Na ovo sve odlicna odbrana,s obzirom da niko iz prve petorke nije mogao nista da pogodi.Slijedeci protivnik je MIL u utorak i to ce biti extra tekma.

A ne znam, prosle godine smo malo zalutali sa onim dovodjenjem, ne znam, moje misljenje je da mozemo sezonu na najvisem nivou izgurati sa ovom ekipom. Ali opet. khm.. !NEZALAGANJE je napisao/la:****: As Mike Dunleavy works to secure contract buyout to join a contender, he has no plans to report to Hawks in NYC today or Tuesday.
Sta mislite o njemu?Od svih kandidata za titulu koji ga mogu potpisati jedino mi imamo slobodno mjesto,trenutno.Nema bas najbolju sezonu,ali mislim da je dobar igrac za spaceing,ako bi Simmons poceo brljati u POu,a sigurno ce imati takve utakmice,s obzirom da ce mu biti prvi.
Kawhi je odigrao individualno extra , ali nije razigravac , previse izulacija i 1 na 1 , morate naci sekundarnog razigravaca, Ginobili je prestar , a Parker to nije u stanju vise da bude primaran. Inace malo manje lopta kruzi nego inace .NEZALAGANJE je napisao/la:Sramota od koga se izgubi...![]()
Nedopustivo,posebno jer nije 1.put ove sezone,pa da kazes da je jedna losa tekma!
Bez obzira sto su oni bili priviknutiji na tu tamosnju visinu i uslove.Izgubis dvocifrenu prednost 2.put u 3 tekme protiv losijih ekipa od sebe!!![]()
Cijela ekipa,osim Kawhija kao da je guzila cijelu noc u Mexicu.
Ovako se ne postaje sampion!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.