FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 01:47

DoeTz je napisao/la: Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.
Bobic, Eric
Dzidic, Subic
Zec Grahovac
Karic
Vise lici na 5-6 pozicija
Nad tobom sunce najljepše sja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2016, 01:53

A Karic, Merzic, Govedarica, Mehidic, Krpic i jos mnogi su inace igracine kako u nasoj ligi, tako i sire u svijetu fudbala, pa zato se ne smije dati sansa Lazevskom i Faticu, hhh.

I ta prica o kurcobolji i tim fazonima je smijesna. Igramo evo 7 utakmica nista spektakularno, sa istom kom kurcoboljom i nonsalantnoscu, zar su Lazevski i Fatic daleko losiji od ovog do sada vidjenog? Ja sumnjam u to i sumnjacu sve dok ih ne vidim na djelu nekoliko utakmica.
Isto kao sto sam vidio da Govedarica nije za neceg veceg, barem za sada. Poslati ga negdje na posudbu gdje ce imati vecu minutazu je daleko bolja opcija i za nas. Tako i Djidica poslati malo na klupu i otvoreno popricati sa njim da pocne igrati za te pare koje mu se placaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 01:55

pinoglavi je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.
Bobic, Eric
Dzidic, Subic
Zec Grahovac
Karic
Vise lici na 5-6 pozicija
4* pardon, od toga Bobic, Subic i Grahovac uspjesni. Aplauz :clap:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 02:00

Sa nikakvim pristupom nije niko igracina u nasoj ligi. Ne znam za Fatica ali treba se podijeliti qurcobolja na treningu od qurcobolje na utakmici. Sigurno nije dosao u idealnoj formi i logicno se namece da nije ispostovao ono sto SŠ traži od njega kako bi se vratio u formu.
A Lazevski je toliko nebitan u svemu ovome, rezervni lijevi bek i njegovo igranje ili neigranje nam nece nista promjeniti.

@doe 5 pozicija. I Eric je uspjesan kao 3. rezervni golman, kao takav je i doveden. A pisati da su ostali nabrojani promašaji je smiješno.
Trebao je npr Zec za 85min odigranih zabiti 5 golova, malo li je onaj jedan. Dzidic je ispod nivoa odigrao i mora se popraviti ali srećom da je došao jer je Kostić još gori. Karić odlično igra i trudi se ali realizacija nažalost šteka. Danas nam je njegova realizacija najmanji problem.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 02:04

Dzidic je odlican igrac ali se ne uklapa u ovakvu Slobodu jer je prespor.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 02:06

Eto ima pauza i odmora i dodatnog uigravanja. Zna se ko je selektovao igrače i taj isti ima da nešto izmisli kako zna i umije pa da se uklopi. ;) Samo nema potrebe dramu praviti oko jednog igrača koji je promašen i dramu oko kvaliteta rezervnog lijevog beka.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 02:08

Buraz moj kad ja pljujem onda znas koliko je sati... Nesto nije uredu i nadam se da ce to rijesit sad na pauzi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2016, 02:48

pinoglavi je napisao/la: Dzidic je ispod nivoa odigrao i mora se popraviti ali srećom da je došao jer je Kostić još gori.
Cekaj, hajmo pisati o faktima, a fakt je da u zadnje 4 utakmice smo primili 5 golova, a u tim utakmicama nije igrao Kostic, a misljenje vecine je kako je Mehmedagic odigrao odlicno a Djidic lose.
U jedinoj utakmici zajedno Kostic/Djidic opet primili 2 gola, dok u jedinoj tekmi Kostic/Mehmedagic nisu primili gol.
Djidic je bolji od Kostica prema ostvarenoj karijeri, Kostic je proteklu sezonu bio najbolji stoper lige, u konkurenciji, izmedju ostalih, sa Djidicem.

Tako da ti ova gore izjava ne pije vode brate. Nazalost i Kole je u losoj formi, ali se moraju i druge varijante probati pa koja funkcionise, a Djidicu se ne smije dozvoliti da misli kako je nezamjenjiv, sigurno da mu u prilog ide i Koletov odlazak na tribinu i los odnos sa Husrefom, a u konacnici samo skodi nasem klubu.

Takodjer i Piric mora na klupu, neopravdano je Bobic smjenjen, a i trenutni rezultati ne idu u prilog Piricu.

Sto je najgore, mi cemo se po forumu ponavljati i komentarisati, a Husref ce i dalje po svom raditi kako misli da treba. Koliko ce na kraju biti uspjesan i ko ce biti u pravu, vidjet cemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 avg 2016, 02:52

Pljuje se po Husrefu i trazi odlazak nakon drugog poraza od Krupe, koja je nama totalno nepoznata. Smijali se pitarcicima i prosjacima sto tjeraju svoje trenere nakon prvog-drugog poraza, a isti smo kurrac.
Mozda jeste i Husrefova taktika zayebala danas, a de se pitajte kako su igraci na terenu bili. Evo slusam, Zeba u rangu pravog amatera bio. Pa sto se onda Zeba ne otjera ? Ohladite ljudi malo glave. ovo moze i biti jedini poraz u sezoni, pa cete na kraju sve dizati u nebesa.

Mi trebamo, kao obicni smrtnici i navijaci, uticati na stvari na koje najbolje mozemo. Cist primjer je nasa tribina koja je trenutno predmet ismijavanja. :salut: Do tada, obavimo navijacku duznost, kupovina sezonskih i ulaznica.
Sto se mene tice, ne treba ni titula, ni kup, samo klub bez duga i koji zaradjuje ( za sad su ti zahtjevi, a kad to postanemo, onda setnja ligom :mrgreen: )

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 02:53

Po mom misljenju Kole nije u losoj formi vec je vise do psihickog stanja nakon svadje sa Husrefom.Tacnije u losoj je formi radi psihickog stanja. Mislim ono lik je odbio sve te ponude radi Slobode, dizali smo ga u nebesa i sad odjednom ne moze igrat jer je ovaj od njeg trazio da igra na poziciji za koju zna i on sam da je ne zna igrat.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 avg 2016, 05:03

nesto da napisem. prva stvar: svako ima pravo kritikovati nakon debakla protiv Krupe. nisam bio na utakmici zato nisam ni komentarisao ali nije mi nikako pravo sto nas je selo otreslo ko zadnju nejac, ako je mogla Mladost uzeti bod (zamalo sva tri) i Radnik uzeti bod s igracem manje onda mi nije jasno kako nas ljudi rasturise (neko je zaduzen za taktiku i pripremu) :hmmmmm: druga stvar: Kostic mora igrati :!: jos jednom da ponovim Kostic mora igrati :!: :!: to je igrac koji cijeni i grad i klub, nas najbolji stoper prosle sezone, strijelac mnogih golova koji su donosili bodove i preokrete i sad sam 100% siguran igrac bolji od Dzidica :!: imali smo jednostavan tandem Kostic-Mehmedagic koji je uljevao sigurnost, dolaskom Dzidica taj tandem se raspao a od Dzidica nismo nista dobili, cak u nekim situacijama covjek smjesno izgleda. nit zna ustopati loptu kako treba, nit ima mekan, lagan i precizan pas kao Kostic, nit je na nogama najsigurniji :!:treca tvar prosle sezone smo imali igrace koji su dane skupa provodili, koji su zajedno proslavljali pobjede i zajedno tugovali u porazu, zajedno izlazili. sad imamo ekipu gdje ih se pola ne moze ocima gledati :facepalm: i ranije je bilo problemcica ali sad je stvar otisla u qurac i ogromna qurcobolja vlada. mislim da imamo i vise bodova nego sto bi trebali imati :njanjanja: cetvrta stvar: kad se prica o navijacima nema potrebe neke stvari ponavljati vise puta, vodja je ljakse i glupan i to svi znaju. dok je njega grupa ce propadati sve vise i vise. i peta stvar i najbitnija Husref je sam sebi ovo napravio :!: Sloboda je klub koji postoji od 1919 godine. osnovan od strane velikih ljudi (MItar Trifunovic, Leonard Banker, Augustin Mott) klub koji je postojao dok udbaski projekat nije bio ni u planu. nismo mi neka seoska zadruga ili klubic da se mozes na taj nacin ponasati dok vodis prvi tim. yebale mu pite familiju kupusarsku :!: a kad se jednom vrati u svoje drago i milo sarajevo i kad mu pocnu yebavati s tribina od majke do amidze sjetit ce se on Slobode i dobrih Tuzlaka (srce ce sve reci) :kafa:
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2016, 07:53

A brate sta bi???
Auuu .jebte nesto nije dure.opet.kontam mozda su ljudi i umorni vidi se da se pate zadnjih par kolA.
To mi je najlogicnije.davno su se skupili skratili odmor od prosle sezone zbog el.
Nema veze idemo dalje. Poraz zaboli jebga :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 09:40

DoeTz je napisao/la:Buraz moj kad ja pljujem onda znas koliko je sati... Nesto nije uredu i nadam se da ce to rijesit sad na pauzi.
I treba pljuvati kad ne valja nesto, samo citam komentare i ispada da su nam Fatic i Lazevski najveci problemi, a oni su toliko nebitni u svemu ovome...
@beduin obojica su ocajni i golove je primio onaj koji je upisao vise minuta. To sam cisto napisao jer pored onakvog Kostica dovodjenje bilo kojeg stopera se ne moze smatrati promasaj, pa tako smatram da dovodjenje Dzidica nije promasaj iako ne pokazuje ni blizu onoliko koliko ocekujemo

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 avg 2016, 09:55

i tuzlanska zvona zvone...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 avg 2016, 10:01

Ocigledno je da je dosta manje hemije medju igracima u odnosu na proslu sezonu i to je jedini problem ovake slabe igre ove sezone. Po igrackom kadru i onome sto svaki pojedinac moze da pruzi mislim da nema jace ekipe u ligi, ali dokle god ne budi igrali kao jedan na terenu i borili se nema nista od ovog i upravo na tome trebati raditi u sljedecem periodu. Sjesti sa igracima, rijesiti sve nesuglasice, postaviti zajednicki cilj i ispostovati ga. Igras **** 90' jednom u sedmici, potrudi se i daj svoj maksimum pa i ako izgubis nece niko imati nesto za zamjerku. Al' ovako dok igras samo da dobijes platu treba ih kritikovati sve redom.
Jedan grad, jedna ljubav!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 avg 2016, 10:02

Ma ne treba pljuvati, ali treba kritikovati, zaslužili su svi, po najviše Husref, jer je očito da polako gubi konce nad ovom ekipom, očigledno je da je atmosfera narušena u timu!

Sačekajmo pauzu, pa ćemo vidjeti šta će se desiti u prvoj narednoj utakmici, kako će to sve izgledati, za sad ovo što je pokazano na terenu je kukavička igra, jel odemo na stranu nema nas na mapi, a i kod kuće ono što smo odigrali sve je na "mišiće".

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 avg 2016, 10:05

Husrefova izjava poslije utakmice je pucanj samom sebi u koljeno. Ne opravdavam igrače, većina njih zaslužuje da im se odbije od plate za sramotne igre u gostima, ali istu stvar zaslužuje i Musemić kao glavni krivac za poraz. Umjesto da je preuzeo odgovornost na sebe i smirio novonastalu situaciju, on radi sve da se igrači okrenu protiv njega. Ako ga ekipa krene bojkotovati, tu će biti njegov kraj u Slobodi, a mi idemo putem sarajevskih klubova.

Degutantne izjave o "njegovom" Sarajevu ne želim komentarisati, samo ću reći kako se iskreno nadam da će mu se po završetku sezone ostvariti želja da preuzme FK Sarajevo (pa da se još jednom uvjeri u kakav pakao se može pretvoriti trenerski posao), a klub u kojem zarađuje hljeb već drugu godinu zaredom će se već nekako snaći, kao što se snašao milion puta do sada. Azmir je jedina osoba za koju ne postoji zamjena, svi ostali su prolaznici.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 avg 2016, 10:05

Ccccc koja negativa na temi
De ba sta vam je?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 avg 2016, 10:17

Kostic je bio jedan od najbolji igrac prosle sezone, sad sjedi na tribini a nemoguce da je zaboravio igrat a Dzidic u zadnje 3 utakmice covjek apsolutno ne trci pisao sam ja o tome i ranije isto panj.

Moje misljenje je da je pukla veza izmedu igraca i trenera.

Losa atmosfera se mogla osjetiti i ranije narocito protiv Celika samo se ceko ovaj kiks kao inicijalna kapsula, nakupilo se tu dosta stvari a Husref je jos vise pdgrijao sa nespretnim izjavama o Sarajevu.
Ne znam sta se moze desiti ali iz nekog iskustva tesko ce se ova atmosfera popraviti,povjerenje navijaca je vec izgubljeno, samim tim pritisak je puno veci, stavljat cemu se na teret i vagati svaka sitnica.....jedina sreca u nesreci je da imamo ovu pauzu koju treba maksimalno iskoristiti.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 28 avg 2016, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 avg 2016, 10:29

slana_krv je napisao/la:Kostic je bio jedan od najbolji igrac prosle sezone, sad sjedi na tribini a nemoguce da je zaboravio igrat a Dzidic u zadnje 3 utakmice covjek apsolutno ne trci pisao sam ja o tome i ranije isto panj.

Moje misljenje je da je pukla veza izmedu igraca i trenera.

Losa atmosfera se mogla osjetiti i ranije narocito protiv Celika samo se ceko ovaj kiks kao incijalna kapsula, nakupilo se tu dosta stvari a Husref je jos vise pdgijao sa nespretnim izjavama o Sarajevu.
Ne znam sta da mislim ali iz nekog iskustva tesko ce se ova atmosfera popraviti,povjerenje navijaca je vec izgubljeno, samim tim pritisak je puno veci stavljat cemu se na teret i vagati svaka sitnica.....jedina sreca u nesreci je da imamo ovu pauzu koju treba maksimalno iskoristiti.
Eh kad sam ja ovo pričao....al mozda jos ima vremena ako uprava ved danas objasni igračima sta treba a treneru da je trener Slobode i da svi igrači trebaju i moraju imati isti tretman.I naravno,da odmah poprave sve segmente koi čine klub,neizostavno
Steta ekipa je jaka,trener je dobar a malo pomalo sve će krenituti nizbrdo(fkt već je krenulo)a treba učiniti sve se stanje popravi jer je uloženo dosta para i truda.Idemo dalje,jače i naravno očekujemo kazen za igrače a posebno stručni stab!
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.