oko 50 ljudiLG97DM je napisao/la:Dolazili vas koliko u nedjelju u Gabelu?

oko 50 ljudiLG97DM je napisao/la:Dolazili vas koliko u nedjelju u Gabelu?
Postavu i taktiku si dobro nacrtao, to je tobekicamir je napisao/la: Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 40859.html" onclick="window.open(this.href);return false;vm22 je napisao/la:ko je taj Bubalo
A tko ste vi?!F.G.R je napisao/la:nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
Sarajevu bi najvise odgovarala pobjeda Slavije.Slazem se da je Slavija u vrhu trenutno, ali kao i Leotar oni ce kasnje padati zato je svaki bod koji uzmi ovim jacim klubovima (Zeljo,Borac,Zrinjski,Siroki) za uhar.bekicamir je napisao/la:A tko ste vi?!F.G.R je napisao/la:nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
Sarajevobekicamir je napisao/la:A tko ste vi?!F.G.R je napisao/la:nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
Ovaj momak Brlenic nije niti malo los igrac,meni je bolji od Milicevica barem na treninzima!starmo94 je napisao/la:Steta za stativu..
Pocelo 2. pol. usao Brlenic umjesto Kriste..
F.G.R je napisao/la:naslutih ja
Trenutno 3. sa 13 bodova!starmo94 je napisao/la:F.G.R je napisao/la:naslutih ja![]()
Pise da ga je Pero zabio, a govore Milicevic..
Nebitno, opet u samoj zavrsnici, ovo nam se sve vraca za proslu sezonu..
Ispravka, najbolji sastav vam dolazi tek iducu polusezonubekicamir je napisao/la:Trenutno 3. sa 13 bodova!starmo94 je napisao/la:F.G.R je napisao/la:naslutih ja![]()
Pise da ga je Pero zabio, a govore Milicevic..
Nebitno, opet u samoj zavrsnici, ovo nam se sve vraca za proslu sezonu..
4-pob-1 ner-2 por
Leotar,Siroki,Travnik,Borac,Zvijezda,Zeljeznicar,Slavija su iza nas,po meni nitko nije ocekivao ovoliko bodova pogotovo jer su nam dolazili kuci najjaci sastavi premijer lige,Slavija je ove godine odlicna i bod protiv njih ce malo tko uzeti gore,iduce kolo nam je u Gabeli gdje bi momci trebali ici na pobjedu,kada je mogao Zeljo mozemo i mi,navijacka potpora nece izostati jer to nije RS vec HNZ! :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.