FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
idemoo husrefeeeeeeeeeeeee zalomi gaaaa samo da ne bude petardaaaa
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
- Kontakt:
Ljudi se bukvalno igraju s nama

nije problem izgubiti ali kad te Krupa nabusi e to je vec problem
Husrefe boli te qurac ti si pitar 

Sloboda Tuzla
HAHAHAHHAHAHAHAHH
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne mogu da vjerujem kako su pojedinci retardirani poput admina te stranice. Prvi pravi kiks i odmah se talasa.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Prijavite ove stranice

Da ne kazem da se u komentarima Ivetic spominje
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 avg 2016, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sada me stid vec bogami...haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Treba ga jos pitati ko je dovodio pojacanja i zasto igraci koju su trebali praviti razliku na terenu prije svega Lazevski i Fatic sjede na klupi ili ih nema ni u rosteru , jesul to bile njegove zelje i zasto je odobrio te igrace ako nam ne mogu pomociAerials je napisao/la:treba Husrefa pitati što ovako bezvoljno igraju zadnjih nekoliko utakmica, da li on to primijeti uopšte, i što u gostima ide na neki x uvijek
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ovo je vec sramota cccc
Husref je kriv i niko drugi on odredjuje ko ce igrat a ko sjedit na klupi . U zadnje vrijeme puno rotira i sere s postavom i plus sarajevo mu ne izlazi iz usta a nije sposoban dobit plasticnu krupu ccc....

Ma bitno je da se mogu davati izjave o odlasku u Sarajevo nekažnjeno.
Kakve veze što nas trpa Krupa.

Ma nek sutra ode nije problem naci boljeg od njega, i pisao sam vec kako nije madzionicar pa da cuda radi nego ima sve potrebno za najbolje rezultate ali fakat pretjerujete sa tim pljuvanjem po Husrefu, i kad treba i kad ne treba pljujete 

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHA... Busiii, busii HAHAHAHAHHAHA...
A vi sto tjerate Husrefa, mars od Slobode!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hvala na infu ja lajk opalioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Prijavite ove stranice

Svaka cast Husrefe posle svake utakmice ti izjavi da si nezadovoljan igrom, a ko je kriv sto je igra ko mrtvi k. boli te tuki

Zadnja izmjena: HElo, dana/u 27 avg 2016, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izjave su mu postale neukusne i nema postovanja prema Slobodi i njenim navijacima, ali sve to ce se trpiti dok ima rezultata jer definisali smo odnos Husref-Sloboda..cisto poslovno u kojem obje strane nemaju nikakvog sentimenta vec su tu da se odradi posao i uzmu pare
medjutim, tu ce veliki problemi nastati ako ne bude rezultata, a vala mogao bi i malo vise postovanja imati prema klubu koji ga placa
ne treba biti ni ekstreman naravno, ali Azmir bi trebao malo da mu sugerise da se posveti svom poslu a ne Sarajevu..Husref ce se i onako smijati i poslije ove trice ko sto je uvijek ravnodusan i na pobjede i na poraze jer je ovdje poslovno i otkaz mu ne bi pretesko pao, tako je uvijek djelovao- djeluje kao da je nezamjenjiv
medjutim, tu ce veliki problemi nastati ako ne bude rezultata, a vala mogao bi i malo vise postovanja imati prema klubu koji ga placa
ne treba biti ni ekstreman naravno, ali Azmir bi trebao malo da mu sugerise da se posveti svom poslu a ne Sarajevu..Husref ce se i onako smijati i poslije ove trice ko sto je uvijek ravnodusan i na pobjede i na poraze jer je ovdje poslovno i otkaz mu ne bi pretesko pao, tako je uvijek djelovao- djeluje kao da je nezamjenjiv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Slobodas je napisao/la:Treba ga jos pitati ko je dovodio pojacanja i zasto igraci koju su trebali praviti razliku na terenu prije svega Lazevski i Fatic sjede na klupi ili ih nema ni u rosteru , jesul to bile njegove zelje i zasto je odobrio te igrace ako nam ne mogu pomociAerials je napisao/la:treba Husrefa pitati što ovako bezvoljno igraju zadnjih nekoliko utakmica, da li on to primijeti uopšte, i što u gostima ide na neki x uvijek

treba malo i kritikovati, ja rekoh nedavno da ne možemo stalno pričati "igru briši, bodove piši" jer će nam se desiti da nas mlatne ekipa koja se treba dobiti, što se i desilo. Treba Azmir malo da popriča s njima nakon ovog.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:HAHAHAHHAHAHA... Busiii, busii HAHAHAHAHHAHA...
i ja im to isto zelim, imamo najboljeg trenera u ligi, nije nama niko kriv sto nase bivse "zvijezde" a kojima je Sloboda sve dala u zivotu gledaju samo sebe i svoju korist i onda uzimate Husrefu na zub sto je rekao da ce jednog dana vratiti se u Sarajevo, pa to je sasvim normalno da ce se vratiti, njegov klub, njegov grad ne znam sto dzaba pravite negativnu atmosferu ovdje...Neki dan pozdravljate sto je Mulalic rekao da svi trebaju prepisati recept Slobode i Zrinjskog sto drzimo trenera dvije godine i sto ne mijenjamo poslije jednog poraza a sada ste nasli srati nesto
Puno je ovo.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Husref je jednom prilikom sam rekao da odgovara za rezultate, mada ce on sad okriviti igrace ili umor jer je rano poceo sa pripremama.
Protiv smjene sam i pljuvanja, ali ooet miislim da smo mu puno stvari presutili. Vrlo me moguce da i on sam nema zelju da vodi Slobodu.
Protiv smjene sam i pljuvanja, ali ooet miislim da smo mu puno stvari presutili. Vrlo me moguce da i on sam nema zelju da vodi Slobodu.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 27 avg 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije jasno sto igraci ne trce nazad i sto se ne bore. Prosle godine su ginuli za svaku lotpu, sada nakon prvog gola pustaju protivnike da ih nabuse. I uopste ne pokusavaju da zadrze neku koncepciju vec se raspadnu kao da nisu igrali zajedno nikad :S
Isto kako je moguce da je Mehidic, Govedarica prezivio i ovu sezonu.
Isto kako je moguce da je Mehidic, Govedarica prezivio i ovu sezonu.
Ne gledam utakmicu i ne mogu pricat o njoj. Al 3:0 je sramota. Mozd dobar samar. Sreca ide pauza. Dobro ce nam doc. Inace nase ekipe koje igraju Evropu los start imaju. Nama fali svjezine. Jel ovo Krpic deset posto pllate odvaja Fukarama. Pa poceo je proslu tekmu. Nije Suarez jbt
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 12 gostiju.