LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 15:41

rambo16 je napisao/la:
kokuz je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Haj' reci tih 6 koje su bolje :?:
SAS, OKC, LAC, POR, GSW i MEM.

Ovdje nikako ne omalovažavam HOU, ali oni su mi malo nepoznanica zbog odlaska Parsonsa i poprilično kratke klupe.
Pa eto i sa HOU, to je 7 ekipa. Tako da mislim da je naša šansa 8. mjesto.
Dallas??????????????'
Definitivno i DEN sa onolikom dubinom u ekipi,a i PHX nije daleko...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 jul 2014, 15:44

meni su Vukovi bara-bara sa Jezerašima ako ne i jači
A.F.C. Bournemouth!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 15:47

Mislim da sa DAL, PHX i eto DEN(mada nisu mi nešto u haturu) će bit ta borba.

Doduše, ja možda očekujem pad jedne od ekipa (GSW, POR, MEM), mislim da neće bit ipak dobri kao prošle godine.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 15:48

rambo16 je napisao/la:meni su Vukovi bara-bara sa Jezerašima ako ne i jači
Zar neko misli da su LAL stvarno jaki??Pa NOP ce biti faktor na Zapadu u borbi za PO sa Asikom i boljim Davisom.Od koga su LAL bolji,ako cemo realno?Po meni samo od UTA,a za sve druge ekipe ne mogu nijednu naci i reci da ce LAL 100% pobijediti u toj tekmi.Bez ikakvog podrugivanja prema jednoj od najvecih fransiza,ali to je istina...
@kokuz Ti ne da nece pasti,vec mogu biti samo bolji,ako ne bude nekih ekstremnih povreda.Svi glavni igraci su im mladi plus su godinu duze na okupu,a i svi su se pojacali.Ja ne vidim kako mogu pasti...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 jul 2014, 15:54

ma kokuz piše navijački a to nikad nije dobro (znam iz iskustva)..jednostavno napadački LAL nemaju niišta....od Kobe-a se ne treba očekivat neki spektakl,Carlosita svi znamo...možda Young ali sve je to miljama daleko od PO
A.F.C. Bournemouth!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 16:00

Ma znam to sve, al na GSW i POR sam mislio jer se poprilično baziraju na šut. Nerijetko su ih izvlačile lude šuterske noći kad su pogađali velik broj trica, a zna se ko od šuta živi, od njega i umire.
Sad, ovo nije nikakva VAU konstatacija, ali tako mi izgledaju ta dva tima..kao da nisu konstantni, pa zbog toga ili bi mogli da opadnu ili da se poprilično izdignu. Vidjet ćemo.
A za MEM i dalje imaju svoj grit n grind sistem, ista je ekipa, ali ne znam.. nit smrdi nit miriše.

@rambo, pa i jeste tako, iskreno, moram sebe malo ohrabriti, bit će ovo teška sezona, ali ipak stojim pri mišljenju da nekako možemo dohvatiti PO. Svi imaju lošu sliku o Lakersima zbog prošle sezone, i zbog tamburanja od svih ekipa, ali mislim da će se dosta toga promijeniti ove sezone, ne možemo dvije sezone biti onoliko loši(bar se tako nadam).

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 21 jul 2014, 02:20

Navodno, naša upravica razmatra davanje Randle + pick + ? ili Hill + pick + ? za Bledsoa i možda još nekog. :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mislim, škripi nam na PG poziciji, i sigurno da bi nam Bledsoić legao, ali Randle nikako da damo! Ako damo Randlea onda komotno da uručimo našoj upravi nagradu za definitivno najveće retarde za cijeli milenijum u NBA.

Ima caka da Randlea ne možemo trejdati do mid Augusta, pa ćemo vidjeti.. također, ja ne bih volio ni da Hill ode.. ako može kako evo vam Lin daj nam Bledsoea :D

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 jul 2014, 10:01

kokuz je napisao/la:Navodno, naša upravica razmatra davanje Randle + pick + ? ili Hill + pick + ? za Bledsoa i možda još nekog. :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
nema istine u ovom ni sekunde, cista novinarska patka ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 21 jul 2014, 10:54

Ja bi Randle-a istog momenta dao za Bledsoa, za ovu sezonu smo pokriveni pod kosem i bez Randle-a. Dok za iducu ima puno vise vrhunskih free agenata ispod kosa nego na vanjskim pozicijama. Ukoliko moze ostati zdrav, Bledsoe je all star rjesenje za LA na duge staze.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 21 jul 2014, 12:39

Da se mene pita ja bi uzeo Bledsoa i to se jos fino zahvalio na kraju. Svi znamo sta on moze da uradi na terenu.. I takav jedan igrac fali lejkersima

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 jul 2014, 15:51

Celikovac je napisao/la:Ja bi Randle-a istog momenta dao za Bledsoa, za ovu sezonu smo pokriveni pod kosem i bez Randle-a. Dok za iducu ima puno vise vrhunskih free agenata ispod kosa nego na vanjskim pozicijama. Ukoliko moze ostati zdrav, Bledsoe je all star rjesenje za LA na duge staze.
I platio mu max od 80mil koliko trazi?Samo bi vam zatvorio SC za neredne 3 sezone,a nije igrac koji pravi razliku na terenu...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 21 jul 2014, 16:28

Bledsoe naredne sezone ako bude zdrav ide na 20-5-5 statistiku 100%, sto nije sad nesto vanzemaljski. Medjutim cinjenica da se uz sve to radi o igracu koji je sigurno medju prve tri jedinice u ligi defanzivno, govori da se ipak radi o nekom ko pravi itekakvu razliku na terenu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 21 jul 2014, 16:33

no no , nema sanse da mu dadnu toliko novca , bar se nadam da je tako : /
hit you with so many rights you gonna beg for a left

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 jul 2014, 16:40

Celikovac je napisao/la:Bledsoe naredne sezone ako bude zdrav ide na 20-5-5 statistiku 100%, sto nije sad nesto vanzemaljski. Medjutim cinjenica da se uz sve to radi o igracu koji je sigurno medju prve tri jedinice u ligi defanzivno, govori da se ipak radi o nekom ko pravi itekakvu razliku na terenu.
Bez obzira na sve,ne vrijedi 16mil po sezoni,mada se ne slazem ni da je top 3 defanzivno na toj poziciji.Takvi igraci moraju praviti razliku koja ce donositi pobjede,a ne samo licnu statistiku.Plus bi se tolike pare trebale dati igracu koji je vec imao 2 operacije koljena...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 21 jul 2014, 16:45

To je tvoje misljenje i ne moramo se slagati da bi ga postovao ;) Medjutim bez rizika nema ni profita... Nece biti ni prvi ni zadnji igrac koji je dobio max prije pune afirmacije. Ne znam da li ce u Lakerse ili ne, jer iskreno nemaju mnogo za ponuditi, medjutim PHX se mora rijesiti nekog od 3 playa. Nije realno da imaju u ekipi 3 onakve jedinice, a da su im ostale pozicije relativno slabo pokrivene.

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 21 jul 2014, 16:50

nema potrebe da se daje max Bledsoeu, playeva ima pun qrac po NCAA, NBDL i Evropi, bolje je velike pare trošiti na igrače na deficitarnijim pozicijama, a za pleja dovesti nekog midlevel igrača. Bledsoe je OK, ali ne vrijedi više od 10 milja po sezoni.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jul 2014, 16:53

Celikovac je napisao/la:To je tvoje misljenje i ne moramo se slagati da bi ga postovao ;) Medjutim bez rizika nema ni profita... Nece biti ni prvi ni zadnji igrac koji je dobio max prije pune afirmacije. Ne znam da li ce u Lakerse ili ne, jer iskreno nemaju mnogo za ponuditi, medjutim PHX se mora rijesiti nekog od 3 playa. Nije realno da imaju u ekipi 3 onakve jedinice, a da su im ostale pozicije relativno slabo pokrivene.
Ako Bledsoe pristane na 12-14 miliona po sezoni, na max 4 godine, neće se Phoenix nikoga rješavat.

Dati Bledsou ugovor od 5 godina je ludost.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 jul 2014, 22:44

NEZALAGANJE je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Bledsoe naredne sezone ako bude zdrav ide na 20-5-5 statistiku 100%, sto nije sad nesto vanzemaljski. Medjutim cinjenica da se uz sve to radi o igracu koji je sigurno medju prve tri jedinice u ligi defanzivno, govori da se ipak radi o nekom ko pravi itekakvu razliku na terenu.
Bez obzira na sve,ne vrijedi 16mil po sezoni,mada se ne slazem ni da je top 3 defanzivno na toj poziciji.Takvi igraci moraju praviti razliku koja ce donositi pobjede,a ne samo licnu statistiku.Plus bi se tolike pare trebale dati igracu koji je vec imao 2 operacije koljena...

Svaka cast, ovo je najbitniji aspekat u ovoj prici. Bledsoe je strasan igrac ali preveliki rizik je davati potencijalnu buducu zvijezdu u Randleu i Hilla za njega. Hill je svakako vrlo underrated igrac.

Ovoj ekipi fali samo jos Marion i mozda neki backup centar i to je to.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 24 jul 2014, 09:37

Od Hilla ocekujem 10+ skokova ove sezone, mislim da je idealan trenutak da napravi iskorak u karijeri. I prosle sezone je igrao fantasticno svoje minute, ove godine ga ceka puno vise minuta i najvjerovatnije uloga startera po prvi put u karijeri.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jul 2014, 23:07

Evo je i zvanicno ponudjen posao Scottu...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.