Sport i TV
Re: Sport i TV
Ne razumijem zasto se ovoliko smanjuje ton na areni na dosta dogadjaja. EPL masakriraju, a i na EL to rade.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Maroon1946
- Kontakt:
Sportklub i Arenasport se ne mogu ni porediti. 10 puta profesionalniji SK.
-
- Kontakt:
100% drug...SK je druga dimenzija. Skontao sam da Arena smanjuje ton na utakmicama Partizana jer ima ono famozno Vucicu p....Maroon1946 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 07:56Sportklub i Arenasport se ne mogu ni porediti. 10 puta profesionalniji SK.

Gdje je zapelo u hrvatskoj i BiH pa jos nema arena umjesto SK?
Kakve veze Hrvatska ima, ne mijenja se tamo ništa.
Na Arenu prešli i Sale Berić (uglavnom tenis) i već pomenuti mrtvac Živković (nizozemska liga). Ovaj prvi je još jedan pumpadžija 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Zivkovic ce mi uvijek biti asocijacija na francusku ligu
u vrijeme prije 15+ godina kad se uopste nije prenosila francuska liga, pojavio se SK i uglavnom ih je on prenosio
znao sam nebrojeno puta zaspati tokom prenosa (gledao zbog Pjanica), uz tada mega dosadnu ligu i njegov monoton nacin rada

Don't believe the hype.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Je li ovo neki novi komentator na utakmici Borac Zrinjski? Prilicno dobar u odnosu na ostale koji rade nasu ligu.
-
- Kontakt:
Gledam sada reklama za Telemach Hrvatsku da su ubacili Arene itd...samo ova ovdje vukojebina zaostaje u svemu.
Faris Džaferović. Tu je već neko vrijeme, bio je kritičan na početku pa se popravio.Blackwargreymon je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:24Je li ovo neki novi komentator na utakmici Borac Zrinjski? Prilicno dobar u odnosu na ostale koji rade nasu ligu.
je li ovo Denis Huseinbegovic presao na arenubhFKSzuti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:59Faris Džaferović. Tu je već neko vrijeme, bio je kritičan na početku pa se popravio.Blackwargreymon je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:24Je li ovo neki novi komentator na utakmici Borac Zrinjski? Prilicno dobar u odnosu na ostale koji rade nasu ligu.
vidim sinoc komentarise tekmu roma-juve
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Postoji li opcija da se na moja web tv gledaju arena premium kanali?
bili su, ali sad imaju samo obicni arena kanali koji ne prenose bolje utakmice.
bili su, ali sad imaju samo obicni arena kanali koji ne prenose bolje utakmice.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Tako je, mada radi i za MY TV one reportažebenko21 je napisao/la: ↑07 apr 2025, 14:59je li ovo Denis Huseinbegovic presao na arenubhFKSzuti je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:59Faris Džaferović. Tu je već neko vrijeme, bio je kritičan na početku pa se popravio.Blackwargreymon je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:24Je li ovo neki novi komentator na utakmici Borac Zrinjski? Prilicno dobar u odnosu na ostale koji rade nasu ligu.
vidim sinoc komentarise tekmu roma-juve

Večeras i Aldin Lagumdžija debitovao

- Blackwargreymon
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo Govedarice na SK2. Zar nisu samo Hr komentatori na SK ostali?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ulete ponekad i rade prenose za trziste BiH i CGUnofficialpage je napisao/la: ↑08 apr 2025, 17:23Evo Govedarice na SK2. Zar nisu samo Hr komentatori na SK ostali?
SK u EU (Hr, Slo, Grcka, Bug) nastavlja raditi po istome, dok ce se Arena gasiti u EU sa istekom prava prenosa, tako da je moguce da SK u neko dogledno vrijeme u tim zemljama uzme npr LP ili Serie A
Don't believe the hype.
Pa ostali su oni kao zaposlenici, moraju im nešto uvaliti da opravdaju plate. Ubrzo će moći samo za Hrvatsku raditi.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 apr 2025, 17:23Evo Govedarice na SK2. Zar nisu samo Hr komentatori na SK ostali?
mislim da ni u bugarskoj više ne rade, nisam siguran ali pročitao sam da su prodali svoj biznis tamo sa početkom godineakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 17:35Ulete ponekad i rade prenose za trziste BiH i CGUnofficialpage je napisao/la: ↑08 apr 2025, 17:23Evo Govedarice na SK2. Zar nisu samo Hr komentatori na SK ostali?
SK u EU (Hr, Slo, Grcka, Bug) nastavlja raditi po istome, dok ce se Arena gasiti u EU sa istekom prava prenosa, tako da je moguce da SK u neko dogledno vrijeme u tim zemljama uzme npr LP ili Serie A
a što se komentatora tiče, oni koji nisu bili spoljni saradnici nego stalno zaposleni, čak i ako su dobili otkaze imaju otkazni rok, tako da nije nemoguće da ih čujemo još tu i tamo.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ima li kakvih info kad ce Euroliga biti na BH TelecomuFKSzuti je napisao/la: ↑08 apr 2025, 17:56Pa ostali su oni kao zaposlenici, moraju im nešto uvaliti da opravdaju plate. Ubrzo će moći samo za Hrvatsku raditi.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 apr 2025, 17:23Evo Govedarice na SK2. Zar nisu samo Hr komentatori na SK ostali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.