FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E vala ako mu 2 ekipa sa 2-3 prvotimca ne počne kup tekmu protiv nekog federalca....neka izdere svoji B licencu
Ja sam primjetio isto da Dženo nikad nije preuzeo odgovornost na sebe za neki kiks. Teško je očekivati da on kaže nešto konstruktivno na nekoj presici ali bar toliko može. Imao je grešaka to je sigurno ali igrali smo dobro i pripisivali smo to njemu. Nadam se da ćemo nakon pauze nastaviti igrati kao u Evropi i Banja Luci ali i pobjeđivati pa onda da neće biti raskida ugovora, otkaza i kazni.
Samo naprijed Saraj'vo!
**** ga više >Bilbija popustite ga nije on špiccccccccccccccccccccccccc koji golovi zar bi Bekića dovodili da je on špic.pitic je napisao/la:Dženo (igra nakon izmjena)![]()
Bilbija![]()
Džemo![]()
Stojčev![]()
Dupovac![]()
Radovac![]()
Dejo![]()
Poslije novog kiksa, trećeg uzastopnog u PLBiH računica je jasna. 9 bodova protiv Čelika, Olimpica, Drine ili leti glava Dženi (zbog loših rezultata), Bilbiji (zbog neefikasnosti), Džemi ( zbog nekvaliteta s mogućnosti prijevremene penzije i same ****..ti). Izvolite balerine imate vremena poslije reprezentativne pauze da vratite povjerenje svojih navijača ili se gubite (navedeni) odakle ste došli. Nemojte se igrati s našim živcima i igrajte fudbal i pošteno zaradite svoje visoke plate i premije koje su najredovnije u državi i koje su največe u državi, izvolite sve je na vama., a mi ćemo se strpiti i dočekati da vidimo kako će te apsolvirati naredne 3 utakmice. Poraz na Hasetu od Norvežana, Grka, Švaba, Remi protiv Veleža i sve četiri navedene utakmice poslije njihovog završetka aplauz, kredit je istrošen i vrijeme je za plan B, jer smo se već sada (na vrijeme) uvjerili da vaš plan A u kojem navijači nisu učestvovali neće proći.
Sarajevo ljubavi moja!
A gdje inat kod Adnana što su ga **** dva tri mjeseca dalsifikovanjem papira ja mislim da bi on grizo ko lud protiv njih.To stručnjak nije prepoznao ili .....collector je napisao/la:ma znam ja to sve, ako mi vjerujes i ja sam vecinu tih stvari ovdje i pisao i sugerisao, od Kostica na pocetku, pa Riste kao stopera pogotovo sto je visok i stamen momak pa i do Kovacevica koji je sinoc na klupi bio a mogao je napraviti nesto barem u skoku za razliku od slabog Radovca !!!fcsforever je napisao/la:A divi sas ovo collector. Ima ga u tekmi gdje nas Borusija trpa do bola a "stručnjak" treba da sve to pokuša zatvoriti, što može više. Međutim, sinoć kada treba da igra jer je to tekma "njegovog nivoa" ...njega nema ni da uleti u nekoj lupam 60 min. Tebra, niko nije lud da ne skonta kakvog mi vizionara imamo na klupi. Nevjerovatno, klasični i jaki stoper Mitrevski nije ni na klupi bio, Kovačević ostao na klupi...a naš Dženo otvara tekmu još više uvođenjem ovog djeteta...čini mi se na 5-0. Šta reći...osim bra'o majstore
sto se tice Fareta on bez obzira koliki potencijal ce sam sebe unistiti svojim neradom, a to je izgleda porodicno kod Handzica, zao mi njegovog oca koji se nervira radi njega jer je neozbiljan i nece da se posveti fudbalu 100% pa samim tim i porodici obezbjedi egzistenciju i to finu, a sposoban je, al sta ces kad je propu u glavi !!!
Sarajevo ljubavi moja!
Nego šta je ako nije špicccccsekac je napisao/la:**** ga više >Bilbija popustite ga nije on špiccccccccccccccccccccccccc koji golovi zar bi Bekića dovodili da je on špic.pitic je napisao/la:Dženo (igra nakon izmjena)![]()
Bilbija![]()
Džemo![]()
Stojčev![]()
Dupovac![]()
Radovac![]()
Dejo![]()
Poslije novog kiksa, trećeg uzastopnog u PLBiH računica je jasna. 9 bodova protiv Čelika, Olimpica, Drine ili leti glava Dženi (zbog loših rezultata), Bilbiji (zbog neefikasnosti), Džemi ( zbog nekvaliteta s mogućnosti prijevremene penzije i same ****..ti). Izvolite balerine imate vremena poslije reprezentativne pauze da vratite povjerenje svojih navijača ili se gubite (navedeni) odakle ste došli. Nemojte se igrati s našim živcima i igrajte fudbal i pošteno zaradite svoje visoke plate i premije koje su najredovnije u državi i koje su največe u državi, izvolite sve je na vama., a mi ćemo se strpiti i dočekati da vidimo kako će te apsolvirati naredne 3 utakmice. Poraz na Hasetu od Norvežana, Grka, Švaba, Remi protiv Veleža i sve četiri navedene utakmice poslije njihovog završetka aplauz, kredit je istrošen i vrijeme je za plan B, jer smo se već sada (na vrijeme) uvjerili da vaš plan A u kojem navijači nisu učestvovali neće proći.
SRETAN BROJ - 1725
Kao sto procitah komentar nekog novinara Sarajevo je skupa igracka da se neko igra s njom i koliko god voljeli Dzenu neozbiljno je da se neko uci na Sarajevu zato bi volio vidjeti nekog drugog na mjestu trenera. Mislim da bi iole ozbiljni trener imao sve pobjee u PL do sad sa ovim sastavom, Spasi nas i napusti klupu Dzeno
Samo nesto da vam kazem mi smo ove godine zaradili 7 bodova u utakmicama EL i LP,a Hrvati 18,5..Najvise bodova je donio Željo 2,5 Sarajevo 2b Široki 2b i Zrinjski 0,5b...Sarajevo jeste prošlo Haugesund jeste prošlo ART ali je činjenica da je u obje utakmice izgubilo kući sto nije trebalo da se desi ali niko nije vrsio pritisak na igrace i trenera.
On je trebao biti dio privremenog rješenja,a ne konačno rješenje..Jer Jarni je napustio pred kraj sezone cirkus sa LJupkom ovaj uskočio i dobro se pokazo ali za vodjenje ovakve ekipe kao sto je Sarajevo ipak treba iskustva..pitarSA je napisao/la:Kao sto procitah komentar nekog novinara Sarajevo je skupa igracka da se neko igra s njom i koliko god voljeli Dzenu neozbiljno je da se neko uci na Sarajevu zato bi volio vidjeti nekog drugog na mjestu trenera. Mislim da bi iole ozbiljni trener imao sve pobjee u PL do sad sa ovim sastavom, Spasi nas i napusti klupu Dzeno
pitić@ Bilbija je igrač iza špica a to što naša struka gura Krstu na krilo koji je veči špic od njega to je problem.Sinoć je dao dvije odlične lopte Krsti pa nikom ništa. On je u mladoj opet ti govorim igrao iza Đurića i bio je super u Borcu iza Kajkuta i Stokića i tamo valja a ovde?A svjež primjer je davanje lopti protiv Haugesunda - Okiću, pa protiv Obarske-Stojčevu.I onda ga vrli stručnjak sa formacijpom 4-3-2-1 uništi i gura na špica što nije njegova pozicija.A hajde što sjebe Bilbiju nego i Krstu koji pogine na krilu a nikakva fajda itd...da NE idem u off....
Sarajevo ljubavi moja!
zgembo89 je napisao/la:On je trebao biti dio privremenog rješenja,a ne konačno rješenje..Jer Jarni je napustio pred kraj sezone cirkus sa LJupkom ovaj uskočio i dobro se pokazo ali za vodjenje ovakve ekipe kao sto je Sarajevo ipak treba iskustva..pitarSA je napisao/la:Kao sto procitah komentar nekog novinara Sarajevo je skupa igracka da se neko igra s njom i koliko god voljeli Dzenu neozbiljno je da se neko uci na Sarajevu zato bi volio vidjeti nekog drugog na mjestu trenera. Mislim da bi iole ozbiljni trener imao sve pobjee u PL do sad sa ovim sastavom, Spasi nas i napusti klupu Dzeno
Sve znam i sve mi jasno zamisli da je rekao ja cu biti tu dok ne nadjete nekog drugog bio bi upisan zlatnim slovima u istoriju Sarajeva ovako nidje veze. Po meni on je naj losija karika u ovom Sarajevu pa vi kako hocete, Znam ga volim ga moj je mahalac al brate vjezbaj i uci na nekom drugom Sarajevo je za tebe velik zalogaj.
-
fcsforever
- Kontakt:
Bez ikakve filozofije a znam da Dženo to zna BOLJE OD NAS SVIJU.
Špic..Krste
iza njega Miloš i Bilbija
krila...Dulja i Okić
zadnji vezni...Radovac i Cimi
stoperi Kovačević i Tatko
bekovi..(sad ) Kalasi i Puzi...
Golman...e tu nisam pametan jer onaj kloc nije golman a onaj na klupi nije iskusan a to nam treba.
Jel ovo neka "pamet"...nije. Pa što je ne uradi u pm. I Miloš i Bićo u sekundi mogu dodati se u špic...i da ne nabrajam dalje, šta ko može
Špic..Krste
krila...Dulja i Okić
Golman...e tu nisam pametan jer onaj kloc nije golman a onaj na klupi nije iskusan a to nam treba.
Jel ovo neka "pamet"...nije. Pa što je ne uradi u pm. I Miloš i Bićo u sekundi mogu dodati se u špic...i da ne nabrajam dalje, šta ko može
Visak igraca imas
Na Kosevu strogo 4-4-2 ovaj ako se bude bunio i njega na tribine poslati
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 sep 2014, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije dozvoljeno igrati sa 12 igrača.fcsforever je napisao/la:Bez ikakve filozofije a znam da Dženo to zna BOLJE OD NAS SVIJU.
Špic..Krste
krila...Dulja i Okić
DRUG NEBI TI PUNCA
Eto brate je li to kakva filozofija a očito nam se neko dobro sere po glavi ovih gore 5 nema tima kojem gool ne mogu zabiti i koji od njih ne može zabiti i odbrana po mjeri klupa Mitrevski-Kostić-Dupovac- Protić-Bekić-Handžić-Quadio i Plakalo(golman nažalost)Ah ne vidjeh i Radovac klupa ondafcsforever je napisao/la:Bez ikakve filozofije a znam da Dženo to zna BOLJE OD NAS SVIJU.
Špic..Krste
krila...Dulja i Okić
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 sep 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ako ne izdominiramo ligom do kraja (mislim da nećemo ali moguće je), ja bih na mjestu uprave razmislio na zimskoj pauzi da li je Dženo trener za Sarajevo koje kroz nekoliko sezona želi da se izdvoji među ostalim klubovima u BiH i želi da igra grupne faze Evropskih takmičenja. Ali ako se odluče za nekog novog trenera da to bude sposoban stručnjak koji će moći ispratiti ambicije kluba. U slučaju nastavka serije loših rezultata ovo pitanje postaviti i prije polusezone. Ako se šef stručnog štaba iskaže pobjedama prvo protiv Čelika, dobije domaće utakmice do kraja i sa gostovanja u Širokom, Mostaru, kod komšija i u Tuzli donese (8-9)+ bodova zaslužuje da zadrži svoju poziciju. Vjerovatno bismo onda nakon 15 kola bili prvi, tj. tamo gdje očekujemo da budemo i gdje prema igračkom kadru treba da budemo. Na nama je da budemo strpljivi i čekamo da naši u Zenici zaigraju kao u Banja Luci naprimjer 
Samo naprijed Saraj'vo!
Je li ovo tvoja idealna formacija ili?sekac je napisao/la:Eto brate je li to kakva filozofija a očito nam se neko dobro sere po glavi ovih gore 5 nema tima kojem gool ne mogu zabiti i koji od njih ne može zabiti i odbrana po mjeri klupa Mitrevski-Kostić-Dupovac- Protić-Bekić-Handžić-Quadio i Plakalo(golman nažalost)fcsforever je napisao/la:Bez ikakve filozofije a znam da Dženo to zna BOLJE OD NAS SVIJU.
Špic..Krste
krila...Dulja i Okić
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako mene pitaš i jeste ali ovo treba biti prvi tim a ne nema ljudi ni na klupi ovako nešto pa rotirati u zavisnosti od protivnika.Sabinho je napisao/la:Je li ovo tvoja idealna formacija ili?sekac je napisao/la:Eto brate je li to kakva filozofija a očito nam se neko dobro sere po glavi ovih gore 5 nema tima kojem gool ne mogu zabiti i koji od njih ne može zabiti i odbrana po mjeri klupa Mitrevski-Kostić-Dupovac- Protić-Bekić-Handžić-Quadio i Plakalo(golman nažalost)fcsforever je napisao/la:Bez ikakve filozofije a znam da Dženo to zna BOLJE OD NAS SVIJU.
Špic..Krste
krila...Dulja i Okić
Sarajevo ljubavi moja!
Veze to nema kao u smislu skupa igračka tom novinaru se ja nese.em usta ako nas je nazvao nečijom igračkom). Igračka mu je u kući, ono što je sebi on od svojih para kupio. Dženo se ne igra sa nama, nego jednostavno lik ne zna i gotovo, a da se igra davno bi mu glava otišla jer igranje od strane pojednica u FKS neprolazi i glava automatski leti. Sarajevo je previše vruć zalogaj za svakoga ko je radio u njemu od svoga postojanja i ko nije spreman da se nosi (svojim znanjem i strukom) sa tim epitetom i sa velikim pritiskom od strane javnosti i previsokim očekivanjima navijača i javnosti, neka se gubi iz Sarajeva. Sarajevo je od svoga postojanja jurišalo na titule svake sezone, a jurišat će i dalje dok postoji to nije ništa novo za navijače FKS, a kome se to ne sviđa ili se ne može izboriti s tim neka ne dolazi u FKS da zarađuje platu.pitarSA je napisao/la:Kao sto procitah komentar nekog novinara Sarajevo je skupa igracka da se neko igra s njom i koliko god voljeli Dzenu neozbiljno je da se neko uci na Sarajevu zato bi volio vidjeti nekog drugog na mjestu trenera. Mislim da bi iole ozbiljni trener imao sve pobjee u PL do sad sa ovim sastavom, Spasi nas i napusti klupu Dzeno
SRETAN BROJ - 1725
Svejedno ko odgovori je li to nama dopusteno igrat' sa 12 igraca 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
fcsforever
- Kontakt:
uhhh do mene je..ima fakat viška...wtf..izbacite jednog po svom izboru
Trenutno korisnika/ca: adoado, DzemoSmjecanin, Kajkutenjoyer i 14 gostiju.