Pa sta da ti kaze,znaju svi koliko je komplikovana situacija oko Slobode.Znamo mi to svi,samo sto pojedini svaki dan ubise negativu,a imas i onu grupu koja pokusava da smiri strasti,u nadi da ce ipak se desiti najbolji scenario za nas.
Sta ce biti za mjesec,godinu,nije vrijedno da se raspravlja ovdje svaki dan.
I imas nekada osjecaj da jedva cekaju sta negativno iskacu iz pastete sa postovima tipa haa sta je insajderi
Naravno da je kriticna situacija ali morate svatiti da oni jedni druge drze u saci, niti mogu napraviti sta bez Azmira,zbog milionskog iznosa koji je ulozio jer ima sve napismeno, niti oni njemu daju naprijed,jer nema zakona o sportu,niti je stadion Slobodin.Dok se oni tako nadmudruju treba mi da se koljemo ovdje je li...De ba momci.
Nas ceka vruca zimska pauza jer ce biti skupstina i Azmiru istice mandat uskoro cetverogodisnji. ..pa igre bez granica,nemojte misliti da pojedini ne znaju neke stvari ali nemorate svaki dan iznositi ovdje citaju i drugi.....
Uzivajmo u rezultatima i ostavimo klub onima koji ga vode,a mi se pozabavimo tribinom, i da punimo stadion to je nas posao,a ne da vodimo klub.
Kada prosjek kopa bude 600,minimum, a Tusnja 4-5 hiljada onda mozemo mijenjat stvari ....
Mislite da se meni sve uredu u klubu...nije,dalekoo od toga,ali polako bolan...