NK Široki Brijeg

SirAmar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la SirAmar » 06 apr 2014, 14:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Jesi dobar ti s glavom :lol: :lol: :lol: brato zamjenio si me s nekim ili si dobro nadrogiran ;)
Moguće je da je došlo do zabune, moRAja bio taj, a ne Pastrmka koji se učlanio čim su ovog nogirali. Da se dobrom čovjeku ovdje ne kalja obraz, ja povlačim rečeno ako Pastrmka nije bivši moRAja. Izvini jaro, ništa osobno :thumbup: .

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 06 apr 2014, 14:45

SirAmar je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Jesi dobar ti s glavom :lol: :lol: :lol: brato zamjenio si me s nekim ili si dobro nadrogiran ;)
Moguće je da je došlo do zabune, moRAja bio taj, a ne Pastrmka koji se učlanio čim su ovog nogirali. Da se dobrom čovjeku ovdje ne kalja obraz, ja povlačim rečeno ako Pastrmka nije bivši moRAja. Izvini jaro, ništa osobno :thumbup: .
slika

svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 14:51

Sta vam je ljudi. Potrefio se isti avatar u mene i tog nekog lika. Zar bi stavio isti avatar na novi profil. Zamjenili ste me s nekim
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 apr 2014, 15:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta vam je ljudi. Potrefio se isti avatar u mene i tog nekog lika. Zar bi stavio isti avatar na novi profil. Zamjenili ste me s nekim
moRaja,kralju ,djeca ti ulaze na profil i pišu sranja :lol: :lol: :lol: :lol: :rol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 apr 2014, 15:10

povjerovali ste nekom lijevom tekstu heh

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 06 apr 2014, 15:12

felix123 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta vam je ljudi. Potrefio se isti avatar u mene i tog nekog lika. Zar bi stavio isti avatar na novi profil. Zamjenili ste me s nekim
moRaja,kralju ,djeca ti ulaze na profil i pišu sranja :lol: :lol: :lol: :lol: :rol:
isti stil pisanja, satro jezik i uobicajne uvrede i kaze nije on. Volimo te komsija, izvini se covjeku :)

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 apr 2014, 16:05

ultrahell24 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Tebe se to ne tice i ti ne seri. Ne sjecas se ti nekih drugih vremena Širokog Brijega i Mostara i ''setanja'', bit ce, mlad si jako. Setaju zato sto im je dozvoljeno setati i zato sto nema bas nikakve potrebe da drugacije bude i nikakve logike i zdravog razuma.
Medjutim, nakon dole dogadjaja od strane dijela publike, bojim se da ce se morati apelirati svim normalnim ljudima da radije zaobidju tu setnju iduci put, jer je upitno da ce je dozivjeti.
sta mozete uraditi kad dodje npr 500 Ultrasa,mozete samo gledati kako vma setaju gradom,ti to dobro znas pusti se suplje price,kao da je nekoga strah i izazov doci u SB,ocigledno nisi bio u BL,ili npr kad HZ dodju u sred Mostara i desi se belaj,gadjaju sa svih strana,cak i sa zgrada kamenuju iz stanova itd vas neko kad isamara to je odma udar na grad SB,morate svi stati da svoje domove branite! Bas me zanima da neko iz nase murije potegne pistolj i puca na gostujucu grupu sta bi bilo,povampireni muslimani pucaju na hrvatsku nejac
Slažem se sa Fidelisom, ovo je nekakav mladac, veze on sa životom nema. Neka upita starijih, da ih ne imenujem, je li bila ugoda šetati se po Širokom. Naravno spominjem neke prošle dane... šteta što smo blizu da se i spomnju, a ne da se dogode. Naravno da kada dođe 500 navijača organizirano da im se neće i ne moze nešto dogoditi,čuva ih policija, oni se ovdje ne spominju. Organizirani dolazak je nešto što se ni ne spominje. Ovdje govorimo o padobrancima koji bi došli na Pecaru, točnije na sjever, sa osobinim autima i širili muda po tribini. To su oni od jučer sa Zapada. Nakon jučerašnjih događaja teško da će se to ponoviti. Previše se toga dogodilo juče da bi se olako zaboravilo. Iritirati će narod, ne sumljam da će se svi koji osjete Široki naći na tribini idući put. Nadam se da griješim, ali teško.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 06 apr 2014, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 06 apr 2014, 16:12

da dodje 600 Ultrasa i da nema murije pa polomili bi vas,vi nemate 600 ljudi u cijelom gradu kakve vi zablude pricate

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2014, 17:31

priča vam je za ****...sta dodje 600 ovih 600 onih..o čem pričate jebote..ono što se jučer dogodilo je sramota i dabogda se ne ponovilo..a ne pričat ovdje i da se dizu tenzije jos vise pa da stradavaju nevini ljudi po stadionima..

:thumbdown: :thumbdown:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

modric

Post Postao/la modric » 06 apr 2014, 21:52

Molio bi Ultrase da neprijete vise nebojimo se mi Jugoslovena....kad je trebalo pred tenkove smo stali koje su ono prpoustili........

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2014, 22:22

saznah ko je ozlijeđen..pa jebote 2 susjeda mi prebijena..ovaj jedan teže, jutros iz kreveta nije mogao..jednom decku svi zubi izbijeni..oni su stariji (26-27 god), a nastradao je i jedan decko mladji..

da se razumijemo, ultrasi nemaju veze s ovim, kako su mi rekli njih su napali i tukli "obicni" gledatelji, ljudi od 40-50 godina, skupina njih...fuj gamad jedna...ovo stvarno nije trebalo..ne znam koji ti **** mora biti da ovo radis..jos ljudi u godinama :thumbdown:

:puke:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 apr 2014, 22:29

Hvala Bogu nikom nije zivot u pitanju, ali ovo je jedna velika sramota. Fuj, ko god da je ovo uradio. Ne razumijem kako mozes udarit 15-20 godina mlađeg pa u qrac.. :roll:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 06 apr 2014, 23:29

Ne bih da vam pametujem sada nešto ali i ovo se moralo jednom desiti.Ipak je velik ulog bio u pitanju(borba za prvaka)i naravno da su tenzije malo(više)porasle.U svakom slučaju ne treba par pojedinaca koji su zaista loše se ponijeli i to učinili da pokvare dobrosusjedske odnose ova dva grada...pozzz......
Godine prolaze jubav ostaje...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 apr 2014, 23:30

Kevin je napisao/la:saznah ko je ozlijeđen..pa jebote 2 susjeda mi prebijena..ovaj jedan teže, jutros iz kreveta nije mogao..jednom decku svi zubi izbijeni..oni su stariji (26-27 god), a nastradao je i jedan decko mladji..

da se razumijemo, ultrasi nemaju veze s ovim, kako su mi rekli njih su napali i tukli "obicni" gledatelji, ljudi od 40-50 godina, skupina njih...fuj gamad jedna...ovo stvarno nije trebalo..ne znam koji ti **** mora biti da ovo radis..jos ljudi u godinama :thumbdown:

:puke:
Ne može čovjek da vjeruje kakvih umobolnih likova ima ali mene interesuje motiv.Ja mogu razumjeti,ne i opravdati, napušene maloljetne delikvente koji su željni nekakvog pubertetskog dokazivanja ali stari magarci :?: :!: :oops: :oops:.Sramota.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 apr 2014, 23:42

modric je napisao/la:Molio bi Ultrase da neprijete vise nebojimo se mi Jugoslovena....kad je trebalo pred tenkove smo stali koje su ono prpoustili........
Prvo,garantujem da se ti osobno nisi ni rodio kad su se tenkovi zaustavljali na Pologu,drugo pokaži molim te tko ti to prijeti i reci gdje su bili ultrasi kad su ova dva momka povrijeđena ili su ih oni povrijedili sa stajanja.Ne dolijevaj ulje na vatru nego pročitaj šta ljudi pišu.Nitko ne opravdava nikoga ,momci su napadnuti i to je istina ali ne od ultrasa.Da ne isapadne da ja nešto branim ultrase naći ćeš dosta mojih postova u kojima sam im yebo sve po spisku zbog gluposti koje su radili ranije.
Po onom kako pišeš ti mi najviše ličiš na nekog tko ,ili je sam yugoslaven ili radi za njihov povratak na ove prostore.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 apr 2014, 23:49

zrinja05 je napisao/la:
modric je napisao/la:Molio bi Ultrase da neprijete vise nebojimo se mi Jugoslovena....kad je trebalo pred tenkove smo stali koje su ono prpoustili........
Prvo,garantujem da se ti osobno nisi ni rodio kad su se tenkovi zaustavljali na Pologu,drugo pokaži molim te tko ti to prijeti i reci gdje su bili ultrasi kad su ova dva momka povrijeđena ili su ih oni povrijedili sa stajanja.Ne dolijevaj ulje na vatru nego pročitaj šta ljudi pišu.Nitko ne opravdava nikoga ,momci su napadnuti i to je istina ali ne od ultrasa.Da ne isapadne da ja nešto branim ultrase naći ćeš dosta mojih postova u kojima sam im yebo sve po spisku zbog gluposti koje su radili ranije.
Po onom kako pišeš ti mi najviše ličiš na nekog tko ,ili je sam yugoslaven ili radi za njihov povratak na ove prostore.
Mogu se složiti da dečko nije bio dio toga vremena, ali gledajuć jučer utakmicu i čitajuć danas komentare po portalima... ne volite nas baš nešto. Znam da ćete prebaciti loptu na onu stranu pa reći da bacaju kosti između nas, ima i toga.. ali ima i ovog drugog. Mala je ovo sredina, koliko god je mi doživljavali ogromnom, sve se zna.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2014, 10:03

De ti se okani komentiranja onoga sto ne znas i ne poznajes, svega ti.

Druga stvar, Ultrasi s tim veze nemaju, niti su oni ikakav problem. Ovdje se osramotio samo i jedino jedan dobar, dobar dio Mostarske publike za sva vremena i s tom utakmicom su izgubili svaki kredibilitet i mogucnost da se IKADA nesto vise ismijavaju Širokom Brijegu ili nesto ''hakaju'' s obzirom da je isti ispao New York za takve, i s punim pravom se svaki normalni gradjanin Mostara stidi zbog onoga prekjucer, jer ono sta su takvi napravili je njima na cast i manjak obraza i samo izraz koliko je vecina tih ljudi iskompleksirana svojim porijeklom pa se mora dokazivati pred ostatkom i prednjaciti nekulturom, primitivizmom i predrasudama.

A sad se okani te price o Jugoslavenima, Ultrasima, jer ti oni nista krivi nisu.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2014, 10:12

okrenula se priča..jučer je bilo nešto sitno, a danas se radi na slučaju jer su pretučena 2 momka, iako ja znam da je jos jedan samo vjerojatno on nije isao dolje u bolnicu
Dva mladića ozlijeđena nakon hercegovačkog derbija

Dva mladića lakše su ozlijeđena u sukobu koji se u subotu oko 19 sati nakon nogometnog derbija između Zrinjskog i Širokog Brijega dogodio u Mostaru.

Kako je za **** potvrdila Adrijana Pandža, glasnogovornica KB Mostar, u bolnicu su oko 19 sati zaprimljene dvije osobe A.P. (1994.) i I.Ć. (1984.) kojima su konstatirane lakše tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći, pušteni su na kućno liječenje.

Glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak potvrdilo je za **** kako su dvije osobe napadnute od više nepoznatih osoba, te da policija radi na rasvjetljavanju događaja i otkrivanju počinitelja.

Podsjetimo, nakon utakmice, dogodilo se incident na tribinama i u krugu stadiona pod Bijelim Bijegom, a iz NK Široki Brijeg rekli su kako su ogorčeni radom policije.

''Maksimalno smo ogorčeni policijom jer nisu bili u stanju očuvati red na stadionu, a pogotovo na poluvremenu gdje su s gornje tribine raznim predmetima gađali navijače iz Širokog Brijega. Također, nakon utakmice u krugu stadiona napadnuti su naši navijači, a policija nije reagirala. Ponovit ću još jednom da smo ogorčeni policijom i to je stav našeg kluba,'' izjavio je za **** tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo.
:thumbdown:
NK Široki Brijeg osuđuje nasilje nad svojim navijačima

Dramatična nogometna predstava, dostojna i najjačih svjetskih liga, koja se u subotu odvijala na stadionu Bijeli Brijeg je na žalost dobila i svoj epilog vrijedan stranica crne kronike. Naime, nekoliko navijača NK Široki Brijeg je odmah po izlasku sa stadiona pretučeno od strane navijača domaće momčadi. Po riječima svjedoka nemilog događaja, radilo se o skupini od tridesetak domaćih navijača koji su napali skupinu od sedam osam naših navijača, te samo ta činjenica govori o cilju napada, a to je da se pokušaju zadati što teže tjelesne povrede, na što brži i brutalniji način.

To se nažalost događalo na samo nekoliko desetaka metara od samog stadiona, te nas ta činjenica dovodi da se zapitamo gdje je u tome trenutku bila policija! S obzirom na važnost same utakmice, blizinu Širokog Brijega i Mostara, te očekivano velik priliv navijača iz Širokog Brijega, zaista se ne možemo načuditi u najmanju ruku nonšalantnom odnosu MUP- HNK-a prema sigurnosnom aspektu ove utakmice. Bez obzira na zabranu organiziranog dolaska gostujućih navijača, trebalo je predvidjeti veliki broj navijača iz Širokog Brijega koji će doći u vlastitom aranžmanu te barem minimalno osigurati rute prilaska stadionu i ulice oko stadiona koje služe za parkiranje vozila.

S obzirom na događanja na poluvremenu utakmice, kada su naši navijači bili izloženi gađanju raznim predmetima od strane domaćih navijača, pri čemu su se posebno isticali navijači sa gornje etaže tribine, što je izazvalo nikakvu ili blagu reakciju policije i redarske službe, onda nas ovi ružni događaji nakon završetka utakmice niti ne čude.

Posebno apeliramo na NS BiH koji je uveo zabranu dolaska gostujućih navijača da još jednom preispitaju svoju odluku jer da odluka nije bila na snazi možda bi se i ozbiljnije pristupilo sigurnosnom aspektu utakmice. Također, na utakmice su bili prisutne osobe iz NS BiH koje na žalost iz sadašnjih pravilnika i zakona nemaju instrumente da djeluju na poboljšanju sigurnosti na stadionima te su po našem mišljenu samo pomoć delegatu u brojenju ubačenih baklji i predmeta na teren.

Nakon svega ostaje žaljenje zbog ružnih scena koje su se dogodile, posebno zbog mladih ljudi koji su svojim zdravljem platili nečije izražavanje mržnje i frustracija na najniži mogući način.

Našim navijačima želimo brz oporavak, te se zahvaljujemo kapetanu Wagneru i Luki Bilobrku, koji su tokom nedjelje uz pratnju djelatnika kluba, otišli dati podršku dvojici navijača koji su u subotu nakon utakmice zbog ozbiljnosti povreda potražili pomoć u KBM i na neki način skupiti snage da zajednički prebrodimo sve što se dogodilo.

ŠIROKI U SRCU!!! :thumbup:
http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... -navijaima

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 07 apr 2014, 11:01

Šteta zbog onoga što se događalo na tribinama i izvan stadiona. Iako nisam simpatizer ni Zrinjskog ni Širokog ta utakmica je bila spektakl koji će se teško ponoviti. Rijetko kad se vidi onoliki broj navijača na BH tribinama (osim na sarajevskom derbiju) te onakav preokret.
Što se tiče same utakmice,mislim da je bila velika greška što ste se povukli nakon 0:2,Zrinjski do tada nije baš stvarao šanse te da ste nastavili isto igrati vjerovatno bi pobjeda a i naslov otišao u Široki.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2014, 17:44

jagamu je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma ja mislim da ce te vi ipak proc, ocekujem 4-1 na pecari ;)
Halalio bi kup samo da vas syebemo sad u subotu!!
sanjaj i dalje pehare kupa u zenici kao i pobjede na grabici ;)
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hajdeee, jurisicduska, Nemanja99, Paromlinac, Zaboljesutra i 25 gostiju.