NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2020, 20:13

Evo vec objavljuju da se Ani vraca u Jedinstvo 💪💪
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 18 jul 2020, 20:17

LloriS je napisao/la:
18 jul 2020, 20:13
Evo vec objavljuju da se Ani vraca u Jedinstvo 💪💪
Pa mene zove hamdo danas veli dje zoves cevape hahahah
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2020, 20:23

Znaci uspio ga hamdo privoliti, jos jedan spic i to je to, vidjelo se danas da imamo samo Haracica i Galinog sa klupe

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 18 jul 2020, 20:24

LloriS je napisao/la:
18 jul 2020, 20:23
Znaci uspio ga hamdo privoliti, jos jedan spic i to je to, vidjelo se danas da imamo samo Haracica i Galinog sa klupe
Kakva je bila igra? Jesi li bio? Ima li ko da se istice kalav je onaj puce iz veleza?
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2020, 20:31

Puce iskreno nista posebno nije pokazao, mali Besagic danas sasvim korektan, Koprivica, Ibrisimovic odlicni, Wilian sasvim siguran na golu ,imao jednu odlicnu intervenciju za 80 min igre, Borovcanin i Kremenovic takodje korektan mec.

Ne znam samo ko je ovaj mali Makic ni on nije puno pokazao, uglavnom ovi sto sam nabrojao su danas najvise pokazali.

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 18 jul 2020, 20:35

Bice to sve dobro. Ovo je tek pocetak. Sad kad ani pocne djeliti lopte haracicu ubici..sta je golova samo namjestio nuhanovicu i jos vise 100 postotni..
Mislim da ce doci jos jedna ubica napadac 😀
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2020, 20:39

Napadac obavezno treba znaci spic i Ani i to je super. Olimpik raskinuo ugovor sa Idrizom Dzaficem, dobro bi nam dosao preiskusan napadac, mogli bi ga nasi kontaktirati.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 jul 2020, 20:47

LloriS je napisao/la:
18 jul 2020, 20:31
Puce iskreno nista posebno nije pokazao, mali Besagic danas sasvim korektan, Koprivica, Ibrisimovic odlicni, Wilian sasvim siguran na golu ,imao jednu odlicnu intervenciju za 80 min igre, Borovcanin i Kremenovic takodje korektan mec.

Ne znam samo ko je ovaj mali Makic ni on nije puno pokazao, uglavnom ovi sto sam nabrojao su danas najvise pokazali.
Makić iz juniora Sarajeva?

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 18 jul 2020, 22:59

Trenutno prva ekipa po meni!
4-2-3-1
Vili
Borovcanin, Koprivica, Kladar, Taknuljic
Kremenovic, Besagic
Ojeda, Ibrisimovic, Ani
Haracic

Mujo nazalost nije igrac na kojeg se moze racunati za prvih 11, ima srce, ali znanje nema.

Broj 29, lose odigrao, broj 11 zamjena katastrofa

Galin ono malo sto je odigrao je i solidno i bilo bi dobro da bude tu medju ekipom. Vili golman mi ne uljeva povjerenje, ali kazu da je u Prijedoru cupao sve. Ibrisimovic odigrao fantastično i vidi se ogroman napredak u igri u odnosu na proslu godinu. Puce, odigrao lose, nizak, nema bas pregled igre.. Borovcanin pokazuje da je ogroman talent. Kladar tipično dobar. Haracic ce vremenom pokazati zasto je medju boljim napadačima u ligi. Besagic, dugo nisam gledao ljepšu igru od pojedinca, nesto kao sto je to bio Radosaljevic prije par godina.

Povratak Anija je najbolje pojacanje!
Nuhanovic, jos nije poznato gdje i kako, ali na ovu ekipu bi bilo super imati i njega.

Dobra stvar je sto imamo 5-6 igraca sto igraju dugo zajedno. Ali vjerujem da ce stici jos neko provjereno ime, makar 2-3 na koja se moze racunati da konkurisu za prvih 11.

Takodjer, jako je bitno da se zahvali na suradnji s 4-5 igraca minimum, jer je ocito da je to nivo Podgrmeča i kantonalne lige.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 jul 2020, 23:03

Wili je super golman samo te moram malo ispraviti Tankuljic ne moze igrati beka i nikad ga nije igrao i Mujo ce sigurno igrati prvih 11 bice on dobar drago mi je sto je sve tecno za sada i nadam se da je @Bihacit upravu i da nam dolazi jedan super spic broj 29 danas je bio super neko ga je spomenuo zna li se mozda vise o igracu mozda ti znas @ASD brz borben vidi se zelja u ocima najvise je pretrcao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 18 jul 2020, 23:13

Jedinstvo37 je napisao/la:
18 jul 2020, 22:59
4-2-3-1
Vili
Kremenovic, Besagic
Ojeda, Ibrisimovic, Ani
Haracic

Mujo nazalost nije igrac na kojeg se moze racunati za prvih 11, ima srce, ali znanje nema.

Galin ono malo sto je odigrao je i solidno i bilo bi dobro da bude tu medju ekipom. Vili golman mi ne uljeva povjerenje, ali kazu da je u Prijedoru cupao sve. Ibrisimovic odigrao fantastično i vidi se ogroman napredak u igri u odnosu na proslu godinu. Puce, odigrao lose, nizak, nema bas pregled igre.. Borovcanin pokazuje da je ogroman talent. Kladar tipično dobar. Haracic ce vremenom pokazati zasto je medju boljim napadačima u ligi. Besagic, dugo nisam gledao ljepšu igru od pojedinca, nesto kao sto je to bio Radosaljevic prije par godina.

Nuhanovic, jos nije poznato gdje i kako, ali na ovu ekipu bi bilo super imati i njega.

Dobra stvar je sto imamo 5-6 igraca sto igraju dugo zajedno. Ali vjerujem da ce stici jos neko provjereno ime, makar 2-3 na koja se moze racunati da konkurisu za prvih 11.

Takodjer, jako je bitno da se zahvali na suradnji s 4-5 igraca minimum, jer je ocito da je to nivo Podgrmeča i kantonalne lige.
U ovoj tvojoj ekipi su ispod 21 Borovčanin i Tankuljić a moraju biti trojica.. Druga stvar Tankuljić nije bočni nego krilo.. Povratak Anija, kad se spremi znaci da Ibrišimović neće dobiti puno prilika iako je trenutno u najboljoj formi.. Tankuljić je krilo, Ani je krilo, Ojeda isto krilo ili poluspic.. Druga stvar ako igramo sa krilima Haracic je višak jer on nije špic za tu formaciju jer I on bježi na krilo.. U metaleghu su on i Tankuljić bili špic igrači u formaciji 4 4 2.. Tako da je još puno nepoznatih. A svi su dovedeni kao top pojačanja i svi očekuju da će igrati.. Volio bih da se vrati Nuhanovic jer je ispod 21,ali to znači da će Ojeda na klupu. Zato predviđam puno nezadovoljstva nakon prva dva kola..

Golman, Koprivica, Devedzic, Kremenovic I Bešagić po meni odlični.. Mekic dosta dobar koliko je mlad.. Puce nula bodova danas.

I ne znam sta vidiš u Kladaru.. Kad je izašao Koprivica, i on ostao kao glavni stoper igrači Podgrmeča su se šetali kroz odbranu kao kroz korzo.. Ispao je deset puta u zadnjih 20 minuta

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 jul 2020, 23:17

Vinavil je napisao/la:
18 jul 2020, 23:13
Jedinstvo37 je napisao/la:
18 jul 2020, 22:59
4-2-3-1
Vili
Kremenovic, Besagic
Ojeda, Ibrisimovic, Ani
Haracic

U ovoj tvojoj ekipi su ispod 21 Borovčanin i Tankuljić a moraju biti trojica.. Druga stvar Tankuljić nije bočni nego krilo.. Povratak Anija, kad se spremi znaci da Ibrišimović neće dobiti puno prilika iako je trenutno u najboljoj formi.. Tankuljić je krilo, Ani je krilo, Ojeda isto krilo ili poluspic.. Druga stvar ako igramo sa krilima Haracic je višak jer on nije špic za tu formaciju jer I on bježi na krilo.. U metaleghu su on i Tankuljić bili špic igrači u formaciji 4 4 2.. Tako da je još puno nepoznatih. A svi su dovedeni kao top pojačanja i svi očekuju da će igrati.. Volio bih da se vrati Nuhanovic jer je ispod 21,ali to znači da će Ojeda na klupu. Zato predviđam puno nezadovoljstva nakon prva dva kola..

Golman, Koprivica, Devedzic, Kremenovic I Bešagić po meni odlični.. Mekic dosta dobar koliko je mlad.. Puce nula bodova danas.

I ne znam sta vidiš u Kladaru.. Kad je izašao Koprivica, i on ostao kao glavni stoper igrači Podgrmeča su se šetali kroz odbranu kao kroz korzo.. Ispao je deset puta u zadnjih 20 minuta
slazem se dosta Bgm ja vjerujem da ce se igrati 4 4 2 ako se ganja jos jedan top napadac to je najbolje

da je trener kvalitetniji tipa Dudic i da je ekipa spremnija mogli bi igrati sa 3 5 2 formacijom mislim da je za trenutni kadar najbolja ma da i tu imamo dosta viska ipak se ne slazem za Kladara koliko god znao ispasti dosta je borben i jak i radice on top u paru sa Vladom
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 jul 2020, 23:28

zna li neko ljudi nesto mene bas pukla neka euforija Anijevim povratkom igra i nije bila losa za pripremne utakmice po meni fale samo jos dva igraca

bek ako se Olic ne vrati
i neki spic al doslovice ne neko ko bjezi na stranu igrac tipa Fajica i mislim da mozemo u bitku
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 jul 2020, 01:02

drago mi je sto nam je forum aktivan ima nas sad blizu 10 sigurno trebamo se drzati fali nam tu malo @Stambi ali iovako smo super dize se velikan Podno Borica polako ali sigurno ;)
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 19 jul 2020, 08:28

Na stranici pise iduca sedmica premijerligas Krupa nam dolazi na prijateljsku super provjera pred pocetak sezone...

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 19 jul 2020, 08:59

dacco je napisao/la:
19 jul 2020, 08:28
Na stranici pise iduca sedmica premijerligas Krupa nam dolazi na prijateljsku super provjera pred pocetak sezone...
Prava provjera
Treba sad stisnuti ,staviti najjaci sastav sto imamo i nek zapnu
Vratiti im za ono 0:4 od lani :D
Nkj❤🤍

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 19 jul 2020, 09:33

Dobro je što se Nuspahić vraća.

Pitanje je samo koliko je fizički spreman, uzimajućiu obzir svu situaciju da se nije igrao proljetni dio a i nije prošao veći dio priprema

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 19 jul 2020, 09:44

BihacSN je napisao/la:
19 jul 2020, 09:33
Dobro je što se Nuspahić vraća.

Pitanje je samo koliko je fizički spreman, uzimajućiu obzir svu situaciju da se nije igrao proljetni dio a i nije prošao veći dio priprema
Brate ne sikiraj se!
Ani je sad trenutno najspremniji u klubu! Vjeruj mi!
Nikakve to veze nema za njega sto nije trenirao 2 sedmice.
Da je tako ne bi ga u ove 2 sedmice zvao skoro svaki klub iz nase lige a i gosk koji mu je sve davao da dodje kod nji igrati.
Tako no sikiriki ani je nas najbolji igrac.
Nkj❤🤍

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 19 jul 2020, 11:33

Kakav je Emrah Makić, godište i pozicija?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jul 2020, 11:35

fontes je napisao/la:
19 jul 2020, 11:33
Kakav je Emrah Makić, godište i pozicija?
Zadnji vezni, 01.
I on vam je domaći igrač, s obzirom da je i on iz Jajca. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 10 gostiju.