Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
zna se, jedan tim je proslavio drugi upisao, otimacina a FIGC im je nije ni dodjelio.Hajd ko da to niste znali.Huska je napisao/la:Nemoguca misijaJuveSissoko je napisao/la: sto nas vi ne stignete u Serie A, aha vi cete to tuzbama i sudom otet![]()
Kome je to Inter oteo titulu
adointer je napisao/la:probali ste vi dopingom 90tih,a za kradju optuzeni haman 20x do sad u godini dana![]()
,,TRIPLETE,TRIPLETE!!! jel ti krivo?
![]()
e jbga, ja mislio da se prepiremo, a ti vec sad ljut, odoh necu vise.adointer je napisao/la:ma ti mene ne mozes nikad naljutit,ja tebe volim ba![]()
jbg,doping,kradja,tuzbe,rasizam,interofobija,sve vam jbga ide uz ime Konjskog Kluba Juventusa![]()
ps:zebre* al isto je jbga,konji ko konji,zivotinje su to,,,nije zbog tebe,nego da se zebra ne uvrijedi,,
I kakve veze Inter ima sa tim, sto je taj tim dosao nezasluzeno do titule i ista proslijedjena nekom drugomJuveSissoko je napisao/la:zna se, jedan tim je proslavio drugi upisao, otimacina a FIGC im je nije ni dodjelio.Hajd ko da to niste znali.Huska je napisao/la:Nemoguca misijaJuveSissoko je napisao/la: sto nas vi ne stignete u Serie A, aha vi cete to tuzbama i sudom otet![]()
Kome je to Inter oteo titulu
Juve 2009 časno ispao u dvomeču sa Chelsejem Dvije godine neigranja sigurno nisu na čast upravi kluba i struci no šta je tu je.Huska je napisao/la:A gdje ste vi misu...Inter igra dalje, Inter nikada losiji nije bio u svojoj historiji i opet ide dalje, a gdje ste vi misu, do prosle sezone vam je LE bio uspjeh, dok Inter 7-8 godina ulazi redovno u KO fazu...JuveSissoko je napisao/la:Trabzon,CSKA![]()
![]()
Kad mi dodje navijac kluba koji nije vidio najelitnijeg takmicenja godinama i prica o nekom drugom, prvo u svoje dvoriste, pa onda u komsijino...Sto se tice razultata u Serie A mozes zaje*avat do mile volje, ali kada je LP u pitanju poklopi se i zavuci i najdublju rupu i nadaj se da cete i vi opet nekada igrati to takmcienje...
a i ti ga znas izvalitbaresi#6 je napisao/la:sissoko što ti je krivo što nema juventusa u ligi prvaka? ne valja biti zavidan
sad treba omalovažavati inter zato što su katastrofa u italiji a u lp s pola snage prođu grupnu fazu? pa milan je 2007., općenito tih godina bio loš u italiji a zato su dominirali u europi.
Najjači post ikad! ReŠPEKt!baresi#6 je napisao/la:samo da ne ode inzaghi u januaru onda bayern ima bar 30% veće šanse protiv milana
Trece mesto ce se osvajati sa minimum 70 bodova, sto bi znacilo da u sledecih 25 kola ekipe koje idu na plasman u LS, moraju da uzimaju oko 2 boda po kolu. Interu bi bilo potrebno da u 26 kola uzme minimum 56 poena, sto je 2.15 po mecu, a oni trenutno osvajaju 1.16, dok Juventus uzima 2.23 a Milan 2.07 po mecu. Iz "aviona" se vidi da Inter nije u stanju da podigne svoje igre na nivo najvecih rivala, pa je samim tim vec sada njihova borba za LS prakticno gotova.
Brutalno sam pokraden.2.15 The points per game Inter must now gain to reach 70, the number it took to reach third place last term. That's around 17 wins, five draws and four losses.
kako do maja 2012 30 kad je tek maja kraj ?ramiral je napisao/la:29 - MADE BY LUPIN
![]()
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.