Trener Buducnosti"Željo je apsolutni favorit i pokazao je na terenu da je kvalitetnija ekipa. Naši momci koji su mladi po prvi put igraju s premijerligašem, a pogotovo ekipom poput Željezničara. Dali su sve od sebe imali smo neke šanse, ali Željo je zasluženo pobijedio", rekao je Sliško
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@Braco
Kako sam i pretpostavio, sve goli sda šupak!
Kad vidim onog Ćelika, povraća mi se. Pastir među glavnim političarima grada Sarajeva. Za plakat.
@semper namigmi ako si prestao plakat. Biće još utakmica.
Kako sam i pretpostavio, sve goli sda šupak!
Kad vidim onog Ćelika, povraća mi se. Pastir među glavnim političarima grada Sarajeva. Za plakat.
@semper namigmi ako si prestao plakat. Biće još utakmica.
Željezničar za život cijeli!
Pa vec sam napisao, samo za dva igraca mozes ocekivati da nesto urade i to su Stilic i Hajric(jer se od napadaca koji god da je i ocekuju golovi) ostali su tu da popune broj. Realizacija je iz tog razloga prelosa. Veselinovic se zabiti 1 gol u sezoni, vidjet cemo kad ce ga postici i kome.LjoZee je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:06Brkooo je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:05Erić, Stevanović, Ikić, Kosorić, Milićević, Sadiković, Alispahić, Štilić, Subašić, Veselinović, Hajrić
Danasnja postava. Kad shvatite da se nesto u napadu moze ocekivati samo od Stilica i Hajrica, bice vam lakse i necete se cuditi sto ne mozemo ni Buducnost iz Banovica dobiti sa par golova razlike..
Dva ozbiljna krila i realizacija ce biti bolja jer cemo onda imati vise igraca koji znaju zabiti gol..![]()
Mi stvaramo sanse, ali realizacija prelosa. I protiv Mladosti, Krupe i danas.
Sto se tice Subasica. On nije krilo. Ofanzivni veznjak. Nema ni brzinu, ni prodornost, neodgovoran u igri u odbrani, ustvari uopste i ne igra odbranu. Ne kontam sto se gura na krilo. Nikakvu korist od njega nemamo.
Sa druge strane Gasal je brz i prodoran ali isti problem kao Subasic ima a to je da ne igra odbranu. U modernom fudbalu, cak i u ovom nasem fudbalu, krilo mora pomagati beku i obratno, i u odbrani i u napadu..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 30 sep 2020, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Veseli se satro danas centrirajuci, a samo jednom to ostali iskoristili, a ostalo pored, preko gola, u stativu. Onda se "naljutio" i u drugom se vratio na staro i fulio sansu. 
Sve fina raja na slici; Koldžo, Skaka, Čelik, Ajnadžić, Prevljak
Ali najjači je na slici ovaj SDA ministar kulture i sporta Alikadić, kad neki dan ovo reče na N1:
Muzej ratnog djetinjstva nisam posjetio, trenirao sam u blizini muzeja, tako da znam nešto o njegovom radu, ali da sam posjetio - nisam", izjavio je ministar Alikadić za N1.
Istog sam mišljenja.
Evo gledam danas nasi juniori igraju kuci protiv Radnika od 16h. Onda zato vjerovatno i nije bilo Gasala sa prvim timom.
Ama druže vjeruj mi da ne znaju da dječak igra u juniorima i da još nije napunio 18.Ali važno je upasti i vrijeđati sve što je vezano za ime Željezničara .
Nije ni za juniore igrao danas. Sad izbacio ** izvjestaj sa te utakmice. 2:1 nasi pobijedili Radnik iz Hadzica.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma Gasal još.nije za prvog tima. Znači za 60 minuta odigranih u seniorskom fudbalu dečko se digao u nebesa. Tako na utakmici juniora protiv Slobode Joldica je iznervirao da ga je htio sa noge na nogu. Znači koliko se Omer derao čulo se na tribini. Samo je rekao Haretu nosite ga u prvi tim meni ovakav ne treba. Tako da ima ko odlucuje ko će i kad će igrati
moSa ljoŽe
Slijedi operacija City. Crnkić otkad je došao u City vazda nas handri. S druge strane i onaj Nukić je ko metak brz.
Ako hoćete sebi da pokvarite dan pregdajte promašene šanse s posljednjeg meča
A i Brko nikad ljući u javnim istupima kao poslije ovog meča
Ako hoćete sebi da pokvarite dan pregdajte promašene šanse s posljednjeg meča
A i Brko nikad ljući u javnim istupima kao poslije ovog meča
Ne trebam nista gledati samo mi neko spomene odmah mi pred ocima svi promasaji 
Nisam ocekivao da cemo odigrati tako dobro tu utakmicu, ali realizacija je bila ocaj zivi. Sve ostalo top. Igra kao igra jedna id boljih u zadnje vrijeme.
Nisam ocekivao da cemo odigrati tako dobro tu utakmicu, ali realizacija je bila ocaj zivi. Sve ostalo top. Igra kao igra jedna id boljih u zadnje vrijeme.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Gdje je Ermin danas? Zar nije poceo igrati?
Mozda cuva njega i Juricica za ponedjeljak
"Svaka je važna. Važan nam je bio i prolaz u Kupu. Znali smo da s iskombinovanom ekipom možemo ostvariti ono što želimo. Ali, u ponedjeljak ćemo morati biti u punom sastavu i maksimalno fokusirani kako želimo nešto da uradimo".
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ja se nadam, taman smo ga docekali...LjoZee je napisao/la: ↑30 sep 2020, 19:02Mozda cuva njega i Juricica za ponedjeljak
"Svaka je važna. Važan nam je bio i prolaz u Kupu. Znali smo da s iskombinovanom ekipom možemo ostvariti ono što želimo. Ali, u ponedjeljak ćemo morati biti u punom sastavu i maksimalno fokusirani kako želimo nešto da uradimo".
Gledaj istoka na ovoj tekmi, duša me zaboli što ne možemo na utakmice.
Puštajte nas na stadion sunce vam žareno

Fali vala onaj osjecaj kad iscekujes da krenes iz kuce.
Koliko sam se ponosno osjecao kad sam usao na istok, a krov sve full lijepo. Zagledao u krov ko da krov u zivotu nisam vidio na stadionu. Da hoce pustiti, yebo ih korona vise.
koliko se sjecam zvanicna posjeta 5500, a na istoku i sjeveru bilo vise od te cifre
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.