FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 27 avg 2016, 21:59

Mogao je i on preuzet malo odgovornosti, ipak su tim, i on je kriv kad izgube isto kao što je i zaslužan kad pobijede.
Ali mu stoji i ovo, ako su baš tako slabo odigrali, a kao što se vidi po rezultatu i jesu, a imaju sve moguće uslove, pa jel problem bio malo više se zalagat. Čisto sumnjam da nas Krupa može taktički nadmudrit i da se možemo loše postavit protiv njih.
Po džepu i njih i Husrefa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 avg 2016, 22:04

Ovdje pojedinih likova nems po mjesec, dok me izgubimo. Kakvi likovi. Dodje li se nekad na stadion? Danas svi igraju fudbal. I kad cujem izgubili od sela. Kakve veze odakle je ekipa.
Niko, niko, samo Sloboda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 27 avg 2016, 22:06

Beduin je napisao/la:Eto Zeljo ii Sa danas remizirali, Metalege takodjer, tako da skoro pa na istom smo. Zrinjski pobjedjuje i jedino on ce znatno napredovati ovo kolo.
Dolazi pauza i dovoljno vremena da se ozbiljno poprica sa igracima i oporave se od losih igara ove sezone. Sto prije da dodjemo sebi i pobjedimo Mladost. Nadajmo se da ce sve biti ok na kraju.

Opet Husref po igracima? Haha
Pa dobro, vjerovatno da ne odrade ono sto su dogovorili, to je fakt cim su izgubili 3:0, ali mani tig prozivanja, ako se zainate igraci njemu je noga za par kola, dal to radi namjerno i zeli takav ishod ili ne, nikad neceno saznati.
Pitaj igrače sta misle o njemu,bilo koga,ili startera ili sa klupe,svi imaju isto misljenje¸!
A sam je doveo do toga svojim postupcima.Izlaz je jedan -sve ih kazniti novčano i Husu reći da je odgovoran ON za sve dobro ali i za sve LOŠE u prvom timu!!Niko drugi nego on,pitar u srcu!I da pod hitno promjeni retoriku ili ga šutnut nogom da leti ko Lajka za Koševo!Pa koji je on qrac da sere po svime bez da prihvati trunku odgovornosti??
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 avg 2016, 22:09

katarakta je napisao/la:Ovdje pojedinih likova nems po mjesec, dok me izgubimo. Kakvi likovi. Dodje li se nekad na stadion? Danas svi igraju fudbal. I kad cujem izgubili od sela. Kakve veze odakle je ekipa.
Znas sta je bilo za Vugdalica.....
"Direktor svih direktora" :mrgreen:
Volio bi negdje naci statistiku i gol razliku sa Husrefom od prve utakmice,do danasnje (racunajuci i pripremne )pa da im zacepim usta argumenrovano. Jednom je neko izbacivao nesto slicno........
Treba ih kazniti,novcano ali traziti smjenu poslije prvog kiksa. ....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 avg 2016, 22:14

Mi smo bas u vrhu tablice bili prosle godine jer nismo mijenjali trenera. I sada smo trenutno drugi. Niste ni svjesni sta negativno moze da donese sve smjena trenera i kako lako se moze desiti ako igracima ne legnu treneri to da 2-3 sezone odu u nebesa i budu neuspjesne.
Husref iz njih izvlaci maksimum jer oni nisu iznad ove lige, nisu kvalitetniji ni od igraca Zrinjskog, ni od igraca Zelje, Sarajeva i Sirokog.
Zato jedina opcija da mi zavrsimo ovu sezonu uspjesno je da pruzimo podrsku Husrefu i on ce vec nekako da izgura to u vrhu.

Od dolaska Husrefa u Slobodu Sarajevo je promijenilo 5 trenera, Zeljo je promijenio 5 trenera, Siroki je promijenio 3 trenera i zavrsili su iza nas i trenutno su iza nas na tabeli.

Dugorocno mi imamo rjesenje na trenerskoj poziciji i kao i nakon svakog poraza koji smo imali igraci ce se uozbiljiti i srediti ovo pobjedama.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 avg 2016, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 avg 2016, 22:16

solinas je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Ovdje pojedinih likova nems po mjesec, dok me izgubimo. Kakvi likovi. Dodje li se nekad na stadion? Danas svi igraju fudbal. I kad cujem izgubili od sela. Kakve veze odakle je ekipa.
Znas sta je bilo za Vugdalica.....
"Direktor svih direktora" :mrgreen:
Volio bi negdje naci statistiku i gol razliku sa Husrefom od prve utakmice,do danasnje (racunajuci i pripremne )pa da im zacepim usta argumenrovano. Jednom je neko izbacivao nesto slicno........
Treba ih kazniti,novcano ali traziti smjenu poslije prvog kiksa. ....
63 tekme. Pobjeda 37, remija 13, poraza 13. Gol razlika 94:52
Niko, niko, samo Sloboda

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 27 avg 2016, 22:19

Mozel se pljuvat :lol:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 27 avg 2016, 22:24

Je li ovaj forum tvoje vlasnistvo?
Kad bude banuj me do tad imam pravo iznosim svoje misljenje u vezi kluba za koji navijam :salut:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 avg 2016, 22:26

HElo je napisao/la:
Je li ovaj forum tvoje vlasnistvo?
Kad bude banuj me do tad imam pravo iznosim svoje misljenje u vezi kluba za koji navijam :salut:
Ne, naravno. Dodji nekad i nakon pobjede. Pohvali trenera i igrace. Ne samo pljuc pljuc
Niko, niko, samo Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2016, 22:28

HUSREFE PITARU ODLAZIIII ! :guz: :kafa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Effenberg » 27 avg 2016, 22:28

Aerials je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:I sta ako on ode? Koga cemo dovesti haha

Nekog kvazistrucnjaka koji ce nas resetovati na nivo onog sto se igralo kod Sadikovica, Glavasa, Ibrakovica, Vojvodica.
Ćiru :mrgreen:
Onog portugalskog djuturuma, Casemira, kvasemira, kvazimuda, kako se vec zvase? :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 avg 2016, 22:30

Sva sreca pa nam ulica ne vodi vise klub, i sto Azmir ove pojedine ne **** ni 1%...Kakvih idiotluka se covjek moze nacitati to je za ginisovu knjigu...Ajmo misevi docekali ste svojih 5 minuta, izadjite iz tih svojih rupica hahahaha....
IN HUSREF WE TRUST!!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 avg 2016, 22:39

Sjeca li se ko onog igraca sto je igrao kod nas,nasli ga u italijanskoj zabokrecini,nisi na google-u ga mogao naci,nema covjek ni krstenice ja mislim :urnebes:

Sta je sa tuzbom Vlatka Glavasa,ostali smo covjeku duzni 300 000 km ,ko da smo sa Fergusonom ugovor potpisali,zlatno doba Saliha Sabovica :bow:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 27 avg 2016, 22:41

Sto prije shvatite da je poraz sastavni dio igre, lakse ce vam biti :)

Ok, izgubili smo, 3-0 pa sta, nismo igrali dobro i to je to.
Sad se moze kritikovati, igraci pa i trener, jer istina je da Husrefu i ne smeta bas toliko kada izgubimo, ali ne igra on na terenu.
Ako smo toliko bolji od njih igraci bi ih trebali pobjediti i bez trenera.

Odbrana nam djeluje tanko i u tom polju treba sto vise poraditi, po meni bi trebali Mehmedagic i Kostic ciniti stoperski tandem protiv nazovimo "slabijih" ekipa, a da Dzidic uskoci protiv "jacih" ekipa jer se vidilo kako moze dobro odigrati kad treba(protiv Beitara i Zeljeznicara).

Ako sutra Mladost ne pobijedi Sirokog sa 2 il vise golova razlike, mi smo drugi sa zaostatkom od 3 boda od prvoplasirane ekipe, i opet nismo zadovoljni.
Za mene bi opet Evropa bez i jednog trofeja bila uspijeh, istina je da su dovedeni igraci za barem jedan trofej ali to ne garantuje trofej!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 avg 2016, 22:43

Husref je trener svih trenera. :kafa:
Vise od poraza,smeta pojedinima jer nemogu primirisat klubu,ne pitaju se nista,jer ulica i tribina nemaju pristup klubu.
Ima ko je zaduzen za smjenu trenera,nakon jednog kiksa,ulica ga nece smijeniti sigurno.Kazniti ih treba,to se slazem.
Nemoze nas 50 otici na gostovanje a vodili bi politiku kluba..Nekada se tacno ibretim.
Jednostavno nekada pretjerujemo.
Husref je pitar,i sta to nas boli Kur.ac.krasni.
Pogledajte statistiku,i bice vam sve jasno.Covjek ima rezultate i povjerenje uprave,ja bi prije Husrefa,ispitao kurcobolju igraca,Zeba,Kostic,Dzidic,Piric,Govedarica.....katastrofa.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 27 avg 2016, 22:47

Šta bi s vama,ko je gledo tekmu možel ukratko o tekmi?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 avg 2016, 22:56

Neću sad ništa da pišem....ponijeti će me emocije pa ću nekom j e b a t mater i dobit ban...stvarno sam prerazocaran... Napisat ću kasnije opširno kako je to izgledalo... Nije mi zao ni para ni kilometara ni zdravlja ni živaca al ono je bezobrazluk teski... Ja bi.im večeras po povratku u TZ reflektore upalio i na trening.... SRAMOTA KAKO SE PONASAJU PREMA DRESU SLOBODE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 27 avg 2016, 23:08

Cuj ovog, husref ima rezultate :urnebes: prošle godine popušio sve, osramotio ga Radnik iz Bijeljine, ove ga krupa guzi.. ima čovjek rezultate :urnebes: :urnebes:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 avg 2016, 23:14

Sve u svemu i da se sredi igra, opet smo na domacem terenu domu sto se atmosfere tice. Pa jbt u federalnoj smo imali les ekipu, les opremu ali tribine su bile full. Ovo danas sto je ostalo od Sjevera je odron. Glavni dio navijaca je protiv Azmira sto je meni van pameti, evo gledam danas ne valja ni Husref :beba: Do boljih vremena, i abd ovaj sjever bude makar pola od ovoga :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 avg 2016, 23:16

cadillac je napisao/la:Cuj ovog, husref ima rezultate :urnebes: prošle godine popušio sve, osramotio ga Radnik iz Bijeljine, ove ga krupa guzi.. ima čovjek rezultate :urnebes: :urnebes:
A ti dodjes samo kada pljuvati.
A to sto je demolirao sarajevske timove do sada sa gol razlikom 22-4 ne spominjes.Ali neka pljuj malo...navikao si.
Da ima covjek rezultate,od 12 bodova,doveo nas u vrh,prosle godine viceprvaci i finalisti kupa,ove trenutno drugi,u vrhu,da ima covjek rezultate to sto ga mrzite privatno je nesto drugo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.