Husref OUT !!!Beduin je napisao/la:Hajmo malo psovati nasima.
Halo ba, glavu gore i bordimo klub kako god igrao. Sta koji vrag odma biste tjerali, zelili 4:0 da gubimo, nemojte onda ni pratiti Slobodu, pratite Dinamo, on uvijek pobjedjuje i uvijek je prvak.
Izgleda cu def. otici sa ovog foruma zbog j3benih negativaca i koji vole klub samo dok pobjedjuje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
evo pisu ljudi nevidjena sudijska plajckaa a i sta ocekivat jedini klub iz republike srpskee savez stao iza njega i to je too ajmo daljeccccccccc
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
auu jbt. ajde neka, imaju se vremena izvaditi u toku sezone.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Reko ja da ce nas **** ova plasticna trava. Ne samo nas, vec sve. **** ih trava i dan.
- Beduin
- Kontakt:
Hajde i ti **** vise sa naseg pdf. Cijeli j3beni dan seres ovdje i svaki potez docekujes na noz. Idi navijaj za konkurente, raduj se njihovim dobrim potezima i ostavi nas da tugujemo kao normalni ljudi kao sto se radujemo kad igramo dobro.TZ075 je napisao/la:i to je to braooooo jos nas covjek napuni zutimmm nema ko igrat sljedecu cccccccccccccccc
Najveci negativac si danas ovdje i samo stvaras dodatnu nervoze jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja ne znam ima li ovo u nekoj ligi... Sve ekipe su do sada igrale na obicnoj travi i dodje Krupa i dozvoli im se da igraju na umjetnojNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Reko ja da ce nas **** ova plasticna trava. Ne samo nas, vec sve. **** ih trava i dan.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nemam zivaca citati prethodne stranice na pdfu upravo zbog pljuvaca. Volim ja svoje zdravlje, a bogami volim i Slobodu i kada gubi i kada pobjedjuje. Bolje sad nego pred fotofinis sezone.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Fukare skandiraju protiv Husrefa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Krupa prečku pogodila
Ako Fukare skandiraju protiv Husrefa, nema me definitivno na sjeveru do daljnjeg
Ako Fukare skandiraju protiv Husrefa, nema me definitivno na sjeveru do daljnjeg
-
- Kontakt:
Mogli su i " Srbija, Srbija .. "NjonjoVam je napisao/la:Fukare skandiraju protiv Husrefa
Ma pustite travu, ne igraju po ledu. Valja se vadit u narednim kolima. A fakat ima par navijaca Slobode sto jedva cekaju da bude ovakvo nesto
Nad tobom sunce najljepše sja
Mene samo zanima kako onda igra Krupa gostujuce utakmice na pravoj travi garant ne znaju da potrce, dajte ljudi nije podloga makadam.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja ne znam ima li ovo u nekoj ligi... Sve ekipe su do sada igrale na obicnoj travi i dodje Krupa i dozvoli im se da igraju na umjetnojNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Reko ja da ce nas **** ova plasticna trava. Ne samo nas, vec sve. **** ih trava i dan.
Ma fukare su odavno prestale da budu ozbiljna navijacka grupa, sreca pa se to njihovo skandiranje i ne pika toliko 

Raspadamo se opet , ne mogu da vjerujem od krupe gube dva razlike ooo j... ti zivot

- Beduin
- Kontakt:
Sta ce skandirati, 30 momaka mozda tami i od njih skandira 6 njih, kao i na pocetku kad su dosli Zeba i Husref pa im jedni te isti dobacivali.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mogli su i " Srbija, Srbija .. "NjonjoVam je napisao/la:Fukare skandiraju protiv Husrefa
Odbrana me najvise zabrinjava, a trebali su biti neprelazan bedem. U dosadasnjim kolima su uzasni, treba probati Mehmedagica i Kostica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Jedva se docekalo da se proziva Trener sto je izgubio na gostovanju. Jao jao, daj nam sadikovića i davuda
Navijaj klubu **** vas husref
Navijaj klubu **** vas husref
-
- Kontakt:
Jel' to stvarno pjevaju protiv Husrefa

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FranckRibery
- Kontakt:
jbg pocele i nas ove seoske ekipe dobijati
to je tako kad udju preko k.i.t.e u utakmicu 

-
- Kontakt:
Prijavite ove stranice
treba Husrefa pitati što ovako bezvoljno igraju zadnjih nekoliko utakmica, da li on to primijeti uopšte, i što u gostima ide na neki x uvijek 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.