I jos jedna stvar, presmijesno je pisati ''kako nas je selo nabilo'', nabijala su nas sela i u federalnoj a svejedno nema nikakve veze odakle je klub nego kakvih 11 igraca na terenu imaju.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nista privatno, nego mi je krivo sto se ofiramo godinama. Pusti ti to demoliranje sarajlija koje služi samo za prepucavanje po forumima..nama treba titula, a kako vidim ni ove godine ništa od toga..solinas je napisao/la:A ti dodjes samo kada pljuvati.cadillac je napisao/la:Cuj ovog, husref ima rezultateprošle godine popušio sve, osramotio ga Radnik iz Bijeljine, ove ga krupa guzi.. ima čovjek rezultate
![]()
A to sto je demolirao sarajevske timove do sada sa gol razlikom 22-4 ne spominjes.Ali neka pljuj malo...navikao si.
Da ima covjek rezultate,od 12 bodova,doveo nas u vrh,prosle godine viceprvaci i finalisti kupa,ove trenutno drugi,u vrhu,da ima covjek rezultate to sto ga mrzite privatno je nesto drugo.
Iz provjerenog izvora, jedini igrac koji je doveden bez da je Husref amenovao je bas on. To je Azmirova zelja, iako ne igra ovaj mu daje brutalna primanja a Husref ko Husref tvrdoglav i sta ces. Yebe lud zbunjenog...pinoglavi je napisao/la:cuj zamjerate mu za Fatica, pa **** te zivot jel Husref kriv sto lik kurcobolju ima i sto ne trenira, jel mozda grah trebao bacati da zna kakvog ce interesovanja biti Fatic
I kako si dosao do tog zakljucka,da nije rano malo za pljuvanje,7 kolo......I u ligi za prvaka imas jos potencijalno 30 bodova......bruka jeste,mislis da je meni svejedno,ali kazem ako bas mora,bolje sada,nego kada bude najpotrebnije. ....ukoliko ne uzme trofej ove godine,ako je covjek neka sam odstupi,jer sve drugo je neuspjeh,slazem se,ali rano je bolan za tako radikalno pljuvanje.....cadillac je napisao/la:Nista privatno, nego mi je krivo sto se ofiramo godinama. Pusti ti to demoliranje sarajlija koje služi samo za prepucavanje po forumima..nama treba titula, a kako vidim ni ove godine ništa od toga..solinas je napisao/la:A ti dodjes samo kada pljuvati.cadillac je napisao/la:Cuj ovog, husref ima rezultateprošle godine popušio sve, osramotio ga Radnik iz Bijeljine, ove ga krupa guzi.. ima čovjek rezultate
![]()
A to sto je demolirao sarajevske timove do sada sa gol razlikom 22-4 ne spominjes.Ali neka pljuj malo...navikao si.
Da ima covjek rezultate,od 12 bodova,doveo nas u vrh,prosle godine viceprvaci i finalisti kupa,ove trenutno drugi,u vrhu,da ima covjek rezultate to sto ga mrzite privatno je nesto drugo.
I Zebu je Azmir doveo pa je Husrefu glavni igrač. Da radi ono što se od njega očekuje uvjeren sam da bi bio u timu. Kako god, od mora igrača koje smo doveli za vrijeme Husrefa samo su pojedini promašaji ali bitno je popljuvat Husrefa radi tih promašaja. Pa ljudi milione plaćaju za igrače pa promaše, normalna stvar u sportu, samo se to treba dovesti na minimum a i jeste na minimumu kod Husrefa.krmpotich je napisao/la:Iz provjerenog izvora, jedini igrac koji je doveden bez da je Husref amenovao je bas on. To je Azmirova zelja, iako ne igra ovaj mu daje brutalna primanja a Husref ko Husref tvrdoglav i sta ces. Yebe lud zbunjenog...pinoglavi je napisao/la:cuj zamjerate mu za Fatica, pa **** te zivot jel Husref kriv sto lik kurcobolju ima i sto ne trenira, jel mozda grah trebao bacati da zna kakvog ce interesovanja biti Fatic
wobly92 je napisao/la:Jel malo 3 gola Husrefe, jel malo?!?!
Ma nije bitno taman da je Husref životom garantirao za njega. Doveli i promašili, ni prvi ni zadnji igrač s kojim ćemo promašiti. Nego je smiješno to konstantno spominjati i nabijati na nos Husrefu.katarakta je napisao/la:Ivana Fatica je doveo covjek koji je preporucio Veselinovica. Na osnovu toga mu se vjerovalo. Medjutiim...
Jasno je meni. Ljudi dovedu igraca od 30 miliona pa profulaju. Liga nam je u pet deka. Ko razumije shvatit ce. Zrinjski sa najsirim rosterom za nijansu jaci. Otisao Graovac, ide Mesanovic, ide Tomic. Nece ni oni nakon toga biti ista ekipa. Nama treba svjezine i pauza dolazi u pravo vrijemepinoglavi je napisao/la:Ma nije bitno taman da je Husref životom garantirao za njega. Doveli i promašili, ni prvi ni zadnji igrač s kojim ćemo promašiti. Nego je smiješno to konstantno spominjati i nabijati na nos Husrefu.katarakta je napisao/la:Ivana Fatica je doveo covjek koji je preporucio Veselinovica. Na osnovu toga mu se vjerovalo. Medjutiim...
Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.pinoglavi je napisao/la: I Zebu je Azmir doveo pa je Husrefu glavni igrač. Da radi ono što se od njega očekuje uvjeren sam da bi bio u timu. Kako god, od mora igrača koje smo doveli za vrijeme Husrefa samo su pojedini promašaji ali bitno je popljuvat Husrefa radi tih promašaja. Pa ljudi milione plaćaju za igrače pa promaše, normalna stvar u sportu, samo se to treba dovesti na minimum a i jeste na minimumu kod Husrefa.
Da hoće sutra otići jer su svi protiv njega, daj nam Smaila nek nas vodi jer bi mi i Murinja popljuvali