FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 avg 2016, 20:56

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mozda Grahovac desno, a Zec lijevo. A u vezi Ordagic Stjepanovic i Zeba ..

Grahovac je pokazao da moze na desnom krilu odigrati solidno.A Zec je zabio Celiku sa desne strane.

Mada Zec nije za bunkera, on je bas za onih situacija i iz kakve je zabio Celiku da ide na nepostavljenu odbranu.
Zar nije Zec zabio sa lijeve strane Celiku kao i Subic?
To sam i mislio napisati ali napisa desna :mrgreen:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 26 avg 2016, 21:11

SARS je napisao/la:NjonjoVam evo ti Njonjo za tebe i tvoju negativnost, koju ovdje konstantno prosipas

:clap: :clap: :clap: :clap:

Ja samo pisem istinu,skontat ceš nekada,treba malo vremena,bit ce ti puno jasnije o čemu sam pisao nakon izbora ili tamo oko februara i marta iduće 2017godine.Ako sve bude ok ja cu javno reći da sam pogriješio u razmisljanju,al dabogda da griješim.
Do tada imas pozdrav!
I naravno nisam negativan cak suprotno,očekujem sutra pobjedu sa 2 razlike
DRŽAVA TUZLA!!

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 26 avg 2016, 21:41

Meni opis profesionalnosti nisu izlivi ljubavi trenera mog kluba prema drugom klubu, evo vec drugi intervju, ali ovo je Bosna, sve je izopaceno. Sutra se poradjamo za 1 gol i pobjedu.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 avg 2016, 21:51

NjonjoVam je napisao/la:
SARS je napisao/la:NjonjoVam evo ti Njonjo za tebe i tvoju negativnost, koju ovdje konstantno prosipas

Ja samo pisem istinu,skontat ceš nekada,treba malo vremena,bit ce ti puno jasnije o čemu sam pisao nakon izbora ili tamo oko februara i marta iduće 2017godine.Ako sve bude ok ja cu javno reći da sam pogriješio u razmisljanju,al dabogda da griješim.
Do tada imas pozdrav!
Ozbiljno pitanje: sta se moze desiti poslije izbora i tamo oko februara? Zaista me zanima.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 avg 2016, 22:00

slana_krv je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:

Do tada imas pozdrav!
Ozbiljno pitanje: sta se moze desiti poslije izbora i tamo oko februara? Zaista me zanima.
Mnogo ruznog za nas klub :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 26 avg 2016, 22:02

Komunista je napisao/la:Meni opis profesionalnosti nisu izlivi ljubavi trenera mog kluba prema drugom klubu, evo vec drugi intervju, ali ovo je Bosna, sve je izopaceno. Sutra se poradjamo za 1 gol i pobjedu.
Da smo normalan klub ne bi smio to ni reći a kamoli stalno ponavljati,yebo ga Sarajvo u pakas:I to je jedna od stvari koja ne valja,ali mi gledamo samo trenutni rezultat a ne gledamo malo dalje.
Sutra se nadam laksoj pobjedi sa 2 razlike
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 avg 2016, 22:09

Zado se Husref pravo... Ahahaha.... U dure je bolan Husrefe, vratit ćeš se jufkama... Sta kmecis, koji k u r a c više... Ahahaha... Meni je ovo bas smiješno, uopšte me ne dodiruje stare mi al loše je ovo zbog renomea kluba... Mislim, svaki dan kuknjava po medijima... Ahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 avg 2016, 22:10

Mozda nije niti rekao tako. Jer je pisani clanak bio bez videa. Mozda su malo napumpali. A i jbt od 30 intervjua Husrefa i Zebe u 28 od njih ih novinari vise pitaju za Zelju i Sarajevo i van Slobode.

Zeba bukvlano nije niti jednim nasjeo i uvijek je dao diplomatski odgovor. A i Husref u svakoj video izjavi skonta sta reci. Samo sto su novinari vecinom qovna pa pokusavaju da isprovociraju izjavu.

A inace po govoru tijela sam siguran da su i Husref i Zeba u ovom projektu oko Slobode maksimalno i da rade sve da nam donesu uspjeh. Pa tako trose i zivce kao sto su ih trosili na Zelju i Sarajevo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 avg 2016, 22:12

Do tada imas pozdrav!
Ozbiljno pitanje: sta se moze desiti poslije izbora i tamo oko februara? Zaista me zanima.[/quote]

Mnogo ruznog za nas klub :kafa:[/quote[/quote]]
Je li to neka tajna pa nece niko da kaze ?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 avg 2016, 22:20

Husrefu nedostaje profesionalnosti, nema tu opravdanja, svaka njemu cast za rezultat ali on je javna licnost i treba da postuje organizaciju za koju radi i da bude spretniji sa izjavama.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2016, 22:24

Svi znamo koliko Husrefu znaci Sarajevo i koliko on znaci Sarajevu. Hoce li to reci ili ne zaboli me. Bitno je da profesionalno radi svoj posao, da dodjemo na Kosevo sa Husrefom na celu i strpamo im 3 komada a ostalo me ne zanima. Isto tako, drzi se ugovora i dogovora pa ne treba brinuti hoce li nas u pola sezone odje.bati da ode u Sarajevo.
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 avg 2016, 22:25

Pa sta da ti kaze,znaju svi koliko je komplikovana situacija oko Slobode.Znamo mi to svi,samo sto pojedini svaki dan ubise negativu,a imas i onu grupu koja pokusava da smiri strasti,u nadi da ce ipak se desiti najbolji scenario za nas.
Sta ce biti za mjesec,godinu,nije vrijedno da se raspravlja ovdje svaki dan.
I imas nekada osjecaj da jedva cekaju sta negativno iskacu iz pastete sa postovima tipa haa sta je insajderi :facepalm:
Naravno da je kriticna situacija ali morate svatiti da oni jedni druge drze u saci, niti mogu napraviti sta bez Azmira,zbog milionskog iznosa koji je ulozio jer ima sve napismeno, niti oni njemu daju naprijed,jer nema zakona o sportu,niti je stadion Slobodin.Dok se oni tako nadmudruju treba mi da se koljemo ovdje je li...De ba momci.
Nas ceka vruca zimska pauza jer ce biti skupstina i Azmiru istice mandat uskoro cetverogodisnji. ..pa igre bez granica,nemojte misliti da pojedini ne znaju neke stvari ali nemorate svaki dan iznositi ovdje citaju i drugi.....
Uzivajmo u rezultatima i ostavimo klub onima koji ga vode,a mi se pozabavimo tribinom, i da punimo stadion to je nas posao,a ne da vodimo klub.
Kada prosjek kopa bude 600,minimum, a Tusnja 4-5 hiljada onda mozemo mijenjat stvari ....
Mislite da se meni sve uredu u klubu...nije,dalekoo od toga,ali polako bolan...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2016, 22:27

slana_krv je napisao/la:
Do tada imas pozdrav!
Mnogo ruznog za nas klub :kafa:[/quote[/quote]]
Je li to neka tajna pa nece niko da kaze ?[/quote]
Poslije izbora ce stati radovi na uredjenju gradske infrastrukture, Husref ce do februara jos 8 puta izjaviti kako voli Sarajevo jer je to njegov klub i da ce se tamo nekada vratiti, imacemo cca 2750 gledaoca u prosjeku na Tusnju, bicemo medju 3 tima i ovdje pisati ko nam treba da bi osvojili titulu, bice jos jedna historijska sjednica poslije koje ce Imamovic reci da ne brinemo te da se nastavljaju radovi na Istoku, a Azmir ce najaviti barem jedan pehar ove sezone i da ne lita koliko kosta.

Otprilike tako nekako ce izgledati do februara.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 avg 2016, 22:31

I da ce Azem najaviti odlazak. :kafa:

Polako mi pocinje ici na k ove izjave oko Sarajeva. Zabraniti novinarima da se postavljaju takva vise i pitanja. Ili Husrefu odbiti 100 KM za svaki put kad spomene Sarajevo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 avg 2016, 22:33

slana_krv je napisao/la:Husrefu nedostaje profesionalnosti, nema tu opravdanja, svaka njemu cast za rezultat ali on je javna licnost i treba da postuje organizaciju za koju radi i da bude spretniji sa izjavama.
Fino rečeno a da se neko ne uvrijedi... možda i njemu ovako fino i umotano prenijeti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 avg 2016, 22:38

-Azmir kada bude odlazio rekao je da ce se znati da odlazi pola godine ranije i da ce to svi znati i da ce onda zavrsiti sezonu, a ne preko noci otici.

-Azmir je rekao da stadion nece biti uslovan za Evropu naredne godine 99%.

I tako ce i biti kao sto je rekao, nece otici u januaru, a Sloboda nece igrati Evropu u Tuzli. Tako da nema se tu sta znati oko naseg kluba to su dvije najbitnije stvari pored reprograma i omladinske skole.

Ako pocnu raditi nesto prije izbora neposredno zna se da mazu oci, tako se radi sirom Bosne, a ne samo kod nas. Politicari imaju igre i oko Celika, Zelje, Veleza. Svugdje se nesto pocinje raditi bas sada ili se desava nesto sto se nije desavalo citavu godinu.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 26 avg 2016, 22:43

POSLIJE IZBORA JOS INTENZIVNIJA GRADNJA STADIONA. GARANTUJEM KANTONALNA VLADA NA CELU S PREMIJEROM BEGOM GUTICEM IZDVOJILA 15 000 000 KM I STADION SE ZAVRSAVA U ROKU OD 3 MJESECA.ZIVIO BEGO GUTIC I OPCINA BANOVICI.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 26 avg 2016, 23:01

slana_krv je napisao/la:Husrefu nedostaje profesionalnosti, nema tu opravdanja, svaka njemu cast za rezultat ali on je javna licnost i treba da postuje organizaciju za koju radi i da bude spretniji sa izjavama.
Prije bih rekao da mu nedostaje poštovanje prema klubu gdje uzima 8ooo milja mjesečno!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 avg 2016, 23:06

ne trazi Husref da mu postavljaju pitanja o Sarajevu, nego kulturno ispostuje novinare i odgovori na ista
vi sami procijenite koliko je realno da jedna javna licnost kaze novinarima da ga ne pitaju o necemu

em bi pokazao nekulturu, em bi zaratio s njima, sto mu sigurno ne bi bilo pametno

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 avg 2016, 23:09

Njonjo ne možeš napisat 8000 i dodat milja pored toga, to znači "osam hiljada hiljada".
tuzla075 je napisao/la:POSLIJE IZBORA JOS INTENZIVNIJA GRADNJA STADIONA. GARANTUJEM KANTONALNA VLADA NA CELU S PREMIJEROM BEGOM GUTICEM IZDVOJILA 15 000 000 KM I STADION SE ZAVRSAVA U ROKU OD 3 MJESECA.ZIVIO BEGO GUTIC I OPCINA BANOVICI.
:urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.