Kad bi bio ko Nyema to bi bio vise nego odlicno..Pa i priblizan kad bi bio ja bi bio zadovoljan..Samo da ne bude ko svi oni silni brazilci koji su tako dolazili bez neke znacajnije historije i nakon par mjeseci odlazili

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bio sam blizunime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
Usput jel znas mozda voli li cuke? mislim kuhane sa grahom, obavezno saznaj ja sam inače veliki ljubitelj životinja, tako da ako ih voli njemu nije mjesto u Želji !!nime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
Zasto?? Taman rijesimo problem sa lutalicamaZlatnaDolina je napisao/la:Usput jel znas mozda voli li cuke? mislim kuhane sa grahom, obavezno saznaj ja sam inače veliki ljubitelj životinja, tako da ako ih voli njemu nije mjesto u Želji !!nime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
istina1981 je napisao/la:Zasto?? Taman rijesimo problem sa lutalicamaZlatnaDolina je napisao/la:Usput jel znas mozda voli li cuke? mislim kuhane sa grahom, obavezno saznaj ja sam inače veliki ljubitelj životinja, tako da ako ih voli njemu nije mjesto u Želji !!nime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
istina1981 je napisao/la:Zasto?? Taman rijesimo problem sa lutalicama
Ma dzaba ti. Ima da se Josi udeblja samo tako. Huseinovic ce pored njega ko anoreksicar izgledati. U Japanu su to skupi specijaliteti a ovdje lovista ispred svakog haustorazlatna dolina je napisao/la:![]()
![]()
ne moze to tako bgm, ima da mu zvizdim non stop bicu gori od onih pljuvača sa sjevera
Tacno je da mu je otac vlasnik taxi firme , to je Yoshi rekao danas za ****..baCurva_SUD je napisao/la:Bogati odakle ti tebi takve informacije, baš me zanimanime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
![]()
ZlatnaDolina je napisao/la:Pita frajer jedan na jednom forumu hoce li Željo imati ikakve koristi od ovog tramvaja tipa hoce li pare od prodaje karata ići Želji?![]()
![]()
![]()
grbavica?BlingBling je napisao/la:Trening 18 30h
Mozda ako mali Benjo bude revizorZlatnaDolina je napisao/la:Pita frajer jedan na jednom forumu hoce li Željo imati ikakve koristi od ovog tramvaja tipa hoce li pare od prodaje karata ići Želji?![]()
![]()
![]()
jok,travnik !abuzenze je napisao/la:grbavica?BlingBling je napisao/la:Trening 18 30h
ja bio oko 12, kaže nisu još došli, biće ovih dananime_tm87 je napisao/la:Evo jedan info oko dresova sutra ili prekosutra ce biti dostupni u fan shopu... Uvezan grb..
Ma ko ce u Travnik po ovoj spariniarelinho je napisao/la:jok,travnik !abuzenze je napisao/la:grbavica?BlingBling je napisao/la:Trening 18 30h
Sta vam je sad mozete ocekivati da ce djilkosi razvaljivat tramvaj ili ce ga isarat.Popusi ce GRAS ovaj tramvaj.Dobra fora ,ali ne sumnjam da ce leati uraditi sve da mu dohakajutu i tamo je napisao/la:pa fino im pise na kraju tramvaja "DRZI ODSTOJANJE"UnKnownBA je napisao/la:Pitari, zao nam je, ali uvijek smo KORAK ISPRED VAS!
MAKAR 15 BODOVA jel toliko bilo, a isto vazii za ostale...
prejako, znam da to ima na svakom tramvaju, ali meni je to najjaci detalj na ovom tramvaju, hahaaa
DRZIIII ODSTOJANJE!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Paromlinac, TefalTava i 31 gost.