Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Jos 6 dana

- HazardEden
- Kontakt:
Pa kaze:
Sina nani nani naj,
nani naj nini,
naj, sina nani naj,nani nani naj,
sina nani nani naj
nana nij nana nina
Sina nani nani naj,
nani naj nini,
naj, sina nani naj,nani nani naj,
sina nani nani naj
nana nij nana nina
- legenda reala
- Kontakt:
joj jesu joj dobre priglavke

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Donnie Darko je napisao/la:Jos 6 dana![]()
- Evolution87
- Kontakt:
kako li ce tek tad forum da zamre. Nece nigdje nikog biti 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kad shvatis da od posljednje rijeci u recenici do interpunkcijskog znaka ne treba da stoji razmak, onda mi repliciraj postove, dotad tim svojim postovima mo's obrisat' pod, eh et' i sad Auf Wiedersehen. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ima li neko ovdje sa Aneksa?
Evo - au,tad će jedino subotom i petkom možda nešto biti,ovo ostalo,pustoš..
Maestroo,kad te čovjek treba,nigdje te..
Evo - au,tad će jedino subotom i petkom možda nešto biti,ovo ostalo,pustoš..
Maestroo,kad te čovjek treba,nigdje te..
- legenda reala
- Kontakt:
kakve su ti ovo priglavke, jel čupava

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
uschtipak je napisao/la:Kad shvatis da od posljednje rijeci u recenici do interpunkcijskog znaka ne treba da stoji razmak, onda mi repliciraj postove, dotad tim svojim postovima mo's obrisat' pod, eh et' i sad Auf Wiedersehen.
DRUG NEBI TI PUNCA
Cuj kakve. Tople, ba, tople.
@bagrcavi
Ako nista, bar sam te nasmijala. 1:0 za me'.
@Narko
Faks ti krece 7. ali kao da ne krece. Ucit ces tamo nekad pred Novu godinu. Zato ne beri brigu.
@bagrcavi
Ako nista, bar sam te nasmijala. 1:0 za me'.
@Narko
Faks ti krece 7. ali kao da ne krece. Ucit ces tamo nekad pred Novu godinu. Zato ne beri brigu.
LANET OLSUN!
Kako **** ovaj gips. 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Šta ti je bilo ba pa u petak si čitav bioLBJ MVP je napisao/la:Kako **** ovaj gips.
Ma ne brinem se ja nešto previše,šta bude biće,samo znam da će brzo proći,kao i sve u životu..uschtipak je napisao/la:Faks ti krece 7. ali kao da ne krece. Ucit ces tamo nekad pred Novu godinu. Zato ne beri brigu.
- Evolution87
- Kontakt:
prolazi narin to sve bez po muke 
- legenda reala
- Kontakt:
a ja konto, tebe ljubav grije, ne trebaju ti priglavkeuschtipak je napisao/la:Cuj kakve. Tople, ba, tople.![]()
![]()
Nadam se haha,hvala na potpori..Evolution87 je napisao/la:prolazi narin to sve bez po muke
Ali za 5 godina ću govoriti,joj,kao da sam jučer trebao krenuti na fax,isto kao i sve do sada..
Evo ovih 5 mjeseci raspusta,kad sve sagledam,nikad ništa mi brže nije prošlo,a zapravo,pola godine sam skoro odmarao..
Dinamičan je život sportaša.PIKE je napisao/la:Šta ti je bilo ba pa u petak si čitav bioLBJ MVP je napisao/la:Kako **** ovaj gips.
Evo me opet ko Rose.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Evolution87
- Kontakt:
tako ti je to. I meni ove 3 godine proletise veoma brzo.Narin je napisao/la:Nadam se haha,hvala na potpori..Evolution87 je napisao/la:prolazi narin to sve bez po muke![]()
Ali za 5 godina ću govoriti,joj,kao da sam jučer trebao krenuti na fax,isto kao i sve do sada..
Evo ovih 5 mjeseci raspusta,kad sve sagledam,nikad ništa mi brže nije prošlo,a zapravo,pola godine sam skoro odmarao..

aj kad se ovog sjetim
Blago njemu, kad nas dvoje vjerujemo u njega (Narka).
Kako god, zahvaljujem i da i ti zbavis kakve dobre. 
Ni'e sve u ljubavi, ima nesto i u priglavcima/kama.legenda reala je napisao/la:a ja konto, tebe ljubav grije, ne trebaju ti priglavke![]()
, ali lijepe su ti
LANET OLSUN!
Pa šta uradi crni Zoka od sebeLBJ MVP je napisao/la:Dinamičan je život sportaša.PIKE je napisao/la:Šta ti je bilo ba pa u petak si čitav bioLBJ MVP je napisao/la:Kako **** ovaj gips.![]()
Evo me opet ko Rose.