Pa i ja sam ga zamrzio zbog onoga što sam vidio svojim očima. Sreća pa se desilo na vrijeme.Batko je napisao/la:Ma ne, ali možda je čovjek iznad mene mislio da je najbolje šutiti i praviti se budala!!! Međutim nekad kad vidiš svojim ocima neke stvari postanu jasnije pa i šutnja postaje suvišna pa ti dođe želja za nekom reakcijom ali vidiš da većina šuti ne zna nece da zna ili nema iq da razumije bilosta!!
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne. Ibričić ga zaslužuje. On bi Spahu dobro primio. 
- DonCorleone
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Ma ne, ali možda je čovjek iznad mene mislio da je najbolje šutiti i praviti se budala!!! Međutim nekad kad vidiš svojim ocima neke stvari postanu jasnije pa i šutnja postaje suvišna pa ti dođe želja za nekom reakcijom ali vidiš da većina šuti ne zna nece da zna ili nema iq da razumije bilosta!!
Sent from Angelina's bed
Ti si se zaista nasao u situaciji da svojim ocima vidis kako se kapiten reprezentacije nasilno ponasa prema zeni i odlucio si se da sta tacno uradis? Sta si uradio? Jesi li prijavio slucaj policiji? Najvjerovatnije nisi.
Kazes da si imao zelju za reakcijom? Kako je ta reakcija izgledala? Ili reagujes sada preko foruma?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Lahm: ''Povlačim se iz reprezentacije''
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sluzbe ... /140718047" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoće li vrli Spaha slijediti ovaj primjer ili će opet biti:
''Sve dok mogu na nogama stajati, bit ću pravi patriota i igrati za svoju Bosnu.''
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sluzbe ... /140718047" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoće li vrli Spaha slijediti ovaj primjer ili će opet biti:
''Sve dok mogu na nogama stajati, bit ću pravi patriota i igrati za svoju Bosnu.''
- Goalgetter
- Kontakt:
Sreo sam danas kapitena u Austirji. Sa Leverkusenom je ovdje blizu mene u trening kampu.
Nesto je bio raspolozen danas. 
Prenesi mu pozdrave od mene i Virtualnog.Goalgetter je napisao/la:Sreo sam danas kapitena u Austirji. Sa Leverkusenom je ovdje blizu mene u trening kampu.Nesto je bio raspolozen danas.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Maksuz od @Virtu4l i tebe pozdavi za naseg kapitena. 

Spaha je najveći šupak i klošar u reprezentaciji.Glumi patriotu ,vjernika,a .u biti svi koji ga imalo poznaju znaju da je nitko i ništa
O,hvaljen isus @PandaZiko je napisao/la:Spaha je najveći šupak i klošar u reprezentaciji.Glumi patriotu ,vjernika,a .u biti svi koji ga imalo poznaju znaju da je nitko i ništa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BeyKopites
- Kontakt:
Poselami kapitena od mene, nemoj od @Virtuala on ga ne zaslužujeGoalgetter je napisao/la:Maksuz od @Virtu4l i tebe pozdavi za naseg kapitena.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sto da ne, pozdrav s pjesmomVirtu4l je napisao/la:Nemoj od mene Boga ti.
[youtube][/youtube]
1946
- RockyMaivia
- Kontakt:
Selam od mene uz pjesmu Reprezentativni rastanak.Goalgetter je napisao/la:Maksuz od @Virtu4l i tebe pozdavi za naseg kapitena.
StarMo nije skutorija...
- Goalgetter
- Kontakt:
@Cartman, nisam mu prilazio, u sljedecih par dana prenijecu mu takodjer i od tebe da ga ne zasluzujemo.

Slika sa danasnjeg treninga.

Slika sa danasnjeg treninga.
Patrioitzam, Populizam , Predizborna kampanja ,.. VAAS Spaha je skontao stos ... 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Od tebe sam mu ja prenioVirtu4l je napisao/la:Nemoj od mene Boga ti.
Spaha legenda.
Da igra u M.U ,nakon par tekmi promjenio bi sviraloCartman je napisao/la:Vidi ih sto brisu postove.
EMIR JE GAZIJA. HVALA TI KAPITENU!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Suti, ne znas ti kako je kad je Smalling u tvojoj ekipi.harishp je napisao/la:Da igra u M.U ,nakon par tekmi promjenio bi sviraloCartman je napisao/la:Vidi ih sto brisu postove.
EMIR JE GAZIJA. HVALA TI KAPITENU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin i 41 gost.