FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dres uopste nije los, jos kad se nabaci sponzor, izgledace mozda i ljepse nego Macronov.
Problematican je grb cija je boja mnogo tamnija nego na oficijelnom grbu, na lopti u sredini su boje skroz zamijenjene, rub oko grba je nigdje veze u odnosu na originalni...
Ovo je losa kopija klupskog grba i nadam se da ce bar igraci na svojim dresovima imati originalni grb FK Zeljeznicar.
Problematican je grb cija je boja mnogo tamnija nego na oficijelnom grbu, na lopti u sredini su boje skroz zamijenjene, rub oko grba je nigdje veze u odnosu na originalni...
Ovo je losa kopija klupskog grba i nadam se da ce bar igraci na svojim dresovima imati originalni grb FK Zeljeznicar.
Da hoce marketing sluzba Dzelo i Buki naci novog generalnog sponzora sve bi im oprostio... 

- ZlatnaDolina
E jbg ja koliko znam u ovim dresovima igraci uopste nece nastupiti, ovi dresovi su navijacki a i grb je drugaciji totalno, ovi dresovi (slika koja je postavljena) je iz amaterskog kataloga "Patricka" ako je klub vec direktno potpisao ugovor sa "Patrickom" cisto sumnjam da su takvi tj. amaterski dresovi, obavezno cu provjeriti u toku dana jesu li to ti dresovi ili ne 

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- Cincinnatus
- Kontakt:
Dresovi su sasvim uredu, izgleda da su bolji kvalitet od Macrona.
Imate malo bolju sliku ovdje:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6944_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi se da je "teski" materijal. A nesto zanimljivo, pogledajte sticker sivi, Zeljin grb kao official product Patricka
Imate malo bolju sliku ovdje:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6944_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi se da je "teski" materijal. A nesto zanimljivo, pogledajte sticker sivi, Zeljin grb kao official product Patricka

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- MinjonKocka
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Da hoce marketing sluzba Dzelo i Buki naci novog generalnog sponzora sve bi im oprostio...
i ovi što ne prate redovno forum su skontali da ne podnosiš ovaj dvojac..znači možeš prestati sa prozivanjem, smaraš vise

inače smarate svi sa dresovima, nije uopšte toliko bitno, iako ja ne volim jednobojne dresove, kakve god da nose, meni su najljepši
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- ultra_CImanija
Dresovi su OK mogu proci, kvalitet je bolji, ova nijansa plave boje je prelijepa, jedino je grb katastrofalan.... Greska u boji sa grbom te pojedine greske za izgledom stvarno se nisu smjele desiti, al eto....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
meni je novi dres skroz dobar, ne znam sto neki negoduju, puno bolji od Makarona 

Volim te Zeljo!!!
- ZlatnaDolina
Ovo uopste nisu dresovi u kojima ce nastupati igraci !! vec dresovi za fan shop, druga stvar dres sa slike je GIRONA105 cijena mu je 21euro ili ti 42KM jos je dugi rukav, a kod nas se prodaje za 90KM i to sa kracim rukavima
To je taj dres:

evo i link: http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=detail&id=18

To je taj dres:

evo i link: http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=detail&id=18
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
dres solidan, grb grozan malo je reć'
i mada sam kont'o uzet' dres ove sezone, to sad dolazi u pitanje..
i jesu li fakat ovo kupljeni dresovi ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Niko te ništa i ne pita vjeruj miGaziHusrevbeg je napisao/la:Ma gdje ću to, ofirno mi nekako, valjda moraš pokazati ček od penzije kad budeš kupovao godišnju...

DRUG NEBI TI PUNCA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma dresovi kad skontam i nisu toliko losi,mislim klasika.Grb se moze uvijek promjenit uglavnom boje su na njemu promasene.Ja mislim da su za sve krivi Buki i Dzelo jer je nime najpametni lik i on bi trebo da ide u upravu mijesto njih dvojice,jer bi on i osmislio dobre dresove i ofarbo tramvaj sam i stadion napravio.Ja mislim da je sa Patrickom potpisan sponzorski ugovor gdje nam oni daju i pare i opremu.
svoj ti pos'o !
Dresovi su loši totalno, sami kvalitet dresa je užasan, ne znam koji im je bio K,... pa su raskinuli sa Macronom. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni nije jasna ova nasa Bosanska logika, da navijaci ne mogu kupiti dresove kao na igracima vec dobijaju te neke navijacke dresove. Mislim nema logike. Ovo baziram na tome da i navijaci Fk Sarajeva isto mogu kupiti dresove koji su navijacki.
Celik!3,2,2.
Pa ni boje na grbu nam nisu pogodili kako treba 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Vi me svi možete na kolac nabiti, ali ako je ovo dres koji ćemo nosati onda se trebamo svi kolektivno pokriti rukama po licu... Način na koji je urađen GRB je sramotan. Eto, toliko o tome.
Kako šef ohladi Brkovića i Tomića, hoće ih sada nabrijati da se lome, ima da poginu na treninzima
Kako šef ohladi Brkovića i Tomića, hoće ih sada nabrijati da se lome, ima da poginu na treninzima

Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Joj tragedije nekima se dresovi ne svidjaju 

-
- Kontakt:
Trebo je Amar ko pitari..doveli smo dva najjaca supertalenta 

Skoro da se smijem usuditi reći: FAN Shop je dobio dresove bez ičega i samo na njih prišili grb i sad ih prodaju raji.
Sigurno ovakav amaterizam u šivenju i pravljenju GRBA neće biti prisutan na originalnim dresovima.
Sigurno ovakav amaterizam u šivenju i pravljenju GRBA neće biti prisutan na originalnim dresovima.
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da smo otvorili MERHANET SHOP..djabe dijelimo rajirossoner je napisao/la:Skoro da se smijem usuditi reći: FAN Shop je dobio dresove bez ičega i samo na njih prišili grb i sad ih prodaju raji.

Joj smaranja oko dresova momak je gore napisao u postu da su ovo navijacki dresovi a ne oni u kojem ce igrati igraci! Tek kad vidimo protiv Maribora prave dresove mozemo pricati jesu svileni, plisani, ruzne boje , materijala itd.. A na kraju krajeva ne igraju dresovi! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.