Pa uzmes od nane il od dede ček, doneses im i to je toGaziHusrevbeg je napisao/la:Ma gdje ću to, ofirno mi nekako, valjda moraš pokazati ček od penzije kad budeš kupovao godišnju...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa uzmes od nane il od dede ček, doneses im i to je toGaziHusrevbeg je napisao/la:Ma gdje ću to, ofirno mi nekako, valjda moraš pokazati ček od penzije kad budeš kupovao godišnju...
DOBRO je ondaarelinho je napisao/la:nece igrati igraci u ovim dresovima rekli su u fan shopu da su ovo navijacki dresovi
Ovaj mali stadion u Lendavi je 100% gori od Grbavice. Potpuno novi stadion sa modernim lozama za novinare i VIP, svlacionicama isl..Trpkovic je napisao/la:Gledam sad snimak utakmice Mura - Baku i stadion im je smijesan. Nista bolji od nase Grbavice, a oni igraju ..isto tako ekipa Celik iz Niksica. Stadion gori od naseg i oni igraju...
Mi moramo gore na ono smece..
Da, to je taj, uz detalje koje sam opisao u prethodnom postu.Zel je napisao/la:@partibrejker1921
Je li ovako izgleda dres, ne mogu da skontam na osnovu kragne i ove linije da li je tacno ovaj template Patricka, jer ima jos par slicnih![]()
Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 17 gostiju.