ono je odličan šut i jak i nije čudo što mu je ispala ali je popravio isto kao i Nurković poslije šuta Stojčeva opet ti kažem nisu stavili još jedan zicer a i kod ovog što je promašio pogledaj koliko mu je skratio i zatvorio ugao.Arhitekt je napisao/la:Skinuo jedan zicer, na 1:56 lopta ide u njega u ispada mu, nesto sto se cak ni nasem premijerligaskom golmanu nesmije desiti.sekac je napisao/la:Arhitekta @ pogledaj malo ili sam ja lud ili ti ili smo čoravi molim nekog neutralnnog neka kaže koliko je Dejo ovde zicera skinuo ima snimak pa pogledajte molim vas. Više me glava boli što moram ubjeđivati ove što uzmu nekog na zub pa gledaju samo greške a ne vide kad nešto dobrouradi.vedator je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Nadam se da su poslednji rezultati konacna opomena svim navijacima FK Sarajevo da se necemo prosetati ligom i da nakon par mjeseci od ulaska investitora ne mozemo ocekivati razbijanje svih protivnika....
Upravo zbog nerealnih ocekivanja, svaki kiks jos teze pada....
Novac je stigao u klub, ali nije to toliki novac kako neki hoce da predstave.. Klub je na stabilnim nogama, i stvara predispozicije za iznadprosjecni godisnji budzet u dogledno vrijeme.. Strucni stab i igraci imaju sve uslove za rad, cime je uprava ispunila svoj dio posla.. Organizovanje fudbalske akademije ide izgleda nekim planiranim tempom, mada bih volio da i ta prica bude malo transparentnija, da je lakse doci do podataka kada akademci igraju svoje prvenstvene utakmice, da pogledamo neke igrace.... Nadam se da i nasi treneri pa i sef akademije rade na vlastitom usavrsavanju i da se ostvaruje ta saradnja sa Cardiff City na tom planu...
Igracki kadar je vise nego dobar za nase okvire (za Evropu svjedoci smo da treba vise i bolje), ali isto tako treba da budemo svjesni da ovdje nema igraca koji donosi prevagu.. Milos je bio taj, u poslednjih par utakmica nije.. Nema tu onog vica, nema borbenosti (sto je najtuznije)... kao da cuva noge.... Said je pravio prevagu, ali na nasu zalost u utakmicama koje on odabere (Levski, Zeljo, Siroki.....)...
Vidi se to i po izmjenama, koje ne donose zeljeni pritisak na protivnicki gol (sve je to sterilno)... Ova ekipa je puna mladih igraca, i budite svjesni da ce Duljevic onakve sanse za par godina rutinski zabijati, da se Cimirot i Radovac nece poigravati na sredini terena i gubiti lopte... Problem je sto Berberovic kao najiskusniji, kod prvog gola nonsalantno gleda kako ga lopta prelijece kod prvog gola, i naravno ne stize vise protivnickog igraca...
Bilbija manjak kvaliteta nadoknadjuje borbenoscu, a golgeterski ucinak kompenzira asistiranjem... Veceras je imao nekoliko pravovremenih lopti u prostor za Krstu i Duljevica koje ovi nisu najbolje iskoristili, i zna Nemanja cesto gurnuti loptu kroz protivnicku odbranu....
Zivo me zanima odnos Ibrakovic - Uscuplic, i po kojem principu funkcionise dovodjenje igraca... Nadam se da vise necemo dovoditi prinove u klub, vec pojacanja!!!
Kostic veceras jedan pogresan pas, i vise nego korektan posao u vezi......
Sjecam se kad je u Lukavici protiv Slavije Kojasevic dobio naivno zuti karton, za kojim nije bilo nikakve potrebe (vodili smo 0:2)... Plisek ga je, cini mi se, kaznio sa 400 KM, i mislim da se voljni momenat mora disciplinovati kroz sistem kaznjavanja, i da je taj sistem potrebno sto prije izraditi.... Pa da i oni odgovorni za vecerasnji poraz budu novcano sankcionisani...
I ne mogu a da ne pomenem one sto u petoj minuti pocinju svoj show na tribinama naseg stadiona... Nemam pravu rijec da ih opisem, niti ime da ih nazovem.... Nigdje se ne ide od trnja do zvijezda i obratno kao kod nas.... Nemjerljiva je kolicina uvreda upucenih onima koji su nas obradovali toliko puta ove godine i to prelazi granice dobrog ukusa...
Ja volim FK Sarajevo, i dolazio sam (i dan danas dolazim) na stadion zbog FK Sarajevo, a ne zbog igraca ili clanova uprave.... Meni ne treba novi "Pape" da me privuce na stadion... Ja sam tamo svakako, da podrzim, da u razgovoru sa prijateljima iznesem poneku dobronamjernu kritiku, ali niposto da pljujem i vrijedjam... "Strucnjaci" koje vjerovatno niko ne zove ni na termin, daju sebi za pravo da kritikuju, valjda zaludjeni onim sto vide preko tv ekrana u ligama petice..... Mnogima od njih treba objasniti osnove fudbalske igre.....
Nista ovdje jos nije gotovo iako smo prosuli suvise bodova! Dovoljno je vremena za konsolidaciju ekipe, nadam se i konsolidaciju navijaca...........
Upravo zbog nerealnih ocekivanja, svaki kiks jos teze pada....
Novac je stigao u klub, ali nije to toliki novac kako neki hoce da predstave.. Klub je na stabilnim nogama, i stvara predispozicije za iznadprosjecni godisnji budzet u dogledno vrijeme.. Strucni stab i igraci imaju sve uslove za rad, cime je uprava ispunila svoj dio posla.. Organizovanje fudbalske akademije ide izgleda nekim planiranim tempom, mada bih volio da i ta prica bude malo transparentnija, da je lakse doci do podataka kada akademci igraju svoje prvenstvene utakmice, da pogledamo neke igrace.... Nadam se da i nasi treneri pa i sef akademije rade na vlastitom usavrsavanju i da se ostvaruje ta saradnja sa Cardiff City na tom planu...
Igracki kadar je vise nego dobar za nase okvire (za Evropu svjedoci smo da treba vise i bolje), ali isto tako treba da budemo svjesni da ovdje nema igraca koji donosi prevagu.. Milos je bio taj, u poslednjih par utakmica nije.. Nema tu onog vica, nema borbenosti (sto je najtuznije)... kao da cuva noge.... Said je pravio prevagu, ali na nasu zalost u utakmicama koje on odabere (Levski, Zeljo, Siroki.....)...
Vidi se to i po izmjenama, koje ne donose zeljeni pritisak na protivnicki gol (sve je to sterilno)... Ova ekipa je puna mladih igraca, i budite svjesni da ce Duljevic onakve sanse za par godina rutinski zabijati, da se Cimirot i Radovac nece poigravati na sredini terena i gubiti lopte... Problem je sto Berberovic kao najiskusniji, kod prvog gola nonsalantno gleda kako ga lopta prelijece kod prvog gola, i naravno ne stize vise protivnickog igraca...
Bilbija manjak kvaliteta nadoknadjuje borbenoscu, a golgeterski ucinak kompenzira asistiranjem... Veceras je imao nekoliko pravovremenih lopti u prostor za Krstu i Duljevica koje ovi nisu najbolje iskoristili, i zna Nemanja cesto gurnuti loptu kroz protivnicku odbranu....
Zivo me zanima odnos Ibrakovic - Uscuplic, i po kojem principu funkcionise dovodjenje igraca... Nadam se da vise necemo dovoditi prinove u klub, vec pojacanja!!!
Kostic veceras jedan pogresan pas, i vise nego korektan posao u vezi......
Sjecam se kad je u Lukavici protiv Slavije Kojasevic dobio naivno zuti karton, za kojim nije bilo nikakve potrebe (vodili smo 0:2)... Plisek ga je, cini mi se, kaznio sa 400 KM, i mislim da se voljni momenat mora disciplinovati kroz sistem kaznjavanja, i da je taj sistem potrebno sto prije izraditi.... Pa da i oni odgovorni za vecerasnji poraz budu novcano sankcionisani...
I ne mogu a da ne pomenem one sto u petoj minuti pocinju svoj show na tribinama naseg stadiona... Nemam pravu rijec da ih opisem, niti ime da ih nazovem.... Nigdje se ne ide od trnja do zvijezda i obratno kao kod nas.... Nemjerljiva je kolicina uvreda upucenih onima koji su nas obradovali toliko puta ove godine i to prelazi granice dobrog ukusa...
Ja volim FK Sarajevo, i dolazio sam (i dan danas dolazim) na stadion zbog FK Sarajevo, a ne zbog igraca ili clanova uprave.... Meni ne treba novi "Pape" da me privuce na stadion... Ja sam tamo svakako, da podrzim, da u razgovoru sa prijateljima iznesem poneku dobronamjernu kritiku, ali niposto da pljujem i vrijedjam... "Strucnjaci" koje vjerovatno niko ne zove ni na termin, daju sebi za pravo da kritikuju, valjda zaludjeni onim sto vide preko tv ekrana u ligama petice..... Mnogima od njih treba objasniti osnove fudbalske igre.....
Nista ovdje jos nije gotovo iako smo prosuli suvise bodova! Dovoljno je vremena za konsolidaciju ekipe, nadam se i konsolidaciju navijaca...........
-
- Kontakt:
hilmo cijenim tvoje pisanje uvijek je umjereno i uglavnom i tacno ,al meni dzeno ne ulijeva nikakvo povjerenje.mozda sam totalno u krivu alon mi nedjeluje kao neko ko ima viziju i autoritet u ekipi .hilmo je napisao/la:@amyptar i @fcsforever
Javite se!!!!!
Dajte nam onu jednu vašu: "Sad ide šetnja ligom"!!!!!
Kao što sam sinoć u postu rekao od igrača za večerašnju utakmicu ne zahtjevam ništa i ne očekujem ništa!!! Odigrali su koliko su mogli... Nije se lako vratiti sa 0-2, tako da bi ovim trebali biti i zadovljni jer smo izvukli bod.
Jako loše smo stajali na terenu od golmana, odbrane, sredine do napada. Po meni jedini koji su nešto i pokušavali ozbiljnije su Duljević i Puzigaća, ali ne mogu ni oni sami. Nedostaje nam svježine, umor je učino svoje. Nismo imali ideje prema naprijed.
Gosti došli nabrijani i sasvim zasluženo su osvoji bod a i da su pobjedili ne bi bilo nezasluženo.
Sreća naša pa ide pauza da malo dođemo sebi. Igračima treba dati dva-tri dana odmora a onda na neke mini pripreme da se ugiravaju akcije probijanja bukera dobrim pasovima kroz sredinu.
Ne znam za vas, ali ja sebi ne mogu dopustiti da nekom našem igraču ili trenerima opsujem nešto, iznerviraju me naravno neke stvari ali onda zamislim neku dobru stvar koju je taj igrač napravio i "smirim se".
Dženan ima moju podršku i jedno od njega što zahtjevam je da ovu pauzu iskoristi da nam vrati ono Sarajevo koje igralo protiv Haugesunda, Atromitosa, u Banjoj Luci, protiv Mostaraca. Ja hoću to Sarajevo da gledam jer ove zadnje tri utakmice ne liče na ono Sarajevo s početka.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma hajd ga znaj tacno.bordobijeli je napisao/la: hilmo cijenim tvoje pisanje uvijek je umjereno i uglavnom i tacno ,al meni dzeno ne ulijeva nikakvo povjerenje.mozda sam totalno u krivu alon mi nedjeluje kao neko ko ima viziju i autoritet u ekipi .
Ima gresaka i tvrdoglavosti. Uvede Handžica u Gladbachu, a evo kad ce ponovo taj dobiti sansu

Da je pokazao da zna i moze, vidjeli smo na kraju prosle sezone, eh sad sta je to sve bilo, kako se poklopilo ili sta li vec, ali je pokazao znanja, pa evo i u ovim europskim utakmicama i na otvaranju sezone bio je sasvim ok.
Sve do ove zadnje dvije, znamo uzroke ali sta je sa ovom sinocnjom.
Tu je pravo pogrijesio.
I tu je krivac, nismo imali snage, nismo imali niti leprsavosti i tecnosti u igri, nismo bili dominanti kao u ranijim utakmicama, to je trebao imati u vidu jos nakon odigrane ut. u BL, da ce mu igraci jednostavno pocet padat i gubit snagu i svjezinu.
itd.
kasno je sad.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- molotovljev
Tek sada ce momci sa klupe dobiti vecu minutazu i dobice priliku da pokazu da li smo pogodili sa tim igracima.sekac je napisao/la:Moj sud o njemu je da je bio jedan od boljih u prvom poluvremenu jako lošeg Sarajeva i Aco istina je da sarajevo ima najbolji kadar zašto ih Dženo ne rotira to samo on zna za Golmana znam da je rekao ko god dođe Dejo je jedinica ali zašto ne daje šansu Kovačeviču i Mitrevskom pored očajnih Džeme i Amera to samo dragi Bog znamiky_hz je napisao/la:Bolje je Kostic od Radovca odigrao veceras,ni od Cimirota nista losiji nije bio... ali premalo minuta za bilo kakav sud o njemu kao igracu
Znam da zvuci cudno, ali do sada nije bilo potrebe da im se ukazuje na povjerenju niti se ozbiljno racunalo na njih.
A evo vec sada se nazire da smo mozda lose procijenili njihove mogucnosti, a samo iz jednog prostog razloga,
jer je Dzeno imao puno povjerenje za igrace koji su iznijeli sav ovaj evropski teret.
U sali bih rekao, okupio je klapu dobrih momaka i napravio sjajnu atmosferu u svlacionici, i jbg mora se priznati
da je to donijelo rezultat. Da je bilo gresaka, jeste i to bas onih taktickih ali smo ih svi mi brzo zaboravili.
Steta je svakako sto nije jos potrajalo, ali izgleda da nam je ponestalo ideja... Sto moze biti kobno za nas
ako ne reagujemo na vrijeme. Predstojeca pauza je pravi trenutak za reakciju.
Treba samo sjesti, razgovarati, analizirati i pokusati procijeniti da li se moze ostvariti cilj za ovu sezonu sa
odredjenim igracima ili strucnim stabom na celu. Ako mislite da moze, ok prihvatam i podrzavam, a ako mislite
da ne moze i da su neophodne odredjene promjene, takodje prihvatam i podrzavam.
Jedan je cilj !!!
F.K.SARAJEVO
@hilmo bolan sta ti imas nekog aprozivati ovdje
JA SAM PISAO DA CEMO IM UVALITI 5 I STA SAD? jel ja to manje volim Sarajevo do tebe koji vjecito nesto pametujes a onda napisses glupost u vidu recenice DA TI PODRZAVAS Uščuplića koji se naguzi svabama sa 7 koamda i popuši dva komada od travnika i u iducih 55 minuta NE NAPRAVI NI JEDNE PPRILIKE?
Prozivas ljude koji su ulozili vlasnici su dijela kluba, ljudi koji plate vip godsinju a sjede na istoku .... al nisu pesimisti i rovači i kopači nego neko ko voli sarajevo i BOLI ME KU.RAC sto ce komsije doci i smijati se toe sto sam ja napisao da cemo zabiti 5
ČELIKU CEMO ZABITI ŠEST , jel problem?
sve neki znalci i intelektualci a na kosevu 2 000 ljudi, poserem se u mentalitet
dzeno promasuje sa igracima ,sa taktikom, sa izmjenama i kaze "IMA POTENCIJALA" , IMA KUR.AC
ide u njemacku sa istom formacijom kao na kosevu, to ti je isto kao kad uđeš u disko pun **** gol, ispadne ti sapun a ti se nadas da ti ga nece niko zabiti
AMATER!
JA SAM PISAO DA CEMO IM UVALITI 5 I STA SAD? jel ja to manje volim Sarajevo do tebe koji vjecito nesto pametujes a onda napisses glupost u vidu recenice DA TI PODRZAVAS Uščuplića koji se naguzi svabama sa 7 koamda i popuši dva komada od travnika i u iducih 55 minuta NE NAPRAVI NI JEDNE PPRILIKE?
Prozivas ljude koji su ulozili vlasnici su dijela kluba, ljudi koji plate vip godsinju a sjede na istoku .... al nisu pesimisti i rovači i kopači nego neko ko voli sarajevo i BOLI ME KU.RAC sto ce komsije doci i smijati se toe sto sam ja napisao da cemo zabiti 5
sve neki znalci i intelektualci a na kosevu 2 000 ljudi, poserem se u mentalitet
dzeno promasuje sa igracima ,sa taktikom, sa izmjenama i kaze "IMA POTENCIJALA" , IMA KUR.AC
ide u njemacku sa istom formacijom kao na kosevu, to ti je isto kao kad uđeš u disko pun **** gol, ispadne ti sapun a ti se nadas da ti ga nece niko zabiti
AMATER!
Vec neko vrijeme se potencira prica da Stojcev ne zeli da igra u formaciji 4-4-2 jel ne zeli da igra po strani vec zeli da fura tu desetku,onako na prvu mi ta prica djeluje jako glupo kao kontam zar je moguce da imaju toliko slobodu da birkaju po tim stvarima.Ali veceras gledam mi ganjamo rezultat i njegovim ulaskom mi bjezimo od formacije sa 2 spica i vracamo se na samo jednog gore samo zbog tog ulaska mijenjamo formaciju,i opet ponavljam se kao papagaj takvi nismo bili u stanju sansu napraviti. Sve i da nije tacna prica nemogu da shvatim ovu odluku ma koliko volio ili ne trenera,da pri ganjaju rezultata mi sklanjamo spica u stranu,nekontam zaista
Ja nisam za mjenjanje i nikakve rezove,ali definitivno mora popricati sa nekim glede ovih banalnih nekih stvari da przina da grijesi negdje ali to je normalno, na greskama se uci,ali vec par puta se ponavljaju neke glupe greske pri vodjenju i mnogo je tvrdoglav po pitanju pojedinaca i to mi se nesvidja a svjestan je toga,danas uopste nevidim svrhu igranja sa ovim timom,nit smo koga odmorili,nit smo dobili rezultat veliki upitnici ce ostati nakon ove utakmice
Ja nisam za mjenjanje i nikakve rezove,ali definitivno mora popricati sa nekim glede ovih banalnih nekih stvari da przina da grijesi negdje ali to je normalno, na greskama se uci,ali vec par puta se ponavljaju neke glupe greske pri vodjenju i mnogo je tvrdoglav po pitanju pojedinaca i to mi se nesvidja a svjestan je toga,danas uopste nevidim svrhu igranja sa ovim timom,nit smo koga odmorili,nit smo dobili rezultat veliki upitnici ce ostati nakon ove utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jos par stvari...
Veziri, svaka cast.. bilo je valjanja, ali do sad u ovih 5 kola najbolja ekipa koja je igrala protiv nas i mozda i zasluzila sva 3 boda... siguran sam da nece ispasti i da imaju kvalitetniju ekipu od vecine p.ligasa..
Treba sada zbiti redove i iskoristiti pauzu na najbolji moguci nacin.. nije nam ovo trebalo..
Veziri, svaka cast.. bilo je valjanja, ali do sad u ovih 5 kola najbolja ekipa koja je igrala protiv nas i mozda i zasluzila sva 3 boda... siguran sam da nece ispasti i da imaju kvalitetniju ekipu od vecine p.ligasa..
Treba sada zbiti redove i iskoristiti pauzu na najbolji moguci nacin.. nije nam ovo trebalo..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Opusti se bolan srce ce te opalitrammstein je napisao/la:@hilmo bolan sta ti imas nekog aprozivati ovdje
AMATER!

Travnik petica
čelik šest
drina red je da najavis sedam

Halalite ostali moro sam ovo još jednom

-
- Kontakt:
ee mislimda u tome i jest fora sto je dzeno napravio prijateljski odnos s igracima i to je dobro do neke mjere al kad krenu kola nizbrdo onda puca to prijateljstvo igrac -trener ,tu nema prijateljstva trener mora biti autoritet kojem ce igraci na svakom treningu moraju dokazivati i raditi .i mislim da se i kod nas to desilo islo je do jedne granice dobro i sad je stalo jednostavno igraci na nasim prostorima su takvi ako im das prst uzmu ti ruku tako i s dzenom on i m je vjerovao a oni na terenu mu sve manje vracaju .jednostavno treba nam trener koji ce zavesti red i biti Bog i batina u svlacionimolotovljev je napisao/la:Tek sada ce momci sa klupe dobiti vecu minutazu i dobice priliku da pokazu da li smo pogodili sa tim igracima.sekac je napisao/la:Moj sud o njemu je da je bio jedan od boljih u prvom poluvremenu jako lošeg Sarajeva i Aco istina je da sarajevo ima najbolji kadar zašto ih Dženo ne rotira to samo on zna za Golmana znam da je rekao ko god dođe Dejo je jedinica ali zašto ne daje šansu Kovačeviču i Mitrevskom pored očajnih Džeme i Amera to samo dragi Bog znamiky_hz je napisao/la:Bolje je Kostic od Radovca odigrao veceras,ni od Cimirota nista losiji nije bio... ali premalo minuta za bilo kakav sud o njemu kao igracu
Znam da zvuci cudno, ali do sada nije bilo potrebe da im se ukazuje na povjerenju niti se ozbiljno racunalo na njih.
A evo vec sada se nazire da smo mozda lose procijenili njihove mogucnosti, a samo iz jednog prostog razloga,
jer je Dzeno imao puno povjerenje za igrace koji su iznijeli sav ovaj evropski teret.
U sali bih rekao, okupio je klapu dobrih momaka i napravio sjajnu atmosferu u svlacionici, i jbg mora se priznati
da je to donijelo rezultat. Da je bilo gresaka, jeste i to bas onih taktickih ali smo ih svi mi brzo zaboravili.
Steta je svakako sto nije jos potrajalo, ali izgleda da nam je ponestalo ideja... Sto moze biti kobno za nas
ako ne reagujemo na vrijeme. Predstojeca pauza je pravi trenutak za reakciju.
Treba samo sjesti, razgovarati, analizirati i pokusati procijeniti da li se moze ostvariti cilj za ovu sezonu sa
odredjenim igracima ili strucnim stabom na celu. Ako mislite da moze, ok prihvatam i podrzavam, a ako mislite
da ne moze i da su neophodne odredjene promjene, takodje prihvatam i podrzavam.
Jedan je cilj !!!
jose murinjo down pipe i litex i bananu lagano 

+1 uz brata do kraja koji ste se **** navalili na kosti bit če i dvocifrenih ako Bog darammstein je napisao/la:jose murinjo down pipe i litex i bananu lagano
koji jad od ljudi.Eto halalio sam ti kiss mee

Sarajevo ljubavi moja!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Aaa jeste nervozni zajebanciju neznate prihvatit ccc odma vrijedjanje ccc
travnički ćevapi lose sjeli 
Nemogu vise odo spavat

Nemogu vise odo spavat

VJJERUJEM DA NE MOŽEŠJoseMourinho je napisao/la:Aaa jeste nervozni zajebanciju neznate prihvatit ccc odma vrijedjanje ccc![]()
travnički ćevapi lose sjeli
Nemogu vise odo spavat

Vidjećemo nakon pauze, jel do trenera ili umora, ali ono što niko normalan ne može zanemariti je konstantno guranje krampe Bilbije, abeza Deje,starkelje Berberovića i "kapitena" (oj majko) Dupovca. Ivan kako čujem opet među najboljima
. Nisam neki optimista naročiti bio, ali sam vjerovao da ćemo uzeti ovo, a izgleda da trebamo biti zadovoljni i sa bodom. Sa nama nikad dosadno.

FKS 1946 !
- molotovljev
Meni se kod Dzene najvise svidja i nesto sto postujem, je to sto je lik hrabar, mudonja je fakat.
On je i prije Norveske, pa i Grcke, pa onda cak i prije revansa u Njemackoj govorio, mi idemo po pobjedu.
I taj optimizam je prenio na igrace i ubjedio ih da mogu do preokreta i prolaska dalje. Svaka mu cast.
Dok s druge strane, imao je nekih nelogicnih poteza... upravo se sjetih, recimo utakmica u Norveskoj;
Kod rezultata 2:1 za nas, i u trenutku kad Marijan govori da sada samo treba da tehnicari Sarajeva cuvaju loptu
i tako da privodimo utakmicu kraju, Dzeno pravi izmjenu i to izbacuje Stojceva.. ne mogu se sjetiti koga je
ubacio, mada nije ni bitno toliko koliko recimo to sto mijenja Stojceva, koji je najbolji tehnicar u ekipi.
Posle smo im uvalili treci gol tako da se sve dobro zavrsilo, ali vodeci se logikom, Maki je bio u pravu.
On je i prije Norveske, pa i Grcke, pa onda cak i prije revansa u Njemackoj govorio, mi idemo po pobjedu.
I taj optimizam je prenio na igrace i ubjedio ih da mogu do preokreta i prolaska dalje. Svaka mu cast.
Dok s druge strane, imao je nekih nelogicnih poteza... upravo se sjetih, recimo utakmica u Norveskoj;
Kod rezultata 2:1 za nas, i u trenutku kad Marijan govori da sada samo treba da tehnicari Sarajeva cuvaju loptu
i tako da privodimo utakmicu kraju, Dzeno pravi izmjenu i to izbacuje Stojceva.. ne mogu se sjetiti koga je
ubacio, mada nije ni bitno toliko koliko recimo to sto mijenja Stojceva, koji je najbolji tehnicar u ekipi.
Posle smo im uvalili treci gol tako da se sve dobro zavrsilo, ali vodeci se logikom, Maki je bio u pravu.
F.K.SARAJEVO
Dženan Uščuplić nije trener za FK Sarajevo. Deset puta lošija verzija Adžema.
Jarane ako ćemo tako Ćiro je imo muda po putu se valjala nema to veza sa hrabrosti ako ne pripremis ekipu ako ne nabrijes momke..Ciro nije nikakav takticar bio ali momci grizu jer on psuje Boga uz aut liniju,a Dzeno kulira to je ta razlika izmedju mudonje i ovog koji nije mudonja al ti se ucinilo..molotovljev je napisao/la:Meni se kod Dzene najvise svidja i nesto sto postujem, je to sto je lik hrabar, mudonja je fakat.
[youtube][/youtube]
- invincible1921
- Kontakt:
Imate toliko dobre igrace i toliko kavalitetan tim,da bi trebalo da taman da sam ja trener sa 5 godina isksutva FM igranja da makar pobjeudjem mladost i travni....do dzene jeste,ali ima tu i drugih stvari ubijedjen samSteph je napisao/la:Dženan Uščuplić nije trener za FK Sarajevo. Deset puta lošija verzija Adžema.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, johntravolta123, juka55, laznokrilo, Zeko87 i 71 gost.