Bobic, EricDoeTz je napisao/la: Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.
Dzidic, Subic
Zec Grahovac
Karic
Vise lici na 5-6 pozicija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bobic, EricDoeTz je napisao/la: Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.
4* pardon, od toga Bobic, Subic i Grahovac uspjesni. Aplauzpinoglavi je napisao/la:Bobic, EricDoeTz je napisao/la: Jeste, bravo, doveli smo more igraca na 2-3 pozicije.
Dzidic, Subic
Zec Grahovac
Karic
Vise lici na 5-6 pozicija
Cekaj, hajmo pisati o faktima, a fakt je da u zadnje 4 utakmice smo primili 5 golova, a u tim utakmicama nije igrao Kostic, a misljenje vecine je kako je Mehmedagic odigrao odlicno a Djidic lose.pinoglavi je napisao/la: Dzidic je ispod nivoa odigrao i mora se popraviti ali srećom da je došao jer je Kostić još gori.
I treba pljuvati kad ne valja nesto, samo citam komentare i ispada da su nam Fatic i Lazevski najveci problemi, a oni su toliko nebitni u svemu ovome...DoeTz je napisao/la:Buraz moj kad ja pljujem onda znas koliko je sati... Nesto nije uredu i nadam se da ce to rijesit sad na pauzi.
Eh kad sam ja ovo pričao....al mozda jos ima vremena ako uprava ved danas objasni igračima sta treba a treneru da je trener Slobode i da svi igrači trebaju i moraju imati isti tretman.I naravno,da odmah poprave sve segmente koi čine klub,neizostavnoslana_krv je napisao/la:Kostic je bio jedan od najbolji igrac prosle sezone, sad sjedi na tribini a nemoguce da je zaboravio igrat a Dzidic u zadnje 3 utakmice covjek apsolutno ne trci pisao sam ja o tome i ranije isto panj.
Moje misljenje je da je pukla veza izmedu igraca i trenera.
Losa atmosfera se mogla osjetiti i ranije narocito protiv Celika samo se ceko ovaj kiks kao incijalna kapsula, nakupilo se tu dosta stvari a Husref je jos vise pdgijao sa nespretnim izjavama o Sarajevu.
Ne znam sta da mislim ali iz nekog iskustva tesko ce se ova atmosfera popraviti,povjerenje navijaca je vec izgubljeno, samim tim pritisak je puno veci stavljat cemu se na teret i vagati svaka sitnica.....jedina sreca u nesreci je da imamo ovu pauzu koju treba maksimalno iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.