Treba nam ba Brkovic!ipetm je napisao/la:
]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma prijaviće ga oni prije utakmice, no sikiriki!Ultras1921 je napisao/la:Treba nam ba Brkovic!ipetm je napisao/la:
]

- Curva_SUD
- Kontakt:
Teško da ce ga prijaviti, mislim da je vec kasno , al eto vrijedi se nadatienelinho je napisao/la:Ma prijaviće ga oni prije utakmice, no sikiriki!Ultras1921 je napisao/la:Treba nam ba Brkovic!ipetm je napisao/la:
]

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ma moramo ovo proci, ma jednostavno da nas vise neuzimaju u usta,da nas netrpaju u isti kos,eto to je prica,bitno je da su svi ispali nije vazno ko od koga.Evo Zeljo stvarno ima najaceg protivnika ali je i daleko najaca ekipa u Pl.Jos par dana i krenut ce prica,i ja sam malo skeptik koliko mozemo,jedno je ona navijacka strana al realno nisam siguran.Maribor je prica,odrednica sta ce se dalje desavati,prolaz ubrzava sve ono sto je planirano,ispadanje nas vraca par koraka unazad,prodaja nekoliko igracaa i opet borba po ovim nasim livadama i vrletima.
Jos 5 dana pa ce se mnogo toga izbistriti,sta i kolko mozemo van granica.Sretno Ljoze!
Jos 5 dana pa ce se mnogo toga izbistriti,sta i kolko mozemo van granica.Sretno Ljoze!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Pratio sam Maribor kroz kladionicu, oni su u svojoj ligi kao Željo u našoj!dino94 je napisao/la:Ma moramo ovo proci, ma jednostavno da nas vise neuzimaju u usta,da nas netrpaju u isti kos,eto to je prica,bitno je da su svi ispali nije vazno ko od koga.Evo Zeljo stvarno ima najaceg protivnika ali je i daleko najaca ekipa u Pl.Jos par dana i krenut ce prica,i ja sam malo skeptik koliko mozemo,jedno je ona navijacka strana al realno nisam siguran.Maribor je prica,odrednica sta ce se dalje desavati,prolaz ubrzava sve ono sto je planirano,ispadanje nas vraca par koraka unazad,prodaja nekoliko igracaa i opet borba po ovim nasim livadama i vrletima.
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ipak ce Velikonja igrati protiv zelje.ovisnik je napisao/la:Sad sam pročitao da je ovaj Etijen Velikonja iz Maribora potpisao četvorogodišnji ugovor sa Cardifom, za ukupan iznos od 3,6 miliona eura, od toga Mariboru pripada 2 miliona, ne znam da li će ići prije ili posle utakmica sa željom, al kad vidim odštetu od 2 miliona eura za Maribor, onda je jasno gdje su oni, a gdje mi , bar kad je organizacija u pitanju.

I Nyema je komotno mogao igrati, sezona u australiju pocinje tek u oktombru.
U sezoni 10/11 Maribor zaradio preko 6,5 miliona € na igracima: http://www.transfermarkt.de/de/nk-marib ... _2010.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjecam se da me je jednom maribor oborio na kladari odigrao ja maribor-triglav 1 cisto da povecam koficijent... i triglav ih uzme 0-2... 7 KM kvota
To je bilo sa nekad ove zime ja mislim... februar, mart nisam siguran.. kad smo se vec dotakli kladionice 

Zao mi sto Amar isfura Brkovica i Tomica.Mozda to utice na njih da se jos vise dokazu,mogao je bar to malo usminkati,ali to je Amar.Surov i iskren.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- MinjonKocka
- Kontakt:
"Pojačanja su s moje lijeve strane (Antolović), s desne nisu (Tomić i Brković). Oni su navikli na iskrenost. Nismo ni računali da će se ti igrači u startu nametnuti", kaže Osim.

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
e bas me zanima sta bi bioo amar osim da nije trener ?? nekako mi djeluje na nece kile dignut

Stvarno ovo nije uredu od Amara da na ovakav način uvrijedi momke. Zašto ih je uopšte dovodio ako smatra da nisu pojačanja? Postoji kulturniji način da se to igračima kaže a ne ovako pred novinarima. Treba je reći Tomć i Brković su novi igrači Želje a vrijeme će pokazati hoće li biti istinska pojačanja.
Nista novo od Amara, sjecam se prve prozivke kad je Damiru Rovcaninu rek'o pred svima: "Ti kad potrcis, ti se odmah povrijedis" tako nesto...
Uglavnom Amar je uvijek bio bez dlake na jeziku

"Prodaja sezonskih karata počela online putem portala kupikartu.ba, besplatna dostava se nudi kupcima. Sezonske ulaznice će se moći kupiti od 20. jula u prostorijama kluba, a cijene su: 80 KM za sjevernu, jug 50 i 30, zapad VIP 200 i drugi dio zapada 150 KM", na otvaranju konferencije za novinare kazao je direktor marketinga FK Željezničar Bulend Biščević", dodavši:
Ove godišnjice će vrijediti za sve utakmice, računajući i utakmice Kupa.
Ove godišnjice će vrijediti za sve utakmice, računajući i utakmice Kupa.
Željeznicar za život cijeli !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Evo i @likuse nakon duže vremena.
Super vijest za godišnje karte što će važiti i za Kup utakmice, razlog više da se ista obavezno kupi.

Super vijest za godišnje karte što će važiti i za Kup utakmice, razlog više da se ista obavezno kupi.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ove godišnje od 30 su valjda za penzionere. 

Željezničar ale!
Samo se njih hvatati i govoriti da kupujes nani il' dedi...GaziHusrevbeg je napisao/la:Ove godišnje od 30 su valjda za penzionere.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma gdje ću to, ofirno mi nekako, valjda moraš pokazati ček od penzije kad budeš kupovao godišnju... 

Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, avalPacidoroP, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, NeSamSafetee, Proximic, TOMCRAFT i 188 gostiju.