Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto bi @fksdogroba šipac rekao, yebem Zrinju i Aston Vilju
-
- Kontakt:
Ali zaista zaista besmisleno, grupnu fazu na Villa parku igras, dizes fasisticki pozdrav i pjevas"ti si prvak sugave zemlje".
Pa momci dragi izadjite iz tih okvira vise, pjevajte svom klubu, imate par finih pjesama, ekstra zvuce u kopu, ne mogu da ysvarim to nikako. Kitu bi moju birmingema ocima vidjeli da nije BiH i prvenstva.
Pa momci dragi izadjite iz tih okvira vise, pjevajte svom klubu, imate par finih pjesama, ekstra zvuce u kopu, ne mogu da ysvarim to nikako. Kitu bi moju birmingema ocima vidjeli da nije BiH i prvenstva.
Ma ugasili se dabogda i oni i grupa im **** im majku trovlašku u picku... nek se napuše kurca bosanskog!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da se prokurcio jeste, ali definitivno pokazuje da lik ne zna voditi velike ekipe, gdje si stalno pod pritiskom, gdje ti neko konstantno visi nad glavom trazeci rezultate...zeljovolimte je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:19a i kurcio se dugo..
**** ovaj Balkani sve im domaci igraci. Vec vidim nase ekipe bi po 5,6 golova primile.
Ma nije ovaj Balkani odigrao nista spektakularno, koliko je Dinamo bio los, koliko nemaju zavrsnice, koliko odbrana Dinama kiksa...
Evo , siguran sam da on ni u Sarajevu ne bi uspio, pa ni u Zelji u neka druga vremena...
-
- Kontakt:
na TNT-u samo se culi navijaci Zrinjskog, uz to komentator kaze "ovo je prvi put da su bosanski navijaci u Engleskoj jos od meca Derby - Velez"
zar nije bilo navijaca Zelje na St. James Parku?![]()
Nije tako rekao.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:57
na TNT-u samo se culi navijaci Zrinjskog, uz to komentator kaze "ovo je prvi put da su bosanski navijaci u Engleskoj jos od meca Derby - Velez"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidiš koliko je to zatrovano mržnjom, ne može, a da ne zapjeva pjesme o "šugavoj zemlji". Ograničeni i zatucani. Dobro si ovo zadnje napisao, ne bi im bilo ovog gostovanja da nije BiH.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:51Ali zaista zaista besmisleno, grupnu fazu na Villa parku igras, dizes fasisticki pozdrav i pjevas"ti si prvak sugave zemlje".
Još kad mi krenu pametovati da se ostavim ovoga i da ih podržim jer dolaze iz BiH.

-
- Kontakt:
Kunem ti se da su iole normalniji, trunku samo bez gore nabrojanih stvari, mozda bi i pruzio neku podrsku. Na skrinsotu sa prenosa su mladi momci, mogu ti reci i da licno znam neke glave, ali nije to bitno. Kad se ovo stiglo ovako odgojiti, ko ih je ovo naucio. Kakav je osjecaj imati u zraku onu ruku,nako volio bi ga upitat ali da mi iskren budeMorpheus je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:58Vidiš koliko je to zatrovano mržnjom, ne može, a da ne zapjeva pjesme o "šugavoj zemlji". Ograničeni i zatucani. Dobro si ovo zadnje napisao, ne bi im bilo ovog gostovanja da nije BiH.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:51Ali zaista zaista besmisleno, grupnu fazu na Villa parku igras, dizes fasisticki pozdrav i pjevas"ti si prvak sugave zemlje".
Još kad mi krenu pametovati da se ostavim ovoga i da ih podržim jer dolaze iz BiH.Kaže pričaj o fudbalu, o njihovim šansama, pa dobro pričat ću, ali moram spominjati i negativnu stranu.
Ma uspjeh, titule sve u stranu kad čujem da mi neko vrijedja domovinuMorpheus je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:58Vidiš koliko je to zatrovano mržnjom, ne može, a da ne zapjeva pjesme o "šugavoj zemlji". Ograničeni i zatucani. Dobro si ovo zadnje napisao, ne bi im bilo ovog gostovanja da nije BiH.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:51Ali zaista zaista besmisleno, grupnu fazu na Villa parku igras, dizes fasisticki pozdrav i pjevas"ti si prvak sugave zemlje".
Još kad mi krenu pametovati da se ostavim ovoga i da ih podržim jer dolaze iz BiH.Kaže pričaj o fudbalu, o njihovim šansama, pa dobro pričat ću, ali moram spominjati i negativnu stranu.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ma mogu pjevati sta god zele, ali uvijek pored njihovog kluba ce stajati zastava "sugave zemlje", ali Bosna je Bosna, demokraticna, merhametli, pa evo neka idu gdje ce im drzava biti dijamantska...
Bi oni, ali je problem sto u lijepoj njihovoj niko ih i ne zeli, pa bi se eto oni umilili pa bi donijeli da mogu komad Bosne i Hercegovine, ali kurko...
Meni ovo extra, jer mogu misliti kako je njima, ovdje ne zele, a tamo gdje bi, oni ih nece...

Bi oni, ali je problem sto u lijepoj njihovoj niko ih i ne zeli, pa bi se eto oni umilili pa bi donijeli da mogu komad Bosne i Hercegovine, ali kurko...
Meni ovo extra, jer mogu misliti kako je njima, ovdje ne zele, a tamo gdje bi, oni ih nece...

Zato postovanje Zrinjskom, a ultrasi nek se zipa kad se tivra
Seru previse u zadnje vrijeme i u Konjicu su neki dan srali
Seru previse u zadnje vrijeme i u Konjicu su neki dan srali
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Htjedoh ih pohvaliti jer to nisam cuo sto pjevaju levati nek se napuse dobro, predstavljaju Bosnu i Hercegovinu
htjeli ne htjeli.. fasisti, to moramo shvatiti

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Meraak1921 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:48Sto bi @fksdogroba šipac rekao, yebem Zrinju i Aston Vilju

Pocrkali da bog da. Zivjela Bosna!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nikad vise da ih nisi hvalioLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:05Htjedoh ih pohvaliti jer to nisam cuo sto pjevaju levati nek se napuse dobro, predstavljaju Bosnu i Hercegovinuhtjeli ne htjeli.. fasisti, to moramo shvatiti

Fakat je ono nacionalisticko navijanje odron

Pa vjerujem, slično razmišljam. Budi normalan i dobit ćeš normalne reakcije, logično. Velež prije dvije godine dobro igrao, meni bilo drago što su daleko dogurali. A da su prošli u grupnu fazu od mene bi imali podršku. Prije ću Željezničar podržati u grupnoj fazi, nego Zrinjski i slične klubove.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:01Kunem ti se da su iole normalniji, trunku samo bez gore nabrojanih stvari, mozda bi i pruzio neku podrsku. Na skrinsotu sa prenosa su mladi momci, mogu ti reci i da licno znam neke glave, ali nije to bitno. Kad se ovo stiglo ovako odgojiti, ko ih je ovo naucio. Kakav je osjecaj imati u zraku onu ruku,nako volio bi ga upitat ali da mi iskren bude
Largohu nga këtu kopil cigan, dreq familjen e qelbur. Shko shkruaj me serbët o dreq bir i vonuar dhe baba i vonuar që nuk të ka qitur. nëna jote është e kalburVirtu4l je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:58Nije tako rekao.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:57
-
- Kontakt:
Ne gonjamo mi njih dzaba po autoputu, ko ce trcatMorpheus je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:10Pa vjerujem, slično razmišljam. Budi normalan i dobit ćeš normalne reakcije, logično. Velež prije dvije godine dobro igrao, meni bilo drago što su daleko dogurali. A da su prošli u grupnu fazu od mene bi imali podršku. Prije ću Željezničar podržati u grupnoj fazi, nego Zrinjski i slične klubove.Direktorcic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:01Kunem ti se da su iole normalniji, trunku samo bez gore nabrojanih stvari, mozda bi i pruzio neku podrsku. Na skrinsotu sa prenosa su mladi momci, mogu ti reci i da licno znam neke glave, ali nije to bitno. Kad se ovo stiglo ovako odgojiti, ko ih je ovo naucio. Kakav je osjecaj imati u zraku onu ruku,nako volio bi ga upitat ali da mi iskren bude

- Meraak1921
- Kontakt:
meraba je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:06Meraak1921 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:48Sto bi @fksdogroba šipac rekao, yebem Zrinju i Aston Vilju![]()
Brate iskreno preglup si .. al haj bar si pokusao
Sestro iskreno prelijepa si .. al haj bar si fasovalaMeraak1921 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:20meraba je napisao/la: ↑05 okt 2023, 22:06Meraak1921 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:48Sto bi @fksdogroba šipac rekao, yebem Zrinju i Aston Vilju![]()
Brate iskreno preglup si .. al haj bar si pokusao
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, sarajevo19461987, supervizor i 15 gostiju.