujem ništa!!! Odigrali su koliko su mogli... Nije se lako vratiti sa 0-2, tako da bi ovim trebali biti i zadovljni jer smo izvukli bod.
Jako loše smo stajali na terenu od golmana, odbrane, sredine do napada. Po meni jedini koji su nešto i pokušavali ozbiljnije su Duljević i Puzigaća, ali ne mogu ni oni sami. Nedostaje nam svježine, umor je učino svoje. Nismo imali ideje prema naprijed.
Gosti došli nabrijani i sasvim zasluženo su osvoji bod a i da su pobjedili ne bi bilo nezasluženo.
Sreća naša pa ide pauza da malo dođemo sebi. Igračima treba dati dva-tri dana odmora a onda na neke mini pripreme da se ugiravaju akcije probijanja bukera dobrim pasovima kroz sredinu.
Ne znam za vas, ali ja sebi ne mogu dopustiti da nekom našem igraču ili trenerima opsujem nešto, iznerviraju me naravno neke stvari ali onda zamislim neku dobru stvar koju je taj igrač napravio i "smirim se".
Dženan ima moju podršku i jedno od njega što zahtjevam je da ovu pauzu iskoristi da nam vrati ono Sarajevo koje igralo protiv Haugesunda, Atromitosa, u Banjoj Luci, protiv Mostaraca. Ja hoću to Sarajevo da gledam jer ove zadnje tri utakmice ne liče na ono Sarajevo s početka.
Re: Odg: FK Sarajevo
+1hilmo je napisao/la:@amyptar i @fcsforever
Javite se!!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Moj sud o njemu je da je bio jedan od boljih u prvom poluvremenu jako lošeg Sarajeva i Aco istina je da sarajevo ima najbolji kadar zašto ih Dženo ne rotira to samo on zna za Golmana znam da je rekao ko god dođe Dejo je jedinica ali zašto ne daje šansu Kovačeviču i Mitrevskom pored očajnih Džeme i Amera to samo dragi Bog znamiky_hz je napisao/la:Bolje je Kostic od Radovca odigrao veceras,ni od Cimirota nista losiji nije bio... ali premalo minuta za bilo kakav sud o njemu kao igracu
Sarajevo ljubavi moja!
Da li će ovaj Učuplić ikada priznati svoje greške ili će samo da kuka na sve redom...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Skinuo jedan zicer, na 1:56 lopta ide u njega u ispada mu, nesto sto se cak ni nasem premijerligaskom golmanu nesmije desiti.sekac je napisao/la:Arhitekta @ pogledaj malo ili sam ja lud ili ti ili smo čoravi molim nekog neutralnnog neka kaže koliko je Dejo ovde zicera skinuo ima snimak pa pogledajte molim vas. Više me glava boli što moram ubjeđivati ove što uzmu nekog na zub pa gledaju samo greške a ne vide kad nešto dobrouradi.vedator je napisao/la:
Što se tiče Kostića, prerano je za sud o njemu, ali gledajući ovih 45 minuta večeras kvalitetno je odradio i ja sam uspio zapamtiti onaj njegov prodor kad ušao u šesnaesterac i bio oboren.
P.S.
Vidio sam prije par stanica neko "lizanje" sa forumašem @rodom s Mejtaša, oprezno braćo, sjetite se šta je prije par mjeseci pisao, a imate na temi o gradskim rivalima izdvojeno.
P.S.
Vidio sam prije par stanica neko "lizanje" sa forumašem @rodom s Mejtaša, oprezno braćo, sjetite se šta je prije par mjeseci pisao, a imate na temi o gradskim rivalima izdvojeno.
Kad se vec iznosi prljav ves....totalno promasena taktika, druga tekma za redom.. motivacija nula bodova..
jedini i iskljucivi krivac sto mi nemamo konkurenciju na golmanskoj poziciji je dzeno koji je btw. veliki haver sa dejom... isti nije bio za dolazak ostrakovica i loncarica jer bi skinuli deju sa gola.. njegov odnos prema novim igracima je uzasan.. nazalost to je onaj nas mahalski mentalitet koji ovoga puta nece proci jer su neka sredstva ulozena... mi vec sada i u slucaju pobjede nad drinom koja je upitna jer nije levatska ekipa nakon 6 relativno laganih kola zaostajemo 2 bobe... nije to strasno, ali mi smo vec zijanili 6 nepovratnih bodova... i to kednostavno nije to za ekipu kpja napada duplu krunu...kao sto i rekoh, dzenu ce njegova tvrdoglavost kostati posla...cini mi se da su ga i neki njegovi haveri poceli minirat.... licno mislim da jos uvjek netreba nista mjenjati, jer konstantne promjene trenera nikada nista nam dobro nisu donijele... takodjer mislim da dzeno ima dobar trenerski potencijal ukoliko se ostavi mahale.. nema tu haverstva.. to je tvoje radno mjesto.. ako nemoze bez mahale onda brate noga.. ima klubova gdje se tako radi, vratnik, vrbanjusa .. povedes i svoje havere sa sobom tamo pa opleti...
ipak sad ima neko ko je ulozio neku lovu i mahalski mentalitet nece proci i vjerovatno ce biti nekih promjena u naredne dvije sedmice.. sa nama nikad dosadno nije..
**** kod nas ti je to tako, od heroja do kloca u dvije sedmice, ali jednostavno nemoze svako voditi sarajevo i sto bi neki rekli, kraj price!
Btw. Dzeni je postavljen ultimatum prije pocetka sezone, prvo mjesto na jesen ili noga. To zaostatak od par bodova je ok. nece proci....
P.S. kostic vrlo dobar danas, nije mi jasno sto ga izbaci na poluvremenu
P.P.S. ja da sam primio sedmicu prije sedam dana, danas bi ujedao i cupao samo da pobjedim radi mira u kuci, a nekima je mrsko i potrcati.. bice kaznjeni pojedinci, nema vise zajebavanja...
P.P.P.S. sekac, drugi go je 100% dejin .. **** ti to sto je par dalekometnih odbranio..
jedini i iskljucivi krivac sto mi nemamo konkurenciju na golmanskoj poziciji je dzeno koji je btw. veliki haver sa dejom... isti nije bio za dolazak ostrakovica i loncarica jer bi skinuli deju sa gola.. njegov odnos prema novim igracima je uzasan.. nazalost to je onaj nas mahalski mentalitet koji ovoga puta nece proci jer su neka sredstva ulozena... mi vec sada i u slucaju pobjede nad drinom koja je upitna jer nije levatska ekipa nakon 6 relativno laganih kola zaostajemo 2 bobe... nije to strasno, ali mi smo vec zijanili 6 nepovratnih bodova... i to kednostavno nije to za ekipu kpja napada duplu krunu...kao sto i rekoh, dzenu ce njegova tvrdoglavost kostati posla...cini mi se da su ga i neki njegovi haveri poceli minirat.... licno mislim da jos uvjek netreba nista mjenjati, jer konstantne promjene trenera nikada nista nam dobro nisu donijele... takodjer mislim da dzeno ima dobar trenerski potencijal ukoliko se ostavi mahale.. nema tu haverstva.. to je tvoje radno mjesto.. ako nemoze bez mahale onda brate noga.. ima klubova gdje se tako radi, vratnik, vrbanjusa .. povedes i svoje havere sa sobom tamo pa opleti...
ipak sad ima neko ko je ulozio neku lovu i mahalski mentalitet nece proci i vjerovatno ce biti nekih promjena u naredne dvije sedmice.. sa nama nikad dosadno nije..
**** kod nas ti je to tako, od heroja do kloca u dvije sedmice, ali jednostavno nemoze svako voditi sarajevo i sto bi neki rekli, kraj price!
Btw. Dzeni je postavljen ultimatum prije pocetka sezone, prvo mjesto na jesen ili noga. To zaostatak od par bodova je ok. nece proci....
P.S. kostic vrlo dobar danas, nije mi jasno sto ga izbaci na poluvremenu
P.P.S. ja da sam primio sedmicu prije sedam dana, danas bi ujedao i cupao samo da pobjedim radi mira u kuci, a nekima je mrsko i potrcati.. bice kaznjeni pojedinci, nema vise zajebavanja...
P.P.P.S. sekac, drugi go je 100% dejin .. **** ti to sto je par dalekometnih odbranio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.