FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 27 avg 2016, 23:17

Krivi su i igraci koliko je i Husref kriv. Da ne kazem da fakat smarate sa smijesnim argumentima kontra Husrefa i sto je najzalosnije promasite one stvari za koje se stvarno moze kritikovati Husref. Drugi najbolji trener u ligi i ima rezultate iza sebe ali naravno pljuje se kao da nam je unakazio klub :puke: :puke: :puke:
I jos jedna stvar, presmijesno je pisati ''kako nas je selo nabilo'', nabijala su nas sela i u federalnoj a svejedno nema nikakve veze odakle je klub nego kakvih 11 igraca na terenu imaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 27 avg 2016, 23:19

Sad iz Krupe, preumorni. Bilo je na zapadu 10-tak kospicara koje sam uspio prepoznati, najvise 30 fukara u kavezu. Domaci navijaci korektni. Od tuge smo se smijali. Prvo igracima kod kojih nije bilo ni treenutka volje, zelje i borbe. Mi nemamo tim, imamo skup dobrih igraca. Ljudi su nas ubili nasim oruzjem od prosle sezone, visokim presingom i brzom tranzicijom. Husref unosio previse nervoze na teren i time provocirao i zute igracima. Fukare u 2 navrata skandirale Husrefu **bali te pitari, ruzno je bilo. Fukare ocajno navijanje. A igru ne mogu komentarisati jer je nije bilo. Zeba u ovakvoj formi je igrac manje. Subic stjepanovic i mehmedagic dobri, Ordagic solidan, ostaali nisu vrijedni spomena. Piric nonsalantan. I jos sto mi je upalo u oci, nema komunikacije nikakve izmedju igraca na terenu, a kamli da se poticu na bolju igru i podrzavaju. Totalno bezvoljni. Moram spomenuti i teren, stvarno lopta ima cudnu putanju kako god padala na teren. Penal nisam siguran, jer nisam gledao tamo tada. Mislim da je vrijeme podvuci refu i poceti sklapati igru ovog tima, mucimo se previse, previse za igracki kadar. Stadion liijep, malen, taman za nase uslove. Kukuruz iza sjevera dobro rodio :) Odlicna lekcija za Husrefa i ekipu, moraju iz nje nauciti nesto.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2016, 23:21

Zeljo i Sarajevo ce doci sebi, novi treneri i neki potezi ce sigurno imati rezultata iz kola u kolo, na zimu ce sigurno dokazani treneri napraviti rezove i u timu i biti jos jaci.
Mi zato do zime moramo sto vise bodova uzeti i rahatniji uci u ligu za prvaka, nema vise zajebancije i bezveznog prosipanja bodova.

Slijedi pauza i pod hitno da povratimo onu dobru atmosferu, kako u timu tako i na tribinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 27 avg 2016, 23:24

solinas je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Cuj ovog, husref ima rezultate :urnebes: prošle godine popušio sve, osramotio ga Radnik iz Bijeljine, ove ga krupa guzi.. ima čovjek rezultate :urnebes: :urnebes:
A ti dodjes samo kada pljuvati.
A to sto je demolirao sarajevske timove do sada sa gol razlikom 22-4 ne spominjes.Ali neka pljuj malo...navikao si.
Da ima covjek rezultate,od 12 bodova,doveo nas u vrh,prosle godine viceprvaci i finalisti kupa,ove trenutno drugi,u vrhu,da ima covjek rezultate to sto ga mrzite privatno je nesto drugo.
Nista privatno, nego mi je krivo sto se ofiramo godinama. Pusti ti to demoliranje sarajlija koje služi samo za prepucavanje po forumima..nama treba titula, a kako vidim ni ove godine ništa od toga..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 avg 2016, 23:25

A i ja jedva cekam da ode Husref samo radi ovih gluposti koje spominjete. Sutra da se vrati onaj protugalac **** bi mu mater sa tribina jer su nas 2x izbacili u barazu. Kojih se sve ovdje bisera moze nacitati, cuj zamjerate mu za Fatica, pa **** te zivot jel Husref kriv sto lik kurcobolju ima i sto ne trenira, jel mozda grah trebao bacati da zna kakvog ce interesovanja biti Fatic :oops:
Zaboravili ste u moru gluposti napisati i za psovanje igracima, Husrefe napolje ne smijes psovati nasim igracima :bih:

I po 10 lijevih bekova se pljuje, jel treba dovesti 2 kao Željezničar od kojih da se zajedno spoje njih dvojica ne bi imali poštenog igrača. E pljujemo jer je temeljito tražio lijevog beka i na kraju i dobio najboljeg lijevog beka u ligi, mladog igrača koji je prošle godine Europske utakmice igrao i koji će samo rasti sa formom. Al eee pljuje se jer se poziva bekove na probe pa ako zadovolji onda ga potpisemo. Gdje ces na probu Husrefe, odmah ga potpisi...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 avg 2016, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 avg 2016, 23:28

pinoglavi je napisao/la:cuj zamjerate mu za Fatica, pa **** te zivot jel Husref kriv sto lik kurcobolju ima i sto ne trenira, jel mozda grah trebao bacati da zna kakvog ce interesovanja biti Fatic
Iz provjerenog izvora, jedini igrac koji je doveden bez da je Husref amenovao je bas on. To je Azmirova zelja, iako ne igra ovaj mu daje brutalna primanja a Husref ko Husref tvrdoglav i sta ces. Yebe lud zbunjenog...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 avg 2016, 23:29

cadillac je napisao/la:
solinas je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Cuj ovog, husref ima rezultate :urnebes: prošle godine popušio sve, osramotio ga Radnik iz Bijeljine, ove ga krupa guzi.. ima čovjek rezultate :urnebes: :urnebes:
A ti dodjes samo kada pljuvati.
A to sto je demolirao sarajevske timove do sada sa gol razlikom 22-4 ne spominjes.Ali neka pljuj malo...navikao si.
Da ima covjek rezultate,od 12 bodova,doveo nas u vrh,prosle godine viceprvaci i finalisti kupa,ove trenutno drugi,u vrhu,da ima covjek rezultate to sto ga mrzite privatno je nesto drugo.
Nista privatno, nego mi je krivo sto se ofiramo godinama. Pusti ti to demoliranje sarajlija koje služi samo za prepucavanje po forumima..nama treba titula, a kako vidim ni ove godine ništa od toga..
I kako si dosao do tog zakljucka,da nije rano malo za pljuvanje,7 kolo......I u ligi za prvaka imas jos potencijalno 30 bodova......bruka jeste,mislis da je meni svejedno,ali kazem ako bas mora,bolje sada,nego kada bude najpotrebnije. ....ukoliko ne uzme trofej ove godine,ako je covjek neka sam odstupi,jer sve drugo je neuspjeh,slazem se,ali rano je bolan za tako radikalno pljuvanje.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 avg 2016, 23:30

krmpotich je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:cuj zamjerate mu za Fatica, pa **** te zivot jel Husref kriv sto lik kurcobolju ima i sto ne trenira, jel mozda grah trebao bacati da zna kakvog ce interesovanja biti Fatic
Iz provjerenog izvora, jedini igrac koji je doveden bez da je Husref amenovao je bas on. To je Azmirova zelja, iako ne igra ovaj mu daje brutalna primanja a Husref ko Husref tvrdoglav i sta ces. Yebe lud zbunjenog...
I Zebu je Azmir doveo pa je Husrefu glavni igrač. Da radi ono što se od njega očekuje uvjeren sam da bi bio u timu. Kako god, od mora igrača koje smo doveli za vrijeme Husrefa samo su pojedini promašaji ali bitno je popljuvat Husrefa radi tih promašaja. Pa ljudi milione plaćaju za igrače pa promaše, normalna stvar u sportu, samo se to treba dovesti na minimum a i jeste na minimumu kod Husrefa.

Da hoće sutra otići jer su svi protiv njega, daj nam Smaila nek nas vodi jer bi mi i Murinja popljuvali

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 avg 2016, 23:40

Jel malo 3 gola Husrefe, jel malo?!?!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 27 avg 2016, 23:41

Lose ovo danas skroz, rezultat sve govori, al najvise sta mi je danas zasmetalo je bezvoljnost i qrcobolja velike vecine igraca a pogotov dzidica, pa covjek danas nije potrcao, al bukvalno...nesto dize ruke kod golova, komentarise, prica bez potrebe, ne znam al ovo nije dzidic iz celika od prosle sezone....kod 0:0 dalo se naslutut da ce nam se nesto slicno desit, bas sam komentariso na tirbini sa jednim domacim navijecem 5 min. prije penala, ako nas malo pritisnu i zaigraju hrabrije da bi nas mogli glat dobit....i tako i bi na kraju....po meni jedino mehmedagic i subic su nesto i odigrali, ordaga se trudio, ovo ostalo tuga...izmjene nista, krpic uso, ko bez glave isto trkaca kokos, ma skroz lose....teren jest tezak al se moze igrat, nije tolko strasno kolko se pricalo prije utakmice, ni tusanj nije bolji puno kad se ne zalije prije vodom...ljudi puno vise zeljeli pobjedu od nas i zasluzeno dosli do nje....ovo nam treba biti lekcija i sreca sto sad slijedi pauza koja ce nam dobro doci....

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 avg 2016, 23:44

wobly92 je napisao/la:Jel malo 3 gola Husrefe, jel malo?!?!
:urnebes: :urnebes:
Jel te stid Husrefe,ja ginem za ovaj klub,ja ginem :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 28 avg 2016, 00:04

I da, zaboravio sam. Oficijelni spiker se sprdao sa nama preko razglasa, a igracima svejedno. Mene stid bilo. Valja stvarno izvuci pouku iz ovoga, jer ovakva igra nas nece nigdje odvesti.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 avg 2016, 00:06

Od zadnje linije puno ocekivali,haman greska :(
Puno.golova :(

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 28 avg 2016, 00:14

Mnogi ovdje koji komentarišu zaslužuju gledat Prokosoviće na Tušnju.Koji trener ti garantira pobjedu u svakoj utakmici ? Ovdje se nakon svakog poraza ili čak loše igre tjera trener.Željo je u zadnjih godinu dana promijenio 5-6 trenera i gledajmo gdje je sada.I još nešto,nikad i nigdje Husref ne potencira Sarajevo,nego novinari stalno ga pitaju za to i nije glup da nešto loše kaže o svom bivšem klubu.Prema tome,manje sr.anja.Bit će dobro.Još će biti i uspona i padova,bit će pobjeda i poraza,a Sloboda će na kraju sezone biti prva ili druga.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 28 avg 2016, 00:29

Ivana Fatica je doveo covjek koji je preporucio Veselinovica. Na osnovu toga mu se vjerovalo. Medjutiim...
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 00:34

katarakta je napisao/la:Ivana Fatica je doveo covjek koji je preporucio Veselinovica. Na osnovu toga mu se vjerovalo. Medjutiim...
Ma nije bitno taman da je Husref životom garantirao za njega. Doveli i promašili, ni prvi ni zadnji igrač s kojim ćemo promašiti. Nego je smiješno to konstantno spominjati i nabijati na nos Husrefu.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 28 avg 2016, 00:50

Manite tjeranja Husrefa i slicno. Urazumiti ovo igraca sto imamo i dovesti jednog spica i veznjaka, pa se onda kurciti.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 28 avg 2016, 01:35

pinoglavi je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Ivana Fatica je doveo covjek koji je preporucio Veselinovica. Na osnovu toga mu se vjerovalo. Medjutiim...
Ma nije bitno taman da je Husref životom garantirao za njega. Doveli i promašili, ni prvi ni zadnji igrač s kojim ćemo promašiti. Nego je smiješno to konstantno spominjati i nabijati na nos Husrefu.
Jasno je meni. Ljudi dovedu igraca od 30 miliona pa profulaju. Liga nam je u pet deka. Ko razumije shvatit ce. Zrinjski sa najsirim rosterom za nijansu jaci. Otisao Graovac, ide Mesanovic, ide Tomic. Nece ni oni nakon toga biti ista ekipa. Nama treba svjezine i pauza dolazi u pravo vrijeme
Niko, niko, samo Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 01:35

pinoglavi je napisao/la: I Zebu je Azmir doveo pa je Husrefu glavni igrač. Da radi ono što se od njega očekuje uvjeren sam da bi bio u timu. Kako god, od mora igrača koje smo doveli za vrijeme Husrefa samo su pojedini promašaji ali bitno je popljuvat Husrefa radi tih promašaja. Pa ljudi milione plaćaju za igrače pa promaše, normalna stvar u sportu, samo se to treba dovesti na minimum a i jeste na minimumu kod Husrefa.

Da hoće sutra otići jer su svi protiv njega, daj nam Smaila nek nas vodi jer bi mi i Murinja popljuvali
Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 01:42

Da se mene pita, roster bi mi cinili Bobic, Stjepanovic, Mehmedagic, Subic cisto jer se popravlja i trudi, Ordagic, Krpic, Veselinovic, Kostic, Grahovac i Efendic ovo ostalo bi otjerao u pm.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 9 gostiju.