Skim si, takav si. Ako je Dzeko dobar, dobri su i SpahiciBatko je napisao/la:Muka mi je od obojice Spahica, Dzeko je dobar momak, šteta sto se druži sa ovim kriminalcima!!!
Sent from Angelina's bed
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
U tom društvu se itekako zna ko kosi a ko vodi nosi vjeruj miDonCorleone je napisao/la:Skim si, takav si. Ako je Dzeko dobar, dobri su i SpahiciBatko je napisao/la:Muka mi je od obojice Spahica, Dzeko je dobar momak, šteta sto se druži sa ovim kriminalcima!!!
Sent from Angelina's bed.
Sent from Angelina's bed
Saurman je napisao/la: Trebali su bar pokazati malo poštovanja u mjesecu Ramazana.
Znao sam da će se neko upecat' sa komentarom tipa ovog. Doduše očekivao sam Virtuala, ne tebe.
Ovo je slika dok su čekali da im se pospremi stoL. Ni konobari u Dubrovniku nisu što su nekad bili.
A kasnije su bili na teraviji. Informacija iz prve ruke.
ss.ba i vi počeli kao pojedini portali koje ste donedavno pljuvali sa ovim inostrani portali, ovi portali, oni portali, pouzdani izvori, a nigdje tačnog imena tog izvora odakle ste pokupili vijest
ss.ba i vi počeli kao pojedini portali koje ste donedavno pljuvali sa ovim inostrani portali, ovi portali, oni portali, pouzdani izvori, a nigdje tačnog imena tog izvora odakle ste pokupili vijest
DRUG NEBI TI PUNCA
- donniedarko
- Kontakt:
Saurman je napisao/la: Trebali su bar pokazati malo poštovanja u mjesecu Ramazana.
izgleda da u BAyeru traze novog stopera 
Ne žele da reklamiraju druge.bagrcavi je napisao/la:ss.ba i vi počeli kao pojedini portali koje ste donedavno pljuvali sa ovim inostrani portali, ovi portali, oni portali, pouzdani izvori, a nigdje tačnog imena tog izvora odakle ste pokupili vijest
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Pa skim ce se druzit ako nece sa rođacima, famelija je to.
E Spaha klošaru bolje da si našao kakvu ženicu i napravio djecu, a ne tako, ostarićeš sam tako
zar nije bajg ozenjen sa nekom manekenkom ima i dijete ??mujezin je napisao/la:E Spaha klošaru bolje da si našao kakvu ženicu i napravio djecu, a ne tako, ostarićeš sam tako
Ma bio sa Katarinom Banić godinu dana u vezi pa rasiknuli zbog 'odvojenosti'zgembo89 je napisao/la:zar nije bajg ozenjen sa nekom manekenkom ima i dijete ??mujezin je napisao/la:E Spaha klošaru bolje da si našao kakvu ženicu i napravio djecu, a ne tako, ostarićeš sam tako
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iz kojeg razloga nije naveden ovaj izvor u članku?aleksandar_veliki je napisao/la:Jbt, izmisljaju ovi sa SS, sto posto.bagrcavi je napisao/la:Ovo je slika dok su čekali da im se pospremi stoL. Ni konobari u Dubrovniku nisu što su nekad bili.![]()
http://footballnet.****.com/sportch/generated/v2/article/tnt_fussball/geruechte/2014/07/17/37415200000_00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne kažem ja da izmišljate, samo smiješno ovo izgleda Boga mi...
DRUG NEBI TI PUNCA
Sjede ljudi i cekaju iftar. Vidis da niko jos nista nije probao.mandraX je napisao/la:Saurman je napisao/la: Trebali su bar pokazati malo poštovanja u mjesecu Ramazana.![]()
Znao sam da će se neko upecat' sa komentarom tipa ovog. Doduše očekivao sam Virtuala, ne tebe.
Kad je išamarao drugi put vidjela skim ima posla i otišla!!!!Virtu4l je napisao/la:Ma bio sa Katarinom Banić godinu dana u vezi pa rasiknuli zbog 'odvojenosti'zgembo89 je napisao/la:zar nije bajg ozenjen sa nekom manekenkom ima i dijete ??mujezin je napisao/la:E Spaha klošaru bolje da si našao kakvu ženicu i napravio djecu, a ne tako, ostarićeš sam tako
Sent from Angelina's bed
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ova koncepcija iznad mene na najbolji moguci nacin opisuje paralizu bh-drustva.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Emir Spahić
To ti je živa istina nažalost!!! A ona nije jedina!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Ma ne, ali možda je čovjek iznad mene mislio da je najbolje šutiti i praviti se budala!!! Međutim nekad kad vidiš svojim ocima neke stvari postanu jasnije pa i šutnja postaje suvišna pa ti dođe želja za nekom reakcijom ali vidiš da većina šuti ne zna nece da zna ili nema iq da razumije bilosta!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Ne postoji zena koja zasluzuje naseg kapitena. A pogotovo ne neka koferusa iz Hrvatske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google [Bot] i 23 gosta.